Yritysyhteistyö

Olennainen osa geopark-toimintaa on yhteistyö alueen yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Yritykset ja yhteisöt voivat hakea Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneiksi ja mm. hyödyntää geopark-logoa toiminnassaan. Tervetulleita mukaan ovat niin alueella toimivat matkailuyritykset ja paikallisoppaat kuin esimerkiksi erilaisten paikallisten tuotteiden tuottajat kuten leipomot, panimot, myllyt, maatilat tai matkamuistoja valmistavat yritykset.

Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppanuus ja partnerlogon käyttöoikeuden hakeminen

Lataa tästä ohje Salpausselkä Geopark -logon käytöstä ja käyttöoikeuden hakemisesta sekä valmis pohja käyttöoikeushakemuksen tekemiseksi. Tutustu ohjeeseen ja hae partnerlogon käyttöoikeutta toimittamalla oheisen mallin mukainen käyttöoikeushakemus Salpausselkä Geopark -yksikköön. Logon käyttöoikeuden saaneet toimijat ovat virallisia Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneita. Kumppanuus on maksutonta.

Ohje yhteistyökumppaneille | Salpausselkä Geopark -logon käyttö

Käyttöoikeushakemus

Partner logo Geopark

Tutustu Salpausselkä Geoparkin yhteistyöyritysten palveluihin

Luontomatkailun ohjelmapalvelut Best Lake Nature Adventures

Maaseuturavintola, panimo ja savusauna Hollolan Hirvi

Luontoliikuntapalvelut Kitetirri

 

Salpausselkä Geoparkin yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet kansallisiin kestävän matkailun periaatteisiin sekä edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä.