Elämykset ryhmille

Täältä löydät ryhmien suosikkikohteita, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia. Keräsimme myös vinkkilistauksia kivoista kahviloista, ostospaikoista ja kohteista sinulle, joka haluat rakentaa ohjelman itse.

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi
Autamme mielellämme ryhmämatkasi ideoinnissa ja sopivien kohteiden etsinnässä. Meiltä saat myös seudun opaspalvelut ja valmiit retkipaketit.
Puh. 0207 281 760
sales@lahtiregion.fi

Lahden seudun oppaat vievät tarinoiden ja historian maailmaan

Miltä kuulostaisi kävelykierros kuvauksellisella Vääksyn kanavalla? Lahti – Suomen Chicago -teemakierros tai Arkkitehtuurin helmiä -kierros?

Visit Lahden myyntipalvelu välittää Lahden seudun opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiita, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat myös räätälöivät kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Opaspalvelut

Makuelämyksiä

Makureitit yhdistävät kivat käyntikohteet ja herkkuhetket

Tastingejä ja kello viiden teehetkiä

Ilman tuliaisia ei ole kotiin menemistä – ostospaikkojen TOP5

01 Löytöjä tehtaanmyymälöistä

Lahden seudun lukuisat tehtaanmyymälät ja monipuoliset ostoskeskukset kutsuvat tekemään löytöjä! Esimerkiksi Heinolan Vuohkallion alueelta sekä eteläisestä Lahdesta ja Renkomäestä löytyy useampi myymälä vieretysten.

02 Maistuvimpia ruokatuliaisia

Paikallisia makuelämyksiä löytyy helposti kotiinviemisiksi esimerkiksi idyllisistä maatilamyymälöistä, herkkupuodeista, leipomoista ja myllyistä, viinitiloilta ja panimoista. Käy tutustumassa esimerkiksi Hungry For Finland-kilpailussa 30.11. kunniamaininnan saaneeseen Iitin Maatilatoriin

03 Vanha Vääksy

Suosittu Vanha Vääksy ja Vääksyn kanavanseutu tarjoavat paitsi paljon nähtävää myös runsaasti ihania pikkuputiikkeja ostosten tekoon.

04 Kirppareita ja nostalgiaa

Lahden seudulta löytyy monta suosittua Second hand – ja erityisesti retro-tuotteisiin erikoistunutta liikettä.

05 Lahden Rautsikka

Lahden keskustan läpi kulkeva Rautatienkatu on sinulle, joka etsit jotain muuta kuin ketjuliikkeiden merkkejä. Aloita ostoskierros vaikkapa Lanunaukiolta ja suuntaa mäkeä ylös kohti Matkakeskusta. Matkan varrella on useita ihania putiikkeja Mari Marista ja Millan Putiikista Petit St. Louisiin.

Lisää ostosvinkkejä

Kokous Lahden seudulla

Täydellinen valikoima kokoustiloja

Oheisohjelmia kokous- ja tyky-päivään

Visit Lahden myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on mieluusti apunasi sopivan ohjelman rakentamisessa toiveidesi mukaan. Meiltä saat parhaat ideat ryhmämatka- ja kokousjärjestelyihin – autamme tarjouspyyntökierroksissa sekä sopivan kokoustilan ja oheisohjelman varaamisessa. Suurtapahtumissa olemme käytettävissäsi myös majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalveluissa.

Palvelemme numerossa 0207 281 760 ja osoitteessa sales(at)lahtiregion.fi