Makuelämyksiä
Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Pitää entistäkin enemmän paikkansa näin Teams-kokousten aikakaudella. On taivaallista siirtyä valmiiseen pöytään ja istua kasvotusten kollegan kanssa. Kurkkaa vinkkimme astetta paremmista kokouseväistä, joista kelpaa nauttia yhdessä muiden kanssa.
Maistele ja ihastu

Ainoa Winery
Maailmalla palkittuja huippuviinejä suomalaisten metsien marjoista. Ainoan viinitila sijaitsee kauniissa maalaismaisemissa Hollolassa. Tastingit alkaen 10 €/hlö.

Heilan maistelumenut
Lähiruokaravintolasta, yli 250 suomalaisen pientuottajan lähiruokatorista ja Pienpanimokauppa Hilpeästä tunnettu Heinolan Heila tarjoaa erilaisia maistelupaketteja. Heinola Travel paketoi maistelupaketteihin mukaan opastetun teemakierroksen. Paketit opastuksella ja maistelumenulla alkaen 28 €/hlö.

Kahiwa Coffee Roasters
Historiallisella Malskilla, Lahden keskustassa, sijaitsee Kahiwan viinikahvila. Laadukkaiden kahvien paahtamisesta tunnettu Kahiwa järjestää Malskilla ryhmille kahvitastingeja. Tastingin aikana tutustutaan Kahiwan toimintaan ja erikoiskahvien mielenkiintoiseen maailmaan samalla maistellen paahtimon vastapaahdettuja käsinuutettuja kahveja, 100 € + 5 €/ henkilö. Kahiwa keskittyy paahtamaan äärimmäisen laadukkaita speciality-tason kahveja, jotka ostetaan aina mahdollisimman suoraan viljelijältä. Kahvilassa vieraillessa kannattaa myös tutustua erinomaisten kahvien lisäksi tarkasti kuratoituun ja mielenkiintoiseen natural- eli alkuviineistä koostuvaan viinilistaan tapaksien kera. Kesän 2022 aikana Kahiwa avaa Malskilla oman Bakeryn.

Ant Brew
Malskilta löytyy myös toinen makuelämysten keidas. Paikallisen olutkollektiivin ANT BREW Panimo Pub jatkaa hienon lahtelaisen panimon toimintaa historiallisessa yli 100 vuotta vanhassa kiinteistössä – Malski kun on entinen Mallasjuoman (nyk. Hartwall) tehdaskiinteistö. Panimokierrokset alkaen 10€/henkilö, tastingit alkaen 25€/henkilö.
Viinitastingit Bar&Bistro Kokassa
Miltä kuulostaisi ranskalaisten viinien ilta kampasimpukoiden ja dry ager -sorsan kera tai australialaiset viinimaistiaiset rapukakkujen, flanksteakin ja pekaanipähkinäpiiraan kyytipojaksi? Bar&Bistro Kokassa järjestetään sekä kaikille avoimia viini-iltoja että yksityisiä tastingejä asiakkaan toiveiden mukaan – asiantuntevan sommelierin isännöimänä tottakai.
Varaa tästäMichael Jacksonista ja viskiklubista se sitten lähti
Teerenpeli Brewery & Distilleryn toimitusjohtaja Samuli Korhonen kertoo, kuinka Teerenpelissä hurahdettiin viskien maailmaan 20 vuotta sitten. Perustettiin ystävien ja asiakkaiden kanssa viskiklubi, jonka kokoontumisissa tutustuttiin viskien makuihin, arvioiden niitä ja vertaillen arvioita viskiasiantuntija Michael Jacksonin arvioihin samoista tuotteista. Siitä se sitten lähti, määrätietoinen tuotekehitys ja samalla myös suomalaisten asiakkaiden tutustuttaminen single malt -viskien saloihin.
Samuli kirjoitti meille jutun Teerenpelin viskien synnystä ja viskinvalmistuksen saloista.
Lue Samulin juttu tästäMatch made in heaven: Savu-viski ja sinihomejuusto
Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen tislaamo ja showroom. Viski & juusto -tasting on makumatka Teerenpeli Tislaamon single malt viskeihin yhdistettynä erilaisiin juustoihin. Tastingin vetäjänä toimii Teerenpelin viskiambassador. Tastingin juustot ovat pienten kotimaisten juustoloiden juustoja.
Voit valita makupareiksi myös paikallisten tuottajien ja Taivaanrannan oman keittiömestarin suklaita.
Viski & juusto -tasting 30€/hlö, minimi 4hlö
Viski & suklaa -tasting 30€/hlö, minimi 4hlö
Teerenpeli Panimo & Tislaamo Visitor Center on nyt avattu Lahden Lotilaan
Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä sekä suosittuja oluita ja siidereitä pääsee nyt maistelemaan myös Lahden Lotilaan avattussa uudessa vierailukeskuksessa. Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia erilaisten tastingien kera. Myymälästä nappaat kotiinviemiset mukaan.
Lue lisää vierailukeskuksestaMakuja villistä luonnosta

Metsäillallinen
Kokouspäivän kruunaa illallinen nuotiolla tai kodalla. Rentoudumme virkistävällä kävelyllä metsän läpi nuotiopaikalle, jossa eräkokkimme valmistaa herkullisen kolmen ruokalajin illallisen. Metsäillallisia toteutetaan ympärivuoden ja raaka-aineet valitaan sesongin mukaisesti. Ohjelma sopii toteutettavaksi esimerkiksi Liikuntakeskus Pajulahdessa. Voitte valita menun sesongin vaihtoehdoista, hinnat alkaen 69,00€/hlö, minimi 10 hlöä.

Villiruokakävelyt ja -minikurssit
Lahden seudun puhtaat metsät ovat täynnä villiruokaa. Villiruokakävelyillä tutustumme sesongin antimiin: villiyrtteihin, marjoihin ja sieniin. Poimimme niitä myös mukaamme ja taukopaikalla valmistamme niistä pienet maistiaiset. Villiruoka minikurssilla perehdymme luonnon antimiin perusteellisimmin ja se sopii hyvin vaikkapa virkistyspäivän ohjelmaksi. Ohjelman voi järjestää esimerkiksi Pajulahdessa, Lahdessa Salpausselällä tai Messilässä. Hinta alkaen 59€/hlö.

Taste of Salpausselkä -menu
Best Lake Nature Adventuresin Makuja Salpausselältä -retkellä pääset alueen sydämeen. Kävelette luonto-oppaan kanssa metsäreittiä ja poimitte reitin varrelta sesongin villiruokaa: kasveja, marjoja ja sieniä. Nuotiopaikalla eräkokkimme valmistaa teille herkullisen aterian lähialueen raaka-aineista – ateriassa käytetään myös keräämäänne villiruokaa. Ateria sisältää metsäsienikeittoa, järvikalaa, sesongin vihanneksia ja paikallista leipää- jälkiruokana perinteikäs marjoista tehty herkku. Retken voi toteuttaa esim. Nastolassa tai Lapakistossa.

Makuja luonnosta Yli-Kaitalassa
Yli-Kaitala Resortin 1,5 vuorokauden paketti sisältää hemmottelua ja herkuttelua! Opastetulla retkellä pääset poimimaan itse aineksia päivällistäsi varten. Luontoretkellä kauniiseen Lakinsaareen poimimme sesongin mukaan luonnonantimia ja opas kertoo niiden käytöstä. Saaressa nautimme kahvit laavulla ja pääset kokeilemaan kalaonneasi. Palattuamme tilalle pääset auttamaan päivällisen valmistuksessa. Käytämme retkemme antimia ja lähiseudun laadukkaita aineksia. Illalla on aika rentoutua saunomalla, uimalla ja paljussa lekottelemalla. Aamulla aloitamme päivän metsäkävelyllä ja nautimme luonnon äänistä ja tuoksuista. Ennen kotiinlähtöä pääset vielä runsaan brunssin ääreen – ja halutessasi voit tietysti jäädä lomailemaan pidemmäksikin aikaa! Hinta: alk. 299,00 € / hlö (4-16 hlöä). Sisältää yöpymisen 2 hh huoneissa, ohjelman mukaiset aktiviteetit opastuksineen, lounaan, päivällisen ja brunssin, saunan ja paljun.
Elämysmenu laavulla Pajulahdessa
Maistuisiko juureskeitto villiyrttimoussella, loimulohi asianmukaisine lisukkeineen ja jälkiruuaksi pitsireunaiset letut talon omalla hillolla? Kokin paikan päällä valmistamasta menusta nautiskellessa aisteja hellii myös laavua ympäröivä puhdas luonto ja elämyskelluntakokemus Iso-Kukkasjärvellä. Neljän tunnin paketti 10 hengelle alkaen 1010 €.
Lue lisää elämyspaketistaMaistuisiko nokipannukahvit Messilän Laasolla?
Messilän Laason rinteen huipulta löytyy tunnelmallinen kota, jonka luota avautuu yksi Messilän kuvauksellisimmista maisemista yli Vesijärven. Messilän myyntipalvelusta tilaat kodalle vaikkapa nokipannukahvit ja tikkupullat firman talvipäiville.
Varaa kahvit tästäLettukestit tulilla Vierumäellä
Vierumäeltä löytyy useita nuotiopaikkoja, joissa levähtää vaikkapa opastetun luontoretken päälle. Suosittu nuotiopaikka on esimerkiksi Letturanta erämaatunnelmaisen Saarijärven rannalla.
Nokipannukahvit ja itse paistettavat nuotioletut alkaen 15 € / henkilö, minimi 10 hlöä.
Varaa tästäVegeä, kiitos!
Keräsimme vinkit ryhmämenuista, joissa maistuvat ihanan värikkäät kasvikset.
Yli-Kaitala Resortin kasvismenu, alkaen 37 €/hlö
Kantarellikoskenlaskijakeitto, raikas feta-melonisalaatti, punajuuritofupihvit, spelttivehnärisotto ja lähimetsän puolukkahillo, hunajaiset uunijuurekset sekä jälkiruuaksi Järvineidon suudelma ja kahvi, tee.
Sibeliustalon vegaaninen buffet, alkaen 58 €/hlö
Buffeeseen voit valita runsaasta vaihtoehtovalikoimasta esimerkiksi neljä alkuruokaa ja yhden pääruuan. Miltä kuulostaisivat alkuun vaikkapa salaatti savustetusta Delikaurasta ja sadonkasviksista ja pääruuaksi kofta-pihvejä, korianteria, pinjansiemeniä ja kikhernepataa marokkolaiseen tapaan?
Mukkulan kartano Menu Vege, alkaen 49 €/hlö
Punajuurikeitto tofulla, paahdettua myskikurpitsaa, kurpitsarisottoa ja pikkelöityä sipulia sekä minttusuklaakakku ja vadelmia
Malskin Bistron Menu nro 3, alkaen 44 €/hlö
Alkuun samettista parsakeittoa, pääruuaksi savustettua tofua, grillattua parsaa, passion-kookoskastiketta ja pähkinä-crumblea sekä makeaksi amerikkalainen juustokakku passionsiirapilla
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen Menu Vege, alkaen 44 €/hlö
Vegaaninen waldorfinsalaatti omenasta, selleristä ja pähkinöistä, juusto-kasvispihvi, kolmen tomaatin salsaa, kauden kasviksia ja yrttiperunaa sekä vegaaninen suklaa-vadelmakakku
Vierumäen Ravintola V:n kevään ja kesän ryhmämenu, alkaen 55 €/hlö
Mausteista tomaattikeittoa & fetaa & foccacciaa, linssiä & paprikaa & hummusta sekä Sitruunaa 2.0
Vai maistuisiko pizza? Suosittelemme Vierumäen Ravintola V:n kiviarinalla paistettua pizzaa rustiikkisella tomaattimaustekastikkeella, oliiviöljyllä ja ravintolan keittiössä valmistetulla makusuolalla. Kasvispizzan täytteinä artisokkaa, munakoisoa, paprikaa & mozzarellan kaltainen vegaaninen juustovalmiste. Hinta 16 €.
Ravintola Voiton Green City -menu vie kielen
Kantarellicappuccino kuusenkerkkä-kauravaahdolla, siankärsämöllä ryyditetty porowallenberg ja mesiangervolla maustettu panna cotta, vadelmamelba ja koivunlehticookie. Muun muassa tällaisia makuelämyksiä kuuluu Ravintola Voiton ravintolapäällikkö Jari Taurenin suunnittelemaan Green City -menukokonaisuuteen. Aiaiai…
Katso menu tästäKasvisruokalounaalle Lahdessa
Kurkkaa vinkkimme Lahden parhaista kasvisruokaan ja vegaaniseen ruokavalioon painottuvista lounasravintoloista.
Vegeä lounaaksiMankalankylän hirviherkkuja ja Kettujärven haukipihvejä Yli-Kaitalassa
Yli-Kaitala Resortin bravuuri on konstailematon, puhdas maalaisruoka ja aito-suomalainen makumaailma, iittiläisellä twistillä. Yli-Kaitalan keittiössä valmistuvat pihvit oman Kettujärven hauesta, Mankalankylän hirvikäristys paikallisten poimijoiden keräämillä puolukoilla höystettynä, nokkosletut mummon reseptillä ja jälkkäriksi Järvineidon suudelmaa, jonka salaisuus ovat tuorejuusto maustettuna kotimetsän vadelmahillolla ja oman puutarhan mustaviinimarjahillolla.
Maistuisiko teidän tiimillenne tällainen lähiruokamenu tunnelmallisessa Kipinä-kodassa?
Lohisalaattia ketunleivillä
Mankalankylän hirvikäristystä ja puolukkahilloa
Kettujärven haukipihvejä ja lähimetsän sienikastiketta
Lähituottajan Uuniperunoita & voita
Lähipellon uunijuureksia
Siemensämpylöitä ja levitettä
Järvineidon suudelmaa ja nokipannukahvia
Menu sopii minimi 10 hengen ryhmille.
Kyllä, meille maistuisi!Bar&Bistro Kokan erikoisuus ovat dry ager -lihaherkut
Lahden satamassa, Sibeliustalon naapurissa, sijaitsevan Kokan ravintolasalin nurkassa kypsyy aarteita. Dry ager -kaappi vartioi tarkkaan sen uumenissa riippuvia, raakakypsyviä lihoja ja muutamien viikkojen kuluessa liha on mureutunut unelmaisen pehmeäksi. Kun liha roikkuu kaapissa kypsymässä, siitä haihtuu kosteutta eli se kypsyy kuivaksi. Dry aged -kypsytys tuottaa lihaan herkullisen voisen ja pähkinäisen maun sekä tekee lihasta huomattavasti mureampaa.
Hemmottele tiimiäsi jaettavalla dry ager -menulla. Voitte valita juuri teitä varten kypsytettäväksi sesongin mukaan saatavilla olevia herkkuja, esimerkiksi oman lampaanviulun, riistaa tai vaikkapa muhkean Tomahawkin asikkalalaiselta Kyöstilän karjatilalta. Liha tarjoillaan yhdessä jaettavien annosten ja tietysti hyvien viinien kera. Maistuisiko teille esimerkiksi jaettava peuranpaistimenu?
Jaettavat dry ager -menut ovat aina tilaustuotteita ja ne suunnitellaan juuri teidän ryhmäänne varten sesongin mukaan. Lihan dry ager -kypsytykseen menee useita viikkoja, joten otathan yhteyttä Kokan myyntipalveluun hyvissä ajoin.
Kysy lisää Dry ager -menustaDry ager -ankka vie kielen
Bar&Bistro Kokan alkuruokalistalla on ollut aivan alusta asti dry ager -ankkaa. Suosittu herkku tarjoillaan Kokassa tänä keväänä Baharat-maustettuna minttu-créme fraîchen, veriappelsiini-sokerihernesalaatin ja siemennäkkileivän kera.
Katso Kokan ruokalistaRavintoloita Lahdessa

Bar&Bistro Kokka
Rento ruoka- ja seurusteluravintola Lahden satamassa, upeilla Vesijärvi-näkymillä. Kokka tarjoaa parhaita makuja maailmalta rennossa bistrotunnelmassa. Ruokalistalta löytyy mm.
omassa Dry Ager -kaapissa raakakypsytettyä lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia ja artesaanipizzoja. Kokasta löytyy myös kolme valoisaa kokoustilaa.

Pianopaviljonki
Sibeliustalon edustalla Lahden satamassa sijaitsevasta Pianopaviljongista avautuu upea maisema Vesijärvelle. Paviljonki kuuluu Lahden Puuarkkitehtuuripuistoon ja tarjoaa modernit puitteet esimerkiksi iltatilaisuuksiin. Paviljongin sisätiloihin mahtuu max. 50 vierasta kalustusmuodon mukaan. Paviljongin kalanruotoja muistuttavien haapariukujen alle, 200 neliömetrin terassille, mahtuu kesäaikaan viitisenkymmentä henkilöä ihastelemaan upeaa järvelle laskevaa aurinkoa.

Mukkulan kartano
Uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Kolme kokoustilaa, 17 tasokasta hotellihuonetta ja tunnelmalliset rantasaunat tarjoavat loistavat puitteet kokouksiin, puhumattakaan kartanokeittiön loihtimista makuelämyksistä.

Voitto
Uniikki ravintolamiljöö Lahden Urheilukeskuksessa, hyppyrimäkien juurella. 80-paikkainen auditorio palvelee kokouksia, ja illallisia ajatellen tilaa löytyy 120 hengelle upeiden hyppyrimäkimaisemien äärellä. Ja saman katon alta löytyy lisää elämyksiä – Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattoreineen.

Taivaanranta
Aitoja makuja paikallisista raaka-aineista ripauksella Teerenpeli panimo & tislaamon henkeä. Taivaanranta sijaitsee Lahden keskustassa. Sen tunnelmallisessa kellarikabinetissa järjestetään viskitastingejä, joissa pääset maistelemaan Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä.

Werstas
Ripaus Askon huonekalutehtaan historiaa ja upeat tilat Askonalueella, Lahden Matkakeskuksen naapurissa. Werstaan viisi kätevää kokoustilaa ja upea jopa 500 hengen gaalaillallisiin sopiva Tori muodostavat hienon kokonaisuuden.

Trattoria Seurahuone
Ravintola Trattoria Lahden Seurahuoneella tarjoilee Italian makuja rennolla otteella. Trattoriaan vieras on tervetullut juuri sellaisena kuin on, joko kaveriporukalla viettämään iltaan, pienelle suolaiselle viinin kanssa tai hotellihuoneesta pitkän päivän jälkeen. Tarvittaessa kaivetaan valkoiset pöytäliinat esiin – palvelu mukautuu tilanteen mukaisesti. Trattoriassa onkin vietetty lukemattomia hää- ja syntymäpäiviä, juhlittu uutta elämää ja kunnioitettu päättynyttä. Kesäisin mahtava sisäpiha tarjoaa suojaisan keitaan kaupungin vilinältä. Suosittu lounas on tarjolla arkisin 11-14 makumaailmojen vaihdllessa à la carte -listan tavoin vuodenajan mukaan. Ruokalistan pieniä herkkupaloina ovat mm.vesipuhvelin maidosta tehty buffalamozzarella, vieraiden ylistämä aidolla tryffelillä maustettu tryffelirisotto sekä itse siivutettu ilmakuivattu prosciuttokinkku – omaa, itseleivottua focaccialeipää unohtamatta. Trattorian ehdoton kestosuosikki on laudalta jaettavaksi tarjoiltu La Tavola Italiana, jonka äärellä isompikin seurue pääsee seurustelun lomassa maistelemaan erilaisia herkkuja antipasteista jälkiruokaan.

Bar&Bistro Seurahuone
Seurahuoneen Bar & Bistro on enemmän kuin hotellin aulabaari. Siitä on muodostunut eräänlainen olohuone niin hotellivieraille kuin lahtelaisillekin. Cocktailit ovat baarin ehdoton vahvuus ja ne valmistetaan ammattitaidolla ja intohimolla. Hyllyiltä löytyy lisäksi oluita, viinejä ja viskejä, sekä esimerkiksi yli 40 merkkiä kattava ginivalikoima. Vaihtelua tuovat pienet erät erilaisia hanaoluita sekä viinejä. Talon cocktail -lista mukautuu vuodenaikoihin. Myös alkoholittomia juomia ja mocktaileja on hyvin saatavilla. Kesäisin Aleksanterinkadun valtavaa terassia on vaikea olla huomaamatta ja sinne saa tilattua myös ruokaa Kujan street food -listalta. Talvella taas saatavilla on syötävää pieneltä baarimenulta, joka myötäilee ravintola Trattorian makumaailmaa.
Mukkulan kartanon kevätmenuissa maistuvat raikkaat maut
Miltä kuulostaisi alkuun punajuurikeitto tofulla, pääruuaksi paahdettua myskikurpitsaa kurpitsarisoton sekä pikkelöidyn sipulin kera ja makeaksi minttusuklaakakkua vadelmilla? Tai Menu Vesijärvi, jonka kruununa tarjoillaan kuha Walewskaa? Mukkulan kartanon keväiset menut saavat veden kielelle.
Mikä menu on teidän suosikkinne?
Menu Vege
Menu Vesijärvi
Potkamenu
Tätä et löydä muualta
Elämys Lahden Suurmäen huipulla Vesijärvi-näkymien ja kaupungin yllä. Lahden Suurmäen huippu on paitsi haaste mäkimiehille, myös uniikki tila, jossa kilistää kuohuvaa hyville päätöksille. Tarjoilut tilaat toiveidesi mukaan esimerkiksi Lahden Urheilukeskuksesta Ravintola Voitosta. Miltä kuulostaisi Green City -menu 4-12 hengelle Huipun ylätasanteella? Alkuun esimerkiksi maa-artisokkacappuccinoa juureslastuilla ja mallasleivällä, järvikalatournedos ja kylmäsavukirjolohta puikulaperunapyreellä ja tilli-valkoviinikastikkeella ja lopuksi mesiangervolla maustettua pannacottaa puolukkamelballa.
Elämysmenu Pajulahden tyylikkäällä rantasaunalla
Liikuntakeskus Pajulahden modernit rantasaunat ja upein järvinäkymin varustettu takkahuone tarjoavat mainiot puitteet illanviettoihin. Pajulahden keittiö on luonut rantasaunalle oman elämysmenun, jonka makumaailmasta löytyy esimerkiksi ihanan rapsakoita blinejä ja saslik-vartaita Bourbon-bbq-kastikeella tzatzikin, maalaisperunoiden sekä salaattien kera. Katso koko elämysmenu tästä.
Lue lisää rantasaunastaLa Tavola vie Italian kaupunkien kujille
Trattoria Seurahuoneen ruokalistan lippulaiva on jaettavaksi tarkoitettu, puiselta laudalta tarjoiltava La Tavola Italiana. La Tavola sopii niin pariskuntien illanviettoon kuin perhejuhliin tai työporukan illalliseen. Oleellista on yhdessäolosta nauttiminen, jakaminen ja kuppien ojentaminen sekä ruuasta ja elämästä puhuminen. La Tavolaan kuuluu valikoima italialaisia antipasteja, runsas lämmin pääruoka sekä tietenkin suussa sulava jälkiruoka. La Tavolan oheen sopivat talon luomuviinit, jotka tulevat Maremmasta, Italian Toscanasta La Selvan perhetilalta.
Lue lisääPeli- ja saunailta Seurahuoneen Loft House Loungessa
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen Loft House Lounge sopii täydellisesti rentoon illanviettoon 30 hengelle. Loungen yhteydestä löytyy myös kaksi 10 hengen saunaa. Loungen henkeen sopii rento näppiruokamenu, vaikkapa nachopelti salaatin kera.
Vinkki: Kaksi Loft Housen loft-huoneista sijaitsee aivan Loungen äärellä ja ne sopivatkin mainiosti vaikkapa luovan työskentelyn tiloiksi pienryhmille.
Lue lisää SeurahuoneestaRavintoloita Lahden seudulla

Villa Vellamo Asikkalan Lehmonkärjessä
Korkeatasoinen kokous- ja juhlatila 130 hengen kokouksiin ja 160 hengen illallisiin Asikkalan Lehmonkärjessä. dSign Vertti Kiven sisustama tila taipuu seminaarien lisäksi myös minimessuihin ja tuotelanseerauksiin. Kokoustila on myös mahdollista jakaa kolmeen tilavaan ryhmätyöilaan.

Ometta Asikkalan Lehmonkärjessä
Jyhkeät 1700-luvun loppupuolen käsintehdyt kiviseinät ja vanhat käsinveistetyt kattorakenteet lumoavat vierailijat massiivisuudellaan Asikkalan Lehmonkärjessä. Ometta-ravintola sopii 80 hengen illallisiin mutta myös 60 hengen kokouksiin.

Vierumäki Heinolassa
Vierumäen monipuolinen ravintolavalikoima tarjoaa valinnan varaa jyhkeistä Karhunpesä- ja Kalliokammi -erämaahuviloista Country Club -tunnelmaan. Hotelli Fennadan yhteyteen on nyt avattu upea uusi ravintolamaailma kattoterasseineen.

Heinolan RantaCasino
Valoisa maisemaravintola Heinolan keskustassa, Heinolan kesäteatterin ja Kymijoen äärellä. RantaCasinon isossa salissa voi järjestää kokouksia jopa 70 hengelle. Ravintolasali sopii 150 hengelle ja upea terassi jopa 400 hengelle.

Ilola Inn Sysmässä
Täysin uudistettu yli satavuotias hirsikievari on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta ja nautintoja Päijänteen äärellä Sysmässä. Rantaravintolan lisäksi juhla- ja kokoustilana toimii erillinen Makasiinirakennus. Saunaelämyksen täydentää ympärivuotinen infinity pool -ulkouima-allas. Hotellin puolelta löytyy kaksi luksussviittiä, kaksi sviittiä ja 4 kahden hengen huonetta omalla kylpyhuoneella, kaikki Päijänne-näkymin.

Messilä Hollolassa
Etelä-Suomen suurin hiihtokeskus pitää sisällään myös kolme tunnelmaltaan täysin erilaista ravintolaa. Kuvan Markkinaravintola sopii jopa 200 hengen illallisiin ja 150 hengen kokouksiin. Kartanoravintola taas sopii 80 hengen illallisiin. Ja Bistro taas sopii mainiosti rennompaan after ski -tyyliseen illanviettoon.

Radalla Resort Iitissä
Kesällä 2021 avatusta Ravintola Balladista avautuu upea maisema Iitin Urajärvelle. Radalla Resortiin avattiin juuri myös viisi uutta tyylikästä kartanohuonetta, jotka täydentävät 25:ä päärakennuksen huonetta. Klubitalon kokoustilat sopivat jopa 100 hengen kokouksiin. Käytössä on myös kolme erilaista saunaa.

Yli-Kaitala Resort Iitissä
Yli-Kaitalan ravintola Ketunleipä palvelee niin 100 hengen kokouksia kuin 145 hengen illallisia. Ketunleivän yhteydestä löytyy myös lasiterassi, jossa tarkenee pistää bileet pystyyn ihan lokakuulle asti.
Savusaunaelämys ja illallinen elämyskokin isännöimänä Vierumäellä
Vierumäen Mustalammen rannalla sijaitsee kaksi tunnelmallista tilausravintolaa savusaunoineen. Kalliokammin ja Karhunpesän illalliskokemuksen kruunaavat kynttilänvalossa nautittu elämyskokin paikan päällä valmistama menu.
Kalliokammin tai Karhunpesän savusaunaelämys ja illallinen elämyskokkimme isännöimänä alkaen 110 € / henkilö, minimi 10 hlöä. Pakettiin sisältyy 1,5 tunnin savusaunavuoro lempeissä löylyissä, pyyhkeet ja pesuaineet. Illalliseen Kalliokammin hämärässä, kynttilänvalossa meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, illalliskokemuksen kruunaa elämyskokkimme asiakkaiden seurassa viimeistelemät tarjoilut. Kalliokammilla ja Karhunpesällä täydet anniskeluoikeudet.
Varaa tästäVierumäen neljä uutta ravintolaa ihastuttavat
Vierumäen Hotelli Fennadan yhteyteen avattiin syksyllä 2021 neljä erilaista makuelämysten keidasta: Ravintola V tarjoilee klassisia makuja trendejä mukaillen, lyhyisiin ja pitkiin kaavoihin, yhdessä tai yksin nautittaviksi. Ravintola Puhdissa ruokailevat niin lomalaiset kuin urheilijat monipuolisen buffet-pöydän antimista. Jatkoaika Bariin taas suunnataan, kun on aika höllentää ja oleilla. Pihkala taas tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan.
Ravintola V sopii täydellisesti vähän fiinimpiin illallisiin – lyhyen tai pitkän kaavan mukaan. Ravintolassa yhdistyvät raaka-aineet sekä maut läheltä ja kaukaa parhaiden vastuullisten yhteistyökumppaneiden tuottamina. Klassikoita rakastaen, trendejä mukaillen.
Miltä kuulostaisi seurueen kesken jaettaviin annoksiin perustuva ryhmämenu Ravintola V:ssä?
Katso Ravintola V:n kevään ja kesän 2022 ryhmämenut tästä.
Iltapäivätee Radalla Resortin kartanoravintolassa
Olisiko teidän tiiminne ansainnut pientä hemmottelua ja teehetken perienglantilaiseen malliin? Haudutettua Darjeelingia kera skonssien, sormileipien ja muiden asiaankuuluvien teepöydän herkkujen, kerrosvadilta tarjoiltuna tottakai. Tällainen hemmotteluhetki olisi nyt tarjolla Radalla Resortin uudessa Ravintola Balladissa, Iitissä.
Iltapäivätee-menu sisältää:
kantarelliquicheä
kurkku-, lohi- ja kinkku-sormileipiä
skonsseja paahdetun kerman ja hillon kanssa
kermalla täytettyjä tuulihattuja
pikkuleipiä
juustokakkua
kahvia ja haudutettua teetä
Voit valita Iltapäiväteen mukaan useampaan eri kokouspakettiin. Esimerkiksi:
PÄIVÄKOKOUS KARTANON ILTAPÄIVÄTEELLÄ
arkisin 6-8 tuntia alk. 59 €/hlö, minimi 20 henkilöä
Sisältää kokoustilan (6-8h), aamiaisen, keittolounaan, iltapäivätee menun, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua, suolaista ja makeaa naposteltavaa.
PUOLIPÄIVÄKOKOUS KARTANON ILTAPÄIVÄTEELLÄ
arkisin 2-4h alk. 48 €/hlö, minimi 20 henkilöä
Sisältää kokoustilan (2-4h), keittolounaan, iltapäivätee menun, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua, suolaista ja makeaa naposteltavaa.
Iltapäivätee kuohuviinillä +3€/hlö
Iltapäivätee samppanjalla +9€/hlö
Klassikko: Seurahuoneen leivos
Tässäpä oikea kondiittorin taidonnäyte – suklainen kakku kinuskilla ja karpaloilla ryyditettynä. Tilaa Seurahuoneen leivos osaksi illallismenutanne talon myyntipalvelusta – tämä jälkiruokien bravuuri on saatavilla vain etukäteen tilattavan menun yhteydessä.
Järvineidon suudelmia Yli-Kaitalassa
Maistuisiko teidän tiimillenne nokipannukahvit Yli-Kaitala Resortin Kipinä-kodalla kera nokkoslettujen ja Järvineidon suudelma -leivosten?
Lue lisääKokouspäivän parempi aloitus
Maakunnan makuja
Lahden seudun juhlatilat ja tilausravintolat
Inspiroidu sesongin herkuista
Eikä tässä vielä kaikki!
Etkö löytänyt etsimääsi? Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään juuri teidän tapahtumaanne sopivan ravintolan, menun tai makuelämyksellisen oheisohjelman varaamisessa.
