Ravintola Taivaanranta & Teerenpeli Tislaamon showroom

Maistele Teerenpeli tislaamon maailmalla palkintoja pokanneita viskejä!

10-40 henkilöä

Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen mallasviskitislaamo ja showroom!

Tislaamo showroomissa järjestetään ennakkotilauksesta tislaamon esittelykierroksia 10-40 henkilön ryhmille. Esittelykierroksella tutustutaan Teerenpeli tislaamoon ja sen tarinaan sekä tuotteisiin maistiaisten muodossa. Valittavana on myös kierroksia missä yhdistelemme viskiä ja ruokaa, mm. juustoja tai suklaata. Suosittelemme varaamaan myös ruokailun Ravintola Taivaanrannasta tislaamokierroksen yhteyteen.

Ravintola Taivaanranta tarjoaa aitoja ja rehellisiä suomalaisia makuja ripauksella panimon ja tislaamon henkeä. Ravintolan yhteydestä löytyy myös kolme kabinettia 8-40 hengelle.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Kokouspaketit

Aamukokoukset Taivaanrannassa klo 9-11 alk. 21€/hlö
Sisältäen kabinettivuokran, kahvi/tee, suolainen kahvileipä, hedelmiä ja pienen makean.

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokouspaketti, ota yhteyttä!

Varaa tästä

Tervetuloa viskitastingiin.

Taivaanrannan tislaamokierroksella pääset näkemään itse tislaamon, kypsytysvarastot, tutustumaan tislaamon historiaan ja tietysti maistelemaan palkittuja viskejä. Skotlantilaiset kupariset tislaamopannut ja upeat tammitynnyrit luovat tunnelman, jota ei muualla pääse kokemaan.

Lue lisää

Match made in heaven: Savu-viski ja sinihomejuusto

Viski & juusto -tasting on makumatka Teerenpeli Tislaamon single malt viskeihin yhdistettynä erilaisiin juustoihin. Tastingin vetäjänä toimii Teerenpelin viskiambassador. Tastingin juustot ovat pienten kotimaisten juustoloiden juustoja.

Voit valita makupareiksi myös paikallisten tuottajien ja Taivaanrannan oman keittiömestarin suklaita.

Viski & juusto -tasting 30€/hlö, minimi 4hlö
Viski & suklaa -tasting 30€/hlö, minimi 4hlö

Varaa tasting tästä

Teerenpelin tarina

Teerenpeli ravintoloissa nautitaan Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteita ja niitä hyödynnetään myös Ravintola Taivaanrannan ruokatuotteissa. Paikallinen puhdas Salpausselän suodattama pohjavesi sekä lähivilja toimivat palkittujen juomien raaka-aineina.

Teerenpeli Tislaamo voitti marraskuussa 2020 ”Worldwide whisky producer” -sarjan maailman suurimmassa alkoholikilpailussa International Wine and Spirit Competitionissa. IWSC-voitto nostaa suomalaisen viskin maailmankartalle.

Lue tarina täältä

Teerenpeli Panimo & Tislaamo vierailukeskus Lahden Lotilassa

Teerenpelin panimomyymälän yhteydessä toimii vierailukeskus, jossa järjestetään tutustumiskierroksia panimon ja tislaamon tiloihin sekä erilaisia tastingejä. Tilauskierrosten lisäksi tarjolla on yleisökierroksia: avoimet panimo- & tislaamokierroksia järjestetään lauantaisin. Vierailukeskuksen myymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Lisää panimomyymälästä

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Ravintola Taivaanranta 1 120
Tislaamon kellarikabinetti P 40 40
Tähkä-kabinetti 1 14
Jyvä-kabinetti 1 8