Greeniä koko seutu

Lahden seudun kuusi upeaa golfkenttää kutsuvat pelaamaan ja nauttimaan huippuolosuhteista.

Tutustu golfkenttiimme

Golf
Vierumäki

Vierumäki | Golfkentät

Vierumäen alueella sijaitsee kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Classic ja Cooke, sekä 9-reikäinen Coach-kenttä. Golfin peluu onnistuu Vierumäellä läpi vuoden. Talvisin pelataan golfin harjoittelukeskuksessa Vierumäkihallissa. Keskuksesta löytyy lähipelialueet ja lyöntipaikat.

Golf
Hartola

Hartola Golf

Hartolassa sijaitseva 18-reikäinen täyden palvelun golfkeskus. Maalaishenkinen, luonnonläheinen, kaunis kokonaisuus, jossa viihdyt useammankin päivän. Linna-hotelli kentän vieressä on oiva majoituspaikka golfareille. Meillä pelaat omalla tyylilläsi ja tasollasi – ja bongaat halutessasi vaikka uikun ja kuikankin. Tärkeintä on, että nautit vierailustasi!

Golf
Vääksy

Kanavagolf Vääksy

Asikkalan Vääksyssä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta sijaitseva 18-reikäinen golfkenttä.

Golf
Messilä

Messilä | Messilä Golf

Monipuolinen Messilän liikunta- ja hyvinvointikeskus sijaitsee Hollolassa vain noin 15 minuutin ajomatkan pässä Lahdestä. Messilä Golf on 18-reikäinen golfkenttä.

Golf
Lahti

Lahden Golf

Lahden Golf sijaitsee Takkulassa ja sieltä löytyy 18-reikäinen Mestari-kenttä, 9-reikäinen Kisälli-kenttä, Range ja harjoitusviheriöt sekä lähipelin harjoitusalue.

Golf
Kausala

Iitti Golf

Rentoudu maalaismiljöössä – Iitti Golfissa! Iitti Golfin Niskaportin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee idyllisessä maalaismiljöössä, Kirkkojärven ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä on rakennettu perinteikkään Niskaportin tilan maille, jonka aikakirjat ulottuvat aina 1600-luvulle saakka. Iitti Golf Niskaportti on ainutlaatuinen kohtaamispaikka niin perheille, ystäväporukoille kuin yrityksille. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander. Maalaismaisemaan kauniisti istuva kenttä vaikuttaa ensisilmäyksellä tasaiselta, mutta on kumpuileva ja sopivan haastava myös kokeneemmille pelaajille. Iitti Golf tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset puitteet esimerkiksi virkistyspäivään. Golfin oheen on mahdollista yhdistää sup-lautailua, kesäteatteria, laivaristeilyä sekä vaikkapa jousiammuntaa. 18-reikäinen golfkenttä, range sekä harjoitusviheriö. Bägikärry sisältyy green fee -hintaan. Tasoitusraja 54, ryhmän yhteenlaskettu tasoitus enintään 120. Palvelut: klubikahvila, pukeutumis- ja peseytymistilat, golfopetusta, golfautoja vuokrattavissa. Lähellä majoituspalveluita tarjoavat Lomakiven lomamökit sekä Hotel Radalla. Molemmat majoituspaikat alle kilometrin päässä Iitti Golf Niskaportista.

Jää yöksi! Tasokasta majoitusta ja majoituspaketteja kesällä 2021

Vierumäki Hotelli Fennada

Tulossa Vierumäelle: Hotelli Fennada

Vierumäelle avataan kesäkuussa uusi ja upea Hotelli Fennada. Fennadan huonetyypeistä löydät varmasti mieleisesi – tarjolla on Superiorista DeLuxeen ja erilaisiin Suite-huoneisiin.

Premium Resorts Vierumäki

Premium Resorts Vierumäellä

Joko olet kokeillut Vierumäen uusia Premium Resorts -huviloita? Vuokrattavana on upeat ja modernit Honka-huvilat paljuineen jopa kahdeksalle hengelle.

Hotel Radalla

Hotel Radalla ja Iitti Golf alk. 167 €/2 hlöä

Hotel Radalla sijaitsee Iitin Urajärven rannalla kävelymatkan päässä Iitti Golfista ja lyhyen ajomatkan päässä esimerkiksi uudelta Kimolan kanavalta. Radalla-pakettiin sisältyy pelikierros Iitti Golfissa, majoitus kahden hengen huoneessa, aaminen ja rantasaunan käyttö. Hinta alkaen 167 €/2hlöä. Paketti yhden hengen huoneella 132 €/hlö. Tarjous on voimassa 1.5.2021 – 1.10.2021.

Linna-hotelli Linna Hotel

Linnahotelli ja Hartola Golf alk. 90 €/hlö

Linnahotelli on viihtyisä maalaishotelli aivan Hartola Golfin naapurissa. Hotelli sijaitsee kuvauksellisen Tainionvirran varrella ja sen pihapiiristä lähtee suosittu Kuninkaanpolku-retkeilyreitti, jota pitkin pääsee helposti myös Hartolan kulttuurikohteisiin Taidesalonki Talvioon ja Itä-Hämeen museoon. Linnahotellin majoituspaketti sisältää yhden yön majoituksen aamiaisella ja greenfeen Hartola Golfiin. Hinnat alkaen 90€/hlö. Majoitusvaraukset Hartola Golfin kautta!

Messilä aittahuone old store room

Messilästä löytyy valinnanvaraa mökeistä aittahuoneisiin

Messilässä voit valita vaihtoehdoista hotelli- ja viihtyisien aittahuoneiden sekä mökkimajoituksen välillä. Messilän majoituspalvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä Messilä Golfista.

Hotelli Tallukka hotel

Maisemahotelli Tallukka Kanavagolfin naapurissa

Tallukassa majoitut mukavasti kauniissa harju- ja järvimaisemissa. Pelikierroksen päälle on mukava suunnata Vääksyn kanavalle ja Vanhaan Vääksyyn, josta löytyy monta ihanaa ravintolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja ja paljon nähtävää.

Seurahuone Loft House

Uutta Lahden keskustassa: Seurahuone Loft House

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle avataan 50 täysin uutta huonetta Seurahuone Loft Houseen. 19.4.2021 avattavien huoneiden valikoimassa on mm. ylellisiä, kaksikerroksisia, loft-tyylisiä huoneistoja.

Golftapahtumia Lahden seudulla

Golf
7.6.2021 – 11.6.2021

Lahden Golfin lasten kesäleirit

Alakouluikäisille lapsille suunnatut golfleirit sopivat niin vasta-alkajille kuin jo golfia harrastavillekin

Välineet omaksi tai vuokralle

Golfpoint Lahdessa, Kauppakeskus Valossa, tarjoaa kattavan valikoiman niin uusia kuin kierrätettyjä välineitä.

Sportif Proshop palvelee Vierumäellä. Myymälän laajassa valikoimassa tarjolla myös vuokravälineitä.

Välineitä vuokraavat myös kaikki Lahden seudun golfkentät. Kysy lisää peliaikaa varatessasi.

Nauti lomasta pelin jälkeen

Herkuttele tai lähde makureitille

Suuntaa veden äärelle

Astele Kuninkaanpolulla ja bongaa nähtävyyksiä

Tee paikallisia löytöjä