Täydellinen valikoima kokouspaikkoja!

Saisiko olla täyden palvelun kokoustalo, kätevä kokoushotelli vai autottomalle kokousvieraalle passeli city-kokoustila lähellä Matkakeskusta? Vai etsitkö designhuvilaa maaseudun rauhassa, tai ehkäpä tyylikästä kartanoa? Täältä löydät etsimäsi!

Tavataanko ihan kasvotusten?

Täyden palvelun kokoustalot

Lahden Messut Lahti Fair Centre

Lahden Messut

Lahden Messukeskuksen neljä modernia hallia, täysin uudistetut kokoustilat ja korkealuokkaiset tekniset palvelut täyttävät kattavasti suurillekin tilaisuuksille asetettavat vaativat tavoitteet. Käytössä yhteensä n. 20 000 m2 tilaa upean luonnon äärellä, Lahden keskustan läheisyydessä. Kokoustilaa aina 10 000 henkeen asti.

Sibeliustalo Sibelius Hall illalla

Sibeliustalo

Sibeliustalossa vanha teollisuushistoria yhdistyy taitavasti moderniin puuarkkitehtuuriin. Tunnelmallisesta Metsähallista sekä valoisista erikokoisista kokoustiloista avautuva näkymä Vesijärvelle luo ainutlaatuiset puitteet inspiroivalle kokoukselle ja tapahtumalle. Maailmallakin mainetta saanut Pääsali toimii suurten kokousten areenana ja konserttisalina. Kattavasta konserttitarjonnasta löytyy luonteva vaihtoehto oheisohjelmaksi. Puusepän Sali ja Puusepän Verstas muuntautuvat kokouksiin, iltajuhliin ja näyttelykäyttöön. Ravintolapalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan tilaisuuteen sopivaksi. Edustavat saunatilat sopivat myös 30 henkilön kokouskäyttöön. Sibeliustalon edustalla komeilevassa Piano Paviljongissa yhdistyvät huipputason puuarkkitehtuuri, ekologisuus sekä muotoilu. Upeat puitteet tarjoava Piano on sopivan kokoinen tila alle 100 henkilön yritys- ja yksityistilaisuuksille. Kokoustiloja aina 1000 henkeen asti.

Lahden konserttitalo Felix Krohn -sali

Lahden Konserttitalo

Järjestä tapahtumasi 1950-luvun tunnelmaa huokuvassa konserttitalossa. Lahden Konserttitalo on yksi Lahden merkittävimpiä maamerkkejä ja erottamaton osa kaupungin historiaa. Vuonna 1954 valmistunut ja vuosina 2014–2016 peruskorjattu ja laajennettu Lahden Konserttitalo on peruskorjauksen jälkeen saanut uuden tyylikkään ilmeen – 1950-lukua kunnioittaen. Kokoustiloja aina 1000 henkeen asti.

Malski lounge

Malski

Malski on Lahden keskustassa sijaitseva, kesällä 2020 avautunut kaupunkilaisten, luovan työn sekä kulttuuri- ja museoelämysten keskus. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskin historiallinen kiinteistö kätkee sisäänsä seitsemän eri kokoista kokoustilaa, keittiöllä varustetun loungen, valokuvastudion, lasikattoterassin sekä lähes 500 henkilön tilaisuuksiin taipuvan tiiliseinäisen, yli 7 metriä korkean Sammiosalin. Malskin ravintolamaailmasta löytyy Malskin Bistro, Kahiwa Coffee Roasters sekä Ant Brew -panimopub. Kahiwa ja Ant Brew järjestävät myös tastingejä.

Malskin tiloihin avautuu 29.4.2022 Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva, jonka tilat sopivat myös erilaisiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi 100 hengen Valogalleria on upea miljöö illallisiin.

Ravintola Werstas

Ravintola Werstas

Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa, Lahden Matkakeskuksen naapurissa. Niin alue kuin itse talo ovat tärkeä osa Lahden historiaa. Oli kyseessä sitten asiakas- tai yritysjuhlat, merkkipäivät tai muut juhlan aihetta antavat tilaisuudet, olemme toteuttamassa toiveitasi. Askotalo itsessään sekä korkeaikkunainen ja tunnelmallinen punatiilinen tapahtumatila luovat upeat puitteet pientä ja suurta tilaisuutta varten. Tilat sopivat jopa 1500 hengen tilaisuuksiin.

Mukkulan kartano hotellihuone

Mukkulan kartano

Uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Tarjolla on 17 huoneen, 3 kokoustilan, laadukkaan ravintolan ja rantasaunan kattava kokonaisuus, jossa järjestät onnistuneet kokoukset, monipuoliset tapahtumat, suuret ja pienet juhlat tai vaikkapa saunaillan. Kartano on avoinna ryhmille tilauksesta. Sopii 10-80 hengen tilaisuuksiin.

Bar&Bistro Kokka Lahti ravintola restaurant

Bar & Bistro Kokka

Lahden satamasta, Sibeliustalon naapurista, löytyy Bar & Bistro Kokka, joka on erikoistunut dry ager -lihasta valmistettuihin annoksiin. Ravintolan yhteydestä löytyy myös kaksi kokoustilaa.

Isku Center

Isku Center

Iskun huonekalutehtaan vanhasta tehdasmiljööstä on modernisoitu toimiva kokous- ja yritystilojen keskus Lahden Mukkulassa, vain 10 minuuttia keskustasta. Isku Centeristä löytyy 120-paikkainen auditorio sekä pienempiä kokoustiloja. Monikäyttöinen aulatila ja Iskun showroom sopivat esimerkiksi messu- ja iltatilaisuuskäyttöön.

Kokoushuviloita ja maaseudun rauhaa

Lehmonkärki Villa Aurum

Lehmonkärki Resort

Lehmonkärki on tasokas, täyden palvelun resort Etelä-Päijänteen rannalla Asikkalassa. Lehmonkärjessä on persoonallisia ravintoloita, majoitustilaa 130:lle, sekä kokoustilat järvinäkymin. Huvilat ovat hyvin varusteltuja, viihtyisiä ja laatuluokiteltuja. Edustushuvilat edustavat huippudesignia. Villa Aurum on skandinaaviseen tyyliin, vuodenaikojen mukaan sisustettu, johtoryhmäkokouksiin erinomaisesti sopiva luksushuvila. Villa Vellamo on kansainvälisesti tunnetun dSign Vertti Kivi & Co:n sisustama ja se soveltuu jopa 150–200 vieraan tilaisuuksiin.

Yli-Kaitala Resort vuokramökki lomamökki järvi rantasauna Iitti rental cottage lake sauna

Yli-Kaitala Resort

Yli-Kaitalan tila upeissa iittiläisissä maisemissa Kettujärven ja Kymijoen tuntumassa tarjoaa puitteet kokoukselle. Tilausravintola Ketunleivässä sijaitsevat kokous- ja ravintolatilat. Ruokailut ovat mahdollisia myös luonnon keskellä, Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisella kodalla. Järjestämme myös ohjelmapalvelut kokousten yhteyteen, uutuutena Saarimysteeri. Kotiin ei tarvitse olla kiirettä, sillä 11 mukavuuksin varustettua lomamökkiä 200 m2 VIP-huvilasta 40 m2 mummonmökkiin tarjoavat majapaikan 60-100 henkilölle.

Iso-Naappila

Iso-Naappila

Iso-Naappilan tila sijaitsee Asikkalan Salonsaaressa vain puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta. Iso-Naapilassa on erilaisia tiloja niin kokouksiin kuin juhliinkin, remontoidusta 1930 – luvun maalaistalosta, Päijänteen rannalla sijaitsevaan huvilaan.

Premium Resorts Vierumäki

Premium Resorts Vierumäki

Premium Resortsin ylelliset hirsihuvilat sijaitsevat Vierumäellä, keskellä alueen monipuolisia urheilu- ja liikuntapalveluita ja vain parin sadan metrin päässä golfkentistä. Huvilat sopivat mainiosti pieniin 6-8 hengen kokouksiin. Cateringpalvelut saatavilla tilauksesta. Myös Vierumäen monipuoliset ravintolapalvelut löytyvät kävelymatkan päästä.

Kätevät kokoushotellit

Vierumäki ilmakuva

Vierumäki

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa toimii myös maineikas Suomen Urheiluopisto. Työhyvinvointiin erikoistunut Vierumäki tarjoaa loistavat puitteet kaikenlaisille yritystilaisuuksille. Se on virkistävä kokoontumispaikka keskellä puhtainta luontoa, mutta silti vain tunnin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vierumäki sopii yhtä hyvin pienille tiimipalavereille ja tuhansien osanottajien konferensseille.

Pajulahti rantasauna kokoustila

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahti tarjoaa elämyksellisen ja toiminnallisen kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat
sekä Suomen suurin kiipeilypuisto. Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan vaikka ryhmäkanootin, laavun tai tilan säkkituoleilla. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä ja viettäkää ilta ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä-parilaavulla herkutellen. Olympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Seurahuone Loft House

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuone on hotelliklassikko, jossa ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu koko sydämellä. Seurahuoneelle on helppo tulla, sillä hotelli sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta. Seurahuoneen upea uutuus on Seurahuone Loft Housen 50 täysin uutta huonetta, Loft Lounge saunoineen ja vehreä sisäpuutarha. Seurahuoneen kokoustilat muuntautuvat erilaisiin tarkoituksiin, aina pienistä muutaman hengen kokouksista isompiin 200 hengen tilaisuuksiin.

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki

Holiday Club Vierumäki -hotelli tarjoaa upeat ja inspiroivat puitteet onnistuneille kokouksille ja tapahtumille. 500 hengen juhlasali ja lukuisat pienemmät kokoushuoneet, ylellinen Day Spa ja Vierumäen monipuolinen elämystarjonta muodostavat voittamattoman kokonaisuuden vastaten erilaisiin tarpeisiin ja toiveisiin.

Messilä talvi winter

Messilä

Kartanorakennuksen idylliset kokoustilat pienille ja keskisuurille ryhmille upean luonnon keskellä, rauhallisessa ympäristössä. Majoitusvaihtoehtoja perinteisistä hotellihuoneista saunallisiin mökkeihin. Kuuluisa Kartanoravintola tarjoaa á la carte -herkkuja sekä lounaita ja päivällisiä. Ruokailla voi talvisin myös rennommin after ski -henkisessä Bistrossa. Eteläisen Suomen suurin hiihtokeskus tarjoaa runsaasti aktiviteetteja lumellaliikkujille. Messilä on rutinoitunut kokousjärjestäjä, mutta myös osaava tunnelmallisten juhlien toteuttaja. Messilän Kartano ja Markkinaravintola ovat vuosien mittaan todistaneet satoja unohtumattomia häitä, juhlia ja tapahtumia.

Scandic Lahti City

Scandic Lahti City

Kodikas hotelli ja tilavat huoneet keskustan parhaalla paikalla. Ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kaikki kaupungin palvelut ovat käden ulottuvilla. Kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat niin pienelle kuin vähän isommallekin ryhmälle. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys. Ravintolan yhteydessä oleva tunnelmallinen Parvi-kabinetti soveltuu erityisen hyvin perhejuhliin sekä rennompiin tilaisuuksiin. Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa. Taste Break on valmistettu suomalaisella osaamisella ja omia reseptejä hyödyntäen käyttäen kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.

Ilola Inn luksusmajoitus hotelli infinity pool rantaravintola Päijänne Sysmä luxury accommodation by lake Päijänne

Ilola Inn

Täysin uudistettu yli satavuotias hirsikievari on nyt avattu Sysmän Suopeltoon. Korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta ja nautintoja Päijänteen äärellä. Kahdeksan tasokasta hotellihuonetta, kaikki Päijänne-näkymin. Hotellin ravintola palvelee kokous- ja tilausravintolana. Kaikissa kokoustiloissa on ajanmukainen kokoustekniikka. Päijänteen rannalla sijaitseva kahvila-ravintola palvelee kesällä joka päivä ja muina aikoina kokous- ja tilauskäytössä. Makasiinirakennus toimii juhla- ja kokoustilana, juhlatelttamahdollisuudella. Perinteisen rantasaunan lisäksi tarjoamme uuden saunaelämyksen, jossa palju ja ympärivuotinen Infinity Pool -ulkouima-allas, grillipaikka sekä ennakkotilauksesta mahdollisuus hoitoihin ja aktiviteetteihin.

GreenStar Lahti

GreenStar Hotel Lahti

Jos haluat yhdistää tehokkaan kokoushuoneen, kätevän kaupunkisijainnin, herkullisen ruoan ja vastuullisuuden, GreenStar Hotel Lahden kokouspalvelu on erinomainen valinta. GreenStar Hotel Lahti tarjoaa ympäristöystävällistä kokoustamista matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä, vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. GreenStar on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju ja ekologisen matkailun edelläkävijä.

Hotelli Tallukka hotel

Hotelli Tallukka

Toimivat ja muuntuvat tilat erilaisille tapahtumille ja onnistuneille kokouksille Asikkalassa, upeissa Vesijärvi-maisemissa. Käytössänne on useita erityyppisiä tiloja 10-500 henkilön kokouksiin ja tilaisuuksiin.

Luomaniemen toimintakeskus kirkkosali

Luomaniemi

Kokoukset, tyhy-päivät ja juhlat onnistuvat mainiosti uudessa, esteettömässä Luomaniemessä, Lahden Nastolassa. Avarasta 155 m2 juhlasalista avautuvat huikeat näkymät Pikku-Kukkasjärvelle, jonka rannalla voi nauttia rantasaunan löylyistä. Voit myös valita kokouksen historiallisessa ja tunnelmallisessa Luomaniemen Wanhassa. Vuodepaikkoja on 42 henkilölle.

Hotel Radalla Iitti

Radalla Resort

Iitin Urajärven rannalla, Radansuun kylässä, noin 10 minuutin ajomatkan päässä KymiRingiltä sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde.

Siikaniemen kurssikeskus Rantasauna

Siikaniemi

Siikaniemi on osa luontoa ja samalla nykyaikainen kurssikeskus Hollolassa, Vesijärven rannalla. Täällä onnistuvat suuremmatkin kokoukset, leirejä unohtamatta. Juhlasaliimme mahtuu kerrallaan n. 200 kuulijaa. Pienempiä kokoustiloja on lukuisasti. Kaksi erillistä ja eri tasoista majoitusvaihtoehtoa mahdollistavat oman rauhan tilaisuudellesi (yhteensä 96 vuodepaikkaa). Saunarakennus aivan Vesijärven rannassa kaksine saunoineen tarjoaa oivat puitteet tasokkaalle kokoukselle tai pienelle juhlalle.

Opiston Kunkku

Komeassa entisessä Lahden kansanopistossa toimiva hotelli-ravintola Lahden keskustassa. Monipuoliset tilat soveltuvat kokouksiin, palavereihin ja erilaisiin juhliin.

Hotelli Kumpeli Spa poreallas jacuzzi

Hotelli Kumpeli

Viihtyisä kylpylähotelli Heinolan keskustan tuntumassa kuvauksellisen Kymenvirran varrella.

