Teatterit

Tänä kesänä Lahden seudulla päästään taas nauttimaan kesäteatterista. Teattereiden lipunmyynti syksyn näytöksiin on myös käynnissä. Näytökset toteutetaan koronaturvallisesti.

Muutokset ovat kuitenkin mahdollisia, joten tarkistathan aina tiedot teatterin omilta sivuilta.

Kesäteattereita Lahden seudulla

Kesäteatteri
17.6.2021 – 29.7.2021

Heinolan kesäteatteri: Riemurahat

Riemurahat on hulvaton näytelmä pariskunnasta jonka elämä mullistuu, kun miehen salkku vaihtuu metrossa gansterin kanssa. Ohjaaja: Kari Heiskanen.

Riemurahat 17.6.-29.7.2021 Heinolan kesäteatterissa

Risteilylle Heinolassa

Pastori Tarsalainen ja viidakon lait

Pesäkallion kesäteatteri, Lahti | esitykset 28.6.-2.8.

Mies joka ei osannut sanoa ei

Iitin Harrastajateatteri | ensi-ilta 30.7. Vierailunäytökset Lahdessa Anttilanmäen kesäjuhlilla 7.-8.8.

Rikkautta rakkautta riittämiin

Padasjoen kesäteatteri | esitykset 4.-25.7.

Tuplakupla

Nastolan Pisarateatteri, Taidekeskus Taarasti, Nastola | esitykset 13.7.-8.8.

Teatteriin

Lahden kaupunginteatterin kaikki esitystoiminta on keskeytetty osana koronarajoitustoimia. Kevään ensi-illat – Leo Tolstoin suurteos Sota ja rauha ja Suomen kantaesitys Laura Waden Kulta, ollaan jo kotona – siirtyvät koronarajoitusten vuoksi syyskuulle 2021. Syksyllä kantaesityksenä myös romanttinen musikaalikomedia Waitress – unelmien resepti ja koko perheen Kolme iloista rosvoa.

Teatteri Vanha Jukon esitykset on peruttu 30.4. saakka. Kaikki Miksi ihmisellä ei ole häntää -esitykset on siirretty syksylle 2021. Ensi-ilta 8.9.2021.

Lahden Lauantainäyttämön Päällystakki-näytelmän uusintaensi-ilta ja muut esitykset pyritään toteuttamaan koronatilanne huomioon ottaen syksyllä 2021.

Superteatteri on lasten oma teatteri keskellä Lahtea. Toiminta on koronarajoitusten vuoksi keskeytetty toistaiseksi. Kaikki kevään Maukka ja Väykkä -näytökset on siirretty syksyyn 2021.

Teatterikalenteri

Teatteri
19.9.2021

Feeri – Seikkailusatu ystävyydestä

Otso Kautton ohjaamassa Feerissä lapset oppivat mitä ystävyys tarkoittaa, miten he puhuvat toisilleen ja miten käydään läpi riitoja, joihin ystävyys ei kuitenkaan kaadu. Ikäsuositus: 4-8 -vuotiaat.

Teatteri
25.9.2021

Duo Luukkonen & Numminen – Kohti Orlandoa

Nummisen tanssi ja Luukkosen musiikki luovat ahdistusta purkavan kauniin kokonaisuuden. Musiikki ja tanssi ovat löytäneet jonkinlaisen yhteisen, toisiaan ruokkivan kuljetuksen.

Teatteri
8.10.2021 – 16.10.2021

Juko(la)n seitsemän veljestä

Linda Wallgrenin sovittama ja ohjaama Seitsemän veljestä on tragikomedia siitä, kuinka pitäisi tarttua toimeen ja oppia soittamaan A, B ja C, vaikka haluaisi vain nukkua makeasti kuin oravainen.

Teatteri
8.9.2021 – 10.11.2021

Miksi ihmisellä ei ole häntää?

Juha Hurmeen Miksi ihmisellä ei ole häntää? -ekologiset iltamat ensi-illassa syyskuussa 2021

Teatteri
27.11.2021

Kepeä elämäni

Kepeä elämäni on Miiko Toiviaisen omakohtainen, runollinen, laulullinen ja leikkisä monologi siitä, miten sen kertojan transtausta on kääntynyt voimavaraksi ja onnellisuuden lähteeksi.

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Koronaikonit