Konserttiin tai keikalle

Konsertti- ja keikkakausi on täydessä vauhdissa Lahden seudulla. Kiinnostaako Sinfonia Lahden musiikki Sibeliustalolla, livemusiikki Möysän musaklubilla ”Mössöllä” tai legendaarisessa Torvessa? Lähde mukaan musiikkielämyksiin ja täydennä ilta vielä hyvällä ruoalla ja juomalla!

Klubikeikalle

Mössön keikkakalenteri

Torvi – Lahden baarikulttuurin kehto

Live-keikalle ja syömään

Muista myös ruoka! Valitse keikka tai konsertti musiikkimakusi mukaan ja yhdistä elämykseen hyvä ruoka ja juoma. Tapahtumien omien ruokaelämysten lisäksi Lahden seudulta löydät niin katuruokapaikat kuin fiinimmätkin illallisravintolat. Vai istahtaisitko sittenkin idyllisessä kahvilassa tai viinilasin ääressä hetken ystävien kanssa ennen illan keikkaa?

syö ja juo

Finlandia-klubi Sibeliustalolla

Sammiosali Malskilla

Klubirintamalla legendaariset keikkapaikat Torvi ja Tirra sekä Möysän musaklubi Mössö ovat saaneet rinnalleen useita muitakin elävään musiikkiin erikoistuneita ravintoloita ja paikkoja. Finlandia-klubi tarjoaa musiikkielämyksiä Sibeliustalon Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa. Sammiosali Malskilla on täysin uniikki konserttiareena. 400 neliötä ja seitsemän metriä korkeutta tarjoaa tilaa noin 500 henkilölle. Keikkakalenterista vastaavat Torvi ja Tirra -ravintoloiden Jaakko Teittinen. Sopenkorven Kesanto on urbaani tapahtumapaikka vanhalla teollisuusaluella Lahden Sopenkorvessa, jonne johtaa vielä teollisuusraide.

Festarikesä 2023

Soundfest 9.-10.6.

XXL Mössö 16.6.

Bay City Sound 17.6.

Headland 28.-29.7.

Kaupungin äänet 28.-30.7.

Sinfonia Lahti

Konserttivuonna 2022/2023 Sinfonia Lahti yhdessä ylikapellimestarinsa Dalia Stasevskan kanssa toivottaa yleisönsä yhteiselle matkalle ystävyyteen teemalla ”Klassikoita, uusia ystäviä ja jälleennäkemisiä”. Konserttikausi huipentuu keväällä 2023 Carl Orffin klassikkoteokseen Carmina Burana. Luvassa on myös monipuolinen viihdekonserttikokonaisuus.

Ohjelmatiedot Sinfonia Lahti

Sibeliustalon konsertit

Sibeliustalo

Sibeliustalo ja Finlandia-klubi takaavat, että musiikkia ja viihdettä löytyy ihan joka makuun. Sinfonia Lahden konserttikausi on meneillään. Katso Sibeliustalon tapahtumakalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Ensikertalaisena sinfoniakonserttiin? Ei huolta, Sinfonia Lahti tarjoaa ohjeet, joiden avulla saat konserttielämyksestä kaiken irti.

Sibeliustalon tapahtumakalenteriin

Live-keikkoja ja esityksiä

Myös näissä lahtelaisissa ravintoloissa järjestetään live-keikkoja ja muita eläviä esityksiä. Katso aikataulut yritysten omilta fb-sivuilta.

Teerenpeli Lahti, Vapaudenkatu 20
Lahti Jazz ry aloittaa säännölliset jazz-klubit ravintola Teerenpelissä. Klubeja järjestetään kerran kuukaudessa joka kuun ensimmäisenä torstaina. Varsinaista pääkonserttia seuraavat Teerenpelin klubeilla aina vapaamuotoiset jamit.

Opiston Kellari, Harjukatu 46
1900-luvun alkuopuolella rakennetun entisen Lahden kansanopiston tiloissa toimii hotelli ja ravintola Opiston Kunkku. Opiston Kellarissa ja kesäaikaan Puistoterassilla live-musiikkia ja muita eläviä esityksiä.

Pub Virasto, Vesijärvenkatu 11
Entisen Lahden kaupungin teknillisen viraston tilohin rakennettu lämminhenkinen seurusteluravintola, jossa laaja ja kasvava juomavalikoima.

Ravintola Pikku Hanhi, Vapaudenkatu 18
Elävää musiikkia Lahden keskustassa. Sunnuntaisin Musa Trivia ja Hanhen tavaramerkiksi muodostunut Jamday, sunnuntaijamit.

Moottoripyörämuseo ja Ace Cafe Lahti, Veistämönkatu 1
Viikottaisia tapahtumia cruisingeista livebändeihin.

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi