Aamiaiselle tai brunssille

Tervetuloa ihana arki! Sanotaan, että aamiainen on päivän tärkein ateria ja olemme täysin samaa mieltä.
Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit maukasta aloitusta aamuun tai viikonloppubrunssia, tässä vinkkejä!

 

Aamiaiselle valmiiseen pöytään

Pitkä aamiainen Lahden Seurahuoneella

Lähes legendaarisella aamiaisella on tarjolla päiväsi avaukseen raikasta, tuoretta ruokaa. Aamiainen on katettu 2. kerroksessa Hämesalissa maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-11.30. Lauantaina ja sunnuntaina on jatkettu aamiainen klo 11.30-13.00.

Lue lisää
Kahvila Café Asemapäällikkö

Asemapäällikön aamiainen

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa Lahden matkakeskuksen tuntumassa. Aamupala on normaalisti tarjolla ma-pe klo 8-11 ja la klo 9-12. Aamupalaa voit nauttia vaikka kaveriporukalla omassa rauhassa Asemapäällikön kabinetissa.

Sivuraide_aamiainen

Sivuraiteen brekusetti

Sivuraide on Lahden Kauppahallissa sijaitseva, terveellistä ja raikasta ruokaa tarjoileva kahvila-ravintola. Sivuraiteen brekusetti on saatavilla ma-pe klo 9-11.

Wine Cafe Olavi aamiainen Breakfast

Wine Cafe Olavin aamiainen

Olavin aamiainen sisältää lasillisen tuoremehua, mieluisen määrän kahvia tai teetä sekä kaksi valinnaista tuotetta aamiaislistalta. Nauti paikan päällä Lahden keskustassa tai ota mukaan työpaikalle! Aamiainen tarjolla arkisin klo 8-10.00.

Camping Sysmä

Camping Sysmän aamiainen

Päivittäin saatavilla Camping Lähiaamiaista klo 8-11.00. Hinta 9 €/ hlö, lapset alle 15-vuotta 4 €/ hlö.

Vierumäki aamiainen

Vierumäen aamiainen Kaskelassa

Kaskelan aamiainen klo 7-10 mahdollistaa opiskelijoiden, urheilevien ja liikkuvien ihmisten päivän aloituksen.

Kahvila Oskarin aamupala breakfast

Kahvila Oskarin aamupala

Lahden keskustassa sijaitsevassa Kahvila Oskarissa on tarjolla joka aamu maukas mannermainen aamupala. Arkisin aamupala on tarjolla klo 8-11 ja lauantaisin klo 9-12.

Koskikartanon kaupan ja ravintolan aamiainen

Hollolan Hämeenkoskella sijaitsevan Koskikartanon aamiainen on tarjolla arkiaamuisin ma-pe klo 6-9:30.

Pulla-Pojat leipomo bakery

Pulla-Poikien aamiainen

Hollolassa sijaitsevan Pulla-Poikien aamiainen on tarjolla ma-pe klo 7-9. Hinta: 6,50 €/ hlö. Aamiainen sisältää: Puuroa, jogurttia, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, juustoa, leikkeleitä, marjoja, tuoremehua ja kahvia

Ranskalaisen kyläkaupan ranskalainen aamupala

Nauti ranskalainen aamupala ke-su tunnelmallisessa Ranskalaisessa Kyläkaupassa Vääksyssä. Aamupala 7,50€ sisältää croisantin, patongin palan, hillon, kahvin/teen/kaakoo sekä tuoremehun. Aamupala erikoiskahvilla +1€.

Helenan Kotileipomon aamiainen

Uudessa leipomo-kahvilassa Lahdessa pääset nauttimaan runsaan buffet-aamiaisen arkisin klo 6-9.30. Aamupalan hinta on 8,50 € sisältäen kaurapuuroa, marjoja, hedelmiä, uunituoreita croissantteja, talon leipää, leikkeleitä, munakasta, lihapullia ja nakkeja. Lisäksi tuoremehua,kahvia, kaakaota, teetä.

Holiday Club Vierumäen aamiainen

Holiday Club Vierumäen aamiainen on tarjolla ma–su klo 7–10.30 Hill Grill -ravintolassa.

Ruisleipä_Sinuhe

Sinuhen leipomon aamiainen

Sinuhen Vuoripojankadun lounaskahvilassa on aamiaista tarjolla noutopöydästä arkisin klo 7.00-9.30. Hinta: 9 €/ hlö. Sisältää mm. puuroa, jugurttia, mysliä, muroja, nakit ja pekonia, munakasta ja paljon muuta runsaaseen aamiaiseen

Mukkulan kartanon aamiainen

Mukkulan kartanon aamiainen katetaan päivittäin ma-pe klo 9-11.00 ja la-su 9-12.00. Hinta ei majoittuvilta 14 €/hlö arkisin ja viikonloppuisin la-su 16 €/hlö. Varaa paikkasi ennakkoon sähköpostilla tiina@mukkulankartano.fi

Lahden Upseerikerho

Lahden Upseerikerhon aamiainen

Lahden Upseerikerhon aamiainen on tarjolla 6.9.21 alkaen ma-pe 7.30-9.30

Brunssille viikonloppuna

Kaarlo Social brunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssilla on tarjolla laaja valikoima salaatteja, lämpimiä vaihtoehtoja ja kaiken kruunaa jälkkäripöytä. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-16.

Malskin Bistron brunssi 18.9.

Seuraava Malskin Bistron Brunssi on18.9.2021 kello 10.30-15.00. Varaa pöytä ennakkoon ja varmista paikkasi, lisätietoa verkkosivuilta. Bistro tarjoaa lounasta ja illallista sekä brunsseja kerran kuussa. Seuraa Malskin Bistron facebookista brunssien aikatauluja.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwan lauantaibrunssit

Kahiwan brunssit joka lauantai klo 10.00 sekä 11.30. Brunssilauta 15 €/hlö. Varaa omasi aina perjantaihin klo 15 mennessä laittamalla viestiä 040 151 3323 / kahvila@kahiwacoffee.fi ilmoittamalla nimesi, hlö määrän sekä kumpi kattaus.

Coppaeatery_brunssilauta

Coppa eateryn brunssi

Coppa eateryn brunssilaudat myynnissä aukioloaikojen mukaan maanantaista lauantaihin klo 10.30 eteenpäin ja sunnuntaisin klo 13 eteenpäin. Hinta 24,90 €/hlö. Myydään vähintään kahdelle.

Ravintola Roux Restaurant

Rouxin sunnuntaibrunssit

Syksyn sunnuntaibrunssit alkavat su 19.9.2021. Sunnuntaibrunssi on tarjolla klo 12-17. Brunssit ovat tarjolla sunnuntaisin 21.11.21 saakka.

Kakkubuffat ja muut herkulliset erikoisuudet

Päällikön ja Paakkelsin kakkubuffa 24.9.

Perjantaina 24.9. klo 18 alkaen pääsee nauttimaan Paakkelssin herkuista ja Päällikön tunnelmasta Asemapäällikön kahvilaan kakkubuffan merkeissä. Kannattaa varata paikka ajoissa. Ilmoittautuminen messengerin kautta TAI puhelimitse numerosta 0447483454/Asemapäällikkö tai ennakkoon paikanpäällä kahvilalla.

Lahden seudun ravintolat ja kahvilat!
Jos haluatte, että brunssi- tai aamiaistietonne julkaistaan tällä sivulla, ota yhteyttä info@lahtiregion.fi