Täydellinen valikoima kokouspaikkoja!

Saisiko olla täyden palvelun kokoustalo, kätevä kokoushotelli vai autottomalle kokousvieraalle passeli city-kokoustila lähellä Matkakeskusta? Vai etsitkö designhuvilaa maaseudun rauhassa, tai ehkäpä tyylikästä kartanoa? Täältä löydät etsimäsi!

Täyden palvelun kokoustalot

Lahden Messut Lahti Fair Centre

Lahden Messut

Lahden Messukeskuksen neljä modernia hallia, täysin uudistetut kokoustilat ja korkealuokkaiset tekniset palvelut täyttävät kattavasti suurillekin tilaisuuksille asetettavat vaativat tavoitteet. Käytössä yhteensä n. 20 000 m2 tilaa upean luonnon äärellä, Lahden keskustan läheisyydessä. Kokoustilaa aina 10 000 henkeen asti.

Sibeliustalo Sibelius Hall

Sibeliustalo

Sibeliustalossa vanha teollisuushistoria yhdistyy taitavasti moderniin puuarkkitehtuuriin. Tunnelmallisesta Metsähallista sekä valoisista erikokoisista kokoustiloista avautuva näkymä Vesijärvelle luo ainutlaatuiset puitteet inspiroivalle kokoukselle ja tapahtumalle. Maailmallakin mainetta saanut Pääsali toimii suurten kokousten areenana ja konserttisalina. Kattavasta konserttitarjonnasta löytyy luonteva vaihtoehto oheisohjelmaksi. Puusepän Sali ja Puusepän Verstas muuntautuvat kokouksiin, iltajuhliin ja näyttelykäyttöön. Ravintolapalvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden mukaan tilaisuuteen sopivaksi. Edustavat saunatilat sopivat myös 30 henkilön kokouskäyttöön. Sibeliustalon edustalla komeilevassa Piano Paviljongissa yhdistyvät huipputason puuarkkitehtuuri, ekologisuus sekä muotoilu. Upeat puitteet tarjoava Piano on sopivan kokoinen tila alle 100 henkilön yritys- ja yksityistilaisuuksille. Kokoustiloja aina 1000 henkeen asti.

Lahden konserttitalo Felix Krohn -sali

Lahden Konserttitalo

Järjestä tapahtumasi 1950-luvun tunnelmaa huokuvassa konserttitalossa. Lahden Konserttitalo on yksi Lahden merkittävimpiä maamerkkejä ja erottamaton osa kaupungin historiaa. Vuonna 1954 valmistunut ja vuosina 2014–2016 peruskorjattu ja laajennettu Lahden Konserttitalo on peruskorjauksen jälkeen saanut uuden tyylikkään ilmeen – 1950-lukua kunnioittaen. Kokoustiloja aina 1000 henkeen asti.

Pelicans Isku Arena

Isku Areena

Pelicans Ravintolat Oy tarjoaa Lahden laadukkaimmat ravintolapalvelut niin yksityis- kuin yrityskäyttöön. Pelicansin aitiot, Klubiravintola, Lounge ja uusi upea Pelicans Aula tarjoavat kestitysmahdollisuuden aina 10 hengen ryhmästä 5000 hengen laumaan. Tilat ja palvelut on mahdollista räätälöidä täysin tarpeidenne mukaan aina juontajasta live-musiikkiin ja kolmen ruokalajin illallisesta kahvitarjoiluun. Jääkiekko-ottelu on vain yksi vaihtoehto järjestää ikimuistoinen ilta Isku Areenalla. Kaupungin avarimmat ja näyttävimmät tilat soveltuvat täydellisesti myös yritysten sekä ystäväporukoiden illanviettoihin.

Malski

UUTTA! Malski

Malski on Lahden keskustassa sijaitseva, kesällä 2020 avautunut kaupunkilaisten, luovan työn sekä kulttuuri- ja museoelämysten keskus. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskin historiallinen kiinteistö kätkee sisäänsä seitsemän eri kokoista kokoustilaa, keittiöllä varustetun loungen, valokuvastudion, lasikattoterassin sekä lähes 500 henkilön tilaisuuksiin taipuvan tiiliseinäisen, yli 7 metriä korkean Sammiosalin, joka avataan alkuvuodesta 2021. Malskin ravintolamaailmasta löytyy Malskin Bistro, Kahiwa Coffee Roasters sekä Ant Brew -panimopub. Kahiwa ja Ant Brew järjestävät myös tastingejä.

Ravintola Werstas

Ravintola Werstas

Ravintolamme sijaitsee Askonalueen sydämessä, Askotalossa, Lahden Matkakeskuksen naapurissa. Niin alue kuin itse talo ovat tärkeä osa Lahden historiaa. Oli kyseessä sitten asiakas- tai yritysjuhlat, merkkipäivät tai muut juhlan aihetta antavat tilaisuudet, olemme toteuttamassa toiveitasi. Askotalo itsessään sekä korkeaikkunainen ja tunnelmallinen punatiilinen tapahtumatila luovat upeat puitteet pientä ja suurta tilaisuutta varten. Tilat sopivat jopa 1500 hengen tilaisuuksiin.

Lahden Upseerikerho

Hennalan Paraatipaikat

Hennalan vehreältä kasarmialueelta löytyy vierekkäisistä rakennuksista kaikki kokouspäiviin liittyvät palvelut. Puistomainen alue on virkistävä ympäristö lähellä Lahden keskustaa. Matkakeskukseen on vain kolme kilometriä ja omalla autolla tuleville kokousvieraille löytyy maksuttomat paikoitusalueet. Suomen kaunein Upseerikerho tarjoaa tarinaa ja ruokaa historiallisen ainutlaatuisessa miljöössä. Wanha Sode on kaunis sotilaskoti kukkulalla keskellä kasarmia. Se mahdollistaa moninaiset tilaisuudet isoillekin ryhmille. Wanhalla Sodella ei ole anniskeluoikeuksia, joten myös omat juomat on sallittu. Voitte tilata catering-palvelut meiltä niin halutessanne.

Mukkulan kartano hotellihuone

Mukkulan kartano

Uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Tarjolla on 17 huoneen, 3 kokoustilan, laadukkaan ravintolan ja rantasaunan kattava kokonaisuus, jossa järjestät onnistuneet kokoukset, monipuoliset tapahtumat, suuret ja pienet juhlat tai vaikkapa saunaillan. Kartano on avoinna ryhmille tilauksesta. Sopii 10-80 hengen tilaisuuksiin.

Kokoushuviloita ja maaseudun rauhaa

Lehmonkärki Villa Aurum

Lehmonkärki

Lehmonkärki on tasokas, täyden palvelun resort Etelä-Päijänteen rannalla Asikkalassa. Lehmonkärjessä on persoonallisia ravintoloita, majoitustilaa 130:lle, sekä kokoustilat järvinäkymin. Huvilat ovat hyvin varusteltuja, viihtyisiä ja laatuluokiteltuja. Edustushuvilat edustavat huippudesignia. Villa Aurum on skandinaaviseen tyyliin, vuodenaikojen mukaan sisustettu, johtoryhmäkokouksiin erinomaisesti sopiva luksushuvila. Villa Vellamo on kansainvälisesti tunnetun dSign Vertti Kivi & Co:n sisustama ja se soveltuu jopa 150–200 vieraan tilaisuuksiin.

Yli-Kaitala Resort vuokramökki lomamökki järvi rantasauna Iitti rental cottage lake sauna

Yli-Kaitala

Yli-Kaitalan tila upeissa iittiläisissä maisemissa Kettujärven ja Kymijoen tuntumassa tarjoaa puitteet kokoukselle. Tilausravintola Ketunleivässä sijaitsevat kokous- ja ravintolatilat. Ruokailut ovat mahdollisia myös luonnon keskellä, Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisella kodalla. Järjestämme myös ohjelmapalvelut kokousten yhteyteen, uutuutena Saarimysteeri. Kotiin ei tarvitse olla kiirettä, sillä 11 mukavuuksin varustettua lomamökkiä 200 m2 VIP-huvilasta 40 m2 mummonmökkiin tarjoavat majapaikan 60-100 henkilölle.

