Elämyksiä ja ideoita ryhmille

Täältä löydät parhaat vinkit, elämykset, opastukset ja oheisohjelmat erilaisille ryhmäasiakkaille. Olemme koonneet valmiit ideat eri teemoihin juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaksi. Onko ryhmäsi valinta luontoaktiviteetit, kulttuuri vai kenties hemmottelu ja herkuttelu? Olemme mielellämme apunasi ideoinnissa ja suunnittelussa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ihastuttaa

Kotimaisten huippunimien syksy Bruunista Tapiolaan

Malvan museokauppa ihastuttaa valikoimillaan

Malva X Malski

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on avannut ovensa Malskilla Lahden keskustassa. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa, entisen Mallasjuoman, joka tänään tunnetaan Hartwallina, panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöiden Sammiosalin käsittävä kokouskeskus.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Ravintoloissa pääset maistelemaan paikallisten käsityöläisten rakkaudella valmistamia makuja: Kahiwa Coffee Roastersin vastuullisia kahveja paahtimon omassa viinikahvilassa, Ant Brew’n oluita sekä Malskin Bistron lounas- ja illallisherkkuja.

Lue lisää Malskista

Ryhmäasiakkaidemme suosikkikohteita

Vääksyn kanava Asikkala canal

Vanha Vääksy

Vanhan Vääksyn ihanat pikku putiikit, kahvilat, ravintolat, kuvauksellinen Vääksyn kanava ja Päijännetalo muodostavat suloisen pikkukylän, jonka koluamiseen kannattaa varata reilusti aikaa.

Hollola kirkonkylä

Hollolan kirkonkylä

Hollolan komea keskiaikainen kirkko ja sitä ympäröivä kirkonkylä ovat mukava päiväretkikohde. Kylältä löytyy ravintoloita, kahvila, taidetta, kotiseutumuseo ja ihania pikkuostospaikkoja.

Cafe Kailas Heinola

Heinolan Rantapuisto ja idyllinen vanha keskusta

Kävelyretki poppeleiden varjostamassa Rantapuistossa Kymenvirran varrella, kahvihetki Siltasaaressa Cafe Kailaksessa ja annos kulttuurihistoriaa Lääninkivalterin talossa, joka on Suomessa harvinainen säilynyt sisämaan 1700-luvun kaupunkitalo puutarhoineen.

Virtaan kartano Sysmä

Kartanoiden Sysmä

Sysmästä löytyy monta upeasti säilynyttä tunnelmallista kartanoa, joissa on tarjolla kiehtovia tarinoita itsensä kartanonisäntien kertomana.

Enni Idin taiteilijamökki, kuva Juho Haavisto

ITE-taidetta Padasjoella

Padasjoelta löytyy useita mediastakin tuttuja kiehtovia ITE-taidekohteita, kuten Esa Pajulahden “Luvattu maa”, Veikko Salon klapitaidetta ja Enni Idin taidemökki, johon pääset tutustumaan esimerkiksi Padasjoen parhaat -retkellämme.

Iitti Vuolenkoski

Vuolenkosken kylä ja Kimolan kanava

Vuolenkosken kylä tarjoaa kivoja kahviloita ja ravintoloita, lähiruokaostoksia sekä eksoottisia kotieläimiä melkein Kimolan kanavan naapurissa. Kylältä on vain muutaman minuutin matka kanavalle, jonka 12 metriä korkea sulku sekä ainutlaatuinen kanavatunneli ovat takuulla näkemisen arvoiset.

Itä-Hämeen museo Itä-Häme museum

Taidetta ja kulttuurihistoriaa kesäisessä Hartolassa

Lähde Kuninkaanpolulle ja ihailemaan Hartolan upeita kulttuurikohteita Talviosalongista Itä-Hämeen museoon. Kirjailijakierroksellamme kuulet esimerkiksi kuinka Mika Waltari liittyy Hartolaan.

Valmiita retkipaketteja, ole hyvä!

Olemme koonneet ideoita ja valmiita retkiohjelmia Lahden seudun parhaisiin kohteisiin.

tutustu ideoihin

Lahden seudun oppaat vievät tarinoiden ja historian maailmaan

Miltä kuulostaisi Lahden huiput -kiertoajelu tai kävelykierros kuvauksellisella Vääksyn kanavalla? Lahti – Suomen Chicago -teemakierros tai Arkkitehtuurin helmiä -kierros?

Visit Lahden myyntipalvelu välittää Lahden seudun opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiita, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat myös räätälöivät kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Opaspalvelut

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Etsitkö mehevimmät pullat tarjoavaa iltapäiväkahvipaikkaa, kiehtovimmat tarinat kertovaa paikallisopasta tai ideaa kokonaiselle päiväretkiohjelmalle? Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään. Meiltä saa parhaat vinkit ja neuvot. Jos haluat päästä helpolla, saat meiltä halutessasi kaikki retkijärjestelyt pakettina yhden laskun taktiikalla.

Ota yhteyttä
Puh. 0207 281 760
sales@lahtiregion.fi

Makureitit yhdistävät kivat käyntikohteet ja herkkuhetket

Olemme koonneet reittejä, jotka kuljettavat eri puolille Lahden seutua hyvin makujen ja erinomaisten kohteiden luokse. Miltä kuulostaisi vaikkapa K-18-panimoreitti tai herkutteluhetki Vääksyssä?

Katso vinkit

Tastingejä ja kello viiden teehetkiä

Keräsimme ryhmille sopivat herkutteluhetket ”yksiin kansiin”. Täältä löydät niin tastingit, nokipannukahvit kuin elämyskokkien valmistamat fiinimmät illallismenut.

Makuelämyksiä ryhmille

Kostonkierre-elämyspaketit ja -teemakierrokset vievät dekkaritarinoiden jäljille

Lahden kaupunginteatterissa nähdään Timo Sandbergin historiallisiin jännitysromaaneihin Mustamäki ja Kostonkierre perustuva kantaesitys Kostonkierre 1.10.2022 alkaen. Kostonkierteen tunnelmiin pääsee uppoutumaan jo ennen näytelmää, sillä tarjolla on sekä herkullisia elämyspaketteja että opastettuja teemakierroksia.

Elämyspaketit
Teemakierrokset

LISÄÄ TEATTERIESITYKSIÄ

Opastettuja luontoretkiä ja ulkoilmaelämyksiä

Järvi-Suomi ja Salpausselän metsät kutsuvat

Ryhmän kanssa risteilylle

Hemmottelua ja löylyn lämpöä

Ympäri vuoden avoinna oleva infinity pool Päijänne-maisemilla. Löylyt tyylikkäässä saunamaailmassa. Kehon hellittelyä spa-hoidoissa. Mikä olisi teidän suosikkinne?

Tilaussaunat ja kylpylät

Visit Lahden myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on mieluusti apunasi sopivan ohjelman rakentamisessa toiveidesi mukaan. Meiltä saat parhaat ideat ryhmämatka- ja kokousjärjestelyihin – autamme tarjouspyyntökierroksissa sekä sopivan kokoustilan ja oheisohjelman varaamisessa. Suurtapahtumissa olemme käytettävissäsi myös majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalveluissa.

Palvelemme numerossa 0207 281 760 ja osoitteessa sales(at)lahtiregion.fi