Kahvilat Lahden seudulla

Nyt maistuisi kahvi! Täältä löydät Lahden seudun kahvilat paikkakunnan mukaan sortattuna.

Lahti

Kahvilat

Via Cafe & Wine

Villähteen Yrityskeskus Korissa sijaitseva lämminhenkinen ja tunnelmallinen kahvila. Kahvilan tarjontaan kuuluu viinit, kahvit sekä pienet purtavat. Erikoisiltoja järjestetään väh. kerran kuukaudessa, joista infotaan somekavaviemme kautta.

Kahvilat

Lounaskahvila Ra-Sa-Vil Lahti

Lahden Kujalassa sijaitseva lounasravintola tarjoilee maittavaa kotiruokalounasta. Lounaan lisäksi tarjolla on aamiais- ja kahvilaherkkuja.

Kahvilat

Espresso House Trio

Espresso House Trio sijaitsee Lahden ydinkeskustassa Kauppakeskus Triossa. Tarjolla on laaja valikoima erikoiskahveja, kylmiä juomia ja maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja.

Kahvilat

Espresso House

Espresso House sijaitsee Lahden kauppatorin laidalla. Laaja valikoima erikoiskahveja, kylmiä juomia ja maistuvia suolaisia ja makeita herkkuja.

Kahvilat

Cafe Annika

Cafe Annika on perinteinen lounaskahvila, joka sijaitsee Lahden Kauppahallissa. Maistuva perinteinen kotilounas, salaattiannokset, herkulliset kahvilatuotteet ja tilauksesta herkut myös kotiin tai juhlapöytään.

Kahvilat

Ace Cafe Lahti

Ace Cafe Lahti on ensimmäinen Lontoon ulkopuolella oleva Ace Cafe -perheeseen kuuluva kahvila-ravintola.

Kahvilat

Asemapäällikkö

Idyllinen vanhaan asemapäällikön taloon remontoitu kahvila Lahden Matkakeskuksen kupeessa.

Kahvilat

Lahden Vohvelikahvila

Kauppakeskus Karismassa Lahdessa sijaitseva vohvelikahvila, jossa tarjoillaan rapeita ja suussasulavia tuoreita kuplavohveleita joita on helppo napata mukaan ja nautiskella jäätelön sekä erilaisten makeiden ja suolaisten täytteiden kanssa.

Kahvilat

Jauhopeukalot / Muta&Kakku

Leipomo ja leipomon myymälä/kahvila sijaitsee Lahdessa. Herkullisia pullia, leivonnaisia, kakkuja unohtamatta suolaisia herkkuja, jotka saavat veden herahtamaan kielelle.

Kahvilat

Sinuhe tehtaanmyymälä ja lounasravintola

Sinuhe on perinteikäs lahtelainen leipomo, jonka tehtaanmyymälän ja lounasravintolan löydät Lahdesta Vuoripojankadulta Sinuhen leipomon yhteydestä. Tehtaanmyymälästä löydät kattavan valikoiman Sinuhen herkullisia tuotteita edulliseen hintaan. Suosittu ja tyylikäs lounasravintola tarjoaa aamiaista arkisin ma-pe klo 7.00 – 9.30 ja lounasta klo 10.30 – 14.30.

Kahvilat

Laurell Lahti

Kahvila – konditoria Laurell Lahden viihtyisä, moderni sisustus antaa upeat puitteet nauttia laajasta valikoimasta.

Kahvilat

Villähteen Leipä Oy – Kahvila-Konditoria

Villähteen leipä Oy on vuodesta 1958 lähtien leiponut erilaisia leipomotuotteita Päijät-Hämeessä, Nastolassa

Kahvilat

Café Deli Sinuhe Trio

Lahden keskustassa Kauppakeskus Triossa sijaitsee Sinuhen Café & Deli Trio. Pehmeä kahvin aromi ja tuoreiden leivonnaisten houkutteleva tuoksu leijailee ihmisvilinässä pitkin ostoskeskuksen käytäviä

Kahvilat

Mytäjäisten kotileipomon kahvila-myymälä

Lahtelainen kotileipomoyritys, joka valmistaa lähiruokaa käsityönä leipomossa Heinolassa. Myyntipisteemme sijoittuvat pääosin Päijät-Hämeen alueelle.

Kahvilat

Konditoria-Leipomo Linkosuonio

Tuoreita ruokaleipiä, kahvileipiä, leivonnaisia sekä konditoriatuotteita. Linkosuonion kahvilassa pääset nauttimaan tuoreista herkuista maanantaista perjantaihin. Tarjolla on laadukas valikoima leipiä ja leivonnaisia, jotka ovat tehty yli 30 vuoden kokemuksella, tuoreen kahvin kanssa nautittuna piristävät päivääsi.

Kahvilat

Konditoria Betty Sweet

Konditoria-kahvila on tunnettu amerikkalaistyylisistä suussasulavista herkuista ja erikoiskakuistaan.

Kahvilat

Café Sinuhe Mariankatu

Café Sinuhe Mariankatu kuuluu Lahden vanhimpiin kahviloihin, ja on ollut lahtelaisten kokoontumispaikkana jo 1950-luvulta lähtien. Kahvilassa on alkuperäinen, omaleimainen tunnelma. Sinuhe tarjoaa asiakkailleen perinteisiä tuoreita leivonnaisia suoraan uunin lämmöstä ja vastajauhettua kahvia.

Kahvilat

Lahden Kauppahalli

Lahden Kauppahalli on perinteikäs kauppapaikka aivan kaupungin ydinkeskustassa Lahden Kauppatorin vieressä, hyvien kulkuyhteyksien varrella. Hallista löydät paikallisia herkkuja, pieniä kahviloita ja lounasruokapaikkoja. Kauppahallin sisäänkäynnit löytyvät Kauppatorin puolelta sekä Lanunaukiolta Rautatienkadulta.

Kahvilat

Kahiwa Coffee Roasters Malski

Kahiwa Coffee Roasters on Lahdessa, Malskilla toimiva kahvipaahtimo ja viinikahvila. Kahiwan intohimona on tarjota erityisen laadukkaita kahveja, jotka ostetaan aina mahdollisimman suoraan viljelijöiltä, jotta korvaus työstä päätyy myös oikeaan osoitteeseen.

Kahvilat

Luhta Tower Cafe

Luhdan pääkonttorin upea maisemakahvio 11. kerroksessa. Ravintola on toistaiseksi suljettu yrityksen ulkopuolisilta vierailijoilta koronaviruksen leviämisen välttämiseksi. Toivomme ymmärrystä poikkeustilanteessa.

Kahvilat

Apulandia

Hennalan kasarmi-alueella sijaitseva Apulandia on suomalaisen legendaarisen rock-yhtye Apulannan eri vaiheista kertova museo ja kahvila.

Kahvilat

Ekokahvila MeaManna Kirjasto

Ekokahvila MeaManna Kirjasto tarjoaa kasvispainotteista lounasta, salaattiannoksia, erikoiskahveja, ihania kakkuja, täytettyjä leipiä.

Kahvilat

Arnolds

Amerikkalaistyylinen leipomokahvilaketju uusissa tiloissa Lahden torin laidalla.

Kahvilat

Wine Cafe Olavi

Wine Cafe Olavi on viihtyisä viinikahvila keskellä kiivainta kaupungin sykettä Lahden ydinkeskustassa Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun risteyksessä, Lanun aukiolla.

Kahvilat

Jungle Juice Bar

Jungle Juice Bar -juoma on yhtä kuin helppo ja ravitseva ateria, jonka nautit näppärästi vaikkapa ”on-the-go”.

Kahvilat

Kaijansinkon Puutarha

Kaijansinkon puutarha on vuonna 1977 perustettu perheyritys, nyt jo kolmannessa polvessa. Kaijansinkon puutarhasta löydät seudun suurimman kesäkukkavalikoiman. Kesäkukkien lisäksi Kaijansinkon puutarhalla viljellään mausteyrttien ja vihannesten taimia sekä kukkivia ruukku- ja amppelikasveja. Tällä hetkellä kasvihuoneita on 8 kpl, yhteensä n. 6500 neliömetriä ja puutarhalla on myös kesäkahvila jossa voit hengähtää kukkaostosten lomassa. Kaijansinkon puutarha sijaitsee Mäkelässä, Lahden ja Heinolan puolivälissä.

Kahvilat

Kahvila Oskari

Kahvila Oskari on ihana kodikas kahvila 120 vuotta vanhassa puutalossa keskellä Lahtea. Talon rauhoittava tunnelma, erittäin tasokkaat herkut sekä runsaat täyteläiset erikoiskahvit tekevät jokaisesta vierailusta nautittavan.

Kahvilat

Makuria

Valoisa lounas-kahvila sekä kokoustila Lahden Kujalassa. Lounas tarjolla arkipäivisin klo 10.30-14.00.

Kahvilat

Lahden Kauppahalli | Sivuraide

Viihtyisä lounas- kahvila Lahden Kauppahallissa. Kahvilasta saa suolaisten ja makeiden herkkujen lisäksi superterveellisiä smoothie bowleja.

Kahvilat

Mlinar

Perinteikäs kroatialainen leipomo kroatialaisille herkuilla Lahden keskustassa.

Kahvilat

Vesijärven satama | Makasiinikahvila

Makasiinikahvilan aurinkoinen terassi on ihanteellinen paikka viettää rentouttavaa kesäpäivää kahvikupillisen äärellä nauttien uunituoreista leivonnaisista sekä maittavista suolaisista herkuista. Tai miten olisi ihana viileä jäätelötötterö?

Kahvilat

Vesijärven satama | Piano Paviljonki

Arkkitehti Gert Wingårdhin suunnittelema Piano Paviljonki sijaitsee Lahden parhaalla paikalla Vesijärven äärellä Vesijärven satamassa. Paviljonki on avoinna kesäisin – se toimii kahvilana ja illanviettopaikkana. Tarjolla on myös salaattilounasta ja herkullisia purtavia.

Kahvilat

Lounaskori

Tunnelmallinen lounasravintola Liike- ja yrityskeskus Korissa, vanhassa bussitehtaassa Lahden Villähteellä. Tarjolla perinteisen kotiruokalounaan lisäksi runsas aamupala.

Kahvilat

Kesäkahvila | Enonsaari

Tervetuloa Enonsaareen! Kahvilatuotteita tarjoillaan 1920-luvun huvilassa sijaitsevassa Café Siestassa, joka toimii myös tilausravintolana.

Kahvilat

Kesäkahvila | Cafe Kilipukki

Café Kilipukki sijaitsee Yli-Marolan 4H-kotieläinpihan päärakennuksessa alakerrassa lähellä Lahden Matkakeskusta. Kahvilassa on tarjolla Suomen maukkaimpia maalaisvohveleita, suolaista ja makeaa sekä muuta pientä purtavaa maalaismijöön tunnelman mukaan.

Kahvilat

Vesijärven satama | Kanttiini Risa Robell

Risa Robell toimii Lahdessa Vesijärven satamassa tunnelmallisessa makasiinirakennuksessa. Miltä kuulostaisi herkulliset letut ja pehmis kesäpäivän ratoksi?

Kahvilat

Bistro Popot

Sympaattinen ja lämmintunnelmainen ruokaravintola Lahden ydinkeskustassa. Lounas, viinibaari, retroja herkkuja ja trendikästä street foodia sekä pöydässä jaettavaa ruokaa.

Kahvilat

Café Picnic

Hengähdä hetki Café Picnicissä, Lahden keskusta-alueella sijaitsevassa Kauppakeskus Sykkeessä. Aitoja kansainvälisiä makuja isompaan ja pienempään nälkään.

Kahvilat

Vesijärven satama | Kahvila Kariranta

Lahden Matkustajasatamassa idyllisessä vanhassa rautatieasema rakennuksessa sijaitsevassa Kahvila Karirannassa voit nauttia herkullisista kahvihetkistä.

Kahvilat

Alex Food & Café Lahti

Alex Food & Cafèssa, tavaratalo Sokoksen katutasossa, voi nauttia raikkaan salaatin, rapsakan patongin tai mehevän toastin.