Kiuasniemi Villas

Kiuasniemi

Kiuasniemi Company Experience on suunnattu luonnonrauhaa ja erittäin korkeatasoista palvelua arvostaville yritysasiakkaille. Sijaitsemme Päijänteen rannassa vastapäätä kansallispuistoa, hyvien liikenneyhteyksien päässä Padasjoella. Tule ja koe korkeatasoiset majoitus- ja kokouspalvelut upealla paikalla, innostava aktiviteetti sekä maittava lähiruokamenu! Villa Jolla ja minikylpylä Villa Sauna on varusteltu korkeimmalle tasolle ja täyttävät vaativimmankin kokoustajan toiveet. Rentoudu minikylpylä Villa Saunan ylellisessä kylpy- ja saunaosastossa! Huviloilla on iso yksityinen ranta- ja laiturialue kansallispuiston rajalla. Majoitustilaa löytyy seitsemän huoneen verran.

Iso-Naappila

Iso-Naappila

Iso-Naappilan tila tarjoaa käyttöönne rentouttavat kokouspuitteet maaseudun rauhassa Asikkalassa, Päijänteen rantamaisemissa. Isompi kokous- ja juhlaryhmä (max. 50 hlö) voi valita käyttöönsä tilamme rustiikkisen Päärakennuksen, jossa vanhat hirsiseinät luovat kokoukseen lämpimän tunnelman. Pienemmät kokous- ja juhlaryhmät (3-20 hlö) viihtyvät sohvakokouksessa Päijänteen rannalla Huvila Tervatuohisessa tai muissa rantamökeissämme. Kokouksen jälkeen voitte pulahtaa puusaunasta järveen tai ulkoporealtaaseen. Lisämajoitusta löytyy muista vuokramökeistämme.

Kätevät kokoushotellit

Vierumäki ilmakuva

Vierumäki

Vierumäki on Euroopan suurin ja monipuolisin liikunta- ja vapaa-ajankeskus, jossa toimii myös maineikas Suomen Urheiluopisto. Työhyvinvointiin erikoistunut Vierumäki tarjoaa loistavat puitteet kaikenlaisille yritystilaisuuksille. Se on virkistävä kokoontumispaikka keskellä puhtainta luontoa, mutta silti vain tunnin matkan päässä Helsinki-Vantaan lentokentältä. Vierumäki sopii yhtä hyvin pienille tiimipalavereille ja tuhansien osanottajien konferensseille.

Pajulahti rantasauna kokoustila

Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahti tarjoaa elämyksellisen ja toiminnallisen kokous- ja työhyvinvointiympäristön mutkattomalla urheiluopistohengellä. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat sekä Suomen suurin kiipeilypuisto. Voitte valita kokouspaikaksi perinteisen kokoushuoneen sijaan vaikka ryhmäkanootin, laavun tai tilan säkkituoleilla. Punnitkaa päivän päätökset rantasaunojen löylyissä ja viettäkää ilta ravintolassamme, takkahuoneella tai tunnelmallisella Pajunpesä-parilaavulla herkutellen. Olympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Messilä kartanoravintola

Messilä

Kartanorakennuksen idylliset kokoustilat pienille ja keskisuurille ryhmille upean luonnon keskellä, rauhallisessa ympäristössä. Majoitusvaihtoehtoja perinteisistä hotellihuoneista saunallisiin mökkeihin. Kuuluisa Kartanoravintola tarjoaa á la carte -herkkuja sekä lounaita ja päivällisiä. Ruokailla voi talvisin myös rennommin after ski -henkisessä Bistrossa. Eteläisen Suomen suurin hiihtokeskus tarjoaa runsaasti aktiviteetteja lumellaliikkujille. Messilä on rutinoitunut kokousjärjestäjä, mutta myös osaava tunnelmallisten juhlien toteuttaja. Messilän Kartano ja Markkinaravintola ovat vuosien mittaan todistaneet satoja unohtumattomia häitä, juhlia ja tapahtumia.

GreenStar Hotel Lahti

GreenStar Hotel Lahti

Jos haluat yhdistää tehokkaan kokoushuoneen, kätevän kaupunkisijainnin, herkullisen ruoan ja vastuullisuuden, GreenStar Hotel Lahden kokouspalvelu on erinomainen valinta. GreenStar Hotel Lahti tarjoaa ympäristöystävällistä kokoustamista matkakeskuksen välittömässä läheisyydessä, vain pienen kävelymatkan päässä kaupungin palveluista. GreenStar on Suomen ensimmäinen hiilineutraali hotelliketju ja ekologisen matkailun edelläkävijä.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Lahti majoitus accommodation

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuone on hotelliklassikko, jossa ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu koko sydämellä. Seurahuoneelle on helppo tulla, sillä hotelli sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa,kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta. Hotelli on saanut useita kansainvälisiä tunnustuspalkintoja. Seurahuoneen kokoustilat muuntautuvat erilaisiin tarkoituksiin, aina pienistä muutaman hengen kokouksista isompiin 200 hengen tilaisuuksiin.

Scandic Lahti City reception

Scandic Lahti City

Kodikas hotelli ja tilavat huoneet keskustan parhaalla paikalla. Ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kaikki kaupungin palvelut ovat käden ulottuvilla. Kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat niin pienelle kuin vähän isommallekin ryhmälle. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys. Ravintolan yhteydessä oleva tunnelmallinen Parvi-kabinetti soveltuu erityisen hyvin perhejuhliin sekä rennompiin tilaisuuksiin. Tiedämme ruoan auttavan pitämään ajatukset terävinä koko päivän. Siksi olemmekin ladanneet kokouspäivän täyteen hyvää ruokaa, inspiraatiota ja energiaa. Taste Break on valmistettu suomalaisella osaamisella ja omia reseptejä hyödyntäen käyttäen kotimaisia raaka-aineita aina kun se on mahdollista.

Nowene infrapunasauna infrared sauna

Hotelli Valo ja Nowene-kylpylä

Tervetuloa kylpyläkaupunkina tunnettuun Heinolaan! Nowenessa, pohjoisen hyvinvoinnin elämyskeskuksessa, yhdistyvät ainutlaatuiset majoitus-, ohjelma- ja hyvinvointipalvelut erinomaiseen sijaintiin luonnonkauniissa, historiallisesti merkittävässä ympäristössä Kymijoen vesistön äärellä. Kesäisin järjestämme laivaristeilyitä M/S Pyhäjärvellä. Kylpylän tiloissa voit kokea huippukylmän (-110 astetta), suolahuone- ja turvehoidot. Saunamaailman eri saunoissa koet eri saunojen lämpimät löylyt ja pohjoisen kansanperinteen rentouttavia hoitoja. Kokoustiloja löytyy 100 hengen auditoriosta 200 hengen juhlatilaan.

Hotelli Kumpeli Spa poreallas jacuzzi

Kumpeli Spa

Spa Kymijoen rannalla Heinolassa, 1,5 tuntia Helsingistä. Meillä on 119 hotellihuonetta sekä viihtyisä kylpylä aikuiseen makuun. Kylpylässä on erilaisia saunoja, allasosasto, relaxhuoneet lämpötuoleineen, suolahuone, infrapunatuolit sekä kuntosali – rentouttava paikka kokouspäivän päätteeksi. Useita kokous- ja ryhmätyötiloja 2-110 henkilölle, 330-paikkainen ravintolasali ja terasseja. Useimmista tiloista näkymä suoraan Kymijoelle. Ilmainen pysäköinti hotellin pihassa.

Hotelli Tallaukka Asikkala

Hotelli Tallukka

Tallukka sijaitsee Päijänteen ja Vesijärven syleilyssä Asikkalan Vääksyssä kauniin luonnon keskellä. Muuntuvat tilat sopivat erilaisille tapahtumille ja onnistuneille kokouksille aina 500 henkeen asti. Keittiömme valmistamat ja maisemaravintolassa tarjotut herkulliset lounaat ja päivälliset tauottavat tiukkaa kokouspäivää. Juhlavammat tarjoilut ja rennot saunamenut suunnittelemme toiveidenne mukaisesti. Tallukka on hyvien kulkuyhteyksien päässä, vain puolen tunnin päässä Lahdesta ja reilu tunti Helsinkiin. Autoileville kokousvieraille löytyy runsaasti maksutonta pysäköintitilaa.

Ilola Inn luksusmajoitus hotelli infinity pool rantaravintola Päijänne Sysmä luxury accommodation by lake Päijänne

UUTTA! Ilola Inn

Täysin uudistettu yli satavuotias hirsikievari on nyt avattu Sysmän Suopeltoon. Korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta ja nautintoja Päijänteen äärellä. Kahdeksan tasokasta hotellihuonetta, kaikki Päijänne-näkymin. Hotellin ravintola palvelee kokous- ja tilausravintolana. Kaikissa kokoustiloissa on ajanmukainen kokoustekniikka. Päijänteen rannalla sijaitseva kahvila-ravintola palvelee kesällä joka päivä ja muina aikoina kokous- ja tilauskäytössä. Makasiinirakennus toimii juhla- ja kokoustilana, juhlatelttamahdollisuudella. Perinteisen rantasaunan lisäksi tarjoamme uuden saunaelämyksen, jossa palju ja ympärivuotinen Infinity Pool -ulkouima-allas, grillipaikka sekä ennakkotilauksesta mahdollisuus hoitoihin ja aktiviteetteihin.

Luomaniemen Wanha

Siikaniemen ja Luomaniemen kurssikeskukset

Siikaniemi on osa luontoa ja samalla nykyaikainen kurssikeskus Hollolassa, Vesijärven rannalla. Täällä onnistuvat suuremmatkin kokoukset, leirejä unohtamatta. Juhlasaliimme mahtuu kerrallaan n. 200 kuulijaa. Pienempiä kokoustiloja on lukuisasti. Kaksi erillistä ja eri tasoista majoitusvaihtoehtoa mahdollistavat oman rauhan tilaisuudellesi (yhteensä 96 vuodepaikkaa). Saunarakennus aivan Vesijärven rannassa kaksine saunoineen tarjoaa oivat puitteet tasokkaalle kokoukselle tai pienelle juhlalle. Kokoukset, tyhy-päivät ja juhlat onnistuvat myös uudessa, esteettömässä Luomaniemessä, Lahden Nastolassa. Avarasta 155 m2 juhlasalista avautuvat huikeat näkymät Pikku-Kukkasjärvelle, jonka rannalla voi nauttia rantasaunan löylyistä. Vuodepaikkoja on 47/70 henkilölle.

Uniikit erikoiskohteet

Walimon Casseli Lahti

Walimon Casseli

Tunnelmalliset kokous-, konferenssi- ja juhlatilat erikokoisiin tilaisuuksiin Lahden ydinkeskustassa. Walimon Casseli tarjoaa ainutlaatuiset puitteet yritystapahtumille vanhaan rautavalimoon entisöidyissä moderneissa tiloissa. Walimon sydän on jopa 500 hengelle sopiva juhlava Walimosali, jonka nykyaikainen ääni- ja valotekniikka mahdollistaa korkeatasoiset tekniset ratkaisut paitsi kokouksiin ja seminaareihin, myös konsertteihin ja pienimuotoisiin teatteriesityksiin.

RantaCasino Heinola

RantaCasino

Ravintola Heinolan RantaCasino Kymijoen rannalla houkuttelee maisemillaan, maukkaalla ruoallaan ja upealla vedenpäällisellä terassillaan vieraita niin läheltä kuin kaukaa. Meillä vietät ikimuistoiset yritysjuhlat ja kokoukset. Yhdistä tilaisuuteenne myös risteily tai Heinolan kesäteatteri, palvelut ovat aivan ravintolan vieressä. Ravintolasta löytyy muusta ravintolasta lasiseinin eristettävissä oleva tila n. 40 hengelle.

Cafe Kailas Heinola Siltasaari

Café Kailas

Café Kailas sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Siltasaaressa Jyrängönkosken ja Heinolan kansallisen kaupunkipuistoalueen keskellä. Café Kailas noudattaa keskieurooppalaisen kahvilakulttuurin perinteitä. Kahvijuomien ja avecien tarjoilussa luotetaan käsityöhön ja mannermaisiin makutottumuksiin. Suolaiset ja makeat suupalat ovat aina tuoreita ja valmistettuja parhaista raaka-aineista. Kahvilan yläkerrasta löytyy tunnelmallinen tila pieniin kokouksiin n. 20 hengelle.

Heinolan Harjupaviljonki vohvelikahvila kesäkahvila cafe

Heinolan Harjupaviljonki

120-vuotias Harjupaviljonki sijaitsee aivan Heinolan kaupungin keskustan kupeessa, vehreässä Harjupuistossa, toimien kesäisin vohvelikahvilana ja tilausravintolana. Vuonna 1900 rakennetusta itämaisvaikutteisesta jugend-paviljongista löytyy tilaa juhlaviin tilaisuuksiin – tunnelmallisessa yläkerrassa on asiakaspaikkoja 30 henkilölle ja alakerrassa 90 henkilölle.

Lahden Urheilukeskus Lahti Sports Centre Hiihtomuseo Ski Museum Ravintola Voitto

Ravintola Voitto

Lahden ainutlaatuisessa Urheilukeskuksessa sijaitsevat Ravintola Voitto ja Voiton auditorio tekevät tapahtumastanne ikimuistoisen. Ravintola Voitosta avautuu näköala hyppyrimäkiin ja Salpausselän upeisiin maisemiin. Asiakaspaikkoja yhteensä 200 kahdessa kerroksessa. Voiton 80-paikkainen auditorio soveltuu kokouksiin, koulutus ja tiedotustilaisuuksiin. Tilassa moderni ja helppokäyttöinen kokoustekniikka. Oheisohjelmapalveluja löydät saman katon alta Hiihtomuseosta.

Hartwall vierailukeskus panimomyymälä brewey shop visitors' centre

Hartwallin Vierailukeskus

Meillä näet, mitä Hartwallilla tehdään ja miten juomamme syntyvät: meillä valmistuu juomia lonkerosta Jaffaan ja oluesta Pommaciin. Opastetulla panimokierroksella oppii myös historiastamme ja esimerkiksi paikallisista raaka-aineistamme. Tunnin mittaisen kierroksen yhteyteen on mahdollista varata esimerkiksi oluttasting tai muita tarjoiluja. Tyylikäs Ravintola Tuisku ja auditorio ovat vuokrattavissa juhlia ja kokouksia varten. Panimomyymälässä hyllyt notkuvat juomien lisäksi myös muista tuotteista, kuten lonkeronvärisistä talvihatuista, Lahtikoista ja Erik Bruunin Jaffa-julisteista.

Radio- ja tv-museo Mastola

Hiihtomuseo ja Radio- ja tv-museo Mastola

Hiihtomuseon huikeat tilat tarjoavat uniikit puitteet tilaisuuksiin Lahden Urheilukeskuksessa. Talviurheilun historia, upea mediaseinä ja museon ikisuosikki mäkihyppysimulaattori tarjoavat kokemuksia vieraillesi. Auditoriopalvelut sekä maistuvat tarjoilut hoituvat saman katon alta Ravintola Voitosta. Radio- ja tv-museo Mastola tarjoaa upeat puitteet niin seminaareille kuin virkistyspäiville mahtavien radiomastojen juurella Lahden Radiomäellä. Museon chromakey-studiossa voit juontaa vaikkapa oman uutislähetyksen! Mastolan 82-paikkaisessa auditoriossa on käytössä moderni Digital Signage -järjestelmä.

Lahden kaupunginteatteri lämpiö

Lahden kaupunginteatteri

Lahden kaupunginteatteri on monipuolinen elämystalo, joka sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa. Kolme erikokoista salia ja mittavat lämpiötilat mahdollistavat erilaisten tilaisuuksien järjestämisen jopa yli 600 henkilölle. Kokous- ja tapahtumajärjestäjät voivat hyödyntää teatterin monipuolista osaamista ja huippumodernia teknistä kalustoa. Yrjö Kukkapuron ja Irma Kukkasjärven sisustama aula antaa loistavat puitteet isollekin cocktailtilaisuudelle bändeineen.

City-kokoustiloja kävelymatkan päässä Lahden Matkakeskuksesta

Suurtapahtumien hallit ja areenat

Tyylikkäät kartanokokoukset

Torilla tavataan! Tapahtumapuistot ja urheilukeskukset

Saunominen on niin suomalaista!

Saunassa paketoidaan kokouspäivän päätökset. Kurkkaa vinkkimme tunnelmallisista savusaunoista, hemmottelevista saunahoidoista ja upeista saunoista järven rannalla.

Lue lisää

Reissu Ruoti kuljettaa kokousvieraat perille

Lahtelainen perheyritys Reissu Ruoti kuljettaa vieraasi perille turvallisesti ja täsmällisesti mistä päin Suomea vain. 40 auton kalustosta löytyy sopiva bussi kaiken kokoisille ryhmille. Ruotin tallista löytyy myös Leijonien Virallinen Setra-luksusbussi.

Varaa tästä