Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos! Luonnossa turvavälien säilyttäminen on helppoa ja happi kulkee. Lahden seudun luontoaktiviteetit ovat saatavilla jopa kahdesta hengestä ylöspäin. Voit siis rakentaa porukkahenkeä vaikka tiimi kerrallaan.

Ruoka maistuu paremmalta ulkona

Best Lake Nature Adventure lohikeitto

Metsäillallinen

Kokouspäivän kruunaa luontoretkien expertti Best Lake Nature Adventuresin illallinen nuotiolla tai kodalla. Rentoudumme virkistävällä kävelyllä metsän läpi nuotiopaikalle, jossa eräkokkimme valmistaa herkullisen kolmen ruokalajin illallisen. Metsäillallisia toteutetaan ympärivuoden ja raaka-aineet valitaan sesongin mukaisesti. Voitte valita menun sesongin vaihtoehdoista, hinnat alkaen 69,00€/hlö, minimi 10 hlöä. Retken voi toteuttaa esim. Nastolassa tai Lapakistossa.

Best Lake Nature Adventures sienikori

Taste of Salpausselkä -menu

Best Lake Nature Adventuresin Makuja Salpausselältä -retkellä pääset alueen sydämeen. Kävelette luonto-oppaan kanssa metsäreittiä ja poimitte reitin varrelta sesongin villiruokaa: kasveja, marjoja ja sieniä. Nuotiopaikalla eräkokkimme valmistaa teille herkullisen aterian lähialueen raaka-aineista – ateriassa käytetään myös keräämäänne villiruokaa. Ateria sisältää metsäsienikeittoa, järvikalaa, sesongin vihanneksia ja paikallista leipää- jälkiruokana perinteikäs marjoista tehty herkku. Retken voi toteuttaa esim. Nastolassa tai Lapakistossa.

Yli-Kaitala Resort nuotio nokipannukahvit fireplace

Makuja luonnosta -paketti Iitin Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resortin 1,5 vuorokauden paketti sisältää hemmottelua ja herkuttelua! Opastetulla retkellä pääset poimimaan itse aineksia päivällistäsi varten. Luontoretkellä kauniiseen Lakinsaareen poimimme sesongin mukaan luonnonantimia ja opas kertoo niiden käytöstä. Saaressa nautimme kahvit laavulla ja pääset kokeilemaan kalaonneasi. Palattuamme tilalle pääset auttamaan päivällisen valmistuksessa. Käytämme retkemme antimia ja lähiseudun laadukkaita aineksia. Illalla on aika rentoutua saunomalla, uimalla ja paljussa lekottelemalla. Aamulla aloitamme päivän metsäkävelyllä ja nautimme luonnon äänistä ja tuoksuista. Ennen kotiinlähtöä pääset vielä runsaan brunssin ääreen – ja halutessasi voit tietysti jäädä lomailemaan pidemmäksikin aikaa! Hinta: alk. 299,00 € / hlö (4-16 hlöä). Sisältää yöpymisen 2 hh huoneissa, ohjelman mukaiset aktiviteetit opastuksineen, lounaan, päivällisen ja brunssin, saunan ja paljun.

Best Lake Nature Adventures karhunputki

Suolaheinää ja mansikoita -villiyrttiretki

Luonto on täynnä herkullista syötävää! Best Lake Nature Adventuresin opastetuilla villiyrttiretkillä opit käyttämään luonnon antimia ruuanlaitossa. Retken hinta on 59,00 €/ hlö, minimi 4 hlöä.

Grilliherkkuja Pajulahden Rantasaunoilla

Lähiruokamenu Kipinäkodalla Yli-Kaitalassa

Elämysmenu laavulla Pajulahdessa

Maistuisiko juureskeitto villiyrttimoussella, loimulohi asianmukaisine lisukkeineen ja jälkiruuaksi pitsireunaiset letut talon omalla hillolla? Kokin paikan päällä valmistamasta menusta nautiskellessa aisteja hellii myös laavua ympäröivä puhdas luonto ja elämyskelluntakokemus Iso-Kukkasjärvellä. Neljän tunnin paketti 10 hengelle alkaen 1010 €.

