Lasten kanssa

Täältä löydät Lahden seudun lomavinkit koko perheelle. Kokoa vauhdikkaista aktiviteeteista, käyntikohteista ja nähtävyyksistä mukava kokonaisuus ja höystä hyvällä ruokapaikalla. Päivässä ehtii jo paljon mutta lasten kanssa hotelli- tai mökkiyöpyminenkin on jo pieni seikkailu. Ei pitkiä ajomatkoja, Lahden seutu on lähellä.

Talvista tekemistä koko perheelle

Lahden seudun parhaat pulkkamäet

Lahden jääkentät

Moottorikelkkasafarille

Ihaile lumisia maisemia ja nauti vauhdikkaasta menosta moottorikelkan kyydissä

Lehmonkärjestä pääset moottorikelkalla Tapaninajelulle koko perheen voimin 26.12.2022

Moottorikelkkasafareita tarjoaa myös JumpUp Messilässä.

Laskettelemaan

Messilän hiihtokeskus

Purnuvuori Hartolassa

Koko perheen Malva

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on uusi ja elämyksellinen museo, jossa riittää näkemistä koko perheelle. Malvan taide-, muotoilu- ja julistesisällöt ihastuttavat kaiken ikäisiä. Saman katon alta Malskilta löydät myös Malskin Bistron ja Kahiwan kahvilan, joissa voi piipahtaa vaikka näyttelyiden lomassa. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät museoon maksutta!

Malvaan

10 uimahallia ja kylpylä Lahden seudulla

Lämpimät vedet houkuttelevat polskimaan. Vierumäen, Pajulahden, Lahden kaupungin sekä ympäristökuntien uimahallit ovat huippupaikkoja myös matkailijoille. Kumpeli Spa sijaitsee Heinolassa puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta. Katso lisätiedot halleista ja poikkea sisään!

uimahallit ja kylpylät

Koko perheen luontosuosikit

Parhaat laavuvinkit metsäretkille

Herkulliset eväät ja rentouttava hetki nuotion äärellä on retkeilyn parasta antia. Kokosimme parhaat laavuvinkit metsäretkille ympäri Lahden seutua. Muistathan, että löydät laavut ja luontokohteet kätevästi myös matkailukartalta.

laavulle

Launeen perhepuisto on aina auki

Lapsiperheitä jo yli kolmen vuosikymmenen ajan ilahduttanut Launeen perhepuisto on perheiden kestosuosikki. Lukuisat liukumäet, kiipeilytelineet ja liikennekaupunki tarjoavat mieleistä puuhaa niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Perhepuiston vierestä löytyvät minigolf-keskus, parkour-rata sekä skeittirampit takaavat sen, että vauhtia ja jännittäviä hetkiä ei päivästä puutu.

Perhepuistoon

Liikuntaloma koko perheelle

Täyden palvelun Happi Holiday Pajulahdessa

Perhe on Paras Vierumäellä

Yhteisiin herkutteluhetkiin

Tiltu ja Lettu seikkailevat Lahden kaupunginteatterissa

Tiltun ja Letun kotipihaan nousee vihdoin kauan kaivattu leikkimökki, jossa voi leikkiä päivät pääksytysten kotia ja kioskia ja autopurkaamoa ja ja… Mutta hetkinen! Miksi Tiltulla kasvaa höyheniä kainaloista ja Letulla on yhtäkkiä häntä?

Tiltu ja Lettu ja leikkimökin asukas saa kantaesityksensä 17.9.2022.

lisää näytelmästä

SUPER teatteri – Lasten oma teatteri!

SUPER teatteri on lasten oma teatteri keskellä Lahtea.

Tassulan kuuluisin unissakävelijä seikkailee nyt SUPER teatterissa! Syksyllä 2022 Mauri Kunnaksen rakastettu Herra Hakkarainen valloittaa lahtelaisen SUPER teatterin pienen studionäyttämön Tero Poralin sovittamassa ja ohjaamassa näytelmässä. Esitykset jatkuvat keväällä 2023, varaa liput jo nyt.

Superteatteri

Valloita Lahden seutu pyöräillen

Lahden seudun vaihtelevat maastot tarjoavat monipuoliset mahdollisuudet koko perheelle niin retki- kuin maastopyöräilyynkin. Salpausselän monitoimireiteillä pyöräillään ympäri vuoden.

Kesäretkien suunnitteluun kokosimme vinkit alueen pyöräreiteistä, joiden varrelta löytyy mielenkiintoisia käyntikohteita, upeita maisemia ja viehättäviä taukopaikkoja. Täältä löydät myös Lahden seudun maastopyöräreitit.

pyöräilemään

Pumptrack-radat

Pumptrack-radat houkuttelevat niin skeittaajia, scoottaajia kuin BMX-pyöräilijöitäkin. Radalla etenemiseen tarvittava vauhti tehdään kumpuja ja kaarteita hyödyntäen koko kehon avulla ”pumppaamalla”.

Lahden keskustan Ranta-Kartanon radalta löytyy noin 200 metriä pitkä, asfalttipintainen pumppirata sekä erillinen pienempi rata.

Lahden vanhalla raviradalla sijaitsee Raviksen pyöräpuisto. Pienimuotoisesta pyöräilyn ihmemaasta löytyy BMX-rata, pumptrack sekä hyppyreitä pienille ja suurille polkijoille. Pyöräpuiston vieressä on yksi Salpausselkä Trails -reitistön lähtöpaikoista, joten ajoharjoittelun jälkeen voi helposti suunnata maastoretkelle Salpausselän metsiin.

Ravis Vanha Ravirata

Asikkalan uusi Pumptrack-rata sijaitsee Laidunpuistossa, Vääksyssä. Pumptrack rata on kaikkien vapaassa käytössä ja se sopii kaiken ikäisille ja tasoisille käyttäjille.

Heinolan Pumptrack löytyy Perhepuiston yhteydestä. Pumptrackin vieressä on myös liikennepuisto, jossa on käytössä erilaisia polkuautoja, potkulautoja ja potkupyöriä.

Bongaa mielenkiintoiset nähtävyydet

Frisbeegolfaamaan

Frisbeegolf sopii koko perheelle. Lahden seudulta löytyy valtava määrä frisbeegolf-ratoja. Tiesitkö muuten, että Heinolan DiscGolfpark Worldin Pro-rata valittiin maailman viidenneksi parhaaksi radaksi?

Lahden seudulta löydät sopivat radat niin aloittelijoille sekä ensikertalaisille kuin jo lajin kokeneemmillekin harrastajille.

tutustu frisbeegolf-ratoihin

Osta Lahden seudun matkailupalveluja

Opastettuja luontoretkiä, museoita, teatterilippuja.. Nämä kaikki ja monet muut kivat lomatekemiset varaat parilla klikkauksella.

Ostoksille