Lahden seutu ammattilaisille

Hyvä tapahtuma- ja kokousjärjestäjä, median edustaja tai ryhmämatkanjärjestäjä. Olemme koonneet sinua varten kattavan tietopaketin, jolla pääset työssäsi alkuun. Apunasi on myös Visit Lahden myyntipalvelu, joka ideoi, kilpailuttaa ja halutessasi hoitaa vaikka koko paketin sinulle avaimet käteen. Ota yhteyttä!

Kokousjärjestäjälle

Laadukkaat kokoustilat, tapahtumakaupungin osaaminen, nopeat kulkuyhteydet, mieleenpainuvat oheisohjelmat ja avulias henkilökunta. Lahti on kaikkea tätä ja enemmän.

Lue lisää

Tapahtumajärjestäjälle

Yli 80 vuotta kansainvälistä kisahistoriaa, monipuoliset isot tapahtumapaikat ja kymmenittäin erikoiskohteita. Majoituskohteet kävelyetäisyydellä, tunti Helsinki-Vantaan lentokentältä, Euroopan suurin järvialue. Voisiko Lahden seutu olla seuraava tapahtumapaikkasi?

Lue lisää

Medialle

Kuva- ja juttupankkimme, uutishuoneemme ja valmiit materiaalimme tarjoavat inspiraatiota ja faktaa juttuasi varten.

Lue lisää

Ryhmämatkanjärjestäjälle

Retkiä ja elämyksiä ryhmille. Täältä löydät parhaat retkipaketit, elämykset, opastukset ja oheisohjelmat erilaisille ryhmäasiakkaille. Poimi ideat ja varaa itse tai valitse valmis retkiohjelma avaimet käteen periaatteella.

Lue lisää

Materiaaleja ja hyödyllisiä linkkejä

Visit Lahden myyntipalvelu. Ota yhteyttä.

Meillä et jää yksin järjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat, oheisohjelmat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Lue lisää