Elämykset ryhmille

Täältä löydät ryhmien suosikkikohteita, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia. Keräsimme myös vinkkilistauksia kivoista kahviloista, ostospaikoista ja kohteista sinulle, joka haluat rakentaa ohjelman itse.

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi
Autamme mielellämme ryhmämatkasi ideoinnissa ja sopivien kohteiden etsinnässä. Meiltä saat myös seudun opaspalvelut ja valmiit retkipaketit.
Puh. 0207 281 760
sales@lahtiregion.fi

Värikäs kulttuurikesä Lahden seudulla

Meeri Koutaniemi Vääksyssä, Kaj Stenvall Malvassa

Meeri Koutaniemen Kätketty Vapaus -näyttely nähdään Vääksyn Danielson-Kalmarin huvilassa 15.6.-10.8.2024. Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvassa taas on nyt esillä Jeremy Shaw’n Jaksoton järjestelmä -teos sekä 3.5. alkaen Määränpää, jossa mm. Kaj Stenvallin ja Anu Pentikin taidetta. Suvi-Pinxissä Sysmässä on esillä nykytaidetta 15.6.-11.8.2024.

Vielä ehtii -komedia ja Teatteri Sirkus Suosalo

Vielä ehtii -komedia nähdään Heinolan kesäteatterissa 11.6.-28.7.2024. Riemastuttavan komedian rooleissa mm. Sinikka Sokka, Jaana Saarinen ja Tiina Weckström, Juhani Laitala, Kirsi Ylijoki ja Sauli Suonpää. Teatteri Sirkus Suosalon komeljanttarit saapuvat Hartolaan 23.-25.8.2024. Yhdistä Suosaloon käynti Taidesalonki Talviossa, joka on avoinna 16.6.-7.9.2024.

Yökonsertti Hiidenvuorella ja sopraanon tarinoita

Iitin Musiikkijuhlien 12.-15.6.2024 kuultavan ohjelmiston ehdoton helmi on yökonsertti Hiidenvuoren laella 15.6. Konsertissa esiintyvät Maria Lund ja Tomi Metsäketo Folke Gräsbeckin säestyksellä. Sysmän Suvisoitto täyttää kartanot ja kirkot musiikilla 29.6.-6.7.2024. Ohjelmassa mm. sopraano Helena Juntusen elämäntarinoita sekä Johanna Rusanen-Kartanon ja Ville Rusasen Runon ja suven päivän konsertti.

Lahden historiallinen museo on nyt avattu

Täysin uudistuneeseen museoon avautuu kaksi elämyksellistä näyttelyä. Päänäyttely Hyvä paikka pureutuu päijäthämäläiseen arjen historiaan jääkauden jälkeiseltä ajalta nykypäivään. Kotiin-näyttely kertoo kodin jättämisestä ja evakkomatkasta. ”Soivassa valokuvanäyttelyssä” Karjalan evakkojen perintö elää vahvana.

Lahden seudun oppaat vievät tarinoiden ja historian maailmaan

Miltä kuulostaisi kävelykierros kuvauksellisella Vääksyn kanavalla? Lahti – Suomen Chicago -teemakierros tai Arkkitehtuurin helmiä -kierros?

Visit Lahden myyntipalvelu välittää Lahden seudun opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiita, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat myös räätälöivät kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Opaspalvelut

Makuelämyksiä

Makureitit yhdistävät kivat käyntikohteet ja herkkuhetket

Tastingejä ja kello viiden teehetkiä

Ilman tuliaisia ei ole kotiin menemistä – ostospaikkojen TOP5

01 Löytöjä tehtaanmyymälöistä

Lahden seudun lukuisat tehtaanmyymälät ja monipuoliset ostoskeskukset kutsuvat tekemään löytöjä! Esimerkiksi Heinolan Vuohkallion alueelta sekä eteläisestä Lahdesta ja Renkomäestä löytyy useampi myymälä vieretysten.

02 Maistuvimpia ruokatuliaisia

Paikallisia makuelämyksiä löytyy helposti kotiinviemisiksi esimerkiksi idyllisistä maatilamyymälöistä, herkkupuodeista, leipomoista ja myllyistä, viinitiloilta ja panimoista. Käy tutustumassa esimerkiksi Kinnarin tilamyymäälään Hollolassa, yli 250 pientuottajan tuotteita myyvään Heinolan Heilaan tai Hungry For Finland-kilpailussa 30.11.2023 kunniamaininnan saaneeseen Iitin Maatilatoriin.

03 Vanha Vääksy

Suosittu Vanha Vääksy ja Vääksyn kanavanseutu tarjoavat paitsi paljon nähtävää myös runsaasti ihania pikkuputiikkeja ostosten tekoon.

04 Kirppareita ja nostalgiaa

Lahden seudulta löytyy monta suosittua Second hand – ja erityisesti retro-tuotteisiin erikoistunutta liikettä.

05 Lahden Rautsikka

Lahden keskustan läpi kulkeva Rautatienkatu on sinulle, joka etsit jotain muuta kuin ketjuliikkeiden merkkejä. Aloita ostoskierros vaikkapa Lanunaukiolta ja suuntaa mäkeä ylös kohti Matkakeskusta. Matkan varrella on useita ihania putiikkeja Mari Marista ja Millan Putiikista Petit St. Louisiin.

Lisää ostosvinkkejä

Kokous Lahden seudulla

Täydellinen valikoima kokoustiloja

Oheisohjelmia kokous- ja tyky-päivään

Visit Lahden myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on mieluusti apunasi sopivan ohjelman rakentamisessa toiveidesi mukaan. Meiltä saat parhaat ideat ryhmämatka- ja kokousjärjestelyihin – autamme tarjouspyyntökierroksissa sekä sopivan kokoustilan ja oheisohjelman varaamisessa. Suurtapahtumissa olemme käytettävissäsi myös majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalveluissa.

Palvelemme numerossa 0207 281 760 ja osoitteessa sales(at)lahtiregion.fi