Brunssille tai aamiaiselle

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit maukasta aloitusta aamuun tai viikonloppubrunssia, tässä vinkkejä!

 

Huomioithan, että Päijät-Hämeessä ravintolat ja kahvilat saavat olla avoinna tietyin 9.6. määrätyin rajoituksin. Varmista aukiolo ja ajat suoraan kohteesta. Tervetuloa!

Noutoruokaa

Brunssille viikonloppuna

Ravintola Lastu brunssi

Ravintola Lastun sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssit toistaiseksi tauolla! Ravintola Lastussa järjestää ajoittain teemabrunsseja, joista ilmoitetaan Lastun facebook-tilillä. Sunnuntaibrunssilla vaihtuva valikoima brunssiherkkuja ja kauden mukaan vaihtelevia salaatteja ja vihanneksia. Kaiken kruunaa talon kondiittorin makeat leivonnaiset!

Kaarlo Social brunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssilla on tarjolla laaja valikoima salaatteja, lämpimiä vaihtoehtoja ja kaiken kruunaa jälkkäripöytä. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-16.

Malskin Bistron brunssit

Bistro tarjoaa lounasta ja illallista sekä brunsseja kerran kuussa. Seuraa Malskin Bistron facebookista brunssien aikatauluja. Aikuiset 25 €/hlö, lapset 4-12 v. 12,50 €/hlö. Asiakkaita voidaan ottaa vain rajoitettu määrä, joten ole ajoissa ja varaa pöytä.

Ravintola Kommodori Myllysaari Bar & Restaurant

Myllysaaren Bar & Restaurant Kommodorin juhannusbrunssi 26.6.

Kommodorissa nautitaan juhannusbrunssia la 26.6. Lisätietoa brunssista ja ohjeet pöytävarauksiin tulevat lähiaikoina.

Aamiaiselle valmiiseen pöytään

Pitkä aamiainen Lahden Seurahuoneella

Lähes legendaarisella aamiaisella on tarjolla päiväsi avaukseen raikasta, tuoretta ruokaa. Aamiainen on katettu 2. kerroksessa Hämesalissa maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-11.30. Aamiaisaika on jatkettu la-su klo 13.00 asti ulkopuolisille vieraille.

Lue lisää
Kahvila Café Asemapäällikkö

Asemapäällikön aamiainen

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa Lahden matkakeskuksen tuntumassa. Aamupala on normaalisti tarjolla ma-pe klo 8-11 ja la klo 9-12. Aamupalaa voit nauttia vaikka kaveriporukalla omassa rauhassa Asemapäällikön kabinetissa.

Kahvila Sivuraide Cafe Sivuraide

Sivuraiteen brekusetti

Sivuraide on Lahden Kauppahallissa sijaitseva, terveellistä ja raikasta ruokaa tarjoileva kahvila-ravintola. Sivuraiteen brekusetti on saatavilla ma-pe klo 9-11.

Wine Cafe Olavi aamiainen Breakfast

Wine Cafe Olavin aamiainen

Olavin aamiainen sisältää lasillisen tuoremehua, mieluisen määrän kahvia tai teetä sekä kaksi valinnaista tuotetta aamiaislistalta. Nauti paikan päällä tai ota mukaan työpaikalle! Aamiainen tarjolla arkisin klo 8.30-10.00.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwan kesäbreku

Kahiwan kesäbreku on tarjolla ma-la klo 9-12 koko kesän. Sisältäen valinnaisen täytetyn croissantin, mehua, jugurttia talon omalla granolalla/ tuorepuuroa ja vastapaahdettua kahvia.

Vierumäen Country Clubin aamiainen

HUOM! Suljettu 5.4. alkaen toistaiseksi. Aamiainen Country Clubilla tarjoillaan ma-pe klo 7-9, la-su klo 7-10, juhlapyhinä ja loma-aikoina poikkeavat aukioloajat, tarkista nämä verkkosivuilta.

Kahvila Oskari Cafe Oskari

Kahvila Oskarin aamupala

Kahvila Oskarissa on tarjolla joka aamu maukas mannermainen aamupala. Arkisin aamupala on tarjolla klo 8-11 ja lauantaisin klo 9-12.

Koskikartanon kaupan ja ravintolan aamiainen

Koskikartanon aamiainen on tarjolla arkiaamuisin ma-pe klo 6-9:30. Aamiaisen hinta on 7,50€ / hlö.

Pulla-Pojat leipomo bakery

Pulla-Poikien aamiainen

Pulla-Poikien aamiainen on tarjolla ma-pe klo 7-9. Hinta: 6,50 €/ hlö. Aamiainen sisältää: Puuroa, jogurttia, sämpylöitä, karjalanpiirakoita, juustoa, leikkeleitä, marjoja, tuoremehua ja kahvia

Ranskalaisen kyläkaupan ranskalainen aamupala

Nauti ranskalainen aamupala ke-su tunnelmallisessa Ranskalaisessa Kyläkaupassa. Aamupala 7,50€ sisältää croisantin, patongin palan, hillon, kahvin/teen/kaakoo sekä tuoremehun. Aamupala erikoiskahvilla +1€.

Helenan Kotileipomon aamiainen

Uudessa leipomo-kahvilassa pääset nauttimaan runsaan buffer-aamiaisen arkisin klo 6-9:30. Aamupalan hinta on 8,50 € sisältäen kaurapuuroa, marjoja, hedelmiä, uunituoreita croissantteja, talon leipää, leikkeleitä, munakasta, lihapullia ja nakkeja. Lisäksi tuoremehua,kahvia, kaakaota, teetä.

Ravintola Lastu_aamiaistarjotin

Ravintola Lastun aamiaistarjotin

Etukäteistilauksella ma-pe klo 9-11 välillä saatavilla oleva aamiainen. Nauti paikanpäällä tai osta mukaan. Huom! Tuote valmistetaan vain etukäteistilauksesta! Tilaukset ja tiedustelut: ravintolat@sibeliustalo.fi

Aamiainen

Ravintola Voiton puurobaari

Ravintola Voiton puurobaari Lahden Urheilukeskuksessa on tarjolla ma-to klo 7.30-10.

Lahden seudun ravintolat ja kahvilat!
Jos haluatte, että brunssi- tai aamiaistietonne julkaistaan tällä sivulla, ota yhteyttä info@lahtiregion.fi