Elämyksiä ja ideoita ryhmille

Täältä löydät parhaat vinkit, elämykset, opastukset ja oheisohjelmat erilaisille ryhmäasiakkaille. Olemme koonneet valmiit ideat eri teemoihin juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaksi. Onko ryhmäsi valinta luontoaktiviteetit, kulttuuri vai kenties hemmottelu ja herkuttelu? Olemme mielellämme apunasi ideoinnissa ja suunnittelussa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva ihastuttaa

Klaus Haapaniemi ihastuttaa Malvassa

Malvan museokauppa ihastuttaa valikoimillaan

Malva X Malski

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on avannut ovensa Malskilla Lahden keskustassa. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa, entisen Mallasjuoman, joka tänään tunnetaan Hartwallina, panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöiden Sammiosalin käsittävä kokouskeskus.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Ravintoloissa pääset maistelemaan paikallisten käsityöläisten rakkaudella valmistamia makuja: Kahiwa Coffee Roastersin vastuullisia kahveja paahtimon omassa viinikahvilassa, Ant Brew’n oluita sekä Malskin Bistron lounas- ja illallisherkkuja.

Lue lisää Malskista

Tootsie saapuu Lahden kaupunginteatteriin

Riemastuttava musikaalikomedia Tootsie on tilannekomiikasta syntyvää huumoria parhaimmillaan. Nopeatempoinen ja vallaton tarina herättää miettimään eri sukupuoliin kohdistuvia odotuksia ja ennakkoluuloja. Pääroolissa Joel Mäkinen. Suomen kantaesitys 6.9.2023 suurella näyttämöllä.

Kaupunginteatterissa on luvassa klassikoiden syksy 2023. Ensi-iltansa saavat Tootsien lisäksi Anton Tsehovin Lokki, Aleksis Kiven Nummisuutarit ja rakastettu Vihervaaran Anna. Syksyllä nähdään myös seitsemän teatterin yhteistyö Ei kertonut katuvansa sekä yleisön pyynnöstä uusintana suuren suosion saanut Kaaos.

LISÄÄ TEATTERIESITYKSIÄ

Ryhmäasiakkaidemme suosikkikohteita

Lahden seudun oppaat vievät tarinoiden ja historian maailmaan

Miltä kuulostaisi Lahden huiput -kiertoajelu tai kävelykierros kuvauksellisella Vääksyn kanavalla? Lahti – Suomen Chicago -teemakierros tai Arkkitehtuurin helmiä -kierros?

Visit Lahden myyntipalvelu välittää Lahden seudun opastuspalveluita. Oppailla on paljon valmiita, ryhmille suunnattuja teemakierroksia. Oppaat myös räätälöivät kierrosten sisällöt mielellään yhdessä asiakkaan kanssa.

Opaspalvelut

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Etsitkö mehevimmät pullat tarjoavaa iltapäiväkahvipaikkaa, kiehtovimmat tarinat kertovaa paikallisopasta tai ideaa kokonaiselle päiväretkiohjelmalle? Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään. Meiltä saa parhaat vinkit ja neuvot. Jos haluat päästä helpolla, saat meiltä halutessasi kaikki retkijärjestelyt pakettina yhden laskun taktiikalla.

Ota yhteyttä
Puh. 0207 281 760
sales@lahtiregion.fi

Järvi-Suomen parhaat

Järvi-Suomi ja Salpausselän metsät kutsuvat

Ryhmän kanssa risteilylle

Hemmottelua ja löylyn lämpöä

Ympäri vuoden avoinna oleva infinity pool Päijänne-maisemilla. Löylyt tyylikkäässä saunamaailmassa. Kehon hellittelyä spa-hoidoissa. Mikä olisi teidän suosikkinne?

Tilaussaunat ja kylpylät

Makuelämyksiä

Makureitit yhdistävät kivat käyntikohteet ja herkkuhetket

Tastingejä ja kello viiden teehetkiä

Visit Lahden myyntipalvelu

Myyntipalvelumme on mieluusti apunasi sopivan ohjelman rakentamisessa toiveidesi mukaan. Meiltä saat parhaat ideat ryhmämatka- ja kokousjärjestelyihin – autamme tarjouspyyntökierroksissa sekä sopivan kokoustilan ja oheisohjelman varaamisessa. Suurtapahtumissa olemme käytettävissäsi myös majoitusvaraus- ja ilmoittautumispalveluissa.

Palvelemme numerossa 0207 281 760 ja osoitteessa sales(at)lahtiregion.fi