Miten haluat viettää lomasi?

Yhdistä kaupunkikulttuuria luontoelämyksiin, syö hyvin ja rentoudu. Koko perheelle löytyy mukavia ruuhkattomia käyntikohteita – erikoismuseot ja nähtävyyksien bongailu on yhdistettävissä helposti vaikka mökkilomaan Päijänteen rannalla.

Menovinkit pääsiäiseen

Vielä lasketellaan! Lähde viettämään kevätpäivää Messilän hiihtokeskukseen. Rinteissä riittää edelleen lunta ja laskujen välissä voi käydä haukkaamassa evästä Messilän bistrossa. Pääsiäisen aukioloajat 7.4-10.4 klo 10-18.

Päiväretkelle Malvaan. Uppoudu päiväksi Malskin tarjontaan tutustuen Malvan näyttelyihin, herkutellen Malskin Bistrossa ja kahvitellen Kahiwassa. Aukioloajat la-su klo 10-18.

Koripalloa seuraamaan. Kansainvälinen koripalloturnaus Easter Tournament valtaa 7.-9.4. Lahden messukeskuksen. Tapahtuma on yleisölle avoin ja kannustamaan pääsee maksutta. Tarkemmat turnausaikataulut Easter Tournamentin sivuilta.

Ja viime hetken lomailijalle vinkiksi, Lahden seudulta löytyy vielä vuokrattavia mökkejä pääsiäiseksi. Katso kohteet esimerkiksi Lomarenkaan vuokramökki hausta.

Kurkkaa myös vinkkimme pääsiäispöytään ja palveleviin ravintoloihin.

Pääsiäisen herkut

Mikä on sinun lomamaisemasi?

Salpausselkä UNESCO Global Geopark – veden muovaama maisema

Jääkauden jättämät jäljet ovat Lahden seudulla hienoimmillaan. Niihin pääsee tutustumaan luontopoluilla ja monilla upeilla näköalapaikoilla.

Katso täältä Salpausselkä Geoparkin kohteet