Teatterit

Lahden seudun kevään teatterikausi pitää sisällään klassista teatteria, musikaaleja ja draamaa. Tutustu Lahden kaupunginteatterin, Teatteri Vanha Jukon tai lasten oman SUPERteatterin kevään ohjelmistoon.

Teatteri Vanha Juko

Teatteri Vanha Juko on vapaa ammattiteatteriryhmä Lahden keskustassa. Ohjelmiston ehdoton selkäranka ovat kotimaiset kantaesitykset. Vanhassa elokuvateatterissa sijaitseva Vanha Juko on kaupunkilaisten tunnelmallinen olohuone, jonka laadukkaista esityksistä ja ohjelmailloista on mukava tulla nauttimaan.

Tutustu ohjelmistoon

Lasten oma teatteri SUPER teatteri

Lasten ikioman SUPER teatterin ohjelmistossa keväällä 2024 jatkaa Maukka ja Väykkä pihalla.

Lue lisää

Lahden kansanopiston teatteri

Teatterikoulutuksen opetusteatteri Aleksanterinkadulla. Yleisölle avoimia esityksiä monipuolisesti näytelmistä lauluiltoihin nuorten teatteriopiskelijoiden esittäminä. Opiskelijat tuottavat esityksensä itse, sillä näyttelijän- ja teatterityön koulutuksen ohessa opintoihin kuuluu lavastus, tekniikka, puvustus ja tuotanto sekä koko muu opetusteatterin pyörittäminen.

Tutustu ohjelmistoon

Heinolan kesäteatteri 2024

Heinolan kesäteatterin esityksenä nähdään Vielä ehtii! Ohjaajana jatkaa kahden viime vuoden tapaan Sari Siikander.

Vielä ehtii on rakastettava komedia, jossa ikäihmiset ovat kaikkea muuta kuin kilttejä ja hiljaisia. Iän myötä muisti pätkii ja lonkat kolottavat, mutta halua elää täysillä ei ikääntyminen vähennä.

Ensi-iltaa juhlitaan torstaina 13.6.2024.
Esityskausi 13.6.-28.7.2024.

Osta liput

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi