Teatterit

Lahden seudun teattereiden syyskausi on täydessä vauhdissa ja tarjontaa on moneen makuun musikaaleista draamaan. Tutustu Lahden kaupunginteatterin sekä Teatteri Vanha Jukon tarjontaan ja syksyn ensi-iltoihin!

Syksyn ohjelmistoa Lahden kaupunginteatterissa

Kevään 2023 ensi-illat Lahden kaupunginteatterissa

Teatteri Vanha Juko

Vanhan Jukon syksyn uutuus on Tuntematon sotilas, joka nähdään nyt teatterin uuden sukupolven tulkitsemana. Väinö Linnan alkuperäisteoksen sovitus ja ohjaus Juho Mantere. Kun historia paiskaa pienen ihmisen mahdottomaan paikkaan. Ensi-ilta 25.11.2022.

Syksyn ohjelmistossa myös mm. rakastettu Itsenäisyyspäivän konsertti Ilmeitä isänmaamme kasvoilla, All Female Panel sekä JukoKlubin lavalla Lyyti ja Viitasen Piia.

Katso koko ohjelmisto

SUPERteatteri

SUPERteatteri on lasten oma teatteri keskellä Lahtea.

SUPERteatteria ylläpitää vuonna 2015 perustettu yleishyödyllinen yhdistys Suomalainen perheteatteri ry, joka tukee ja kehittää lahtelaista lastenkulttuuria.

Syyskuun ohjelmistossa
La 17.9. Herra Hakkarainen (ensiesitys)

Esitysajat ja lippuvaraukset

Lahden kansanopiston teatteri

Teatterikoulutuksen opetusteatteri Aleksanterinkadulla. Yleisölle avoimia esityksiä monipuolisesti näytelmistä lauluiltoihin nuorten teatteriopiskelijoiden esittäminä. Opiskelijat tuottavat esityksensä itse, sillä näyttelijän- ja teatterityön koulutuksen ohessa opintoihin kuuluu lavastus, tekniikka, puvustus ja tuotanto sekä koko muu opetusteatterin pyörittäminen.

Tutustu ohjelmistoon

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Tulossa kesällä 2023

Heinolan kesäteatterissa esitetään kesällä 2023 Sari Siikanderin ohjaama hulvaton komedia oopperamaailmasta Tenorit liemessä.

Eletään 30-luvun Pariisissa ja näyttämö on katettu valmiiksi vuosisadan konserttia varten. Miten manageri saa pidettyä italialaisen lemmenkipeän supertähden ja hänen kuumaverisen vaimonsa kurissa, että konsertti toteutuisi?

Osta liput