Teatterit

Lahden seudun kesäteatterikauden jälkeen käännetään katseet kohti teattereiden syksyn ohjelmistoja, jotka pitävät sisällään musikaaleja ja draamaa. Tutustu Lahden kaupunginteatterin sekä Teatteri Vanha Jukon syksyn ensi-iltoihin!

Klassikoiden syksy 2023 Lahden kaupunginteatterissa

Kaupunginteatterin syksyssä nähdään viisi kutkuttavaa ensi-iltaa sekä yleisön toivomuksesta viime kauden suosikkiesitys Kaaos.

Katso koko ohjelmisto

Teatteri Vanha Juko

Teatteri Vanha Jukon syksyn ensi-ilta on Kajastus – Ruumiillisen runon ilta, joka ylistää kauneutta ja runoutta 20-luvun hengessä. Kajastus on tanssin, musiikin ja runouden monikerroksinen juhla, jonka ytimessä on Eeva-Liisa Mannerin runous.

Teos on Teatteri Telakan ja Teatteri Vanhan Jukon yhteistuotanto.

Ensi-ilta Lahdessa 9.9.2023

Katso koko ohjelmisto

Lasten oma teatteri SUPER teatteri

Lasten ikioman SUPER teatterin ohjelmistossa syksyllä 2023 mm. Maukka ja Väykkä, jotka palaavat uudessa näyttämöteoksessa Maukka ja Väykkä pihalla.

Lue lisää

Lahden kansanopiston teatteri

Teatterikoulutuksen opetusteatteri Aleksanterinkadulla. Yleisölle avoimia esityksiä monipuolisesti näytelmistä lauluiltoihin nuorten teatteriopiskelijoiden esittäminä. Opiskelijat tuottavat esityksensä itse, sillä näyttelijän- ja teatterityön koulutuksen ohessa opintoihin kuuluu lavastus, tekniikka, puvustus ja tuotanto sekä koko muu opetusteatterin pyörittäminen.

Tutustu ohjelmistoon

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi