Leirintäalueet

Lahden seudun camping-alueet sijaitsevat luonnonkauniissa ympäristöissä veden äärellä.

Camping Sysmä on vuoden 2022 Caravan-alue

Camping Sysmä valittiin SF-Caravan ry:n jäsenäänestyksessä Vuoden Caravan-alueeksi! Äänestäjät kehuivat erityisesti kaunista ja siistiä aluetta, loistavaa asiakaspalvelua, lapsiystävällistä uimarantaa ja sijaintia lähellä Sysmän keskustan palveluita sekä kansallismaisemaamme Pulkkilanharjua Päijänteen kansallispuistossa.
Tutustu Camping Sysmään

Leirintäalueet Lahden seudulla

Leirintäalueet
Lusi

Vidnäsin Kartano Oy

Vidnäsin Kartano sijaitsee Lusissa, Heinolassa Ala-Rieveli järven rannalla. Kartanon historiaa tunnetaan 1700-luvun loppupuolelta asti. Kartanon alueella on vuokrattavana mökki-, caravan- ja aittamajoitusta. Kartanon alueella on talviasuttavia vuokramökkejä 4 kpl ( 3 x 4 hengen , 1 x 6 hengen) aittahuoneita 5 kpl caravan alue, jossa on järven tuntumassa karavaanareille paikkoja 18 kpl.

Leirintäalueet
Sysmä

Camping Sysmä

Camping Sysmä tarjoaa Päijänteen rannalla, Sysmän keskustassa camping- sekä mökkimajoitusta siistissä hyvinhoidetussa ympäristössä. Alueella on 20 leirintämökkiä, 6 uutta tasokasta hirsimökkiä sekä lomatalo Airola, jossa majoitustilat 10 hlölle.

Leirintäalueet
Nastola

SFC-Kangaslampi | SF-Caravan Kerava ry

SFC Kangaslammen 8 hehtaarin alue sijaitsee kauniilla paikalla mäntymetsässä pienen metsälammen rannalla kävelymatkan päässä Liikuntakeskus Pajulahden palveluista. Avoinna 1.1.-31.12. Kesällä päivystys, muulloin soittaen isäntä paikalle.

Leirintäalueet
Kausala

Leininranta | SF-Caravan Kaakkois-Häme ry

Leininranta sijaitsee Iitin kunnassa, rinnemaastossa, Kymijoen Leininselän rannalla. Alueelta löytyy yhteensä 83 sähköistettyä matkailuajoneuvopaikkaa.

Leirintäalueet
Lahti

Herrasmannin leirintäalue

Herrasmannin leirintäalue on monipuolinen virkistys- ja retkeilyalue Alasenjärven rannalla, Lahdessa. Herrasmannista löytyy uimaranta, sauna, mökkejä, kahvila, leirintä- ja ulkoilualue.

Leirintäalueet
Hartola

Gasthaus-Camping Koskenniemi

Gasthaus-Camping Koskenniemi sijaitsee Hartolassa, kauniin Tainionvirran rannalla. Majoitusvaihtoehtoina Koskenniemessä ovat hotelli, lomamökit tai camping-alue. Alueelta löytyy myös upeat ulkoilumaastot sekä monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Leirintäalueet
Hartola

Krouvin Camping

Krouvin Camping sijaitsee Hartolan kauniilla maaseudulla, Kiviojan tilalla, mahtavien ulkoilumaastojen äärellä. Camping alueella on yhteensä 130 matkailuajoneuvopaikkaa sekä 21 telttapaikkaa. Krouvin camping alue tarjoaa kesäisin viihdykkeeksi lavatansseja, lisäksi ryhmille on mahdollisuus saada tilauksesta ruokailua ja sahtipanimon esittelyä.

Leirintäalueet
Hollola

Messilä | Camping Messilä

Camping Messilä on tunnettu, hyvin hoidettu ja palvelualtis ympärivuotinen leirintäalue Vesijärven rannalla Hollolassa. Matkaa Lahdesta Messilään kertyy 8km. Camping Messilässä on tarjolla matkailuauto, -vaunu ja telttapaikkoja sekä leirintämökkejä ja saunallisia hirsihuviloita.

Leirintäalueet
Padasjoki

Mainiemi-Caravan Oy

Mainiemi-Caravan sijaitsee upealla paikalla Päijänteen rannalla. Mainiemen alueella on 200 auto- ja vaunupaikkaa, huonemajoitusta, kokoustilat ja kahvio.

Leirintäalueet
Heinola

Heinolan Heinäsaari

Heinolan Heinäsaari sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Heinolan keskustasta, upealla paikalla kirkasvetisen järven ympäröimänä.