Kahvilat

Lahden Kauppahalli | Vaarin Kahvila

Vastakeitetyn kahvin aromi, pullantuoksu, vanhan ajan tunnelma ja palvelu Lahden kauppahallissa.

Kahvilat

Kesäkahvila | Immilän Myllykahvila

Hurmaava Immilän Myllykahvila sijaitsee n. 9 km Nastolan kirkonkylältä. Kohiseva koski, luonnonkaunis maisema, upea vanha mylly ja sen rakennukset lumoavat kävijän.

Asikkala

Kahvilat

Kesäkahvila | Pulkkilanharjun kioski

Kioskilta saa kahvia, patonkeja, salaatteja ja aperolautasia. Kesällä 2021 kioski on avoinna ma-la kl 10-19, su 11-18.

Kahvilat

Lehmonkärki | Kesäkahvila

Lehmonkärjen rantakahvila Päijänteen rannalla Asikkalassa palvelee kesäisin juhannusviikon puolivälistä elokuun alkuun klo 11.00-17.30.

Kahvilat

Vanha Vääksy | Wine&Cafe Jokiranta

Wine&Cafe Jokiranta on idyllinen viinikahvila Vääksyn kanavan kupeessa, kirkkaana soljuvan Vääksynjoen varrella. Suloisen satavuotiaan huvilan terrassilla kelpaa maistella vaikkapa Tapas-lautasta suomalaisella twistillä. Tapasannosten lisäksi viinikahvilan valikoimiin kuuluvat suolaiset sekä makeat konditoriatuotteet, vohvelit, salaatit sekä lähi- ja luomutuotteita. Jokirannassa teet myös ihania ostoksia ja nappaat mukaan myös kivoja ruokatuliaisia – kokeile vaikka salmiakki-omenahilloa! Jokirannan ihastuttavasta putiikista löydät niin lähituottajien kuin käsityöläisten tuotteita, kuten ruokatuotteita, käsitöitä, luonnonkosmetiikkaa sekä muita luonnonmukaisesti valmistettuja tuotteita. Tule ja ihastu!

Kahvilat

Vanha Vääksy | Majakkapaviljonki

Suosittu Majakkapaviljonki sijaitsee Vääksyn kanavan suulla Päijänteen puolella. Paviljongilta avautuu upeat maisemat Päijänteelle.

Kahvilat

Kanavan kotileipomo

Leipomon kahvila-myymälä sijaitsee Vääksyssä ja siellä on tarjolla päivittäin monipuolinen valikoima pullia, munkkeja, viinereitä sekä muita herkkuja.

Kahvilat

Vanha Vääksy | Ranskalainen kyläkauppa

Ranskalainen kyläkauppa on tunnelmallinen kyläpuoti, jossa toimii kahvila, herkku- ja vaatekauppa. Löydät pienen palan Ranskaa Vanhan Vääksyn keskusta, Asikkalasta.

Kahvilat

Metsälinnan kahvila

100-vuotiaaseen hirsihuvilaan pieteetillä remontoitu, tunnelmallinen kahvila Vääksyn keskustassa.

Kahvilat

HilleRin kahvila ja puoti

HilleRin on mainio kahvila ja lahjatavarapuoti Asikkalassa, Kurhilan kylässä. Puodista löydät itse tehtyjä puukylttejä, puisia laatikoita sekä muita käsityötuotteita. Tämä IB Laursenin jälleenmyyjäliike tarjoaa tuotteita kotiin, puutarhaan ja mökille.

Kahvilat

Vintage Rusty Cafe

Persoonallinen, vanhan ajan vintage – henkeen sisustettu kahvila Vääksyssä. Kahvila on kuuluisa tuoreista munkeistaan.

Kahvilat

Kesäkahvila | Viini- ja puutarhatila Pihamaa

Päijänteen tuntumassa, kauniin Pulkkilanharjun kainalossa Asikkalan Kalkkisissa sijaitsee idyllinen Pihamaan viini- ja puutarhatila.

Kahvilat

Kesäkahvila | Urajärven Kartanon kahvila Hugo&Lilly

Urajärven Kartanon kahvila sijaitsee juuri restauroidun upean Urajärven kartanon vieressä kulttuuripuistoalueella.

Kahvilat

Kesäkahvila | Kanavan Helmi

Kanavan Helmi tarjoilee itsetehtyä jäätelöä, kahvia ja pullaa kuvauksellisissa maisemissa Vääksyn kanavan varrella.

Kahvilat

Viipurilainen Café & Deli

Viipurilainen Café & Deli tarjoaa tuoretta leipää ja leivonnaisia sekä lähituottajien tuotteita kahviossa ja delimyymälässä Vääksyssä 24-tien varrella.

Hartola

Kahvilat

la Kar de Mumma

la Kar de Mumma on kodikas pullan tuoksuinen kahvila Hartolassa. Kahvilan yhteydessä on leipomo missä leivotaan suolaisia ja makeita leivonnaisia. Leipurimestarina toimii gluteenittoman leipomisen edelläkävijä.

Kahvilat

Kuninkaan Portti

Poikkea uniikille taukopaikalle 4-tien varteen Hartolassa. Tarjolla on kauniiden maisemien ja vasta remontoitujen tilojen lisäksi lounasta, a la cartea ja pikaruokaa. Kunikaan Portti avaa ovensa 7.5.2021 remontin jälkeen.

Kahvilat

Kotikahvila

Hartolan keskustassa sijaitsevat Kotikahvila tarjoilee kahvin lisäksi tuoreita sekä suolaisia että makeita herkkuja.

Kahvilat

Kalapaikka Kilpilohi

Kalansavustamo ja kalatuotteidenmyymälä Hartolassa, nelostien varrella. Tarjolla mm.lämminsavulohta, kylmäsavulohta, savumuikkuja. Myös tuoretta kalaa saatavuuden mukaan.

Kahvilat

Jari-Pekka

Jari-Pekka Hartola 24h liikenneasema tarjoaa hyvää ja monipuolista palvelua, sekä ruokailumahdollisuuden kellon ympäri. Liikenneasemalta löytyvät saman katon alta buffet, Kotipizza, Hesburger, Subway ja á la carte.

Kahvilat

Kahvila-Ravintola Taukotupa

Kotiruokaa ja itse tehtyjä leivonnaisia.

Heinola

Kahvilat

Vierumäki | Kahvila Pihkala

Entinen Tahkon kahvila on uudistunut ja on nyt kahvila Pihkala. Pihkala tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan. Sen olohuonemaisessa ympäristössä voit nauttia kupin erikoiskahvia, uunituoreita leivonnaisia tai vaikkapa aamupuuron tai vegaaniseen keittolounaan. Kahvilassa saatavilla vegaaninen keittolounas päivittäin klo 11-15. Keiton seuraksi leipää, levitteitä ja ripotteita.

Kahvilat

Pekan Leipä

Pekan Leipä on vuonna 1964 perustettu heinolalainen perheleipomo, jonka leivissä ja leivoksissa perinteikkäät reseptit yhdistyvät moderneihin makuihin – sopivassa suhteessa.

Kahvilat

Heinolan Heila

Heila tarjoilee suomalaisia makuja suoraan suomalaisilta tuottajilta. Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä, joita Heila tarjoaa kaupan, kahvilan, ravintolan, lihatorin ja pienpanimokaupan kautta.

Kahvilat

Kesäkahvila | Cafe Torni

Vanhan ajan näköalakahvila Heinolan vesitornin huipulla. Arkkitehti Kaarlo Könösen suunnittelema vesitorni on kaupungin näkyvin maamerkki. Sen ylimmässä kerroksessa sijaitsevaan kahvilaan pääsee hissillä tai kapuamalla portaita 45 metriä ylös kahvilan tasanteelle.

Kahvilat

Heinolan Siltasaari

Kahvila Heinolan Siltasaari sijaitsee kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa Siltasaaressa, keskellä Heinolan kansallista kaupunkipuistoaluetta ja tunnetuinta maisemaa. Kahvila on avoinna talviaikaan viikonloppuisin ja kesäaikaan päivittäin.

