Konserttiin tai keikalle

Konserttisalien ja keikkaklubien ovet ovat avoinna Lahden seudulla. Huomioithan kuitenkin, että tapahtumien tietoihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista aina ajantasaiset tiedot tapahtuman tai tapahtumajärjestäjän omilta sivuilta.

Sibeliustalon konsertit

Sibeliustalo

Sibeliustalo ja Finlandia-klubi takaavat, että musiikkia ja viihdettä löytyy ihan joka makuun. Sibeliustalon pääsali on uusittu. Sinfonia Lahden konserttikausi on meneillään. Katso Sibeliustalon tapahtumakalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Sibeliustalon tapahtumakalenteriin

Sinfonia Lahti

Sinfonia Lahden koko konserttivuoden 2021/2022 ohjelmaan voi tutustua orkesterin verkkosivuilla. Sinfonia Lahden syyskauden tulevissa konserteissa myynnissä on joka toinen istuin, ei vierekkäisiä paikkoja.

Sinfonia Lahden maksuttomalla SL ClassicLive -mobiilisovelluksella voit nauttia orkesterin konserteista missä ja milloin vain. Suorien konserttilähetysten lisäksi sovelluksessa on katsottavissa ja kuunneltavissa lukuisia konserttitallenteita. Sovellus on saatavilla Android- ja iOS-laitteisiin. ClassicLive | Sinfonia Lahti

Tulossa | Sibelius-festivaali 31.8.-3.9.2022. Festivaalin taiteellisena johtajana toimii Sinfonia Lahden ylikapellimestari Dalia Stasevska.

sinfonia lahti

Klubikeikalle

Mössön keikkakalenteri

Torvi – Lahden baarikulttuurin kehto

Finlandia-klubi Sibeliustalolla

UUTTA | Sammiosali Malskilla

Klubirintamalla legendaariset keikkapaikat Torvi ja Tirra sekä Möysän musaklubi Mössö ovat saaneet rinnalleen useita muitakin elävään musiikkiin erikoistuneita ravintoloita ja paikkoja. Finlandia-klubi tarjoaa musiikkielämyksiä Sibeliustalon Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa. Syyskuun lopulla käyttöön otettava Sammiosali Malskilla on täysin uniikki konserttiareena. 400 neliötä ja seitsemän metriä korkeutta tarjoaa tilaa noin 500 henkilölle. Keikkakalenterista vastaavat Torvi ja Tirra -ravintoloiden Jaakko Teittinen. Sopenkorven Kesanto on urbaani tapahtumapaikka vanhalla teollisuusaluella Lahden Sopenkorvessa, jonne johtaa vielä teollisuusraide.

Live-keikkoja ja esityksiä

Myös näissä lahtelaisissa ravintoloissa järjestetään live-keikkoja ja muita eläviä esityksiä. Katso aikataulut yritysten omilta fb-sivuilta.

Opiston Kellari, Harjukatu 46
1900-luvun alkuopuolella rakennetun entisen Lahden kansanopiston tiloissa toimii hotelli ja ravintola Opiston Kunkku. Opiston Kellarissa ja kesäaikaan Puistoterassilla live-musiikkia ja muita eläviä esityksiä.

Pub Virasto, Vesijärvenkatu 11
Entisen Lahden kaupungin teknillisen viraston tilohin rakennettu lämminhenkinen seurusteluravintola, jossa laaja ja kasvava juomavalikoima.

Ravintola Pikku Hanhi, Vapaudenkatu 18
Elävää musiikkia Lahden keskustassa. Sunnuntaisin Musa Trivia ja Hanhen tavaramerkiksi muodostunut Jamday, sunnuntaijamit.

Musiikkitapahtumia

Musiikki
30.11.2021

Joulukonsertti ”Joulun tarina”

Rakkaimmat joululaulut ja jouluiset tarinat musiikkineuvos Seppo Hovin ja lahtelaisen laulaja/saksofonisti Hannu Lehtosen esittämänä

Musiikki
30.11.2021

Matinea keskellä päivää

Lahden konservatorion ammatillisten opiskelijoiden esityksiä.

Musiikki
30.11.2021

Uusi Lahti Kamariorkesterin konsertti

Lahden konservatorion edistyneimpien jousisoittajien kamariorkesteri esiintyy. Orkesteria johtajat Janne Hanhijärvi ja Janne Saarinen.

Musiikki
1.12.2021

Lied-ilta

Lahden konservatorion laulun ja pianonsoiton opiskelijoiden Lied-parit esiintyvät.

Musiikki
1.12.2021

Ukulelejamit

Ukuleleväen kokoontumisajo

Musiikki
2.12.2021

Musiikki-ilta

Musiikki-ilta, jossa esiintyvät Julia Venäläinen Juri Rodin Juri Syrjäläinen

Musiikki
2.12.2021

Akustinen Klubi

Tuttuun tapaan kalenteri kuun ensimmäisenä Torstaina. Ilmoittautumiset paikan päällä. Muista oma soitin mukaan. Open Stage. Tervetuloa. Vapaa pääsy. Järjestäjä: Lahden Rytmin Ystävät Ry

Musiikki
2.12.2021

Yhteislauluilta

Musiikki
2.12.2021

Mustikkatuvan joululaulut

Tule laulamaan yhdessä joululauluja

Musiikki
3.12.2021

Suvi Teräsniska – Joulun henki 2021

Taitavana laulajana ja koskettavana tulkitsijana tutuksi tullut Suvi Teräsniska lähtee perinteiselle ja toivotulle kirkkokiertueelleen joulukuun alussa.

Musiikki
3.12.2021

Tule joulu kultainen, parahultainen

Lahden Viihdekuoron ja lauluyhtye Hyvien herrojen rento konsertti, jossa kuullan monipuolinen kattaus jouluisia lauluja. Viihdekuoroa johtaa Antti Laaksonen ja Hyviä herroja Mikko Kalliomaa.

Musiikki
4.12.2021

Lippalakki String Band

Live-keikka

Tanssitapahtumia

Tanssi
30.11.2021

Päivätanssit

Musiikista vastaa Jari Grek

Tanssi
10.12.2021

Tallukan pikkujoulukauden tanssit – tähtiartistina Kari Hirvonen & Onnentähti

Tervetuloa Hotelli Tallukan pikkujoulukauden tansseihin! Perjantai- ja lauantai-iltaisin lennokasta tunnelmaa erinomaisen tanssimusiikin tahtiin. Tänään lavalla upea Kari Hirvonen & Onnentähti!

Tanssi
10.12.2021

Iltapäivätanssit

Iltapäivätanssit

Tanssi
11.12.2021

Tallukan iltatanssit – tähtiesiintyjänä Sami Rosholm & Casanova

Tervetuloa Hotelli Tallukan pikkujoulukauden iltatansseihin! Perjantai- ja lauantai-iltaisin lennokasta tunnelmaa tanssimusiikin tahtiin. Tänään esiintyjänä ihana Sami Rosholm & Casanova.

Tanssi
12.12.2021

Iltapäivätanssit

Tuplawernet

Tanssi
17.12.2021

Tallukan iltatanssit – tähtiesiintyjänä PNP

Tervetuloa Hotelli Tallukan pikkujoulukauden iltatansseihin! Perjantai- ja lauantai-iltaisin lennokasta tunnelmaa erinomaisen tanssimusiikin tahtiin. Tänään esiintyjänä mahtava PNP!

Tanssi
18.12.2021

Tallukan pikkujoulukauden iltatanssit – tähtiesiintyjänä Katja & Fernanda

Hotelli Tallukan tanssit jatkuvat! Pe- ja la- iltaisin tiedossa lennokasta tunnelmaa erinomaisen tanssimusiikin tahtiin. Tänään lavalla Katja & Fernanda. Salin ovet iltatansseihin aukeavat klo 20.

Tanssi
31.12.2021

Tallukan uudenvuodenaaton tanssit – tähtiesiintyjänä Jyrki Nurminen & Sävel

Hotelli Tallukan uudenvuodenaaton 31.12.2021 tanssit! Tiedossa vauhdikas vuodenvaihde tanssien merkeissä Jyrki Nurmisen & Sävelen tahtiin! Iltatanssit Päijännesalissa – salin ovet aukeavat klo 20.

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Headland 29.-30.7.2022, Niemen satama, Lahti

Video / edit: Kimmo Ylä-Mononen @kitomvideot

Ensimmäiset kesän 2022 artistit on nyt julkaistu. Lavalle nousevat mm. Antti Tuisku, Sanni, Mikael Gabriel, Abreu, Aste, Sara Siipola, Jambo ja Rosa Coste. Loput artistit julkaistaan marraskuun 2021 aikana. Liput myynnissä Lippupisteellä 1.11.2021 alkaen.

Headland

Koronaikonit