Brunssille tai aamiaiselle

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit maukasta aloitusta aamuun tai viikonloppubrunssia, tässä vinkkejä!

 

Huomioithan, että Päijät-Hämeessä 19.4. alkaen ravintolat ja kahvilat saavat olla avoinna tietyin rajoituksin. Varmista aukiolo ja ajat suoraan kohteesta. Tervetuloa!

Noutoruokaa

Brunssille viikonloppuna

Ravintola Lastu brunssi

Ravintola Lastun sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssit toistaiseksi tauolla! Ravintola Lastussa järjestää ajoittain teemabrunsseja, joista ilmoitetaan Lastun facebook-tilillä. Sunnuntaibrunssilla vaihtuva valikoima brunssiherkkuja ja kauden mukaan vaihtelevia salaatteja ja vihanneksia. Kaiken kruunaa talon kondiittorin makeat leivonnaiset!

Kaarlo Social brunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssilla on tarjolla laaja valikoima salaatteja, lämpimiä vaihtoehtoja ja kaiken kruunaa jälkkäripöytä. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-16.

Malskin Bistron brunssit

Bistro tarjoaa lounasta ja illallista sekä brunsseja kerran kuussa. Seuraa Malskin Bistron facebookista brunssien aikatauluja. Aikuiset 25 €/hlö, lapset 4-12 v. 12,50 €/hlö. Asiakkaita voidaan ottaa vain rajoitettu määrä, joten ole ajoissa ja varaa pöytä.

Ravintola Taivaanranta restaurant

Ravintola Taivaanrannan lauantaibrunssi 22.4. alkaen

Taivaanrannan keväisen lauantai-brunssin innoittaja on LAHTI – YMPÄRISTÖPÄÄKAUPUNKI 2021 -vuosi. Brunssi on tarjolla la klo 12-15 (pl. 1.5. jolloin Vappubrunssi). Varmista paikkasi ja varaa pöytä ennakkoon verkosta tai puhelimitse 0424 925 230.

Helenan kotileipomon kakku-brunssi 8.5.

Helenan Kotileipomon kakkubrunssi on tarjolla la 8.5. klo 11-15. Voit tulla ilman ennakkovarausta, mutta tätä suositellaan.

Asemapäällikön Kakkubuffa 13.5.

Asemapäällikkö ja Aseman Paakkelsi järjestävät kakkubuffan 13.5. klo 14 alkaen. Varaa paikkasi ajoissa messengerin kautta TAI puhelimitse numerosta 0447483454/Asemapäällikkö tai paikanpäällä kahvilalla.

Aamiaiselle valmiiseen pöytään

Pitkä aamiainen Lahden Seurahuoneella

Lähes legendaarisella aamiaisella on tarjolla päiväsi avaukseen raikasta, tuoretta ruokaa. Aamiainen on katettu 2. kerroksessa Hämesalissa maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-11.30. Aamiaisaika on jatkettu la-su klo 13.00 asti ulkopuolisille vieraille.

Lue lisää
Kahvila Café Asemapäällikkö

Asemapäällikön aamiainen

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa Lahden matkakeskuksen tuntumassa. Aamupala on normaalisti tarjolla ma-pe klo 8-11 ja la klo 9-12. Aamupalaa voit nauttia vaikka kaveriporukalla omassa rauhassa Asemapäällikön kabinetissa.

Kahvila Sivuraide Cafe Sivuraide

Sivuraiteen brekusetti

Sivuraide on Lahden Kauppahallissa sijaitseva, terveellistä ja raikasta ruokaa tarjoileva kahvila-ravintola. Sivuraiteen brekusetti on saatavilla ma-pe klo 9-11.

Wine Cafe Olavi aamiainen Breakfast

Wine Cafe Olavin aamiainen

Olavin aamiainen sisältää lasillisen tuoremehua, mieluisen määrän kahvia tai teetä sekä kaksi valinnaista tuotetta aamiaislistalta. Nauti paikan päällä tai ota mukaan työpaikalle! Aamiainen tarjolla arkisin klo 8.30-10.00.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwan Lauantai Brekut

Lauantai on aina brekupäivä! Lauantai Brekuun kuuluu aamiaislauta 15 €/hlö kausittain vaihtuvilla herkuilla sekä mehua että vastapaahdettua kahvia haluamasi määrä. Varaa brekusi aina perjantaihin klo 15.00 mennessä joko Early birds klo 10.00 tai Snoozy birds klo 11.30 -kattaukseen. Facebookin Lauantai Brekut -tapahtumasta pääsee seuraamaan mitä brekulta löytyy.

Vierumäen Country Clubin aamiainen

HUOM! Suljettu 5.4. alkaen toistaiseksi. Aamiainen Country Clubilla tarjoillaan ma-pe klo 7-9, la-su klo 7-10, juhlapyhinä ja loma-aikoina poikkeavat aukioloajat, tarkista nämä verkkosivuilta.

Kahvila Oskari Cafe Oskari

Kahvila Oskarin aamupala

Kahvila Oskarissa on tarjolla joka aamu maukas ja runsas aamupala. Arkisin aamupala on tarjolla klo 8-11 ja lauantaisin klo 9-12.

Koskikartanon kaupan ja ravintolan aamiainen

Koskikartanon aamiainen on tarjolla arkiaamuisin ma-pe klo 6-9:30. Aamiaisen hinta on 7,50€ / hlö.

Ranskalaisen kyläkaupan ranskalainen aamupala

Nauti ranskalainen aamupala tai brunssi tunnelmallisessa Ranskalaisessa Kyläkaupassa. Aamupala 7,50€ sisältää croisantin, patongin palan, hillon, kahvin/teen sekä tuoremehun. Brunssiin 19,50 kuuluu edellä mainittujen lisäksi omletti sekä leikkeitä tai juustoja. Aamupala ja brunssi erikoiskahvilla +1€.

Helenan Kotileipomon aamiainen

Uudessa leipomo-kahvilassa pääset nauttimaan runsaan buffer-aamiaisen arkisin klo 6-9:30. Aamupalan hinta on 8,50 € sisältäen kaurapuuroa, marjoja, hedelmiä, uunituoreita croissantteja, talon leipää, leikkeleitä, munakasta, lihapullia ja nakkeja. Lisäksi tuoremehua,kahvia, kaakaota, teetä.

Lahden seudun ravintolat ja kahvilat!
Jos haluatte, että brunssi- tai aamiaistietonne julkaistaan tällä sivulla, ota yhteyttä info@lahtiregion.fi