Kahvilat

Erolan Kahvi ja Pulla

Perheyritys Erolan Kahvi ja Pullan lounas-ruokala sijaitsee Heinolassa. Herkullisten leipomotuotteiden lisäksi tarjolla on arkisin maukasta lounasta.

Kahvilat

Kyläpirtti

Kyläpirtti on Heinolan kirkonkylän kyläyhdistyksen ylläpitämä kylätalo. Talosta löytyy kahvila ja lahjatavaramyymälä. Taloa vuokrataan kokous- ja juhlakäyttöön.

Kahvilat

Eevan Herkut kahvila-konditoria

Kahvila-konditoria Heinolan keskustassa tarjoaa herkullisia itsetehtyjä leivonnaisia ja suolaisia herkkuja. Arkisin tarjolla myös lounasta.

Kahvilat

Kahden Muijan Kahvila

Tunnelmallinen kahvila Heinolan torin laidalla. Tilaa sisällä on reilusti ja kesäisin käytössä myös terassi. Meiltä löydät niin suolaiset kuin makeatkin herkut, kaupungin parhaimman kahvin sekä myös erikoiskahvit. Tarjottavista suurimman osan valmistamme itse paikan päällä. Tiloista löytyy myös pieni kabinetti jota voi vuokrata esim. kokous tai syntymäpäivä käyttöön. Tilauksesta täytekakkuja, voileipäkakkuja, piirakoita yms. Isommat erät pullia, munkkeja, sämpylöitä tilaa ennakkoon.

Kahvilat

Teboil Tähtihovi

Heinolan Tähtihovista löydät saman katon alta niin lounaan, a'la carten kuin Teboil Pizzankin. Liikenneasemalla toimii myös hampurilaisravintola Rolls ja kahvio.

Kahvilat

Max Grilli ja Heinolan Pizzeria

Max Grilli on Heinolassa toimiva monipuolinen kahvila ja pizzeria.

Kahvilat

Sport Cafe Heinola

Maukasta lounasta tarjoava lounasravintola ja kahvila Heinolan Versowood Areenan ja yleisurheilukentän kupeessa. Tarjolla myös a la carte -annoksia. Sport Cafe on avoinna arkisin.

Kahvilat

Kesäkahvila | Tyyrpuuri

Viihtyisä kesäkahvila Heinolan satamassa, Kymenvirran varrella kauniissa järvimaisemassa.

Kahvilat

Vierumäki | Kahvila-ravintola Greeni

Sporttaajan tai liikkujan huoltotauko ei katkaise urheilun flowta, koska kahvilasta näkee kentille. Greenissä tarjolla ovat Vierumäen omassa keittiössä valmistetut kahvilatuotteet, kuten tuoreet pullat ja kahvileivät, makusi mukaiset salaattiannokset sekä Vierumäen legendaariset pizzat. Kahvilan yhteydessä on myös valikoima kioski- ja hygieniatuotteita, jäätelöä sekä juomia. Nappaa välipala tai unohtunut hammasharja kätevästi mukaasi, samalla hoituu myös vastaanottoasiointi.

Kahvilat

Harjupaviljonki

Vanhanajan vohvelikahvila historiallisessa vuonna 1900 rakennetussa itämaisvaikutteisessa jugend-paviljongissa Heinolan keskustan kupeessa.

Kahvilat

Cronin’s Guesthouse

Cronin's Guesthouse on kodikas ja idyllinen majatalo & kesäbistro Heinolan järvimaisemissa.

Hollola

Kahvilat

Kesäkahvila | Hollolan kirkonkylän kioski

Hollolan kirkonkylällä Vanhan Kunnantuvan kupeessa sijaitsee kirkonkylän oma perinteinen kioski, joka toimii kesäkahvilana.

Kahvilat

Kesäkahvila | Pitopalvelu Olkihattu

Kesäkahvila Olkihattu sijaitsee Hollolan kirkonkylän vanhassa pappilassa, Hollolan keskiaikaisen kivikirkon vieressä ja Vesijärven kauniissa rantamaisemissa. HUOM! Kesäkahvila on suljettu kesällä 2021 31.7. alkaen yksityistilaisuuksien vuoksi.

Kahvilat

Kahvila-konditoria Pulla-Pojat

Leipomo Pulla-Pojat Oy on Hollolassa toimiva perheleipomo, joka valmistaa ruoka- ja kahvipöytääsi herkulliset leivät ja leivokset. Leipomon yhteydessä toimii myös lounas-kahvila ja herkkumyymälä.

Kahvilat

Café Anita

Pieni lämminhenkinen lounas-kahvila Hollolan kuntakeskuksessa.

Kahvilat

Koskikartanon Kauppa ja Ravintola

Koskikartanon Kauppa ja Ravintolasta löytyy herkut moneen makuun – kotiruuasta hampurilaisiin. Ruokailun ohessa voi nauttia kupposen kahvia herkullisten pullien kera tai poiketa ostoksille sisustus- ja lahjatavaramyymälä Aarreaittaan.

Iitti

Kahvilat

Pizzeria Rehtori

Itin Sääskjärven maalaismaisemassa, vanhassa hirsirakenteisessa kyläkoulussa paistetaan herkullista hapanjuureen tehtyä pitsaa. Pitsat paistetaan italialaisessa, puulämmitteisessä uunissa.

Kahvilat

Kesäkahvila | Iitin rantamakasiini

Iitin rantamakasiinilla toimii kesäkahvila, jonka terassilla on mukava viettää kahvihetkeä. Kahvilasta saat virvokkeita, jäätelöä, kahvia, teetä sekä suolaisia ja makeita herkkuja.

Kahvilat

Lounas Café Kanttiina ky

Lounas Café Kanttiina tarjoilee maittavaa kotiruokalounasta Iitissä. Lounaan lisäksi tarjolla on sekä suolaisia että makeita herkkuja kahvin kera nautittavaksi.

Kahvilat

Kausalan Matkakeidas

Iitin Kausalassa sijaitseva Matkakeidas tarjoaa täyttävää aamiaista, maittavaa kotiruokalounasta sekä a la cartea ja pienempään nälkään kahvilan herkkuja.

Kahvilat

Vuolenkosken kylä | Vuolenkosken Rantamesta

Rennon fiiliksen rantaravintola avautui kesän 2020 alussa Vuolenkoskelle. Piipahda kahville, jäätelölle, pitsalle tai viettämään iltaa.

Kahvilat

Vuolenkosken kylä | Kilkkilän Farmi

Iitin Kilkkilän Farmilla on kesä-aikana silmänruokaa erirotuisista kanoista, riikinkukoista ja muista valloittavista siivekkäistä. Strutsien mielenkiintoista elämään voi seurata ympäri vuoden Farmi hallissa ja ulkopihatossa. Samoin herttaiset alpakat hellyttävät sydämen ja pohjoisen poroja voi ihmetellä myös kesällä.

Kahvilat

Kotileipomo Ruisranne Vuolenkoski

Ruisranne Vuolenkoski on paikallinen kotileipomo Iitin Vuolenkoskella. Tuotevalikoima kattaa ruisleivän, patonkeja, sämpylöitä, makeat ja suolaiset leivonnaiset.

Kahvilat

Vuolenkosken kylä | Kahvila ja puoti Peurankello

Kahvila ja puoti Peurankello kutsuu sinut pysähtymään uniikkiin tunnelmaan Vuolenkosken kylänmäelle. Menneen ajan havina huokuu uutta elämää vanhan sekatavarakaupan miljöössä. Tunnelma on yhtäaikaa kuin pala pysäytettyä historiaa ja kuitenkin eläväinen.

Kahvilat

Kahvila Naapantuura

Herkuttelu- ja välipalakeidas lähileipomon kahvilassa Iitin Kausalassa. Kahvilan sisustuksessa saa ihailla leipomon omistajan, Sepon, edellisessä ammatissa rikastunutta suunnittelu- ja puunkäsittelytaitoa. Mika Gröndahlin maalaukset täydentävät tunnelmaa.

Kahvilat

Vuolenkosken kylä | Kesäkioski Myllyn Grill&Cafe

Kesäkioski Vuolenkosken myllyn miljöössä. Grilliruokaa sekä kahvia ja leivonnaisia.

