Tee upeita löytöjä Lahden seudulla

Lahden muotoiluosaaminen, käsityöläisyys, pienet putiikit, antiikki- ja vintage-liikkeet, houkuttelevat erikoisliikkeet sekä monipuoliset ostoskeskukset tekevät Lahdesta erinomaisen shoppailukohteen! Herkkusuiden kannattaa suunnata seudun maatilatoreille, tilamyymälöihin, panimoihin ja leipomoihin!

Tutustu Lahden seudun ostostarjontaan

Kirjailija Suvi Auvisen vinkit Lahden kirppareille

Suvi Auvinen nautti Lahti-viikonlopusta ilmasto-kestävästi. Poimi blogista vinkit talteen parhaisiin kulttuurielämyksiin, ruokaan ja Lahden second hand -tarjontaan.

Lahden parhaat kirpputorit

Nostalgiaa, vintagea, keräilytuotteita ja antiikkia

Lahden seudun laadukkaat erikoisliikkeet houkuttelevat tekemään löytöjä. Etsitpä sitten designtuotteita, antiikkia, vintage-muotia, nostalgiaa, keräilytuotteita tai vaikkapa vintage- ja designhuonekaluja. Olemme koonneet alle listan Lahden seudun nostalgia -ja vintageliikkeistä, jonne kannattaa ehdottomasti suunnata.

Katso myös keväinen nostalgiakosteemme, jossa suosittelemme makuja, tapahtumia, tunnelmia ja kohteita menneiltä vuosilta.

Top 5 Nostalgia- ja vintageliikkeet

 • 1
  Kirpputori Kisälli – Keräilijän aarreaitta Lahdessa. Astioita, lamppuja, mattoja, huonekaluja ja paljon muuta.
 • 2
  Retrosisko – Värikkäitä, vanhoja ja hyväkuntoisia 60- ja 70-luvun astioita, vaatteita, tekstiilejä sekä pientavaraa.
 • 3
  Fasetti – Sisustusalan erikoisliike Hollolassa tarjoaa mm. 1950-70 –lukujen vintagekalusteita.
 • 4
  Antiikkitukku – Tyylihuonekaluja sekä yksilöllistä sisustusesineistöä aina 1800-luvulta tähän päivään.
 • 5
  Saidan verhoomo & vintage – Lahden Rautatienkadulla sijaitseva putiikki tarjoaa niin huonekaluja kuin kodin sisustustakin.

Museokauppa Malskilla

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan yhteydessä toimivan museokaupan tuotteissa henkii rouhea lahtelaisuus ja ekologisuus. Museokaupasta hankit niin lahjat ja tuliaiset kuin myös laadukkaat ja lähellä tuotetut käyttötavarat omaksi iloksesi.

Lue lisää

Meitin Museokauppa Heinolassa

Meitin museokaupasta löydät paikallisesti tuotettuja, uniikkeja sekä museon teemoista ponnistavia tuotteita laajan paikallishistoriallisen kirjallisuuden lisäksi. Paikallisuus on museolle tärkeää ja tuotteiden ekologisuuteen on kiinnitetty erityisesti huomiota.

Tuotevalikoimasta löytyy mm. Made in Heinola -vauvabody, Lääninkivalteri Aschanin talon tapettikuviosta toteutettu muki tai kaupunginmuseon rakennuksen ensimmäisen omistajan Ulrik Lindholmin ja hänen omenatarhansa mukaan nimetty luonnonkosmetiikkasarja.

Ostoksille Heinolaan

Idyllinen Vanha Vääksy

Vääksyn kanavamiljöö on ihastuttanut kauneudellaan kautta vuosisadan. Vääksyntien varrelta löytyy paljon ihania pikkuputiikkeja legendaarisesta Lauran kaupasta ranskalaiseen kyläpuotiin. Poikkea myös Päijännetalon lähituotemyymälässä, josta löydät monipuolisen valikoiman matkamuistoja, kirjallisuutta sekä alueen pientuottajien valmistamia tuotteita ja käsitöitä.

vanha vääksy

Tutustu Vanhan Vääksyn ihastuttaviin putiikkeihin

Maukkaita tarinoita Lahden seudulta

Lahden seudun leipomot, viinitilat ja lähiruokatorit tarjoavat upeat ostosmahdollisuudet herkkusuille.

Lue lisää

Ihastu paikallisiin tuotteisiin

Local4U vinkkaa: Tour de Shopping in Lahti

Local4U paketoi Lahden keskustan parhaat liikkeet 3,4 km mittaisen kävelyreitin varrelle. Reitin varrelta löydät myös tukun kivoja kahviloita ja ravintoloita, joissa tankata energiaa shoppailuun.

Lue lisää