Greeniä koko seutu

Lahden seudun kuusi upeaa golfkenttää kutsuvat pelaamaan ja nauttimaan huippuolosuhteista.

Tutustu golfkenttiimme

Golf
Vierumäki

Vierumäki | Golfkentät

Vierumäen alueella sijaitsee kaksi 18-reikäistä golfkenttää, Classic ja Cooke, sekä 9-reikäinen Coach-kenttä. Golfin peluu onnistuu Vierumäellä läpi vuoden. Talvisin pelataan golfin harjoittelukeskuksessa Vierumäkihallissa. Keskuksesta löytyy lähipelialueet ja lyöntipaikat.

Golf
Hartola

Hartola Golf

Hartolassa sijaitseva 18-reikäinen täyden palvelun golfkeskus. Maalaishenkinen, luonnonläheinen, kaunis kokonaisuus, jossa viihdyt useammankin päivän. Linna-hotelli kentän vieressä on oiva majoituspaikka golfareille. Meillä pelaat omalla tyylilläsi ja tasollasi – ja bongaat halutessasi vaikka uikun ja kuikankin. Tärkeintä on, että nautit vierailustasi!

Golf
Vääksy

Kanavagolf Vääksy

Asikkalan Vääksyssä noin puolen tunnin ajomatkan päässä Lahdesta sijaitseva 18-reikäinen golfkenttä.

Golf
Messilä

Messilä | Messilä Golf

Monipuolinen Messilän liikunta- ja hyvinvointikeskus sijaitsee Hollolassa vain noin 15 minuutin ajomatkan pässä Lahdestä. Messilä Golf on 18-reikäinen golfkenttä.

Golf
Lahti

Lahden Golf

Lahden Golf sijaitsee Takkulassa ja sieltä löytyy 18-reikäinen Mestari-kenttä, 9-reikäinen Kisälli-kenttä, Range ja harjoitusviheriöt sekä lähipelin harjoitusalue.

Golf
Kausala

Iitti Golf

Rentoudu maalaismiljöössä – Iitti Golfissa! Iitti Golfin Niskaportin 18-reikäinen golfkenttä sijaitsee idyllisessä maalaismiljöössä, Kirkkojärven ja Urajärven välisellä kannaksella. Kenttä on rakennettu perinteikkään Niskaportin tilan maille, jonka aikakirjat ulottuvat aina 1600-luvulle saakka. Iitti Golf Niskaportti on ainutlaatuinen kohtaamispaikka niin perheille, ystäväporukoille kuin yrityksille. Kentän on suunnitellut Lassi-Pekka Tilander. Maalaismaisemaan kauniisti istuva kenttä vaikuttaa ensisilmäyksellä tasaiselta, mutta on kumpuileva ja sopivan haastava myös kokeneemmille pelaajille. Iitti Golf tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset puitteet esimerkiksi virkistyspäivään. Golfin oheen on mahdollista yhdistää sup-lautailua, kesäteatteria, laivaristeilyä sekä vaikkapa jousiammuntaa. 18-reikäinen golfkenttä, range sekä harjoitusviheriö. Bägikärry sisältyy green fee -hintaan. Tasoitusraja 54, ryhmän yhteenlaskettu tasoitus enintään 120. Palvelut: klubikahvila, pukeutumis- ja peseytymistilat, golfopetusta, golfautoja vuokrattavissa. Lähellä majoituspalveluita tarjoavat Lomakiven lomamökit sekä Hotel Radalla. Molemmat majoituspaikat alle kilometrin päässä Iitti Golf Niskaportista.

Jää yöksi! Tasokasta majoitusta ja majoituspaketteja kesällä 2021

Vierumäki Hotelli Fennada

Vierumäki Golf ja Hotelli Fennada alk. 199 €/2 hlöä

Vierumäelle avattiin juuri uusi ja upea Hotelli Fennada. Fennadan huonetyypeistä löydät varmasti mieleisesi – tarjolla on Superiorista DeLuxeen ja erilaisiin Suite-huoneisiin. Tarjolla golfpaketteja myös Vierumäki Country Clubille.

Premium Resorts Vierumäki

Premium Resorts Vierumäellä

Joko olet kokeillut Vierumäen uusia Premium Resorts -huviloita? Vuokrattavana on upeat ja modernit Honka-huvilat paljuineen jopa kahdeksalle hengelle.

Hotel Radalla

Radalla Resort ja Iitti Golf alk. 167 €/2 hlöä

Radalla Resort sijaitsee Iitin Urajärven rannalla kävelymatkan päässä Iitti Golfista ja lyhyen ajomatkan päässä esimerkiksi uudelta Kimolan kanavalta. Radalla-pakettiin sisältyy pelikierros Iitti Golfissa, majoitus kahden hengen huoneessa, aaminen ja rantasaunan käyttö. Hinta alkaen 167 €/2hlöä. Paketti yhden hengen huoneella 132 €/hlö. Tarjous on voimassa 1.5.2021 – 1.10.2021.

