Geopark-yritysyhteistyö

Olennainen osa geopark-toimintaa on yhteistyö alueen yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Yritykset ja yhteisöt voivat hakea Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneiksi ja mm. hyödyntää geopark-logoa toiminnassaan. Tervetulleita mukaan ovat niin alueella toimivat matkailuyritykset ja paikallisoppaat kuin esimerkiksi erilaisten paikallisten tuotteiden tuottajat kuten leipomot, panimot, myllyt, maatilat tai matkamuistoja valmistavat yritykset.

Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppanuus ja partnerlogon käyttöoikeuden hakeminen

Lataa tästä ohje hakijoille ja yhteistyökumppaneille Salpausselkä Geopark -logon käytöstä ja käyttöoikeuden hakemisesta sekä valmis pohja käyttöoikeushakemuksen tekemiseksi. Tutustu ohjeeseen ja hae partnerlogon käyttöoikeutta toimittamalla oheisen mallin mukainen käyttöoikeushakemus Salpausselkä Geopark -yksikköön. Kriteerit täyttävät, logon käyttöoikeuden saaneet toimijat ovat virallisia Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneita. Kumppanuus on toistaiseksi maksutonta.

Ohje yhteistyökumppaneille | Salpausselkä Geopark -logon käyttö

Käyttöoikeushakemus

Partner logo Geopark

Tutustu Salpausselkä Geopark -kumppaniyritysten palveluihin

Best Lake Nature Adventures opastettu luontoretki villiruoka marjan poiminta guided nature excursion wild food berry picking

Best Lake Nature Adventures

Luontomatkailun ohjelmapalvelut

Heinola Travel

Heinola Travel

Räätälöityjä matkailutuotteita ja -paketteja

Hollolan Hirvi savusauna smoke sauna ja palju kesäiltana

Hollolan Hirvi

Panimo ja savusauna kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa ympäristössä

Tuija Kauppi

Opastuspalvelut Tuija Kauppi

Bussiopastukset, kävelykierrokset ja luonto-opastukset Heinolassa, missä yhdistyvät ainutlaatuisesti Kansallinen kaupunkipuisto ja Salpausselkä Geopark.

Kitetirri Fatbike-retki Kitetirri fatbiking

Kitetirri

Salpausselkä Geoparkin upea jääkauden muovaama luonto on Kitetirrin koti. Kursseja, opastettuja- ja omatoimiretkiä, välinevuokrausta ja tyky, tyhy ja yritys/yhteisö palvelutuotantoa.

Helena Stimilon

Stimilon

Stimilonin luontoperustaisten palveluiden tausta-ajatuksena on kokonaisvaltainen hyvinvointi. Stimilon tarjoaa mm. työnohjausta, luonto-ohjausta, EcoTraining-ohjausta sekä yhteisöjen ja yritysten toiminnan kehittämistä.

Tervalepikontorpat

Tervalepikon Torpat

Mökkimajoitusta ja luontoliikunta-aktiviteetteja Sysmässä

Vierumäki

Vierumäki

Kirkasvetiset järvet, jyrkkäpiirteiset harjut sekä monipuolinen luontoliikunnan reittiverkosto mahdollistavat luonnosta nauttimisen ympäri vuoden! Vierumäellä luonto yhdistyy osaksi monipuolisia koulutus-, liikunta-, ravintola- ja majoitusmahdollisuuksia.

Asikkala oppaat kansikuva

Asikkala-Oppaat

Asikkala-Oppaat on perustettu v. 1988. Jäseninä yhdistyksessämme on 11 kielitaitoista opasta. Opastamme sujuvasti suomen, ruotsin, englannin ja venäjän kielellä.

Kammiovuoren hunaja

Kammiovuoren hunaja, Taipaleen pientila

Lajihunajaa Pohjois-Sysmän luonnosta

Salpausselkä Geoparkin yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet kansallisiin kestävän matkailun periaatteisiin sekä edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä.