Palaudu uimalla ja saunomalla

Lahden seudun vesistöt houkuttelevat uimaan ja saunomaan ympäri vuoden. Avantouinti on edullinen, sosiaalinen ja luonnonläheinen harrastus, joka saa veren kiertämään, hormonit liikkeelle ja terveyden kukoistamaan. Talviaikaan moni saunoja pulahtaa, kokeile sinäkin.

Täältä löydät Lahden seudun talviuintipaikat sekä yleiset ja tilaussaunat.

Tilaussaunat Lahden seudulla

Useat Lahden seudun saunat ovat varattavissa ryhmillä. Täältä löydät kattavan listauksen kaikista saunoista Lahden seudulla – kaupungissa, vesistöjen äärellä, hotelleissa jne.

Katso kaikki saunat

Muita talviuintipaikkoja

Pääsääntöisesti talviuintipaikat ovat vain avantouintiseurojen jäsenten käytössä – kannattaa olla yhteydessä paikan ylläpitäjään mikäli haluat kokeilla lajia.

Myös useat mökkikohteet ylläpitävät asiakkailleen talviuintipaikkoja.

Uimatarvikkeiden erikoisliike

EW Dive on vesiurheiluun keskittynyt palveleva asiantuntijayritys, jolta saat kaikki tarvikkeet niin uintiin, avantouintiin, triathloniin, avovesiuintiin kuin sukellukseenkin. Katso myös monipuoliset kurssit ja matkat. EW Diven myymälä sijaitsee Lahdessa Salpausselkä Parkissa, os. Hämeenlinnantie 59 15800 Lahti

 

Tutustu

Näin aloitat talviuinnin

Talviuinnin aloittaminen on helppoa, mitä jos kokeilisit? Aloita kylmään veteen totuttautuminen rauhallisesti, älä mene veteen yksin. Lue täältä Suomen Ladun ohjeet, joiden avulla talviuinnin aloittaminen sujuu turvallisesti

Tutustu täältä

Lahden seudun uimahallit

Lahdessa on neljä uimahallia ja ainutlaatuinen maauimala – lisäksi ympäristökunnista lähes jokaisesta löytyy sisäuintipaikkoja lisää. Täältä löydät kaikki Lahden seudun uimahallit.

Lue lisää