Konserttiin tai keikalle

Lahden seudun konsertti- ja keikkakausi on käynnissä! Nauti Sinfonia Lahden konserteista Sibeliustalolla tai heittäydy livemusiikin vietäväksi Möysän musaklubilla ”Mössöllä”, legendaarisessa Torvessa tai Finlandia-klubilla. Lähde mukaan musiikkielämyksiin ja täydennä ilta vielä hyvällä ruoalla ja juomalla.

Sinfonia Lahti

Kaudella 2023–2024 Sinfonia Lahti seuraa Sibeliuksen matkoja maailmalla, esittelee kahden teemasäveltäjän tuotantoa, tuo vierailijoikseen terävintä kansainvälistä kärkeä edustavia kapellimestareita ja solisteja sekä vierailee legendaarisessa Concertgebouw´ssa.

Ohjelmatiedot Sinfonia Lahti

Sibeliustalon konsertit

Sibeliustalo

Sibeliustalo ja Finlandia-klubi takaavat, että musiikkia ja viihdettä löytyy ihan joka makuun. Sinfonia Lahden konserttikausi alkaa elokuussa. Katso Sibeliustalon tapahtumakalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Ensikertalaisena sinfoniakonserttiin? Ei huolta, Sinfonia Lahti tarjoaa ohjeet, joiden avulla saat konserttielämyksestä kaiken irti.

Sibeliustalon tapahtumakalenteriin

Klubikeikalle

Mössön keikkakalenteri

Torvi – Lahden baarikulttuurin kehto

Klubirintamalla legendaariset keikkapaikat Torvi ja Tirra sekä Möysän musaklubi Mössö ovat saaneet rinnalleen useita muitakin elävään musiikkiin erikoistuneita ravintoloita ja paikkoja. Finlandia-klubi tarjoaa musiikkielämyksiä Sibeliustalon Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa. Sammiosali Malskilla on täysin uniikki konserttiareena. 400 neliötä ja seitsemän metriä korkeutta tarjoaa tilaa noin 500 henkilölle. Keikkakalenterista vastaavat Torvi ja Tirra -ravintoloiden Jaakko Teittinen.

Finlandia-klubi Sibeliustalolla

Sammiosali Malskilla

Live-keikalle ja syömään

Muista myös ruoka! Valitse keikka tai konsertti musiikkimakusi mukaan ja yhdistä elämykseen hyvä ruoka ja juoma. Tapahtumien omien ruokaelämysten lisäksi Lahden seudulta löydät niin katuruokapaikat kuin fiinimmätkin illallisravintolat. Vai istahtaisitko sittenkin idyllisessä kahvilassa tai viinilasin ääressä hetken ystävien kanssa ennen illan keikkaa?

syö ja juo

Syksyn 2023 stand up

Huumoria syksyyn stand up -keikoilla!

Stand Up Lahti on Lahden Pikkuteatterissa järjestettävä stand up -iltojen sarja, jonka ohjelmiston suunnittelee koomikko Jukka Lindström. Syksyllä Pikkuteatterissa nähdään neljä hauskaa ja erilaista esitystä 15.9., 14.10., 4.11. ja 2.12.

Pikku Hanhen stand up -hautomo on Lahdessa jo vuosia toiminut stand up-klubi, johon koomikot tulevat kerran kuussa testaamaan ja hiomaan juttujaan. Pikku Hanhessa nauretaan 4.10., 1.11. ja 5.12.

Syksyn aikana Sibeliustalon lavalle nousevat mm. Jaakko Saariluoma, Sami Hedberg, Ismo Leikola ja Meme ja Fabe. Suomi nauraa Sibeliustalossa 9.12.

Teatteri Vanha Jukon ohjelmistossa nähdään Teemu Vesterinen 13.10. ja All female panel 9.12.

Live-keikkoja ja esityksiä

Myös näissä lahtelaisissa ravintoloissa järjestetään live-keikkoja ja muita eläviä esityksiä. Katso aikataulut yritysten omilta fb-sivuilta.

Teerenpeli Lahti, Vapaudenkatu 20
Lahti Jazz ry aloittaa säännölliset jazz-klubit ravintola Teerenpelissä. Klubeja järjestetään kerran kuukaudessa joka kuun ensimmäisenä torstaina. Varsinaista pääkonserttia seuraavat Teerenpelin klubeilla aina vapaamuotoiset jamit.

Opiston Kellari, Harjukatu 46
1900-luvun alkuopuolella rakennetun entisen Lahden kansanopiston tiloissa toimii hotelli ja ravintola Opiston Kunkku. Opiston Kellarissa ja kesäaikaan Puistoterassilla live-musiikkia ja muita eläviä esityksiä.

Pub Virasto, Vesijärvenkatu 11
Entisen Lahden kaupungin teknillisen viraston tilohin rakennettu lämminhenkinen seurusteluravintola, jossa laaja ja kasvava juomavalikoima.

Ravintola Pikku Hanhi, Vapaudenkatu 18
Elävää musiikkia Lahden keskustassa. Sunnuntaisin Musa Trivia ja Hanhen tavaramerkiksi muodostunut Jamday, sunnuntaijamit.

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi