Brunssille tai aamiaiselle

Brunssi tarkoittaa kiireettömyyttä, yhdessä syömistä, nautiskelua ja suussa sulavia makuja. Kun etsit maukasta aloitusta aamuun tai viikonloppubrunssia, tässä vinkkejä!

Brunssille viikonloppuna

Ravintola Lastu brunssi

Ravintola Lastun sunnuntaibrunssi

Sunnuntaibrunssit toistaiseksi tauolla! Ravintola Lastussa järjestää ajoittain teemabrunsseja, joista ilmoitetaan Lastun facebook-tilillä. Sunnuntaibrunssilla vaihtuva valikoima brunssiherkkuja ja kauden mukaan vaihtelevia salaatteja ja vihanneksia. Kaiken kruunaa talon kondiittorin makeat leivonnaiset!

Kaarlo Social brunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssi

Kaarlo Socialin sunnuntaibrunssilla on tarjolla laaja valikoima salaatteja, lämpimiä vaihtoehtoja ja kaiken kruunaa jälkkäripöytä. Brunssi on tarjolla sunnuntaisin klo 12-16.

Malskin Bistron brunssit

Bistro tarjoaa lounasta ja illallista sekä brunsseja kerran kuussa. Seuraa Malskin Bistron facebookista brunssien aikatauluja. Aikuiset 25 €/hlö, lapset 4-12 v. 12,50 €/hlö. Asiakkaita voidaan ottaa vain rajoitettu määrä, joten ole ajoissa ja varaa pöytä.

Ravintola Roux suklaatrilogia Restaurant Roux Chocolate Trilogy

Ravintola Rouxin blinibrunssi sunnuntaisin

Ravintola Rouxin perinteiset bliniviikot ovat meneillään ja blinibrunssi on tarjolla sunnuntaisin 10.1. – 28.3. klo 12-16.

Naukkaavan käen pizza-brunssi

Joka kuukauden viimeinen sunnuntai tarjolla pizza-brunssi klo 12-15. Hinta alkaen 13,90 €/ hlö.

Aamiaiselle valmiiseen pöytään

Pitkä aamiainen Lahden Seurahuoneella

Lähes legendaarisella aamiaisella on tarjolla päiväsi avaukseen raikasta, tuoretta ruokaa. Aamiainen on katettu 2. kerroksessa Hämesalissa maanantaista perjantaihin klo 6.30-10.00 sekä lauantaina ja sunnuntaina klo 7.30-11.30. Aamiaisaika on jatkettu la-su klo 13.00 asti ulkopuolisille vieraille.

Lue lisää
Kahvila Café Asemapäällikkö

Asemapäällikön aamiainen

Asemapäällikkö on viehättävä kahvila kulttuurihistoriallisesti arvokkaassa talossa Lahden matkakeskuksen tuntumassa. Aamupala on normaalisti tarjolla ma-pe klo 8-11 ja la klo 9-12. Aamupalaa voit nauttia vaikka kaveriporukalla omassa rauhassa Asemapäällikön kabinetissa.

Kahvila Sivuraide Cafe Sivuraide

Sivuraiteen brekusetti

Sivuraide on Lahden Kauppahallissa sijaitseva, terveellistä ja raikasta ruokaa tarjoileva kahvila-ravintola. Sivuraiteen brekusetti on saatavilla ma-pe klo 9-11.

Wine Cafe Olavi aamiainen Breakfast

Wine Cafe Olavin aamiainen

Olavin aamiainen sisältää lasillisen tuoremehua, mieluisen määrän kahvia tai teetä sekä kaksi valinnaista tuotetta aamiaislistalta. Nauti paikan päällä tai ota mukaan työpaikalle! Aamiainen tarjolla arkisin klo 8.30-10.00.

Malski Kahiwa Coffee Roasters

Kahiwan Lauantai Brekut

Lauantai on aina brekupäivä! Lauantai Brekuun kuuluu aamiaislauta 15 €/hlö kausittain vaihtuvilla herkuilla sekä mehua että vastapaahdettua kahvia haluamasi määrä. Varaa brekusi aina perjantaihin klo 15.00 mennessä joko Early birds klo 10.00 tai Snoozy birds klo 11.30 -kattaukseen. Facebookin Lauantai Brekut -tapahtumasta pääsee seuraamaan mitä brekulta löytyy.

Lahden Upseerikerho

Upseerikerhon aamiainen

Maanantaista perjantaihin klo 7.30-9.30 aamiainen on tarjolla Upseerikerholla Hennalassa. Huom! 8.3.2021-28.3.2021 poikkeusolojen mukainen toiminta.

Vierumäen Country Clubin aamiainen

Aamiainen Country Clubilla tarjoillaan ma-pe klo 7-9, la-su klo 7-10, juhlapyhinä ja loma-aikoina poikkeavat aukioloajat, tarkista nämä verkkosivuilta. Aamiaisen hinta 16,50 € / hlö (lapset 5-12v -50%).

Kahvila Oskari Cafe

Kahvila Oskarin aamupala

Kahvila Oskarissa on tarjolla joka aamu maukas ja runsas aamupala. Arkisin aamupala on tarjolla klo 7:30-10 ja viikonloppuisin klo 10-12. Aamupalan hinta on 7,90 € / hlö.

Koskikartanon kaupan ja ravintolan aamiainen

Koskikartanon aamiainen on tarjolla arkiaamuisin ma-pe klo 6-9:30. Aamiaisen hinta on 7,50€ / hlö.

Lahden seudun ravintolat ja kahvilat!
Jos haluatte, että brunssi- tai aamiaistietonne julkaistaan tällä sivulla, ota yhteyttä info@lahtiregion.fi