Salpausselkä UNESCO Global Geopark

Salpausselkä Geopark -kumppanit tarjoavat opastettuja retkiä

Salpausselkä UNESCO Global Geopark -alueen maastoon ja maisemiin pääsee tutustumaan sekä omatoimisesti että osallistumalla opastetuille retkille kävellen, pyörällä tai bussilla.

Salpausselkä ja Unesco logot

Salpausselkä Geopark -elämyksiä tilauksesta

Koe mahtavat maisemat ja luontokohteet vaikkapa sähköpyörän selässä. Salpausselkä Geopark -kumppaniyritykset tarjoavat laajan valikoiman tilausretkiä, joista moni on saatavilla jopa 2-4 hengen pienryhmille.

Retkiä Lahdessa ja Hollolassa

Patikoi Linnaistensuolla tai maistele Salpausselkä-menun antimia

Sähköpyörällä Salpausselälle

Heinolan Pirunkirkko on yksi Geoparkin mykistävimmistä kohteista

Heinola Travelin retkellä kuulet kuinka jääkausi muokkasi heinolalaista maisemaa tuhansien vuosien kuluessa Heinolan Paistjärven alueella. Retken kohokohta on mahtava rapakivinen Pirunkirkko, jonka massiivinen ylikalteva kallioseinämä muodostaa alleen kiehtovan lippaluolamaisen tilan. 4-5 tunnin retken hinta alk. 59€ /henkilö (min. veloitus 236€).

HEINOLA TRAVEL

100 kilometriä Salpausselkä Geoparkissa – opastettu bussikierros

Lähde tutustumaan veden muovaamaan maisemaan Salpausselkä Geopark -oppaiden johdolla. Reitillä tutustutaan alueen molempiin Salpausselkiin kolmen kunnan alueella, Päijänteen kansallispuistoon ja kulttuurihistoriallisiin kohteisiin. Matka taittuu tarinoita lähiseuduista kuunnellessa.

Lähtö Lahden urheilukeskuksen tilausajopysäkiltä, Salpausselänkatu 8, Lahti.

Yhteydenotot:

+358 50 3757 334/ Päivi Oksanen

Tilauksesta opastettuja kierroksia Asikkalassa

Salpausselkä Geopark -oppaat palveluksessasi

Salpausselkä Geopark -oppaat ovat perehtyneet alueen veden muovaaman maiseman syntyhistoriaan ja monimuotoisuuteen sekä geopark-konseptiin.

Tutustu oppaisiin

Salpausselkä Geopark -kumppaniyritykset

Salpausselkä Geoparkin yhteistyökumppaneina toimii niin matkailuyrityksiä kuin paikallisoppaita ja pientuottajiakin. Yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet kansallisiin kestävän matkailun periaatteisiin sekä edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä.

Tutustu yhteistyökumppaneihin