Lasten kanssa

Lahden seudulta löydät nähtävää ja koettavaa niin aktiivisiin ulkoilupäiviin kuin rentoon yhdessäoloon perheen kesken.

Hauskoja nähtävyyksiä ja mieleenpainuvia elämyksiä

Vietä perheen kanssa ikimuistoinen päivä Lahden seudulla. Ihmettele taidetta Malvassa tai luo oma tv-lähetys Radio- ja tv-museo Mastolassa. Herkuttele paikallisilla herkuilla tai poikkea luontoon seikkailulle veden muovaamaan maisemaan Salpausselkä Geopark -luontokohteiisiin. Tai koe kaikki, Lahden seudulla kaikki on lähellä.

Kaikki nähtävyydet ja aktiviteetit perheille

Koko perheen luontosuosikit

Valloita Lahden seutu pyöräillen

Syksyinen sää kutsuu pyöräilemään! Hypätkää pyörien selkään ja ottakaa suunnaksi perheiden suosikkikohde Launeen perhepuisto, Pikku-Vesijärven puiston vesiurut tai Vesijärven satamaraitti aina Myllysaaresta Mukkulaan asti.

Kokosimme vinkit alueen pyöräreiteistä, joiden varrelta löytyy mielenkiintoisia käyntikohteita, upeita maisemia ja viehättäviä taukopaikkoja.

Katso leppoisat lähireitit

Laatuaikaa perheen kesken

Perhe edellä puuhun Pajulahden seikkailupuistossa

Kaikenikäisten seikkailijoiden unelma tarjoaa mukaansa tempaavia liukuja, haastavampia kiipeilyosuuksia ja kanttia vaativia esteitä niin korkealla kuin hieman alempanakin. Voit itse valita radan, mistä aloitat ja edetä pikku hiljaa kohti vaikeampia ratoja.

Tartu haasteeseen ja kiipeä seikkailuun! Seikkailukausi starttaa 13.5.

Hanki liput

Launeen perhepuisto, lapsiperheiden ykköskohde!

Lapsiperheitä jo yli kolmen vuosikymmenen ajan ilahduttanut Launeen perhepuisto on perheiden kestosuosikki. Lukuisat liukumäet, kiipeilytelineet ja liikennekaupunki tarjoavat mieleistä puuhaa niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Perhepuiston vierestä löytyvät minigolf-keskus, parkour-rata sekä skeittirampit takaavat sen, että vauhtia ja jännittäviä hetkiä ei päivästä puutu. Eipä ihme, että Iltalehden lukijatkin valitsivat perhepuiston Suomen parhaaksi ilmaiseksi leikkipuistoksi!

Lähde Launeen Perhepuistoon