Palaudu uimalla

Lahden seudun vesistöt houkuttelevat uimaan ympäri vuoden. Jatka kesän jälkeen uimista ja ihaile ruskaa vedestä käsin ennen kuin varsinainen talviuintikausi alkaa.

Avantouinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa veren kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveyden kukoistamaan.  Suomen Ladun mukaan avantouintia harrastaa jopa 100 000 suomalaista ja lajin kokeilijoita on yli puoli miljoonaa. Täältä löydät Lahden seudun talviuintipaikat. Tervetuloa pulahtamaan!

Tilaussaunoja Lahden seudulla

Muita talviuintipaikkoja

Pääsääntöisesti talviuintipaikat ovat vain avantouintiseurojen jäsenten käytössä – kannattaa olla yhteydessä paikan ylläpitäjään mikäli haluat kokeilla lajia.

Myös useat mökkikohteet ylläpitävät asiakkailleen talviuintipaikkoja.

Uimatarvikkeiden erikoisliike

EW Dive on vesiurheiluun keskittynyt palveleva asiantuntijayritys, jolta saat kaikki tarvikkeet niin uintiin, avantouintiin, triathloniin, avovesiuintiin kuin sukellukseenkin. Katso myös monipuoliset kurssit ja matkat. EW Diven myymälä sijaitsee Lahdessa Salpausselkä Parkissa, os. Hämeenlinnantie 59 15800 Lahti

 

Tutustu

Näin aloitat talviuinnin

Talviuinnin aloittaminen on helppoa, mitä jos kokeilisit? Aloita kylmään veteen totuttautuminen rauhallisesti, älä mene veteen yksin. Lue täältä Suomen Ladun ohjeet, joiden avulla talviuinnin aloittaminen sujuu turvallisesti

Tutustu täältä

Lahden seudun uimahallit

Lahdessa on neljä uimahallia ja ainutlaatuinen maauimala – lisäksi ympäristökunnista lähes jokaisesta löytyy sisäuintipaikkoja lisää. Täältä löydät kaikki Lahden seudun uimahallit.

Lue lisää