Kahvilat

Kesäkahvila | Iitin kirkonkylän kylätalo

Kirkonkylän kesäkahvilan empiretyylinen, aumakattoinen talo siirrettiin nykyiselle paikalleen Jaalasta 1869. Siinä toimi Iitin ensimmäinen kansakoulu vuoteen 1965 asti.

Padasjoki

Kahvilat

Sarinan tupa

Herkullisia burgereita, pizzoja ja kahvin kera makeita tarjolla vanhan nelostien varrelle Padasjoella.

Kahvilat

Keinuhongan tila & Suvimarja Lifestyle

Keinuhongan tilan idyllinen Lähiruokapuoti sekä Kahvila & Deli sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua, Auttoisten kylällä Padasjoella. Keinuhongan tila on naudanlihan tuotantoon erikoistunut tila, jonka pihanavetoissa on kasvamassa noin 500 sonnia. Tilan vanhan navetan alakerrassa sijaitsee ihastuttava Suvimarja Lifestyle Puoti, jonka tuotevalikoimista löydät yksilöllisiä naisten vaatteita, asusteita ja koruja, laadukkaita sisustustuotteita ja tekstiilejä.

Kahvilat

Kesäkahvila | Kahvila-ravintola Kelossi

Kahvila-ravintola Kellosalmen siltapuistossa aivan Päijänteen rannassa!

Kahvilat

Ravintola Modetti

Ravintola Modetti tarjoaa herkullisen lounaspöydän, josta ravintola on erityisesti tunnettu. Palan painikkeeksi ja janon sammuttimiksi löytyy hyvät juomavalikoimat.

Sysmä

Kahvilat

Sysmän Autoservis Oy, Teboil Sysmä

Sysmän Autoservisellä huolletaan niin autoja kuin ihmistä. Kotilounasta on tarjolla arkisin seisovasta pöydästä ja kahvilasta löydät pienempään nälkään maittavia vaihtoehtoja virvokkeiden kera.

Kahvilat

Mytäjäisten kotileipomon kahvila

Sysmässä S-marketin kyljessä sijaitseva myymälä-kahvio tarjoaa Mytäjäisten kotileipomon käsintehtyjä herkkuja Heinolasta.

Kahvilat

Ilola Inn

Täysin uudistettu yli 130-vuotias hirsikievari on valmistunut Sysmän Suopeltoon. Ilola Inn on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta, lähiruokaa, aktiviteettejä ja nautintoja Päijänteen rannalla.

Kahvilat

Sysmä Marina

Kesäravintola ja -kahvila Sysmän keskustassa sijaitsevassa Sysmän satamassa. Viihtyisältä terassilta avautuu hienot maisemat Päijänteelle. Marinan edustalta pääsee kesäisin myös järviristeilyille.

Kahvilat

Rantalan Tilapuoti & Puutarhakahvila

Rantalan mansikkatilan Tilapuodissa Sysmässä on tarjolla puhtaasti tuotettuja elintarvikkeita omalta sekä lähitiloilta. Valikoimissa mm. tilan omaa mansikkamehua ja -hilloa, härkäpaputuotteita, uusia perunoita ja jauhoja tilan omasta viljasta. Lisäksi tarjolla mm. Charolais-pihvikarjan lihaa, karitsatuotteita, Sysmän luomuherkkujen tuotteita sekä Hellqvistin puutarhan tuotteita.

Kahvilat

Starhill Stable & KorvenKaritsa

Vaellustalli Starhill Stable on järjestänyt jo yli 20 vuoden ajan issikkaretkiä Sysmän Ravioskorvessa. Retkelle voit lähteä myös ilman aiempaa hevoskokemusta. Suosituin retki on 2h maasto, jolla pääset ratsastamaan kyläteillä ja metsäpoluilla. Hevosen selässä koet vuodenaikojen vaihtelut parhaimmillaan! Myös talutusratsastusta perheen pienimmille.

Kahvilat

Lintan Kammari

Tunnelmallinen ja kodikas sisustuskahvila Lintan Kammari sijaitsee yli satavuotiaassa idyllisessä meijerimiljöössä, Suomen kauneimman maisemareitin varrella, aivan Sysmän keskustassa.