Tee upeita löytöjä Lahden seudulla

Lahden muotoiluosaaminen, käsityöläisyys, pienet putiikit, antiikki- ja vintage-liikkeet, houkuttelevat erikoisliikkeet sekä monipuoliset ostoskeskukset tekevät Lahdesta erinomaisen shoppailukohteen! Herkkusuiden kannattaa suunnata seudun maatilatoreille, tilamyymälöihin, panimoihin ja leipomoihin!

Tutustu Lahden seudun ostostarjontaan

Lahti on käsityöläisyyden ja muotoilun kaupunki

Lahden seudun muotoiluosaaminen ja käsityöläishistoria takaavat sen, että seudulta löytyy useita tehtaanmyymälöitä. Huonekaluja, sisustustuotteita, muotia sekä herkkuja. Puumuotoilu kuuluu ehdottomasti Lahden helmiin. Suuntaa vaikkapa Pro Puun myymälään tai ihastustuttavaan Puinen putiikkiin ja verstaaseen.

Rautatienkadun tunnelmalliset putiikit tarjoavat paikallista designia kuten vaatteita, asusteita ja koruja. Osassa putiikeista sijaitsee jopa käsityöläisten verstaita. Lahden seudulta löydät takuulla uniikkeja käsitöitä ja ihania aarteita.

 

Tutustu Lahden designputiikkeihin

Nostalgiaa, vintagea, keräilytuotteita ja antiikkia

Lahden seudun laadukkaat erikoisliikkeet houkuttelevat tekemään löytöjä. Etsitpä sitten designtuotteita, antiikkia, vintage-muotia, nostalgiaa, keräilytuotteita tai vaikkapa vintage- ja designhuonekaluja. Olemme koonneet alle listan Lahden seudun nostalgia -ja vintageliikkeistä, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata.

Top 5 Nostalgia- ja vintageliikkeet

 • 1
  Nostalgiakauppa Villähteen Kylähullu – Nostalgiaa, designia ja antiikkia niin sisustajille kuin keräilijöillekin.
 • 2
  Kirpputori Kisälli – Keräilijän aarreaitta Lahdessa. Astioita, lamppuja, mattoja, huonekaluja ja paljon muuta.
 • 3
  Retrosisko – Värikkäitä, vanhoja ja hyväkuntoisia 60- ja 70-luvun astioita, vaatteita, tekstiilejä sekä pientavaraa.
 • 4
  Fasetti – Sisustusalan erikoisliike Hollolassa tarjoaa mm. 1950-70 –lukujen vintagekalusteita.
 • 5
  Antiikkitukku – Tyylihuonekaluja sekä yksilöllistä sisustusesineistöä aina 1800-luvulta tähän päivään.
 • 6
  Saidan verhoomo & vintage – Lahden Rautatienkadulla sijaitseva putiikki tarjoaa niin huonekaluja kuin kodin sisustustakin.

Museokauppa Malskilla

Malski-keskuksessa avautuneen uuden Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan yhteydessä toimivan museokaupan tuotteissa henkii rouhea lahtelaisuus ja ekologisuus. Museokaupasta hankit niin lahjat ja tuliaiset kuin myös laadukkaat ja lähellä tuotetut käyttötavarat omaksi iloksesi.

Lue lisää

Maukkaita tarinoita Lahden seudulta

Lahden seudun leipomot, viinitilat ja lähiruokatorit tarjoavat upeat ostosmahdollisuudet herkkusuille.

Lue lisää

Ihastu paikallisiin tuotteisiin

Idyllinen Vanha Vääksy

Vääksyn kanavamiljöö on ihastuttanut kauneudellaan kautta vuosisadan. Vääksyntien varrelta löytyy paljon ihania pikkuputiikkeja legendaarisesta Lauran kaupasta ranskalaiseen kyläpuotiin. Poikkea myös Päijännetalon lähituotemyymälässä, josta löydät monipuolisen valikoiman matkamuistoja, kirjallisuutta sekä alueen pientuottajien valmistamia tuotteita ja käsitöitä.

vanha vääksy

Tutustu Vanhan Vääksyn ihastuttaviin putiikkeihin

Löytöjä KomiL Shopista

Kahden siskoksen perheyritys Lahden Aleksanterinkadulla panostaa laadukkaisiin lasten ja naisten vaatteisiin. Valikoimista löytyy mm. kotimaista Hiccaa ja lahtelaista Maritta Collectionia. Naisten merkkivalikoimaan kuuluu myös mm. Vetono, Grizaz, Cecil, StreetOne ja Feria. Lapsille taas on tarjolla maailmalla tunnettu Mayoral, luomupuuvillasta valmistettuja Dear Sophie -vaatteita ja erittäin laadukkaita Lennen ulko- ja sisävaatteita. KomiL on lisäksi ainoa liike Suomessa, joka myy kauniita ja ihanantuntuisia liettualaisen CanGo -merkin vauvan- ja lastenvaatteita.

Lue lisää

Local4U vinkkaa: Tour de Shopping in Lahti

Local4U paketoi Lahden keskustan parhaat liikkeet 3,4 km mittaisen kävelyreitin varrelle. Reitin varrelta löydät myös tukun kivoja kahviloita ja ravintoloita, joissa tankata energiaa shoppailuun.

Lue lisää