Uniikit erikoiskohteet

Lahden Urheilukeskus Lahti Sports Centre Hiihtomuseo Ski Museum Ravintola Voitto

Ravintola Voitto

Lahden ainutlaatuisessa Urheilukeskuksessa sijaitsevat Ravintola Voitto ja Voiton auditorio tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen. Ravintola Voitosta avautuu näköala hyppyrimäkiin ja Salpausselän upeisiin maisemiin. Asiakaspaikkoja yhteensä 200 kahdessa kerroksessa. Voiton 80-paikkainen auditorio soveltuu kokouksiin, koulutus ja tiedotustilaisuuksiin. Tilassa moderni ja helppokäyttöinen kokoustekniikka. Oheisohjelmapalveluja löydät saman katon alta Hiihtomuseosta.

Ekho Collectiven teos Ahto Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

UUTTA! Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

Upea uusi taidemuseo on nyt avattu Malskille Lahden keskustaan. Avajaisnäyttelyiden, oheisohjelmiksi sopivien taidetyöpajojen ja opastettujen kierrosten lisäksi taidemuseosta löytyy tiloja myös erilaisiin tilaisuuksiin. Esimerkiksi 100 hengen Valogalleria on upea miljöö illallisiin.

Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöisen Sammiosalin käsittävä kokouskeskus.

Radio- ja tv-museo Mastola

Hiihtomuseo ja Radio- ja tv-museo Mastola

Hiihtomuseon huikeat tilat tarjoavat uniikit puitteet tilaisuuksiin Lahden Urheilukeskuksessa. Talviurheilun historia, upea mediaseinä ja museon ikisuosikki mäkihyppysimulaattori tarjoavat kokemuksia vieraillesi. Auditoriopalvelut sekä maistuvat tarjoilut hoituvat saman katon alta Ravintola Voitosta. Radio- ja tv-museo Mastola tarjoaa upeat puitteet niin seminaareille kuin virkistyspäiville mahtavien radiomastojen juurella Lahden Radiomäellä. Museon chromakey-studiossa voit juontaa vaikkapa oman uutislähetyksen! Mastolan 82-paikkaisessa auditoriossa on käytössä moderni Digital Signage -järjestelmä.

Lahden kaupunginteatteri lämpiö

Lahden kaupunginteatteri

Lahden kaupunginteatteri on monipuolinen elämystalo, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Kolme erikokoista salia ja mittavat lämpiötilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen jopa yli 600 henkilölle. Kokous- ja tapahtumajärjestäjät voivat hyödyntää teatterin monipuolista osaamista ja huippumodernia teknistä kalustoa. Yrjö Kukkapuron ja Irma Kukkasjärven sisustama aula antaa loistavat puitteet isollekin cocktailtilaisuudelle bändeineen.

Teerenpeli viskitislaamo kellarikabinetti whisky distillery tasting cellar cabinet

Ravintola Taivaanranta & Teerenpeli Tislaamon Showroom

Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen mallasviskitislaamo ja showroom! Tislaamon yhteydestä löytyy myös tunnelmallinen kellarikabinetti, samoin Taivaanrannan puolelta kaksi pienempää kabinettia käteviin päiväkokouksiin.

Hartwall Vierailukeskus ja Panimomyymälä Tuisku-ravintola

Hartwall Vierailukeskus ja Panimomyymälä

Hartwallin päätuotantolaitoksen yhteydessä sijaitseva vierailukeskus on myös monipuolinen kokouskeskus auditorioineen ja tunnelmallisine ravintolatiloineen.

Ilmakuva Heinolan Heinäsaaresta ja Tähtisillasta

Heinolan Heinäsaari

Kirkkaan Ruotsalaisen järven rannalla sijaitseva pieni saari tarjoaa elämykselliset puitteet lähellä Heinolan keskustaa. Varattavissa mm. neljä erilaista saunatilaa ja 40-paikkainen ravintola tilaisuuksiin.

Malskin Bistro ravintolasali

Malskin Bistro

Tyylikäs lounas- ja illallisravintola palvelee kokousasiakkaita ja Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan vieraita Malskilla Lahden keskustassa.

RantaCasino Heinola

Heinolan RantaCasino

Ravintola Heinolan RantaCasino Kymijoen rannalla houkuttelee maisemillaan, maukkaalla ruoallaan ja upealla vedenpäällisellä terassillaan vieraita niin läheltä kuin kaukaa. Meillä vietät ikimuistoiset yritysjuhlat ja kokoukset. Yhdistä tilaisuuteenne myös risteily tai Heinolan kesäteatteri, palvelut ovat aivan ravintolan vieressä. Ravintolasta löytyy muusta ravintolasta lasiseinin eristettävissä oleva tila n. 40 hengelle.

Navetan Wintti baaritiski

Navetan Wintti

Tunnelmallinen vanhan harmaakivinavetan ylisille rakennettu upea juhla- ja kokoustila 120 hengelle kymmenen minuutin päässä Lahden keskustasta.

Upeita kohteita, vai mitä? Tervetuloa tutustumaan niihin livenä!

Visit Lahden väki ja kokouskohteet toivottavat sinut tervetulleeksi vierailulle. Onko suunnitelmissasi tapahtuma, jolle etsit järjestämispaikkaa, mietitkö ideoita henkilöstön virkistyspäivälle tai kaipaatko muuten vaan uusia ajatuksia ja inspiraatiota tapahtumillenne? Kerro meille toiveistasi – me viemme sinut ja kollegasi tutustumiskierrokselle kohteisiin. Visit Lahti ja kokouskohteet tarjoavat tutustumispäivän ohjelman kuljetuksineen ja tarjoiluineen.

Lähetä vierailupyyntö

City-kokoustiloja kävelymatkan päässä Lahden Matkakeskuksesta

Suurtapahtumien hallit ja areenat

Tyylikkäät kartanokokoukset

Torilla tavataan! Tapahtumapuistot ja urheilukeskukset

Inspiroiva Creativelta striimauspalvelut hybridikokouksiin

Inspiroiva Creative on ketterä ja luotettava kumppanisi, kun haluat tuottaa verkko- tai hybriditapahtumasi helposti ja laadukkaasti.

Lisää Inspiroiva Creativesta

Saunominen on niin suomalaista!

Saunassa paketoidaan kokouspäivän päätökset. Kurkkaa vinkkimme tunnelmallisista savusaunoista, hemmottelevista saunahoidoista ja upeista saunoista järven rannalla.

Lue lisää

Kuljetamme kokousvieraasi perille

Reissu Ruoti tilausajo charter bus

Reissu Ruoti

Lahtelainen perheyritys Reissu Ruoti kuljettaa vieraasi perille turvallisesti ja täsmällisesti mistä päin Suomea vain. 40 auton kalustosta löytyy sopiva bussi kaiken kokoisille ryhmille. Ruotin tallista löytyy myös Leijonien Virallinen Setra-luksusbussi.

Liikenne Lakkapää

Liikenne Lakkapää

Toimipaikkamme sijaitsevat Lahdessa ja Rovaniemellä. Meidän kauttamme järjestyvät pelimatkat, teatteriretket, luokkaretket ja vähän pidemmätkin matkat. Isojenkin ryhmien tilausajot hoituvat kauttamme laadukkaalla ja siistillä kalustolla. Kalustoomme kuuluu busseja aina 8-paikkaisesta tilataksista 62-paikkaiseen bussiin.

Visit Lahden myyntipalvelu palveluksessasi

Saat kauttamme kattavasti kaikki kokous- ja yritystapahtuman järjestämiseen liittyvät palvelut sekä runsaasti tasokkaita oheis- ja ohjelmapalveluita. Autamme ideoinnissa, kartoitamme sopivat kohteet ja autamme maksutta niiden varauksissa. Suurtapahtumiin tarjoamme majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalvelut ammattitaidolla.

Lue lisää palveluistamme

Etkö löytänyt etsimääsi? Venuusta löytyy.

Venuu tarjoaa monipuolisen valikoiman juhlatiloja ja kokoustiloja Lahden seudulla.