Lämminhenkisestä kahvila-tilamyymälästämme Hollolasta löydät monenlaisia ruoka- ja käsityötuotteita. Ostosten lomassa voit istuutua kahville ja nauttia tunnelmallisessa kahvilassamme herkullisia ja ihania tilalla leivottuja suolaisia ja makeita herkkuja. Saat ostettua meiltä myös mukaan kahvilatuotteita.

Tilamyymälästämme löydät tottakai samassa rakennuksessa sijaitsevan kauramyllymme maankuulut höyryttämättömät kaurahiutaleet ja kaurasuurimot sekä talkkunaa. Valikoimassamme on laajasti erilaisia lähialueen pientuottajien herkkuja ja puukäsitöitä.

Valmistamme tilalla itse käsin leipomalla erilaisia herkkuja tilamyymälään; suosittuja pipareitamme, keksejä, mysliä ja näkkileipää.

Tilamme tuotevalikoima keskittyy ruokatuotteisiin ja muihin lähialueen pientuottajien tuotteisiin. Saatat kuitenkin löytää POP-UP Sisustustuotteita myymälässä!
Tervetuloa tunnelmalliseen kahvila-tilamyymälään!

Kinnarin Tila sijaitsee Salpausselkä UNESCO Geopark alueella lähellä suosittuja luontokohteita, järvien kierrosta, Tiirismaata, Pirunpesää ja idyllistä Hollolan kirkonkylää.