Teatterit

Teatterien esityskausiiin on tullut muutoksia osana koronarajoitustoimia. Lisätietoja teatterien omilta sivuilta.

Teatteriin

Kulta, ollaan kotona

Kolme iloista rosvoa

Lahden kaupunginteatterin ohjelmisto

Lahden kaupunginteatterin kevätkaudelle 2022 suunnitellut ensi-illat Kostonkierre ja Rouva C. siirtyvät syyskaudelle 2022. Esitystoiminta on keskeytetty 28.2.2022 saakka osana koronarajoitustoimia.

Rouva C. on moderni, rohkea, hauska, yllättävä ja raikas tulkinta kansallisnäytelmäkirjailijamme nuoruusvuosista. Kuinka Minna Canthista tulee Minna Canth?

Kostonkierre on Timo Sandbergin historiallisiin jännitysromaaneihin Mustamäki ja Kostonkierre perustuva teos, jonka pääroolissa nähdään Modernit miehet -tv-sarjastakin tuttu Tommi Rantamäki.

Hittimusikaalin Waitress – unelmien resepti sekä Lahdessa syksyllä kantaesityksensä saaneen menestysnäytelmän Kulta ollaan kotona ja koko perheeen musiikkinäytelmän Kolme iloista rosvoa esitykset jatkuvat myös kevätkaudella.

Selaa kevään 2022 ohjelmistolehteä >>

Tutustu teatterin ohjelmistoon

Teatteri Vanha Juko: Kaksi sisarta

Teatteri Vanhan Jukon kevään 2022 ensi-ilta vie lahtelaisuuden ja hiihtounelmien äärelle. Vanhan Jukon taiteellisen johtajan Esa-Matti Smolanderin ohjaus Veikka Heinosen uudesta näytelmätekstistä saa ensi-iltansa 16.2.2022.

Tutustu

Lahden Lauantainäyttämö: Päällystakki

Päällystakki-näytelmän ovat Nikolai Gogolin Päällysviitta-novellin pohjalta kirjoittaneet Esa Leskinen ja Sami Keski-Vähälä. Näytelmän ohjaa Lahden Kaupunginteatterin näyttelijä Tapani Kalliomäki. Esitykset helmi-maaliskuussa alkaen 20.2.2022.

Osta liput tästä

Superteatteri

Superteatteri on lasten oma teatteri keskellä Lahtea. Vallitsevan koronapandemian ja rajoitusten vuoksi  Superteatterissa ei ole tammikuussa esityksiä. Esityskausi pyritään käyninistämään helmikuussa 2022.

Tutustu Superteatteriin

Teatterikalenteri

Teatteri
16.2.2022 – 19.3.2022

Kaksi sisarta

Mukaansatempaava tarina hiihdosta ja omistautumisesta.

Teatteri
14.4.2022 – 7.5.2022

Muista meidät 11:11

Tunnnelmallinen näytelmä, joka antaa pohdittavaa.

Teatteri
18.5.2022

Luvattu maa

Nykypäivän turhuuden markkinoilla harhailevia ihmisiä kuvaava näytelmä kysyy: Mistä moraalittomassa maailmassa löytää moraalin?

Teatteri
16.6.2022 – 27.7.2022

Flirttikurssi 55+

Heinolan katetulla kesäteatterilla Sari Siikanderin ohjauksessa päästään Flirttikurssille. Näytelmä 55+ on lämminhenkinen ja hauskoine roolihenkilöineen elämänmakuinen näytelmä kaikkine rosoineen.

Flirttikurssi 55+ kesällä 2022 Heinolan kesäteatterissa

Heinolan kesäteatterissa lähdetään Sari Siikanderin ohjauksessa Flirttikurssille! Näyttämöllä jälleen maamme huippunäyttelijöitä, kun lavalla nähdään mm. Jaana Saarinen, Anu Sinisalo, Ilmari Saarelainen ja Jonna Järnefelt.

Flirttikurssi 55+ on lämminhenkinen ja hauskoine roolihenkilöineen elämänmakuinen näytelmä kaikkine rosoineen.

Esitykset 15.6.-27.7.2022.

 

Lähde Flirttikurssille Heinolaan

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Koronaikonit