Lasten kanssa

Lahden seudulta löydät nähtävää ja koettavaa niin aktiivisiin ulkoilupäiviin kuin rentoon yhdessäoloon perheen kesken. Talvella lasketaan ja hiihdetään, ulkoillaan luonnossa, seikkaillaan sisäleikkipuistoissa ja vietetään mielenkiintoisia päiviä museoissa. Ei pitkiä ajomatkoja, Lahden seutu on lähellä.

Rinteet kutsuvat

Messilässä lasten suosikki on Pikkukylä ja varsinkin sen mattohissi ja nuotiopaikat. Talvikaudella pääset lauantaisin helposti pääkaupunkiseudulta suoraan Messilään Reissu Ruotin Ski-Express -bussilla. Hiihtolomaviikolla 8 lähdöt myös torstaina ja perjantaina.  Messilässä sinua palvelevat myös LHS Hiihtokoulu ja supersuositut lasten Wernerikurssit. Täyden palvelun SkiMac välinevuokraamosta saat kaikki tarvittavat varusteet ja huoltopalvelut.

Lue lisää

Etelä-Suomen parhaat rinteet Lahden seudulla

Messilä – 10 rinnettä, 9 hissiä, krossirata, 2 parkkia

Hiihtokeskus Purnu Hartolassa

Yli 1000km latuja

Koko perheen Malva

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on elämyksellinen museo, josta nauttii koko perhe. Malvan taide-, muotoilu- ja julistesisällöt ihastuttavat kaiken ikäisiä. Malva toimii Malski-keskuksessa Mallasjuoman entisessä panimokiinteistössä. Saman katon alta Malskilta löydät myös Malskin Bistron ja Kahiwan kahvilan, joissa voi piipahtaa vaikka näyttelyiden lomassa. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät museoon maksutta.

Malva

Nyt luistellaan!

Lahden seudun ulkojäillä luistellaan nyt! Täältä löydät tietoja jääkenttien sijainneista ja jäätilanteesta.

Luistelemaan

Tekemistä sisätiloissa

Laatuaikaa perheen kesken

Launeen perhepuisto, lapsiperheiden ykköskohde!

Lapsiperheitä jo yli kolmen vuosikymmenen ajan ilahduttanut Launeen perhepuisto on perheiden kestosuosikki. Lukuisat liukumäet, kiipeilytelineet ja liikennekaupunki tarjoavat mieleistä puuhaa niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Perhepuiston vierestä löytyvät minigolf-keskus, parkour-rata sekä skeittirampit takaavat sen, että vauhtia ja jännittäviä hetkiä ei päivästä puutu.

Lähde Launeen Perhepuistoon

Pulkkamäkeen

Lahden seudun pulkkamäet kutsuvat! Ota siis pulkat, kelkat ja liukurit mukaan ja lähde mäkeen koko perheen voimin.

Pulkkamäkeen!

Laavuvinkit Lahden seudulla

Herkulliset eväät ja rentouttava hetki nuotion äärellä on retkeilyn parasta antia. Kokosimme parhaat laavuvinkit metsäretkille ympäri Lahden seutua.

Laavulle

Koko perheen luontosuosikit

Valloita Lahden seutu pyöräillen

Pysy pyörän satulassa myös talvella. Ottakaa suunnaksi perheiden suosikkikohteet Launeen perhepuisto tai Vesijärven satamaraitti aina Myllysaaresta Mukkulaan asti.

Maastopyöräilijät suuntaavat Salpausselän, Vierumäen tai Asikkalan Aurinkovuoren monipuolisille poluille.

Katso leppoisat lähireitit

Hiihtolomavinkit Lahden seudulle

Kohti kesää