Ravintola Taivaanranta & Teerenpeli Tislaamon showroom

Maistele Teerenpeli tislaamon maailmalla palkintoja pokanneita viskejä!

10-40 henkilöä

Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen mallasviskitislaamo ja showroom!

Tislaamo showroomissa järjestetään ennakkotilauksesta tislaamon esittelykierroksia 10-40 henkilön ryhmille. Esittelykierroksella tutustutaan Teerenpeli tislaamoon ja sen tarinaan sekä tuotteisiin maistiaisten muodossa. Valittavana on myös kierroksia missä yhdistelemme viskiä ja ruokaa, mm. juustoja tai suklaata. Suosittelemme varaamaan myös ruokailun Ravintola Taivaanrannasta tislaamokierroksen yhteyteen.

Ravintola Taivaanranta tarjoaa aitoja ja rehellisiä suomalaisia makuja ripauksella panimon ja tislaamon henkeä. Ravintolan yhteydestä löytyy myös kolme kabinettia 8-40 hengelle.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Ravintola Taivaanranta

Ravintola Taivaanranta

Taivaanrannan menu koostuu kotimaisista laaturaaka-aineista valmistetuista makuelämyksistä ja sesongin herkuista.

Teerenpeli tislaamon kellarikabinetti

Viskitislaamon Kellarikabinetti

Teerenpelin tislaamon yhteydessä sijaitsevaan Kellarikabinettiin mahtuu enintään 40 henkilöä.

Ravintola Taivaanranta Tähkä-kabinetti

Tähkä-kabinetti

Kabinettiin mahtuu enintään 14 henkilöä. Tyylikäs Tähkä -kabinetti soveltuu erinomaisesti yksityistilaisuuksien ja juhlien pitämiseen.

Ravintola Taivaanranta Jyvä-kabinetti

Jyvä-kabinetti

Kabinettiin mahtuu enintään 8 henkilöä. Kabinetissa voit viettää pienen ryhmän yksityistilaisuuksia tai palaveria.

Kokouspaketit

Aamukokoukset Taivaanrannassa klo 9-11 alk. 21€/hlö
Sisältäen kabinettivuokran, kahvi/tee, suolainen kahvileipä, hedelmiä ja pienen makean.

Suunnitellaan yhdessä teille sopiva kokouspaketti, ota yhteyttä!

Varaa tästä

Teerenpeli Panimo & Tislaamo vierailukeskus on nyt avattu

Teerenpeli on avannut Lahteen uuden vierailukeskuksen panimomyymälän yhteyteen elokuussa 2021. Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia panimon ja tislaamon tiloihin sekä erilaisia tastingejä. Tilauskierrosten lisäksi tarjolla on yleisökierroksia: avoimet panimo- & tislaamokierrokset ovat elokuussa lauantaisin klo 13 ja klo 15 ja syyskuusta alkaen joka lauantai klo 12 ja 15. Vierailukeskuksen myymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Lisää panimomyymälästä

Tervetuloa viskitastingiin.

Taivaanrannan tislaamokierroksella pääset näkemään itse tislaamon, kypsytysvarastot, tutustumaan tislaamon historiaan ja tietysti maistelemaan palkittuja viskejä. Skotlantilaiset kupariset tislaamopannut ja upeat tammitynnyrit luovat tunnelman, jota ei muualla pääse kokemaan.

Lue lisää

Teerenpelin tarina

Teerenpeli ravintoloissa nautitaan Teerenpeli Panimo & Tislaamon tuotteita ja niitä hyödynnetään myös Ravintola Taivaanrannan ruokatuotteissa. Paikallinen puhdas Salpausselän suodattama pohjavesi sekä lähivilja toimivat palkittujen juomien raaka-aineina.

Teerenpeli Tislaamo voitti marraskuussa 2020 ”Worldwide whisky producer” -sarjan maailman suurimmassa alkoholikilpailussa International Wine and Spirit Competitionissa. IWSC-voitto nostaa suomalaisen viskin maailmankartalle.

Lue tarina täältä

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Ravintola Taivaanranta 1 120
Tislaamon kellarikabinetti P 40 40
Tähkä-kabinetti 1 14
Jyvä-kabinetti 1 8