Salpausselkä – urheilumatkailijan ykköskohde

Salpausselkä on ympäri vuoden liikkujan kohde. Mukavan haastava ja monipuolinen maasto kutsuu pyöräilemään, juoksemaan, hiihtämään ja vesille. Lähde ulos ja Salpausselälle!

Urheilutapahtumia ympäri vuoden

Lahden seudulla urheilutapahtumat näkyvät kalenterissa ympäri vuoden. Kansainvälisten arvokisojen lisäksi järjestetään lähes kuukausittain harrastajia liikuttavia tapahtumia.

Vuonna 2024 tapahtumavuosi sisältää mm. Finlandia-hiihdon, Salpausselän kisat, Ironman 70.3. ja U19 naisten salibandyn MM-kilpailut.

Katso 2024 urheilutapahtumat

Pyöräilyä Lahden seudulla

Vaihteleva maasto ja vesistöt tekevät Salpausselkä UNESCO Global Geopark -alueen maisemista poikkeuksellisen upean pyöräilykohteen. Jääkauden jälkeensä jättämä omaleimainen, veden muovaama maisema saa kapuamaan ylös harjuille ja laskeutumaan alas rannoille.Valitse lähtöpaikaksi Lahti, Vääksy tai vaikkapa Vierumäki ja tee päiväreissu pyörällä.

Katso Lahden seudun pyöräreitit

Golf – koe kaikki seudun 6 kenttää

Lahden seudun kuusi upeaa golfkenttää kutsuvat pelaamaan ja nauttimaan huippuolosuhteista. Kesällä Vierumäellä pelataan Vierumäki Finnish Challenge 15.-18.8.2024 ja Messilässä 22.-27.7.2024 European Ladies Amateur Championship-tapahtuma.

Katso kaikki kentät

Missä kunnossa olet nyt? Varaa kuntotesti

Onko tavoitteenasi puolimaraton? Jos harjoittelet määrätietoisesti, auttaa kuntotesti sinua eteenpäin kehittymisessä. Lahden seudulla sijaitsevat Olympiakomitean viralliset valmennuskeskukset ovat käytössäsi.

Tutustu testeihin ja varaa aika jo tänään.

Pajulahden testiasema
Vierumäen kuntoilijatestaus

Teemalomat Pajulahdessa ja Vierumäellä

Lisäosaamista omaan lajiin tai uusia kokeiluja

Kehonhuoltoa, voimaa ja hyvää oloa

HEINOLA DISCGOLFPARK WORLD – maailman 2. paras!

Heinola DiscGolfPark World on Suomen massiivisin frisbeegolfkeskus, joka tarjoaa eri-ikäisille ja eritasoisille pelaajille frisbeegolf-elämyksiä. Kävijöitä Kippiksen neljällä radalla oli vuonna 2023 jopa 40 000.

Heinola DiscGolfPark Woldin pro-rata on arvosteltu vuonna 2024 maailman 2. parhaaksi radaksi käyttäjien arvioiden perusteella. Kaikkiaan ratoja on jo yli 15 000 maailmassa. Samalla rata on Suomen paras.

Kippasuon frisbeegolf -puisto os. Kippasuonväylä 30, 18100 HEINOLA

Tutustu Kippikseen

Älä ohita näitä