Miten sinä haluat viettää lomasi?

Luontomatkailija ja aktiivinen lomailija, huomio! Tulet todennäköisesti viettämään unelmalomasi Lahden seudulla.

Parasta juuri nyt sinulle, luontomatkailija

Kuninkaanpolku Ekonpolku esteetön luontopolku syksyn lehdet lapsi luontopolulla nature trail autumn

Visit Lahden syysretkivinkit

Vielä ehdit nauttia syysluonnon viimeisistä väriläiskistä ennen talven tuloa. Kurkkaa vinkkimme koko perheelle sopivista kohteista, joissa riittää luonnon taikaa ja kauniita maisemia syksylläkin.

Näytä lisää
Järvien kierros luontopolku Hollola nature trail pitkospuut

Opastetut luontoretket VisitLahti Online Shopista

Urbaani luontoretkeilijä nappaa mukaansa oppaan. Varaa opastettu luontoretki ja saat retkestä irti enemmän.

Näytä lisää
Pirunpesä, Hollola

Luontopolut kutsuvat happihypylle

Lapsiperheiden ikisuosikki Lapakisto, Päijänteen kansallispuisto, Aurinko-Ilves tai Päijänne-Ilves -yhdysreitit Evon retkeilyalueelle, Tiilijärvien kierros, city-luontopolku Lehmusreitti ja monet muut polut tarjoavat vaihtelevia maastoja, kauniita maisemareittejä ja tunnelmallisia laavupaikkoja eväsretkiä varten.

Näytä lisää
Syksyretki luonnossa Autumn

Vinkit kestävään matkailuun

Lahden seudulla pääsee kokemaan puhtaan ja monimuotoisen luonnon vastuullisesti. Visit Lahti kokosi vinkit vastuulliselle matkailijalle.

Näytä lisää

Kuvauksellisimmat luontokohteet, bloggareiden suosikkeja ja huimasti lisää luontovinkkejä

Astu Retkeilijän ihmemaahan

Salpausselkä Geopark – veden muovaama maisema

Jääkauden jättämät jäljet ovat Lahden seudulla hienoimmillaan. Niihin pääsee tutustumaan luontopoluilla ja monilla upeilla näköalapaikoilla.

Lue lisää

Ensilumenladut ja paikallisten liikuntavinkit

Valtteri Bottas Duathlon

Treenaa kuten paikalliset

Missä on parhaat rappuset porrastreeniin? Minne kannattaa suunnata viikonlopun pitkälle pyörälenkille? Katso täältä mitä kolme paikallista aktiiviliikkujaa vinkkaavat – Kalle Kotirannan, Mikko Kittelän ja Taru Schroderuksen suosikkipaikat Lahden seudulla.

Näytä lisää
PAJULAHTI

Valmiita liikuntalomapaketteja

Meillä onnistuu liikunta- ja hyvinvointilomat ohjatusti ja parhaissa olosuhteissa. Suomen Olympiakomitean viralliset harjoituskeskukset Vierumäki ja Pajulahti tarjoavat esimerkiksi erilaisia teemaviikonloppuja aktiiviliikkujille.

Näytä lisää
Ensilumenlatu Lahti 2019 First snow ski trail

Ihan kohta hiihdetään ensilumenladuilla

Ensimmäinen latu avataan Lahden Urheilukeskukseen marraskuun alkupuolella. Latu ja Urheilukeskuksen pukutilat ovat maksutta hiihtäjien käytössä.

Näytä lisää
Avantouinti winter swimming

Palautuminen on tärkeää!

Järvi-Suomen olosuhteet tarjoavat treenin jälkeiseen palautumiseen ihan huippuolosuhteet. Suosittelemme järvien kylmähoitoa, se saa veren kiertämään ja tarjoaa sekä turvallista extremeä että rentouttavaa mindfulnessia.

Näytä lisää

Mistä löytyy Lahden kuvauksellisimmat paikat?

Etsitkö niitä "most instagrammable" -paikkoja Lahdesta? No, kurkkaapa Visit Lahden näkemys asiaan. Mistä löytyvät Lahden seudun parhaat paikat sinun mielestäsi? Kerro meille merkitsemällä kuvasi Instagramissa @visitlahti_official ja #visitlahti.

KATSO VINKIT TÄSTÄ

Kulttuurinautintoja

Musikaaleja ja draamaa Lahden kaupunginteatterissa. Konsertteja ja keikkoja Sibeliustalossa ja klubeilla. Taidetta gallerioissa ja Heinolan Taidemuseossa. Lahden seutu tarjoaa monipuolisen kattauksen tapahtumia, joista voimme myös näinä poikkeuksellisina aikoina nauttia, kunhan noudatamme turvaohjeita käsienpesusta maskisuositukseen.

Lue lisää

Sokerina pohjalla: paikallisia makuja ja niiden tekijöitä

Hyvä ruoka, parempi lomapäivä! Visit Lahti kokosi syksyisen Lahden seudun maukkaimmat kohteet hauskoiksi makureiteiksi, joiden varrelta bongaat myös kivoja nähtävyyksiä.

Paikallisten makujen takaa löytyy aina myös niiden tekijät. Lue heidän tarinansa!

Lisää herkutteluvinkkejä