Lue lisää elämyspaketista

Nauti luonnosta Heinolassa

Ilmakuva Heinolan Heinäsaaresta ja Tähtisillasta

Heinola Travel vie retkelle vaikkapa Heinäsaareen tai Pirunkirkolle

Heinola-ekspertti vie tutustumaan Heinolan upeisiin luontokohteisiin, kuten mykistävälle Pirunkirkolle tai Heinolan upeaan Rantapuistoon. Tarjolla myös luontopakopelejä, jotka sopivat mihin tahansa luontokohteeseen kokouspaikkanne lähellä.

Vierumäen Lemmenharjun luontopolku Heinola Lemmenharju trail on Vierumäki

Ohjattuja luontoaktiviteetteja ja elämyksiä Vierumäellä

Vierumäen luonnonkaunis maisema on vertaansa vailla. Alueelta löytyy niin kangasmetsää, suota kuin kallioitakin – esimerkiksi Lemmenharjun luontopolku on yksi Salpausselkä Geoparkin komeimmista kohteista. Tutustu Vierumäen luontoaktiviteettitarjontaan ja kokeile vaikkapa metsäjoogaa. Nauti elämyksellinen saunailta savu- tai rantasaunoillamme ja kysy ryhmämenuvaihtoehtojamme Ravintola V:stä kruunaamaan tiimipäiväsi.

Vierumäki Metsäjooga

Metsäjoogaa Vierumäellä

Metsäjooga on lempeää luontoliikuntaa ja sopii mukavaksi hengähdystauoksi vaikka keskelle kokouspäivää. Hinta alkaen 145 € (1-10 hlöä).

Vierumäki frisbeegolf

Luontoliikuntavirkistyspäivä Vierumäellä

Vierumäkeä ympäröivä puhdas luonto ja monipuoliset ulkoharrastusmahdollisuudet tarjoavat oivat puitteet erilaisille hapekkaille virkistyspäiville. Virkistyspäiväpakettiin voin valita ryhmällesi sopivat lajit. Miltä kuulostaisi Vierumäki-kisailut aamupäivällä ja lounaan jälkeen jousiammuntaa ja lihashuoltotunti? Päivän päätteeksi vielä iltapäivätkahvit ennen kotiin lähtöä. Hinta alkaen 97 €/hlö.

Luontoretkiä Lahdessa

Best Lake Nature Adventures meloja osoittaa toiselle melojalle kaunista maisemaa

Salajärven salat -melontaretki Pajulahdessa

Koe järviluonto rauhallisella Best Lake Nature Adventuresin melontaretkellä, joka toteutetaan Liikuntakeskus Pajulahden läheisyydessä. Melomme kajakeilla Salajärvellä tai Kukkasjärvellä kelistä riippuen. Tällä melontaretkellä pääset tutustumaan järviluontoon läheltä ja jos olet onnekas, saatat nähdä vesilintuja omassa elementissään. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 79 €/hlö, minimi 2 hlöä. Kysy tarjousta suuremmille ryhmille Best Lake Nature Adventuresista.

Sauvakävely 4event

Sauvakävelyretki Salpausselällä Lahdessa

Hapekas sauvakävelyretki tai -treeni Salpausselällä Lahdessa 4event-hyvinvointivalmentajan opastuksella. Laadukkaat oikean mittaiset sauvat sekä innostavat ja oikeaoppiset ohjeet antavat hyvän lähtökohdan mielekkääseen sauvakävelyyn. Vauhti ja sisältö sovitetaan ryhmän mukaan. Hinta alkaen 1,5-2h Lahden alueella, 295€ + alv. 10% (max 8 hlöä, kysy tarjousta isommile ryhmille.)

Liikuntakeskus Pajulahti Seelammin laavu

Laavuretki Seelammille Pajulahdessa

Piristä kokouspäivää kiireettömällä luontoretkellä. Liikuntakeskus Pajulahti sijaitsee suositun Lapakiston luonnonsuojelualueen naapurissa. Retki vie vaihtelevassa maastossa kauniin metsälammen rannalla sijaitsevalle Seelammin laavulle. Matkalla tehdään muutamia leppoisia erähenkisiä tehtäviä. Laavulla nautitaan nokipannukahvit ja eväät tai peräti lounaasta. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 360 €, retkieväät valinnan mukaan erillisveloituksella. Seelammin laavu on esteetön luontokohde, joten retki on mahdollisuus toteuttaa myös esteettömästi.

Luontoretkiä Iitissä

Yli-Kaitala Resort Iitti sauvakävely näköalapaikka Nordic walking viewpoint over a lake

Järvineito-retki Yli-Kaitalassa

Rentouttava opastettu retki upealla Talasvuoren näköalakalliolle Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Metsäkävelyllä nautitaan lintujen laulusta, luonnon tuoksuista ja ihaillaan kimmeltävää Kettujärveä ja Kymijokea. Lopuksi skoolataan maistuvalla puolukkajuomalla. Tunnin mittaisen retken hinta alkaen 15 €/hlö (min. 5 hlöä).

Yi-Kaitala Resort Lakinsaaren lautta

Viulunrakentajan vaimo ja Järvineidon kadonneet helmet Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resortin mysteeripeleissä tarvitaan tiimipelaamista ja hyviä hoksottimia. Samalla haukkaatte happea ja nautitte upeista Kymijoki-maisemista Iitissä. 10-30 hengen ryhmille sopivien mysteeripelien hinta alkaen 34€/hlö.

Yli-Kaitala maastopyörä

Sähköfatbike-retket Yli-Kaitalassa

Tällä vauhdikkaalla maastopyöräretkellä pääset testaamaan ajotaitoasi sähköfatbikeillamme Iitin Yli-Kaitalassa. Oppaanne johdattaa teidät metsäreitille, jossa ylä- ja alamäet, mutkat ja nyppylät tulevat tutuiksi. Retken lopuksi nautitte retkikahvit ja suolaiset piiraat. Reitin vaativuustaso valitaan ryhmän toiveiden mukaan.

Ryhmäkoko: 1-4hlö
Kesto: noin 1,5h
Sesonki: ympäri vuoden
Hinta: 260€/ryhmä

Kimolan kanava Kimola canal

Pyörähdys vuorella ja kanavalla Iitissä

Lähde tutustumaan Hiidenvuoren upeisiin näköaloihin ja Kimolan kanavaan helposti ajattavilla sähkömaastopyörillämme Iitin Yli-Kaitala Resortista. Omatoiminen retki kyläteitä pitkin on pituudeltaan n. 45 km ja vie sinut tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin. Saatte mukaanne eväsrepun, eväät voitte nauttia Hiidenvuoren nuotiopaikalla. Kimolan kanavan vilkasta veneliikennettä pääsette seuraamaan kesäaikaan.

Hotel Radalla Rantasauna

Suppaile ja sauno Radalla Resortissa Iitin Urajärvellä

Laajenna näköalaasi ja lähde opastetulle supretkelle Iitin Urajärvelle. Retkellä suppaillaan Radalla Resortista Pukkisaareen Iitin Tiltun luolaan, vastarannalle Kupparinojan suistoon Mukulanlahden lintutornille tai Iitin vanhan kirkonkylän rantaan. Tai valloitetaan kaikki kohteet samalla retkellä. Retken päätteeksi virkistytään kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä. Retki on mitä mainion ohjelma yhdistettynä kokoukseen tai kaveriporukoille. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 80 €/hlö 2-10 hengen ryhmille. Sis. opastetun retken, retkieväät, suplautavuokrat, pelastusliivit, melan, karkuremmin ja tunnin saunomisen kartanon tunnelmallisessa kellarisaunassa.

Yli-Kaitala Resort Kirkkovene

Laineilla Lakinsaareen Yli-Kaitalassa

Veto, veto, veto – veneen perämies ohjeistaa ryhmää Kettujärven laineilla Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Kirkkovene vie ryhmänne Kymenkäänteelle ja takaisin Lakinsaareen laavulle. Lakinsaaressa nautitte kolmen ruokalajin nuotiolounaan, jonka oma kokkimme on valmistanut. Lounas sisältää lähialueen herkkuja: muna/riisi- ja kasvispiiraat, kuhakeittoa, ruisleipää ja yrttilevitettä. Jälkiruuaksi nokipannukahvit sekä rahkapannukakut hillolla ja kermavaahdolla. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 730€/ 8 hlön ryhmä, lisählöt 35€/hlö.

