Teerenpeli Panimo & Tislaamo Visitor Center

Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä sekä suosittuja oluita ja siidereitä pääsee nyt maistelemaan myös Lahden Lotilaan avattussa uudessa vierailukeskuksessa.

Teerenpeli Panimo & Tislaamon uusi vierailukeskus avautui elokuussa 2021 tuotantotilojen yhteyteen Lahden Lotilaan. Vierailukeskuksessa on ainutlaatuinen  mahdollisuus tutustua suomalaisen mallasviskin valmistukseen ja pienpanimoon saman katon alla.

Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia panimo & tislaamon tuotantoon ja tiloihin sekä erilaisia tastingejä, joissa pääset tutustumaan Teerenpelin palkittuihin viskeihin sekä suosittuihin oluisiin ja siidereihin. Vierailukeskuksen yhteydessä sijaitsevasta panimomyymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Lue lisää

Teerenpeli Panimo & Tislaamo -kierros

Kierros sisältää esittelykierrokset panimo & tislaamolla sekä neljän eri tislaamotuotteen tastingin. Kesto n. 1,5h. Ryhmän minimikoko kuusi henkilöä.

Hinta alk. 35 €/hlö

Varaa tästä

Avoimet kierrokset lauantaisin

Panimon ja tislaamon toimintaan pääsee tutustumaan myös avoimilla kierroksilla joka lauantai klo 12 ja 15. Kierroksella tutustaan Teerenpelin historiaan ja kierretään tuotannon tiloissa. Tämän jälkeen on mahdollista osallistua ohjattuun tislaamotastingiin ja näin syventää kierroksella opittuja asioita käytännössä.

35 €/hlö, kierros + ohjattu tasting (noin 1h 45min)
15 €/hlö, pelkkä kierros (noin 1h)

Lue lisää

Teerenpelin tislaamon alkulähteillä Ravintola Taivaanrannan kellarissa

Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen mallasviskitislaamo ja showroom! Tislaamo showroomissa järjestetään ennakkotilauksesta tislaamon esittelykierroksia 10-40 henkilön ryhmille. Voit varata tastingin myös makupareilla, vaikkapa juustoilla tai suklaalla. Ja tastingin jälkeen ilta jatkuu Taivaanrannan keittiön antimien parissa.

Lue lisää Taivaanrannasta

Teerenpelin tarina

Teerenpeli Tislaamo voitti marraskuussa 2020 ”Worldwide whisky producer” -sarjan maailman suurimmassa alkoholikilpailussa International Wine and Spirit Competitionissa. IWSC-voitto nosti suomalaisen viskin maailmankartalle. Lue, mistä kaikki alkoi.

Lue tarina täältä