Geopark-yritysyhteistyö

Olennainen osa geopark-toimintaa on yhteistyö alueen yritysten, yhdistysten ja muiden toimijoiden kanssa. Yritykset ja yhteisöt voivat hakea Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneiksi ja mm. hyödyntää geopark-logoa toiminnassaan. Tervetulleita mukaan ovat niin alueella toimivat matkailuyritykset ja paikallisoppaat kuin esimerkiksi erilaisten paikallisten tuotteiden tuottajat kuten leipomot, panimot, myllyt, maatilat tai matkamuistoja valmistavat yritykset.

Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppanuus ja partnerlogon käyttöoikeuden hakeminen

Lataa tästä ohje Salpausselkä Geopark -logon käytöstä ja käyttöoikeuden hakemisesta sekä valmis pohja käyttöoikeushakemuksen tekemiseksi. Tutustu ohjeeseen ja hae partnerlogon käyttöoikeutta toimittamalla oheisen mallin mukainen käyttöoikeushakemus Salpausselkä Geopark -yksikköön. Logon käyttöoikeuden saaneet toimijat ovat virallisia Salpausselkä Geopark -yhteistyökumppaneita. Kumppanuus on maksutonta.

Ohje yhteistyökumppaneille | Salpausselkä Geopark -logon käyttö

Käyttöoikeushakemus

Partner logo Geopark

Tutustu Salpausselkä Geoparkin yhteistyöyritysten palveluihin

Luontomatkailun ohjelmapalvelut Best Lake Nature Adventures

Maaseuturavintola, panimo ja savusauna Hollolan Hirvi

Luontoliikuntapalvelut Kitetirri

Monipuoliset koulutus-, liikunta-, ravintola-, ja majoituspalvelut Vierumäki

Matkailutuotteet ja -paketit Heinola Travel

Opastuspalvelut Heinolassa Tuija Kauppi

Salpausselkä Geoparkin yhteistyökumppanit ovat sitoutuneet kansallisiin kestävän matkailun periaatteisiin sekä edistämään toiminnassaan kestävää kehitystä.