Tapahtumia Lahden seudulla

Tapahtumia Lahden seudulla

Lahden seutu on monipuolisten tapahtumien seutu ympäri vuoden. Löydät täältä urheilutapahtumat, konsertit, festivaalit, näyttelyt, messut ja teatterit. Valitse suosikkisi!

Salpausselkä Geopark -viikko 2024

Salpausselkä Geopark -viikkoa vietetään peräti kolmen viikon ajan 20.5 – 9.6.2024! Tällä ajalla järjestetään Geopark-teemaisia tapahtumia eri puolilla kuuden kunnan kansainvälisesti arvokasta aluettamme. Luvassa on mm. opastettuja retkiä sekä musiikkielämyksiä luonnossa.

Salpausselkä Geopark -viikko 20.5. – 9.6.2024

Moottoripyörämuseolla tapahtumia läpi kesän

Ace Cafe Lahti on vilkas tapahtumapaikka läpi kesän. Kokoontumisajoja, live-musaa, rompetoreja – joka viikko jotain.

Moottoripyörämuseo ja Ace Cafe Lahti osoitteessa Veistämönkatu 1B, Niemen Satama, 15140 Lahti

Ace Cafe Lahti tapahtumakalenteri kesä 2024

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Tapahtumajärjestäjälle

Lahden seutu tarjoaa huippuolosuhteet tapahtumien järjestämiseen. Tutustu palveluihimme – autamme mielellämme sinua löytämään oikean ajan ja paikan tapahtumallesi. Hallien, areenoiden ja muiden sisätilojen lisäksi tapahtumia järjestetään Lahdessa toreilla, kaduilla, puistoissa ja satamissa. Lue lisää kohteista ja palveluistamme ja ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää