Ravintolat Lahden seudulla

Etsitkö ravintolaa tietyltä paikkakunnalta? Tässä Lahden seudun ravintolat sijainnin mukaan sortattuna, ole hyvä.

Lahti

Ravintolat

Pirosmani

Georgialaiseen keittiöön erikoistunut ravintola Lahden Launeella.

Ravintolat

Bar Kohde

Bar Kohde on Lahden ydinkeskustassa Lanuaukiolla sijaitseva cityolohuone, jossa on mukavaa viettää aikaa seurustelun merkeissä. Juoman oheen tarjolla myös pikkupurtavaa.

Ravintolat

Pincho Nation

Nauti pikkuannoksista ympäri maailmaa sekä isosta valikoimasta värikkäitä drinkkejä – kaikki tämä aivan ihanassa ympäristössä. Ravintola avaa ovensa Aleksanterinkadun alkupäässä 20.8.2021

Ravintolat

Kesäravintola Bar & Restaurant Kommodori

Bar & Restaurant Kommodori toimii kesäravintolana kauniissa Myllysaaressa. Idyllinen, v. 1910 valmistunut puujugendia edustava rakennus luo tunnelmalliset puitteet herkutteluhetkiin. Tarjolla on terassimenun ja laadukkaan casual dining – menun lisäksi Lahden parhaat vohvelit ja laaja jäätelövalikoima sekä juomavalikoima. Kesäravintola avaa ovensa 3.6.2022. Toukokuussa ravintola toimii tilausravintolana ja -saunana. Kommodorissa pääset herkuttelemaan myös vappubrunssilla su 1.5. tai äitienpäiväpöydässä su 8.5.

Ravintolat

Cilantro Taqueria

Cilantro Lahti tarjoaa autenttista meksikolaista ruokaa. Tarjolla on alkuperäisiä, luontaisesti gluteenittomia, meksikolaisia tacoja suussa sulavilla täytteillä. Saatavilla on myös kasvisversio. Cilantro tarjoaa myös catering-palveluja.

Ravintolat

Luckiefun’s Sushibuffet

Luckiefun's Sushibuffet tarjoaa japanilaisen keittiön herkkuja Kauppakeskus Karismassa Lahdessa. Perusnigirien ja -makien lisäksi tarjolla on myös hieman erikoisempia makupaloja ja lämpimiä ruokavaihtoehtoja aasialaisesta keittiöstä.

Ravintolat

Nepalilainen ravintola Sagun

Nepalilainen ravintola Sagun sijaitsee Lahden keskustan alueella Vuorikadulla. Tarjolla on lounasta ja maistuvia annoksia A la Carte – listalta.

Ravintolat

Kiinalainen ravintola Hua Du

Hua Du sijaitsee Lahdessa Rautatienkadulla ja tarjoilee aasialaisia makuja noutopöydästä. Noutopöydässä on tarjolla lämpimiä aasialaisia ruokia, salaatteja ja susheja.

Ravintolat

Rax Pizzabuffet

Koko perheen Rax Pizzabuffet sijaitsee Kauppakeskus Karismassa Lahdessa ja toimii "syö ja juo niin paljon kuin haluat" -periaatteella. Tarjolla pizzaa, hampurilaisia, päivän keitto, salaatteja, jäätelöä, ym.

Ravintolat

Opiston Kellari

Opiston Kellari, Lahden keskustan tuntumassa, on 2020- ja 1950-luvuilta vaikutteita ottanut tyylikäs lounge, jossa hyvät käytöstavat sekä erinomainen ruoka ja laadukkaat juomat ovat pääosassa. Tarjolla on lisäksi live-musiikkia sekä muita eläviä esityksiä. Salakapakan henkeä huokuvan paikan isäntänä toimii monille lahtelaisille tuttu Jykke Nokelainen.

Ravintolat

Naukkaava Käki

Naukkaava Käki ravintola sijaitsee Lahdessa Möysän kaupunginosassa noin 5 minuutin ajomatkan päässä keskustasta. Tarjolla on maittavaa lounasta, pizzaa, burgereita ja viikonloppuiltaisin erilaisia tietovisoja ja pelejä illan ratoksi.

Ravintolat

Teivaan satama | Ravintola Nosturi

Tarjoamme monipuolista katuruokaa ja elämyksiä ainutlaatuisella ravintolakonseptilla höystettynä Teivaan satamassa. Ravintola on syystauolla 12.9. alkaen. Nosturin tiloja ja saunaa on mahdollisuus vuokrata yksityistilaisuuksiin myös tauon aikana. Kysy lisää: info@ravintolanosturi.fi

Ravintolat

Malskin Bistro

Malskin Bistro toimii uudella kulttuurin ja elämysten keskus Malskilla, entisessä Lahden Mallasjuoman tehdaskiinteistössä.

Ravintolat

Sport & Music Bar Peluri

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Sport & Music Bar Peluri tarjoaa maittavaa kotiruokalounasta sekä herkullisia á la carte -annoksia. Tarjolla myös laadukkaita panimotuotteita.

Ravintolat

Ace Cafe Lahti

Ace Cafe Lahti on ensimmäinen Lontoon ulkopuolella oleva Ace Cafe -perheeseen kuuluva kahvila-ravintola.

Ravintolat

Gastropub Mylly

Gastropub Mylly herättää henkiin perinteisen käsityöläiskulttuurin valmistamalla aitoa kotiruokaa paikallisten toimijoiden kanssa. Ravintola sijaitsee Oululaisen kotileipomon vanhassa korttelissa, Lahden keskustassa, jossa myllynkivet jauhoivat iltamyöhään saakka. Gastropub Mylly on rento illanviettopaikka, jossa rehellinen kotiruoka, vaihtuva olut -ja viinivalikoima sekä aito, henkilökohtainen palvelu kohtaavat. Mestareiden valmistama käsintehty lounas on tarjolla perinteiseen lounasaikaan ja á la carte -annokset ovat myöhään saatavilla aidon vanhan myllyn korttelin henkeen. After workin elävä tunnelma jatkuu Gastropub Myllyssä myöhäiseen iltaan saakka.

Ravintolat

Ravintola Mamma Maria

”Aivan kuten italialainen mamma pitää huolta perheestään, me Mamma Mariassa pidämme hyvää huolta asiakkaistamme. Valmistamme ruokaa rakkaudella, aidoista italialaisista raaka-aineista ja tilatut annokset sulavasti pöytiin tarjoillen."

Ravintolat

Vesijärven satama | Kokka Bistro&Bar

Bistro&Bar Kokka tarjoaa parhaita makuelämyksiä maailmalta Lahden satamassa, Sibeliustalon naapurissa. Ruokalistalta löytyy mm. dry ager -kaapissa raakakypsennettyä lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia, artesaanipizzoja sekä pieniä tapasherkkuja.

Ravintolat

Kaarlo Social

Uusi ravintola Lahden vanhalla, funkkistyylisellä linja-automasemalla. Ravintola tarjoaa makumatkoja välimeren rannikoille. Seisovan pöydän antimissa maistuvat eksoottiset itämaiset mausteet, mutta muun muassa myös tutummat Kreikan ja Italian maut.

Ravintolat

Santa Fé

Latinalais-amerikkalainen ravintola Lahden ydinkeskustassa. Ruokalistalla on tarjolla Josper-puuhiiligrillissä valmistettuja pihvejä, jaettavia annoksia, runsaita salaatteja, fajitaksia, burgereita yms. herkkuja.