Luonto-ohjelmia, jotka sopivat mihin vain Lahden seudulle

Fenix Ohjelmapalvelut melonta kayaking

Kuutamomelontaa Fenixin tapaan

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ja antaa mielen rentoutua lempeillä aalloilla. Miltä kuulostaisi aamuvirkkujen melontaretki auringon noustessa taivaanrannassa ja retkiaamiainen kajakissa? Tai tunnelmallinen kuutamomelonta alkusyksyn hämärtyvissä illoissa? Melontaretkissä kalustona kajakkeja, kanootteja tai suurkanootti. Keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 650€/10 hlö + 55€/lisählö + alv 10%.

Fenix Ohjelmapalvelut SUP-lautailu

Sunset SUP

Tervetuloa lumoavalle Fenix Ohjelmapalveluiden Sunset SUP -retkelle auringonlaskuun tai varaa suppailuretki ryhmällesi osaksi virkistyspäivää! Kymmenien lautojen valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva oman lähtötason mukaan. Järjestämme laadukkaita retkiä aloittelijoille sekä syventäviä tekniikkapajoja tavoitteellisesti harjoitteleville. Retkien keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 450 € / 10 hlö + alv 10 %.

Kitetirri SUP-lautailu

Tutustu SUP-lautailuun Kitetirrin opastuksella

Kitetirrin SUP-lautavuokrauspiste sijaitsee vehreässä Pikku-Vesijärven puistossa vain viiden minuutin päässä Lahden keskustasta. Puiston lammella eivät aallot häiritse ja lajiin pääsee turvallisesti tutustumaan. Laudat voi laskea vesille myös Vesijärven puolelle ja suppailla vaikkapa Lahden satamaan, Piano Paviljongin terassille nautiskelemaan ilta-auringosta ja sataman tunnelmasta.

Best Lake Nature Adventures

Metsämieli®kävelyt

Best Lake Nature Adventuresin Metsämieli-kävely tasapainottaa mieltä ja kehoa! Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Hinta alkaen 55€/hlö, minimi 6 hlöä. Kävelyt voi toteuttaa missä tahansa luontokohteessa, esimerkiksi Liikuntakeskus Pajulahden Seelammin laavulla, jonne on mahdollista tilata esimerkiksi tuhdimpi aamiainen, jonka jälkiruuaksi jokainen saa paistaa itselleen köyhät ritarit.

Fenix Ohjelmapalvelut melonta kayaking

Kuutamomelontaa Fenixin tapaan

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ja antaa mielen rentoutua lempeillä aalloilla. Miltä kuulostaisi aamuvirkkujen melontaretki auringon noustessa taivaanrannassa ja retkiaamiainen kajakissa? Tai tunnelmallinen kuutamomelonta alkusyksyn hämärtyvissä illoissa? Melontaretkissä kalustona kajakkeja, kanootteja tai suurkanootti. Keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 650€/10 hlö + 55€/lisählö + alv 10%.

Fenix Ohjelmapalvelut SUP-lautailu

Sunset SUP

Tervetuloa lumoavalle Fenix Ohjelmapalveluiden Sunset SUP -retkelle auringonlaskuun tai varaa suppailuretki ryhmällesi osaksi virkistyspäivää! Kymmenien lautojen valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva oman lähtötason mukaan. Järjestämme laadukkaita retkiä aloittelijoille sekä syventäviä tekniikkapajoja tavoitteellisesti harjoitteleville. Retkien keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 450 € / 10 hlö + alv 10 %.

Kitetirri SUP-lautailu

Tutustu SUP-lautailuun Kitetirrin opastuksella

Kitetirrin SUP-lautavuokrauspiste sijaitsee vehreässä Pikku-Vesijärven puistossa vain viiden minuutin päässä Lahden keskustasta. Puiston lammella eivät aallot häiritse ja lajiin pääsee turvallisesti tutustumaan. Laudat voi laskea vesille myös Vesijärven puolelle ja suppailla vaikkapa Lahden satamaan, Piano Paviljongin terassille nautiskelemaan ilta-auringosta ja sataman tunnelmasta.

