Miten sinä haluat viettää lomasi?

Luontomatkailija ja aktiivinen lomailija, huomio! Tulet todennäköisesti viettämään unelmalomasi Lahden seudulla.

Nyt nautitaan pyöräilystä ja luonnosta

Maastopyöräilyvinkit

Lahden seudun mäkiset maastot Salpausselällä ovat huippuja ympärivuotiseen pyöräilyyn. Ulkoilureittejä on alueella kymmeniä kilometrejä ja uusia opastettuja maastoliikuntareittejä on tehty hiljattain lukuisia. Tutustu tarjontaan ja tule kokeilemaan!

PAJULAHTI

Valmiita liikuntalomapaketteja

Meillä onnistuu liikunta- ja hyvinvointilomat ohjatusti ja parhaissa olosuhteissa. Suomen Olympiakomitean viralliset harjoituskeskukset Vierumäki ja Pajulahti tarjoavat esimerkiksi erilaisia teemaviikonloppuja aktiiviliikkujille.

Miten Lahden seudulla liikutaan? Paikalliset liikkujat kertovat.

Kurkkaa pintaa syvemmälle liikkujien vinkkeihin, parhaisiin olosuhteisiin ja ajankohtaisiin tilannepäivityksiin, ja tule itsekin liikkumaan näihin maisemiin. Salpausselän loputtomat metsät, harjut, supat ja vesistöt odottavat!

golfmailat

Pian vihertää!

Greeniä koko seutu! Lahden seudun kuusi upeaa golfkenttää kutsuvat pelaamaan ja nauttimaan huippuolosuhteista.

Klikkaa lomalle VisitLahti Online Shopin kautta

Paketoimme helpon loman ainekset valmiiksi niin että sinun tarvitsee vain klikata ne ostoskoriin ja loma voi alkaa. Shopistamme löydät valmiita lomapaketteja, pääsylippuja, vuokravälineitä ja opastettuja retkiä.

Lomaostoksille tästä

Salpausselkä Geopark – veden muovaama maisema

Jääkauden jättämät jäljet ovat Lahden seudulla hienoimmillaan. Niihin pääsee tutustumaan luontopoluilla ja monilla upeilla näköalapaikoilla.

Lue lisää

Parasta juuri nyt sinulle, luontomatkailija

Best Lake Nature Adventures

Opastetut luontoretket VisitLahti Online Shopista

Urbaani luontoretkeilijä nappaa mukaansa oppaan. Varaa opastettu luontoretki ja saat retkestä irti enemmän.

Vierumäen Lemmenharjun luontopolku Heinola Lemmenharju trail on Vierumäki

Luontopolut kutsuvat happihypylle

Lapsiperheiden ikisuosikki Lapakisto, Päijänteen kansallispuisto, Aurinko-Ilves tai Päijänne-Ilves -yhdysreitit Evon retkeilyalueelle, Tiilijärvien kierros, city-luontopolku Lehmusreitti ja monet muut polut tarjoavat vaihtelevia maastoja, kauniita maisemareittejä ja tunnelmallisia laavupaikkoja eväsretkiä varten.

Syksyretki luonnossa Autumn

Vinkit kestävään matkailuun

Lahden seudulla pääsee kokemaan puhtaan ja monimuotoisen luonnon vastuullisesti. Visit Lahti kokosi vinkit vastuulliselle matkailijalle.

Mistä löytyy Lahden kuvauksellisimmat paikat?

Etsitkö niitä "most instagrammable" -paikkoja Lahdesta? No, kurkkaapa Visit Lahden näkemys asiaan. Mistä löytyvät Lahden seudun parhaat paikat sinun mielestäsi? Kerro meille merkitsemällä kuvasi Instagramissa @visitlahti_official ja #visitlahti.

KATSO VINKIT TÄSTÄ

Lahden seutu paikallisten silmin

Koe Lahden seutu niin kuin paikalliset sen kokevat omassa arjessaan. Kokeile avantouintia, löydä parhaat pyöräreitit ja luontopolut tai leivo pullaa paikallisessa kodissa. Doerz-alustalla paikalliset lahdenseutulaiset tarjoavat aitoja kokemuksia hyvässä seurassa.

varaa elämys tästä

Sokerina pohjalla: paikallisia makuja ja niiden tekijöitä

Hyvä ruoka, parempi lomapäivä! Visit Lahti kokosi syksyisen Lahden seudun maukkaimmat kohteet hauskoiksi makureiteiksi, joiden varrelta bongaat myös kivoja nähtävyyksiä.

Paikallisten makujen takaa löytyy aina myös niiden tekijät. Lue heidän tarinansa!

Lisää herkutteluvinkkejä