Konserttiin tai keikalle

Konserttisalien ja keikkaklubien ovet ovat avoinna Lahden seudulla. Huomioithan kuitenkin, että tapahtumien tietoihin saattaa tulla muutoksia. Tarkista aina ajantasaiset tiedot tapahtuman tai tapahtumajärjestäjän omilta sivuilta.

Sibeliustalon konsertit

Sibeliustalo

Sibeliustalo ja Finlandia-klubi takaavat, että musiikkia ja viihdettä löytyy ihan joka makuun. Sibeliustalon pääsali on uusittu. Sinfonia Lahden syksyn konserttikausi on käynnistynyt. Katso Sibeliustalon tapahtumakalenterista kaikki tulevat tapahtumat.

Sibeliustalon tapahtumakalenteriin

Sinfonia Lahti

Sinfonia Lahden koko konserttivuoden 2021/2022 ohjelmaan voi tutustua orkesterin verkkosivuilla. Sinfonia Lahden syyskauden tulevissa konserteissa myynnissä on joka toinen istuin, ei vierekkäisiä paikkoja.

Sibelius-festivaalin 2021 kaikki orkesterikonsertit ovat nähtävillä Sinfonia Lahden maksuttomassa SL ClassicLive -mobiiliapplikaatioissa sekä orkesterin kotisivuilla. ClassicLive | Sinfonia Lahti

sinfonia lahti

Klubikeikalle

Mössön keikkakalenteri

Torvi – Lahden baarikulttuurin kehto

Finalndia-klubi Sibeliustalolla

UUTTA | Sammiosali Malskilla 27.11. Yona

Klubirintamalla legendaariset keikkapaikat Torvi ja Tirra sekä Möysän musaklubi Mössö ovat saaneet rinnalleen useita muitakin elävään musiikkiin erikoistuneita ravintoloita ja paikkoja. Finlandia-klubi tarjoaa musiikkielämyksiä Sibeliustalon Puusepän Salin vanhoissa tehdastiloissa. Syyskuun lopulla käyttöön otettava Sammiosali Malskilla on täysin uniikki konserttiareena. 400 neliötä ja seitsemän metriä korkeutta tarjoaa tilaa noin 500 henkilölle. Keikkakalenterista vastaavat Torvi ja Tirra -ravintoloiden Jaakko Teittinen. Sopenkorven Kesanto on urbaani tapahtumapaikka vanhalla teollisuusaluella Lahden Sopenkorvessa, jonne johtaa vielä teollisuusraide.

Musiikkitapahtumia

Musiikki
23.9.2021

Reino Helismaa – Lauluni aiheet

Jarkko Kiiski, kapellimestari Hannu Lehtonen, laulu ja saksofoni Seppo Hovi, kertoja

Musiikki
24.9.2021

Ursus Factory

Suomen tärkeimmäksi rockyhtyeeksi kehuttu Ursus Factory nähdään tuplakeikalla Torvessa 24. ja 25. syyskuuta!

Musiikki
25.9.2021

Ursus Factory

Suomen tärkeimmäksi rockyhtyeeksi kehuttu Ursus Factory nähdään tuplakeikalla Torvessa 24. ja 25. syyskuuta!

Musiikki
24.9.2021 – 25.9.2021

Klisee, Dimitri Keiski

Klisee – Suomirockin uuden aallon lahtelainen sanansaattaja. Bändillä tulee täyteen 5 vuotta ja sen kunniaksi bileet järjestetään kotikaupungin parhaalla keikkalavalla.

Musiikki
25.9.2021 – 26.9.2021

Juliet Jonesin Sydän, Clifters

Juliet Jonesin Sydän ja Clifters samana iltana!

Musiikki
29.9.2021

Avain hukassa – Lastenkonsertti

Marzi Nyman, kapellimestari, kitara ja laulu Kertoja: Hanna Vahtikari Sävellys: Marzi Nyman

Musiikki
2.10.2021

Kaaskerin Lundström

Kaaskerin Lundström on Juha Hurmeen katkeran humoristinen monologi ja väkevä ihmiskohtalokuvaus purjelaivojen kukoistuskaudelta. Luvassa on kertomisen ja sanataiteen juhlaa.

Musiikki
2.10.2021

Swing It -kuoron Juhlakonsertti

Swing It on laulanut swingiä ja svengiä 25 v. Juhlakonsertissa mukana Etelärinteen Pojat ja solisteja kuoron eri toimintavuosilta. Ohjelmisto on kooste 25 vuoden parhaimmista sovituksista.

Musiikki
1.10.2021 – 2.10.2021

Arttu Wiskari

Arttu Wiskari keikalla Möysän Musaklubilla!

Musiikki
3.10.2021

Urkuri Johanna Torikan 30-vuotistaiteilijajuhlakonsertti

Ohjelmassa Messiaenin, Honkasen, J.S. Bachin, Franckin ja Lisztin urkumusiikkia. Vapaa pääsy, kolehti Yhteisvastuukeräykselle. Konsertin voi kuunnella myös Lahden seurakunnat YouTube-kanavalla.

Musiikki
7.10.2021

Fokus: John Adams – Sinfoniakonsertti

John Adams, kapellimestari Mirka Viitala, piano Emil Holmström, piano Maurice Ravel: La valse Philip Glass: Kaksoiskonsertto kahdelle pianolle ja orkesterille John Adams: Harmonielehre

Musiikki
9.10.2021

Suomen Huippuartisti 2021 -laulukilpailun 6. alkukarsinta

Suomen Huippuartisti 2021 -laulukilpailun 6. alkukarsinta Hotelli Tallukassa! Osallistu kilpailuun, anna äänesi kuulua ja laula itsesi Suomen Huippuartisti -estradille!

Ylläpidämme tapahtumakalenteriamme Etelä-Suomen Sanomien Menoinfon kautta saamamme syötteen avulla. Jos haluat tapahtumasi kalenteriimme, ilmoita se Menoinfoon. Julkaisemme tapahtumia toimituksellisen käytäntömme mukaisesti. Tapahtumatietojen ilmoittaminen Menoinfossa on maksutonta.

Ilmoita tapahtumasi

Headland 29.-30.7.2022, Niemen satama, Lahti

Video / edit: Kimmo Ylä-Mononen @kitomvideot

Headland

Koronaikonit