Ravintolat

Burgerin himoon | Bus Burger

Bus Burger on Lahdessa sijaitseva jenkkityylinen diner, jossa rento ilmapiiri sekä maistuva ruoka kohtaavat. Herkutella voi sekä sisällä että ulkona ja lisäksi ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

Ravintolat

Ravintola Taivaanranta

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva ravintola Taivaanranta tarjoaa taivaallisia makuja niin lounaan, brunssin kuin á la carten parissa tyydyttäen vaativankin maun ympäri vuoden. Taivaanrannassa on panostettu kotimaisiin raaka-aineisiin ja paikallisiin toimittajiin sekä luonnollisesti oman Teerenpeli Panimo ja Tislaamon palkittuihin tuotteisiin, joita käytetään myös osana ruoanvalmistusta.

Ravintolat

Trattoria Seurahuone

Trattoria Seurahuone on italianmakuinen, konstailematon hyvän ruoan ja viinin yhdistelmä Lahden keskustassa pääkadun varrella. Trattoriassa pääset nauttimaan Italian keittiöiden makuja parhaimmillaan, aidoista raaka-aineista ja rakkaudella sinulle valmistettuina.

Ravintolat

Wine Cafe Olavi

Wine Cafe Olavi on viihtyisä viinikahvila keskellä kiivainta kaupungin sykettä Lahden ydinkeskustassa Aleksanterinkadun ja Rautatienkadun risteyksessä, Lanun aukiolla.

Ravintolat

Amarillo Lahti

Amarillo tarjoilee joka viikko kaupungin parasta Texmexiä Lahden ydinkeskustassa. Toisinaan tarjolla livekeikkoja ja vaihtuvia DJ:itä levyjä pyörittämässä. Hampurilaisia, fajitaksia, bolilloja, wingsejä, ´dilloja… Amarillon tyyliin reiluina, näyttävinä ja täyttävinä annoksina!

Ravintolat

Burgerin himoon | Social Burgerjoint

Aito burgerpaikka Lahden keskustassa, Mariankadulla. Puuhiiligrillissä grillatut, aidot, paikan päällä jauhetut pihvit ovat pääroolissa Social Burgerjointin burgereissa.

Ravintolat

Ranch Club

Vesijärven rannalla Niemen palvelusatamassa sijaitseva Ranch Club tarjoaa kauniiden maisemien ympäröimänä rentouttavia hetkiä niin maitse kuin vesiteitse saapuville vieraille.

Ravintolat

Coppa Eatery

Puuhiiligrilliravintola Lahden pääkadun varrella. Coppa Eatery tarjoilee asiakkailleen välitöntä tunnelmaa ja maukasta ruokaa.

Ravintolat

Opiston Kunkku

Opiston Kunkku tarjoaa hienot tilat kokous- ja juhlakäyttöön tyylikkäästi entisöidyllä, 1900-luvun alussa rakennetulla entisellä Kansanopistolla, Lahden keskustassa. Kunkun a la carte -ravintola tarjoilee yksinkertaista mutta herkullista suomalais-skandinaavista ruokaa sesongin parhaista raaka-aineista. Arkisin on tarjolla myös buffet-lounas.

Ravintolat

Linkku Bistro

Pikaruoan klassikkoannoksia uudella twistillä Lahden vanhalla linja-autoasemalla keskustassa.

Ravintolat

Bar Loosister, Lahti

Bar Loosister on rockväen ja muidenkin kansanosien olohuone Lahden keskustassa Vapaudenkadulla. Loosister tarjoaa leppoisaa tunnelmaa, vaihtuvaa musiikkia ja konstailematonta ruokaa.

Ravintolat

Burgerin himoon | Barot’s

Uusi burgereiden ja grilliherkkujen ravintola Lahden Renkomäessä, Kärkkäisen tavaratalon ja Renkomäen ostospaikkojen naapurissa. Kokeile vaikkapa Barot's Smoky BBQ:ta, Halloum Burgeria tai ribsejä.

Ravintolat

Kuja Street Food Lahti

Kuja Street Food Lahti on uniikki keskustaravintola Lahden pääkadun Aleksanterinkadun varrella. Menussa näkyy ja maistuu street food, joskin selvästi totutusta poikkeavalla twistillä: lahtelainen street food on tunnetusti snägäri, mutta Kujapa tuo nakkikioskin vuoteen 2020.

Ravintolat

Sushi Royal

Suosittu sushi-buffet Lahden torin laidalla. Buffessa sushien lisäksi myös muita aasialaisia ruokia.

Ravintolat

Konnichiwa

Sushibuffet Lahden pääkadun varrella. Valikoimiin kuuluu noin 30 sushin valikoima niin klassisia susheja kuten makit. gunkanit ja nigirit merenelävä- ja kasvistäytteillä kuin myös uusia herkullisia makuyhdistelmiä. Sushibuffetin lisäksi tarjolla myös tuoretta ja herkullista sashimia, Miso-keittoa sekä herkullisen valikoiman lämpimiä aasialaisia ruokia. Buffettiin sisältyy maukas makea jälkiruoka, sekä kahvi ja tee.

Ravintolat

Bar & Bistro Seurahuone

Bar & Bistro Seurahuone sijaitsee Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen katutasossa, ensimmäisessä kerroksessa. Bar & Bistro on syntynyt komeasta historiastaan tietoisena ja siitä kokemuksia ammentaen.

Ravintolat

Ravintola Toros TexMex

Tunnelmallinen ravintola Toros tarjoaa maittavia TexMex-herkkuja ja pizzoja Lahden ydinkeskustassa Hämeenkadulla.

Ravintolat

Jonel Thai

Jonel Thai tarjoaa herkullisia Thaimaan keittiöiden erikoisuuksia ravintolassaan Lahden ydinkeskustassa. Poikkea paikan päälle syömään lounasta listalta suositusta lounas-buffetpöydästä. À la carte -listalta löydät kattavan valikoiman upeita herkkuja, niin pienelle kuin suurelle seurueelle.

Ravintolat

Viikinkiravintola Harald

Tunnelmallinen viikinkityyliin sisustettu ravintola, joka keittiö tarjoaa pohjoismaisia aitojen makujen herkkuja riistasta lähtien Lahden keskustassa.

Ravintolat

Ravintola Roux

Ravintola Roux on tunnelmallinen, hyvästä ruoasta ja laadukkaasta viinivalikoimastaan tunnettu ruokaravintola Lahden keskustassa. Listalla mm. tasokkaita riista- ja kalamenuita Vanhan Apteekin tiloissa kaupungintalon kupeessa.

Ravintolat

Teivaan satama | Ravintola Lokki

Maisemaravintola Lokki sijaitsee Teivaan satamassa Vesijärven rannalla, kävelymatkan päässä keskustasta ja Matkustajasatamasta. Maukas ja runsas buffetpöytä on tarjolla viikon jokaisena päivänä. Ravintolassa on myös mahdollista järjestää erikokoisia tilaisuuksia.

Ravintolat

El Toro

Pihviravintola El Toro on espanjalaishenkinen hyvän tunnelman, ruoan ja viinin ravintola Lahden keskustassa. Maukkaista ja reilun kokoisista pihveistään tunnettu ravintola on palvellut asiakkaitaan jo vuodesta 1981. Kokeile vaikkapa Toron kuuluisaa pippuripihviä!

Ravintolat

Pancho Villa

Pancho Villa on kauppakeskus Sykkeessä sijaitseva meksikolaistyylinen ravintola. Pancho Villa tarjoilee näyttäviä, herkullisia ja reiluja annoksia listalta sekä arkisin monipuolisen lounaan runsaine salaattipöytineen.

Ravintolat

Pikku Makalu

Maukasta ja aitoa nepalilaista ruokaa. Ruokalistaan on koottu herkullisia ja perinteisiä nepalilaisia ruokalajeja. Nepalilaisen ruoan lisäksi listalta löytyy suosittuja eteläaasialaisia annoksia, kuten tikka-, kofta-, curry- ja tandoori-annoksia sekä naan-leipää.

Ravintolat

Bistro Popot

Sympaattinen ja lämmintunnelmainen ruokaravintola Lahden ydinkeskustassa. Lounas, viinibaari, retroja herkkuja ja trendikästä street foodia sekä pöydässä jaettavaa ruokaa.

Ravintolat

Vesijärven satama | Ravintola Lastu

Suomalaisesta metsästä pelkistettyjen makujen ja Vesijärven teollisesta historiasta ruokaansa inspiraation ammentava, ravintola Lastu tarjoaa mieleenpainuvan ravintolakokemuksen aina aamiaisesta konsertti-illallisiin Lahden Sibeliustalolla, Vesijärven satamassa.

Ravintolat

Ravintola Torilla

Rento ja tunnelmallinen kohtaamispaikka, jossa aamiaisen lisäksi myös tarjolla maukasta illallista. Ravintola sijaitsee Hotelli Scandic Lahti Cityn yhteydessä Lahden ydinkeskustassa.

Ravintolat

Siipiravintola

Siipiravintola on herkullisia chicken wingsejä ja muuta fingerfoodia tarjoava A-oikeuksin varustettu seurusteluravintola.

Ravintolat

Ravintola Iso-Kukkanen | Liikuntakeskus Pajulahti

Maisemaravintolan runsaassa noutopöydässä on päivittäin tarjolla maittava aamiainen, lounas ja päivällinen. Ruokalistan perustan luovat kotimaiset ja pääasiassa lähituottajien raaka-aineet.

Asikkala

Ravintolat

Ravintola Oinas

Vääksyssä sijaitseva ravintola Oinas on perheyritys ja tarjoaa mm. pizzaa, kebabia ja pihvejä.

Ravintolat

Vanha Vääksy | Majakkapaviljonki

Suosittu Majakkapaviljonki sijaitsee Vääksyn kanavan suulla Päijänteen puolella. Paviljongilta avautuu upeat maisemat Päijänteelle.

Ravintolat

Ravintola Jalmar

Ravintola Jalmar on herkuttelupaikka Vääksyssä, Mikkolan kartanon piharakennuksessa. Jalmarin listalta löydät maittavia ruoka-annoksia sekä arkisin monipuolisen lounaspöydän.

Ravintolat

Kesäravintola | Rantaterassi Reimari Pulkkilanharjulla

Mukava kesäravintola kuvauksellisissa Päijänteen maisemissa Pulkkilanharjun kupeessa.

Ravintolat

Vanha Vääksy | Kanavan Kunkku

Kanavan kunkku on ihastuttava ravintola ja sisustusmyymälä Vääksyn kanavan kupeessa.

Ravintolat

Route 24

Route 24 on rento, amerikan henkinen pysähdyspaikka 24 tien varressa Vesivehmaalla.

Ravintolat

Mani-baari

Mani-baari sijaitsee Asikkalan Kalkkisissa Kymenvirran rannalla. Tarjolla ovat maukkaat ja mehevät pizzat, paninit, salaatit, pikkusuolaiset, kahvileivät sekä kahvit ja raikkaat juomat.

Hartola

Ravintolat

Kuninkaan Portti

Poikkea uniikille taukopaikalle 4-tien varteen Hartolassa. Tarjolla on kauniiden maisemien ja vasta remontoitujen tilojen lisäksi lounasta, a la cartea ja pikaruokaa. Kunikaan Portti avaa ovensa 7.5.2021 remontin jälkeen.

Ravintolat

Jari-Pekka

Jari-Pekka Hartola 24h liikenneasema tarjoaa hyvää ja monipuolista palvelua, sekä ruokailumahdollisuuden kellon ympäri. Liikenneasemalta löytyvät saman katon alta buffet, Kotipizza, Hesburger, Subway ja á la carte.

Ravintolat

Kahvila-Ravintola Taukotupa

Kotiruokaa ja itse tehtyjä leivonnaisia.

Heinola

Ravintolat

Vierumäki | Ravintola Puhti

Ravintola Puhti palvelee kaikkia Vierumäen vieraita, vapaa-ajan viettäjiä, opiskelijoita, urheilijoita ja lomalaisia monipuolisilla antimilla. Ravintolan päivä alkaa hyvinvoinnin aamiaisella ja jatkuu lounaan sekä päivällisen noutopöydillä, joissa jokaisella on mahdollisuus aidosti koota omaa energiatarvettaan ja ruokavaliotaan vastaava maistuva kokonaisuus.

Ravintolat

Vierumäki | Ravintola V

Ravintola V on rennon hienostunut ravintola, joka palvelee aamusta iltaan, alkaen hotellin aamiaisesta lounaalle ja päivällisistä myöhäisiin illallisiin sekä viikonloppujen brunssikattauksiin. Ravintola V tarjoilee korkealaatuista ruokaa klassikoita rakastaen, mutta myös trendejä mukaillen. Raaka-aineet ja maut ovat sekä läheltä että kaukaa.

Ravintolat

Vierumäki | Brasserie Rampsi

Brasseri Rampsi on luonnon ympäröimä rennon ja lämpimän ilmapiirin ruoka-ja juomaravintola Vierumäen Urheiluopistolla. Vuodenaikojen maut kootaan herkullisesti esille annoksissa.

Ravintolat

Hotelli Kumpeli

Hotelli Kumpelin ravintolassa nautit herkullisista a' la carte annoksista.

Ravintolat

Toros

Heinolan keskustassa sijaiseva pihviravintola.

Ravintolat

Heinolan Heila

Heila tarjoilee suomalaisia makuja suoraan suomalaisilta tuottajilta. Pientuottajien puhtaat ja maukkaat herkut takaavat nautinnollisia makuelämyksiä, joita Heila tarjoaa kaupan, kahvilan, ravintolan, lihatorin ja pienpanimokaupan kautta.

Ravintolat

Vierumäki | Golf Paviljonki

Golf Paviljonki tarjoaa kesäisin loistavat puitteet herkullisille ruokahetkille.

Ravintolat

Burgerin himoon | Kusmiku Street Food & Bar

Kusmiku tarjoilee herkullista katuruokaa Heinolan torin kulmalla. Listalta löydät niin burgerit kuin kuuluisat spessuleivät, janon sammuttamiseen valikoima erikoisoluita.

Ravintolat

RantaCasino Restaurant & Bar

RantaCasino on tasokas koko perheen ruoka- ja seurusteluravintola Heinolan kuvankauniissa satamassa. Ruokalistalta löydät kevyitä lounasvaihtoehtoja, trendikkäitä burgereita kuin myös juhlaviin illallisiinkin sopivia menukokonaisuuksia.

Ravintolat

Ravintola Lily

Viihtyisä ravintola Lily on Heinolan keskustassa sijaitseva kiinalainen ravintola. Satokaudella ravintolan vihannekset kasvavat ravintolan pihapiirissä omassa maassa.

Ravintolat

Helin Pizzeria ja Kebab

Helin Pizzeria ja Kebab tarjoaa arkisin lounasta noutopöydästä Heinolassa. Listalta löydät myös pizzat, kebabit ja salaatit.

Ravintolat

Teboil Tähtihovi

Heinolan Tähtihovista löydät saman katon alta niin lounaan, a'la carten kuin Teboil Pizzankin. Liikenneasemalla toimii myös hampurilaisravintola Rolls ja kahvio.

Ravintolat

Max Grilli ja Heinolan Pizzeria

Max Grilli on Heinolassa toimiva monipuolinen kahvila ja pizzeria.

Ravintolat

Torino Pizzeria ja Kebab

Torino on Heinolan keskustassa sijaitseva pizzeria ja kebab-ravintola.

Ravintolat

Vapari

Vapari on suosittu ravintola ja keikkapaikka Heinolassa.

Ravintolat

Helin Ravintola

Helin ravintolassa nautit maittavasta lounaasta ja herkullisesta A' la carte -menusta viihtyisässä ja historiallisessa ympäristössä. Sunnuntaisin ravintolassa tarjoillaan pizzabuffet.

Ravintolat

Ravintola Kettu ja Kana

Heinolan keskustassa torin kupeessa sijaitseva ravintola on tunnettu kanaherkuistaan ja lämpimästä tunnelmastaan.

Hollola

Ravintolat

Katinhäntä – Kylän pikku baari

Katinhäntä on Hollolan kirkonkylällä sijaitseva siipipaikka, jossa on nelisenkymmentä asiakaspaikkaa sisällä ja 20 katetun terassin alla.

Ravintolat

Burgerin himoon | Bus Burger Salpakangas

Bus Burger Salpakangas on Hollolassa sijaitseva jenkkityylinen diner, jossa rento ilmapiiri sekä maistuva ruoka kohtaavat. Herkutella voi sekä sisällä että ulkona ja lisäksi ravintolasta löytyy aito jenkkibussi, jossa tunnelma on aidoimmillaan.

Ravintolat

Hollolan kirkonkylä | Hollolan Vanha Kunnantupa

Hollolan kirkonkylän kulttuurihistoriallisessa miljöössä toimii lounasravintola ja pitopalvelu. Tila on vuokrattavissa pitopalvelun kanssa erilaisiin tilaisuuksiin. Tilat soveltuvat noin 80 hengen tilaisuuksiin. Tupa on avoinna ympäri vuoden.

Ravintolat

Hollolan kirkonkylä | Ravintola Kunnantupa

Kodikas ravintola Hollolan kirkolla Linnavuoren rinteellä. Tarjolla on kotoista maukasta lounasruokaa arkisin ja perinteistä hollolaista pitosyömistä viikonloppuisin.

Ravintolat

Ravintola Soramäen Pirtti

Ravintola Soramäen Pirtti on perinteikäs ja viihtyisä ruoka- ja seurusteluravintola Hollolassa. Soramäen Pirtti tarjoilee maittavan lounaan ja á la carte valikoiman. Paikkakunnan "olohuoneena" se tarjoaa maittavan ruuan ja juomien lisäksi iloisen palvelun.

Ravintolat

Koskikartanon Kauppa ja Ravintola

Koskikartanon Kauppa ja Ravintolasta löytyy herkut moneen makuun – kotiruuasta hampurilaisiin. Ruokailun ohessa voi nauttia kupposen kahvia herkullisten pullien kera tai poiketa ostoksille sisustus- ja lahjatavaramyymälä Aarreaittaan.

Ravintolat

Messilän Kartano

Hollolassa sijaitseva Messilä on satoja vuosia vanha tila- ja kartanoalue, jossa henkii edelleen entisaikojen tunnelma. Eteläisen Suomen suosituin hiihtokeskus, á la carte-, Markkina- ja Bistro-ravintolat, toimivat kokoustilat ja upea ympäröivä luonto muodostavat tänä päivänä monipuolisen kokonaisuuden.

Iitti

Ravintolat

Pizzeria Rehtori

Itin Sääskjärven maalaismaisemassa, vanhassa hirsirakenteisessa kyläkoulussa paistetaan herkullista hapanjuureen tehtyä pitsaa. Pitsat paistetaan italialaisessa, puulämmitteisessä uunissa.

Ravintolat

Kausalan Matkakeidas

Iitin Kausalassa sijaitseva Matkakeidas tarjoaa täyttävää aamiaista, maittavaa kotiruokalounasta sekä a la cartea ja pienempään nälkään kahvilan herkkuja.

Ravintolat

Vuolenkosken kylä | Vuolenkosken Rantamesta

Rennon fiiliksen rantaravintola avautui kesän 2020 alussa Vuolenkoskelle. Piipahda kahville, jäätelölle, pitsalle tai viettämään iltaa.

Ravintolat

Vuolenkosken kylä | Kilkkilän Farmi

Iitin Kilkkilän Farmilla on kesä-aikana silmänruokaa erirotuisista kanoista, riikinkukoista ja muista valloittavista siivekkäistä. Strutsien mielenkiintoista elämään voi seurata ympäri vuoden Farmi hallissa ja ulkopihatossa. Samoin herttaiset alpakat hellyttävät sydämen ja pohjoisen poroja voi ihmetellä myös kesällä.

Ravintolat

Vanha Sampo

Lounas- ja tilausravintola Iitin keskustan tuntumassa idyllisissä Sampolan maalaismaisemissa, 1940-luvulla rakennetussa entisessä kansakoulussa.

Padasjoki

Ravintolat

Sarinan tupa

Herkullisia burgereita, pizzoja ja kahvin kera makeita tarjolla vanhan nelostien varrelle Padasjoella.

Ravintolat

Padasjoen Laivaranta | Kiuasniemi Marina

Padasjoen Laivaranta on eteläisen Päijänteen suurin veneilykeskus ja erinomainen tulosatama vesistöön. Laivaranta sijaitsee aivan Päijänteen kansallispuiston edustalla ja sieltä on kätevä venematka esimerkiksi kansallispuiston 8 kilometriä pitkälle Kelventeen harjusaarelle, joka on suosittu retkikohde laguunimaisine hiekkarantoineen. Huoltorakennus ja tankkauspalvelut ovat käytössä pe 30.04.2021 alkaen, Septi uusitaan ja on toiminnassa 15.05.2021 alkaen.

Ravintolat

Keinuhongan tila & Suvimarja Lifestyle

Keinuhongan tilan idyllinen Lähiruokapuoti sekä Kahvila & Deli sijaitsee keskellä kauneinta maaseutua, Auttoisten kylällä Padasjoella. Keinuhongan tila on naudanlihan tuotantoon erikoistunut tila, jonka pihanavetoissa on kasvamassa noin 500 sonnia. Tilan vanhan navetan alakerrassa sijaitsee ihastuttava Suvimarja Lifestyle Puoti, jonka tuotevalikoimista löydät yksilöllisiä naisten vaatteita, asusteita ja koruja, laadukkaita sisustustuotteita ja tekstiilejä.

Ravintolat

Ravintola Modetti

Ravintola Modetti tarjoaa herkullisen lounaspöydän, josta ravintola on erityisesti tunnettu. Palan painikkeeksi ja janon sammuttimiksi löytyy hyvät juomavalikoimat.

Sysmä

Ravintolat

Sysmän Autoservis Oy, Teboil Sysmä

Sysmän Autoservisellä huolletaan niin autoja kuin ihmistä. Kotilounasta on tarjolla arkisin seisovasta pöydästä ja kahvilasta löydät pienempään nälkään maittavia vaihtoehtoja virvokkeiden kera.

Ravintolat

Ilola Inn

Täysin uudistettu yli 130-vuotias hirsikievari on valmistunut Sysmän Suopeltoon. Ilola Inn on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta, lähiruokaa, aktiviteettejä ja nautintoja Päijänteen rannalla.

Ravintolat

Sysmä Marina

Kesäravintola ja -kahvila Sysmän keskustassa sijaitsevassa Sysmän satamassa. Viihtyisältä terassilta avautuu hienot maisemat Päijänteelle. Marinan edustalta pääsee kesäisin myös järviristeilyille.

Ravintolat

Hotelli-ravintola Uoti

Uoti on hotelli-ravintola Sysmän keskustassa. Viihtyisässä hotellissa on kahdeksan huonetta muunneltavissa yhden, kahden tai kolmen hengen huoneiksi.

Ravintolat

Pinxinmäki

Pinxinmäki sijaitsee Sysmän Suopellossa, New Port Sysmä -vierasvenesataman kupeessa. Pinxinmäellä pääset ihailemaan laadukasta taidetta kesätaidenäyttelyssä ja nauttimaan kesäravintolan maistuvaa ruokaa paikallisista raaka-aineista.