Linna-hotelli Linna Hotel

Linnahotelli ja Hartola Golf alk. 90 €/hlö

Linnahotelli on viihtyisä maalaishotelli aivan Hartola Golfin naapurissa. Hotelli sijaitsee kuvauksellisen Tainionvirran varrella ja sen pihapiiristä lähtee suosittu Kuninkaanpolku-retkeilyreitti, jota pitkin pääsee helposti myös Hartolan kulttuurikohteisiin Taidesalonki Talvioon ja Itä-Hämeen museoon. Linnahotellin majoituspaketti sisältää yhden yön majoituksen aamiaisella ja greenfeen Hartola Golfiin. Hinnat alkaen 90€/hlö. Majoitusvaraukset Hartola Golfin kautta!

Messilä aittahuone old store room

Messilästä löytyy valinnanvaraa mökeistä aittahuoneisiin

Messilässä voit valita vaihtoehdoista hotelli- ja viihtyisien aittahuoneiden sekä mökkimajoituksen välillä. Messilän majoituspalvelut sijaitsevat kävelymatkan päässä Messilä Golfista.

Hotelli Tallukka hotel

Hotelli Tallukka ja Kanavagolf alk. 79 €/hlö

Tallukassa majoitut mukavasti kauniissa harju- ja järvimaisemissa. Pelikierroksen päälle on mukava suunnata Vääksyn kanavalle ja Vanhaan Vääksyyn, josta löytyy monta ihanaa ravintolaa ja kahvilaa, pieniä putiikkeja ja paljon nähtävää. Tallukan golfpaketin hinta sisältää green feen lisäksi majoituksen ja aamiaisen, kuntosalin, saunan ja allasosaston käytön sekä parkkipaikan.

Seurahuone Loft House

Uutta Lahden keskustassa: Seurahuone Loft House

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle avattiin juuri 50 täysin uutta huonetta Seurahuone Loft Houseen. Huonevalikoimassa on mm. ylellisiä, kaksikerroksisia, loft-tyylisiä huoneistoja.

Golftapahtumia Lahden seudulla

Golf
21.9.2021 – 28.9.2021

Frisbeegolfin tasoituksellinen viikkokilpailu Kippiksen Am-radalla

Tapahtuma sopii kaiken tasoisille. Kioski avoinna koko tapahtuman ajan. Radan tiedot: www.kippis.org

Golf
19.9.2021 – 24.10.2021

Frisbeegolfin tasoituksellinen viikkokilpailu Kippiksen Pro-radalla

Tapahtuma sopii kaiken tasoisille. Kioski avoinna koko tapahtuman ajan. Radan tiedot: www.kippis.org

Välineet omaksi tai vuokralle

Golfpoint Lahdessa, Kauppakeskus Valossa, tarjoaa kattavan valikoiman niin uusia kuin kierrätettyjä välineitä.

Sportif Proshop palvelee Vierumäellä. Myymälän laajassa valikoimassa tarjolla myös vuokravälineitä.

Välineitä vuokraavat myös kaikki Lahden seudun golfkentät. Kysy lisää peliaikaa varatessasi.

Kenttien pro shopit palveluksessasi

Lahden Golfin eli Takkulan Pro Shopin palveluista vastaa ABC Golf. Takkulan Pro Shopissa on erittäin laaja mailamallisto ja yksi Suomen kattavimmista demomailavalikoimista. Mailamerkkeinä mm. Wilson, Taylor Made, Callaway ja Titleist. Takkulassa toimii myös mailahuolto, tarkistamme mailojen liet ja loftit, vaihdamme gripit ja säädämme mittatilausmailat kohdilleen. Vaatemerkkeinä mm. Peak, Cross, Alberto, Wilson, Catmandoo ja Abacus.
Lue lisää

Vierumäki Golfin proshop Paviljonki Golfshop sijaitsee Golf Paviljongilla. Sieltä voit ostaa juuri sinulle sopivat mailat henkilökunnan ammattitaitoisella opastuksella. Golfshopissa myydään myös muita golftarvikkeita sekä vaatteita. Tarjolla myös mailojen huoltoa ja korjausta.
Lue lisää

Kanavagolfin Proshopia luotsaa Rauli Parjanne yhteistyössä Golf Skyn kanssa.
Lue lisää

Nauti lomasta pelin jälkeen

Herkuttele tai lähde makureitille

Suuntaa veden äärelle

Astele Kuninkaanpolulla ja bongaa nähtävyyksiä

Tee paikallisia löytöjä

Golfin yritystapahtumat

Golf sopii hyvin paitsi rentoutumiseen kokouspäivän päätteeksi myös koko tiimin tyky-ohjelmaksi. Sopiiko teille green card -kurssi vai Beat the Pro -kisa?

Lue lisää yritystapahtumista