Teerenpeli Panimo & Tislaamo Visitor Center

Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä sekä suosittuja oluita ja siidereitä pääsee maistelemaan myös Lahden Lotilan 2021 avatussa vierailukeskuksessa.

Teerenpeli Panimo & Tislaamon uusi vierailukeskus avautui elokuussa 2021 tuotantotilojen yhteyteen Lahden Lotilaan. Vierailukeskuksessa on ainutlaatuinen  mahdollisuus tutustua suomalaisen mallasviskin valmistukseen ja pienpanimoon saman katon alla.

Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia panimo & tislaamon tuotantoon ja tiloihin sekä erilaisia tastingejä, joissa pääset tutustumaan Teerenpelin palkittuihin viskeihin sekä suosittuihin oluisiin ja siidereihin. Vierailukeskuksen yhteydessä sijaitsevasta panimomyymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Lue lisää

Teerenpeli Panimo & Tislaamo -kierros

Kierros sisältää esittelykierrokset panimo & tislaamolla sekä neljän eri tislaamotuotteen tastingin. Kesto n. 1,5h. Ryhmän minimikoko kuusi henkilöä.

Hinta alk. 35 €/hlö (minimiveloitus 200 €)

Varaa tästä

Avoimet kierrokset lauantaisin

Panimon ja tislaamon toimintaan pääsee tutustumaan myös avoimilla kierroksilla lauantaisin. Kierroksella tutustaan Teerenpelin historiaan ja kierretään tuotannon tiloissa. Tämän jälkeen on mahdollista osallistua ohjattuun tislaamotastingiin ja näin syventää kierroksella opittuja asioita käytännössä.

Avoimet kierrokset järjestetään tammi-maaliskuussa parillisilla viikoilla lauantaisin klo 15. Hinnat ovat samat kuin tähänkin asti, eli 35e/hlö (15e kierros, 20e tasting). Yksityiskierroksia voi tiedustella spostitse sales@teerenpeli.com

35 €/hlö, kierros + ohjattu tasting (noin 1h 45min)
15 €/hlö, pelkkä kierros (noin 1h)
20 €/hlö, pelkkä tasting

Lue lisää

Vierailukeskuksen kokoustila

Teerenpelin Visitor Centerin kokoustiloissa on näytönpeilaus sekä etäpalaverilaitteisto esim. Teams- tai Skype for Business -käyttöä varten. Kaksi laadukasta videokameraa, langatonta mikrofonia, head settiä sekä nappimikrofonia takaavat hyvän äänentoiston ja kuvan tallentamisen. Perusvuokraan sisältyy tuolit, esitystekniikka ja puheäänentoisto. Catering mahdollisuus Ravintola Taivaanrannan tarjoiluilla. Kokouspäivän päätteeksi on hyvä rentoutua Teerenpelin Panimo & Tislaamon tuotteilla, sekä tutustumiskäynnillä tuotannon tiloihin ja sen jälkeen ohjatulla tislaamotastingilla.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kokoustila 1 40 40 40

Teerenpelin tislaamon alkulähteillä Ravintola Taivaanrannan kellarissa

Tule Teerenpelin tislaamon alkujuurille Lahteen, Ravintola Taivaanrannan kellaritiloihin, missä sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen mallasviskitislaamo ja showroom! Tislaamo showroomissa järjestetään ennakkotilauksesta tislaamon esittelykierroksia 10-40 henkilön ryhmille. Voit varata tastingin myös makupareilla, vaikkapa juustoilla tai suklaalla. Ja tastingin jälkeen ilta jatkuu Taivaanrannan keittiön antimien parissa.

Lue lisää Taivaanrannasta

Teerenpelin tarina

Teerenpeli Tislaamo voitti marraskuussa 2020 ”Worldwide whisky producer” -sarjan maailman suurimmassa alkoholikilpailussa International Wine and Spirit Competitionissa. IWSC-voitto nosti suomalaisen viskin maailmankartalle. Lue, mistä kaikki alkoi.

Lue tarina täältä