Teatterit

Lahden seudun kesäteatterikausi on kohta täällä! Kesäteatterikausi starttaa kesäkuussa ja jatkuu elokuulle. Syksyn teatterikausi pitää sisällään klassista teatteria, musikaaleja ja draamaa. Tutustu Lahden kaupunginteatterin, Teatteri Vanha Jukon tai lasten oman SUPERteatterin  tulevaan ohjelmistoon.

Heinolan kesäteatteri

Heinolan kesäteatterin esityksenä nähdään Vielä ehtii! Ohjaajana jatkaa kahden viime vuoden tapaan Sari Siikander.

Vielä ehtii on rakastettava komedia, jossa ikäihmiset ovat kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Iän myötä muisti pätkii ja lonkat kolottavat, mutta halua elää täysillä ei ikääntyminen vähennä.

Ensi-iltaa juhlitaan torstaina 13.6.2024.
Esityskausi 13.6.-28.7.2024.

Osta liput

Teatteri Sirkus Suosalo saapuu Hartolaan

Komeljanttarit kiertää taas! -kiertue tarjoilee yleisölle uusia esityksiä, vanhoja klassikoita sekä elävää musiikkia aidossa sirkusteltassa.

Koko kansalle tutun näyttelijä Martti Suosalon perustama Teatteri Sirkus Suosalo -kiertueteatteri nähdään ympäri Suomea tulevana syksynä. Teatterin tunnelmallinen sirkusteltta nähdään Hartolassa 23.-25.8.

Osta liput

Teatteri Vanha Juko

Teatteri Vanha Juko on vapaa ammattiteatteriryhmä Lahden keskustassa. Ohjelmiston ehdoton selkäranka ovat kotimaiset kantaesitykset. Vanhassa elokuvateatterissa sijaitseva Vanha Juko on kaupunkilaisten tunnelmallinen olohuone, jonka laadukkaista esityksistä ja ohjelmailloista on mukava tulla nauttimaan.

Syksyllä ohjelmistossa nähdään Anneli Kannon romaaniin perustuva Veriruusut, joka on tarina ystävyydestä ja rakkaudesta keskellä vuoden 1918 järkyttäviä tapahtumia. Ensi-ilta 13.9.2024

Tutustu ohjelmistoon

Lasten oma teatteri SUPER teatteri

Lasten ikioman SUPER teatterin ohjelmistossa syksyllä 2024 uutuusnäytelmänä nähdään Lewis Carrollin klassikkotarina Liisa Ihmemaassa. Teos tulee tuttuun tapaan olemaan koko perheelle sopiva ja sen ensi-ilta on lauantaina 14.9.2024.

Lue lisää

Lahden kansanopiston teatteri

Teatterikoulutuksen opetusteatteri Aleksanterinkadulla. Yleisölle avoimia esityksiä monipuolisesti näytelmistä lauluiltoihin nuorten teatteriopiskelijoiden esittäminä. Opiskelijat tuottavat esityksensä itse, sillä näyttelijän- ja teatterityön koulutuksen ohessa opintoihin kuuluu lavastus, tekniikka, puvustus ja tuotanto sekä koko muu opetusteatterin pyörittäminen.

Tutustu ohjelmistoon

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi