Elämyksiä ja ideoita ryhmille

Täältä löydät parhaat vinkit, elämykset, opastukset ja oheisohjelmat erilaisille ryhmäasiakkaille. Olemme koonneet valmiit ideat eri teemoihin juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaksi. Onko ryhmäsi valinta luontoaktiviteetit, kulttuuri vai kenties hemmottelu ja herkuttelu? Olemme mielellämme apunasi ideoinnissa ja suunnittelussa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ihastuttaa

Kotimaisten huippunimien kevät

Malvan museokauppa ihastuttaa valikoimillaan

Malva X Malski

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on avannut ovensa Malskilla Lahden keskustassa. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa, entisen Mallasjuoman, joka tänään tunnetaan Hartwallina, panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöiden Sammiosalin käsittävä kokouskeskus.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Ravintoloissa pääset maistelemaan paikallisten käsityöläisten rakkaudella valmistamia makuja: Kahiwa Coffee Roastersin vastuullisia kahveja paahtimon omassa viinikahvilassa, Ant Brew’n oluita sekä Malskin Bistron lounas- ja illallisherkkuja.

Lue lisää Malskista

Ryhmäasiakkaidemme suosikkikohteita

Valmiita retkipaketteja, ole hyvä!

Olemme koonneet ideoita ja valmiita retkiohjelmia Lahden seudun parhaisiin kohteisiin.

tutustu ideoihin

Lahden seudun oppaat vievät tarinoiden ja historian maailmaan

Miltä kuulostaisi Lahden huiput -kiertoajelu tai kävelykierros kuvauksellisella Vääksyn kanavalla? Lahti – Suomen Chicago -teemakierros tai Arkkitehtuurin helmiä -kierros?

Visit Lahden myyntipalvelu välittää Lahden seudun opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiita, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat myös räätälöivät kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Opaspalvelut

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Etsitkö mehevimmät pullat tarjoavaa iltapäiväkahvipaikkaa, kiehtovimmat tarinat kertovaa paikallisopasta tai ideaa kokonaiselle päiväretkiohjelmalle? Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään. Meiltä saa parhaat vinkit ja neuvot. Jos haluat päästä helpolla, saat meiltä halutessasi kaikki retkijärjestelyt pakettina yhden laskun taktiikalla.

Ota yhteyttä
Puh. 0207 281 760
sales@lahtiregion.fi

Makureitit yhdistävät kivat käyntikohteet ja herkkuhetket

Olemme koonneet reittejä, jotka kuljettavat eri puolille Lahden seutua hyvin makujen ja erinomaisten kohteiden luokse. Miltä kuulostaisi vaikkapa K-18-panimoreitti tai herkutteluhetki Vääksyssä?

Katso vinkit

Tastingejä ja kello viiden teehetkiä

Keräsimme ryhmille sopivat herkutteluhetket ”yksiin kansiin”. Täältä löydät niin tastingit, nokipannukahvit kuin elämyskokkien valmistamat fiinimmät illallismenut.

Makuelämyksiä ryhmille

Lahden kaupunginteatterin keväässä kaksi kiinnostavaa kantaesitystä

Minä, Tellervo on näytelmä sisäisestä vallankumouksesta ja se kuvaa Tellervo Koiviston elämää poliittisena vaikuttajana, Mauno Koiviston puolisona ja yksityishenkilönä. Kantaesitys 18.1.2023.

Totuuden hinta on Suomen kantaesitys, trillerimäisesti etenevä tarina entisestä Venäjän turvallisuuspalvelun agentista Aleksandr Litvinenkosta. Ensi-ilta 28.1.2023.

Syyskaudelta ohjelmistossa jatkavat mm. järjettömän hauska musikaali Something Rotten! Jotain mätää!, tyylikäs Rouva C. sekä Kostonkierre.

LISÄÄ TEATTERIESITYKSIÄ

Opastettuja luontoretkiä ja ulkoilmaelämyksiä

Järvi-Suomi ja Salpausselän metsät kutsuvat

Ryhmän kanssa risteilylle

Hemmottelua ja löylyn lämpöä

Ympäri vuoden avoinna oleva infinity pool Päijänne-maisemilla. Löylyt tyylikkäässä saunamaailmassa. Kehon hellittelyä spa-hoidoissa. Mikä olisi teidän suosikkinne?

Tilaussaunat ja kylpylät

Visit Lahden myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on mieluusti apunasi sopivan ohjelman rakentamisessa toiveidesi mukaan. Meiltä saat parhaat ideat ryhmämatka- ja kokousjärjestelyihin – autamme tarjouspyyntökierroksissa sekä sopivan kokoustilan ja oheisohjelman varaamisessa. Suurtapahtumissa olemme käytettävissäsi myös majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalveluissa.

Palvelemme numerossa 0207 281 760 ja osoitteessa sales(at)lahtiregion.fi