Lasten kanssa

Lahden seudulta löydät nähtävää ja koettavaa niin aktiivisiin ulkoilupäiviin kuin rentoon yhdessäoloon perheen kesken. Kesällä ulkoillaan luonnossa, tavataan suloisia eläimiä, seikkaillaan ulko- ja sisäleikkipuistoissa sekä vietetään mielenkiintoisia päiviä museoissa. Ei pitkiä ajomatkoja, Lahden seutu on lähellä.

Vietä päivä Lahden Urheilukeskuksessa

Maauimalaan polskimaan

Valloita Suurmäen huippu! Tuolihissi aukeaa 23.6.

Launeen perhepuisto, lapsiperheiden ykköskohde!

Lapsiperheitä jo yli kolmen vuosikymmenen ajan ilahduttanut Launeen perhepuisto on perheiden kestosuosikki. Lukuisat liukumäet, kiipeilytelineet ja liikennekaupunki tarjoavat mieleistä puuhaa niin pienille kuin isommillekin leikkijöille. Perhepuiston vierestä löytyvät minigolf-keskus, parkour-rata sekä skeittirampit takaavat sen, että vauhtia ja jännittäviä hetkiä ei päivästä puutu.

Lähde Launeen Perhepuistoon

Koko perheen Malva

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on elämyksellinen museo, josta nauttii koko perhe. Malvan taide-, muotoilu- ja julistesisällöt ihastuttavat kaiken ikäisiä. Malva toimii Malski-keskuksessa Mallasjuoman entisessä panimokiinteistössä. Saman katon alta Malskilta löydät myös Malskin Bistron ja Kahiwan kahvilan, joissa voi piipahtaa vaikka näyttelyiden lomassa. Alle 18-vuotiaat lapset pääsevät museoon maksutta.

Malva

Kesäistä tekemistä

Koko perheen luontosuosikit

Valloita Lahden seutu pyöräillen

Tutustu seutuun pyöräillen. Ottakaa suunnaksi perheiden suosikkikohteet Launeen perhepuisto tai Vesijärven satamaraitti aina Myllysaaresta Mukkulaan asti.

Maastopyöräilijät suuntaavat Salpausselän, Vierumäen tai Asikkalan Aurinkovuoren monipuolisille poluille.

Katso leppoisat lähireitit

Sateen yllättäessä

Laavuvinkit Lahden seudulla

Herkulliset eväät ja rentouttava hetki nuotion äärellä on retkeilyn parasta antia. Kokosimme parhaat laavuvinkit metsäretkille ympäri Lahden seutua.

Laavulle

Laatuaikaa perheen kesken