Kumppaniksi

Lahti Region Oy:n kumppanina pääsette mukaan aktiiviseen Visit Lahti -verkostoon sekä kotimaisiin että kansainvälisiin markkinointitoimenpiteisiin.

 

Yhtiön toiminnallisia kokonaisuuksia ovat sekä kotimaassa että kansainvälisesti: matkailun markkinointi, matkailullisen imagon rakentaminen, matkailupalveluiden myynninedistäminen, myynti ja välittäminen sekä uusien tapahtumien hankinta. Lisäksi matkailun kehittäminen yhtiön hallituksen erikseen määrittelemän strategian ja päätösten mukaisesti.

Yhtiön toiminta-ajatuksen pohjana ovat Lahden kaupunkiseudun kilpailukykystrategia sekä maakunnallinen matkailustrategia. Lisää yhtiöstä.

Pyrimme etsimään kustannustehokkaita, innovatiivi­sia ja oivaltavia tapoja brändimarkkinointiimme – tavoittamaan asiakkaat viestillämme oikeaan aikaan sekä kotimaan että kansainvälisillä markkinoilla.

Kokous- ja elämyspalveluyritysten yhteistyöpaketit 2021

Kokous- ja elämyspalveluita tarjoavien yritysten myynninedistämis- ja markkinointipaketit vuodelle 2021 ovat nyt varattavissa.

Kysy lisää: Harri Olenius | 0400 922 453 | harri.olenius (at) lahtiregion.fi

Lue lisää

Citybreak-verkkokauppa

Lahti Region tarjoaa alueen yrittäjille mahdollisuuden saada matkailupalvelunsa digitaalisen online-kaupan piiriin.

Kysy lisää: Mirka Syvänen | 040 142 8444 | mirka.syvanen (at) lahtiregion.fi

Lue lisää

Sustainable Travel Finland -ohjelma

Lahden Seutu on liittynyt mukaan Visit Finlandin koordinoimaan valtakunnalliseen kestävän matkailun ohjelmaan ja hakee alueelle Sustainable Travel Finland (STF) Destinaatio -statusta.

Lahti Region kannustaa alueen yrityksiä liittymään mukaan STF-ohjelmaan ja auttaa etenemään STF-polulla.

Kysy lisää: Arto Asikainen | 040 579 4387 | arto.asikainen (at) lahtiregion.fi

LUE LISÄÄ

Salpausselkä Geopark -yksikkö

Lahden seutu – Lahti Region Oy:n yhteydessä toimii Salpausselkä Geopark -yksikkö, joka vastaa yhteistyössä geoparkiin sitoutuneiden kuntien kanssa Salpausselkä Geoparkin toiminnasta. Toiminta kohdistuu kuuden kunnan – Asikkala, Heinola, Hollola, Lahti, Padasjoki ja Sysmä – alueesta koostuvalle Salpausselkä Geopark -alueelle, jolle haetaan UNESCO Global Geopark -statusta. Olennainen osa yksikön toimintaa on yhteistyö alueen yritysten kanssa. Juuri nyt haetaankin yhteistyöyrityksiä.

Lue lisää