Best Lake Nature Adventures

Metsämieli®kävelyt

Best Lake Nature Adventuresin Metsämieli-kävely tasapainottaa mieltä ja kehoa! Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Hinta alkaen 55€/hlö, minimi 6 hlöä. Kävelyt voi toteuttaa missä tahansa luontokohteessa, esimerkiksi Liikuntakeskus Pajulahden Seelammin laavulla, jonne on mahdollista tilata esimerkiksi tuhdimpi aamiainen, jonka jälkiruuaksi jokainen saa paistaa itselleen köyhät ritarit.

4event Ulkoseikkailu

Ulkoseikkailu toimii niin kokouksen taukona, tiimipäivien kisailuna kuin myös kesäpäivien ohjelmanumerona. Kyseessä on tiimeissä tai yksilönä toteutettava ulkoseikkailu, jonka teemat ja tehtävät räälöidään paikkaan, aikatauluun ja ryhmälle sopiviksi.

Lue lisää

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Sähköpyörän akku auttaa sinut mäen päälle – jos vain niin haluat. Siksi sähköpyöräily sopii ihan kaikille ja on luontoaktiviteettien ykkönen myös yritysryhmille, joiden joukossa on usein hyvin eritasoista liikkujaa pro-tason urheiluhullusta vähemmän liikkuviin. Sähköpyörän selässä retkestä tulee kaikille yhtä mukava kokemus.

Lue lisää

Hyppää pyörän kyytiin

Kitetirri sähköpyöräily Lahden satamassa

Sähköpyörällä Salpausselälle tai Lahden rantabulevardille

Vuokraa Kitetirrin sähköavusteiset pyörät tai varaa opastettu retki ja suunnatkaa Salpausselän uusille merkityille maastoliikuntapoluille. Sähköpyörät auttavat niin halutessasi mäet ylös eli retki sopii ihan kaikille. Tai miltä kuulostaisi kruisailu Lahden rantabulevardilla ja evästankkaus sataman ravintoloissa? Kitetirrin valikoimista löytyy retkiä vasta-alkajille sekä enemmän pyöräilleille. Hinnat alkaen 65 €/hlö.

Fenix ohjelmapalvelut fatbike

Fatbike-retket Lahden seudulla

Fenix Ohjelmapalveluiden fatbike-retki metsäluonnossa tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Laadukkaat pyörät ja ammattitaitoinen ohjaus takaavat onnistuneen elämyksen ryhmällesi. Pyöräilemme mm. Salpausselän upeissa harjumaisemissa, lähialueen retkeilyalueilla. Varattavissa ympäri vuoden. Tuomme pyörät mihin tahansa toivomaasi kokouskohteeseen. Keston suositus 1-3 tuntia. Hinta alk. 65€/hlö + alv 10%.

Immilän mylly

Pyöräretki Pajulahden maalaismaisemaan

Best Lake Nature Adventuresin idyllinen retki Liikuntakeskus Pajulahdesta kuvankauniille Immilän myllylle, jonka koskenkuohuissa mieli lepää. Kolmen tunnin retki alkaen 69 €/hlö, minimi 2 hlöä. Kysy tarjousta suuremmille ryhmille.

Kitetirri sähköpyöräilyä Salpausselällä

Pyörällä ja patikoiden Lahden Linnaistensuolla

Yhdistetyllä patikka- ja pyöräretkellä tutustutaan eteläisessä Lahdessa sijaitsevaan Linnaistensuohon luonto-oppaan johdolla. Patikoimme suon läpi pitkospuureittiä ja ihailemme suoluontoa ympärillämme. Opas kertoo alueen luonnosta ja suoalueen historiasta. Luontopolun toisessa päässä hyppäätte sähköpyörien selkään ja ajatte maalaisteitä ja polkuja pitkin takaisin lähtöpisteeseen. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 82 €/hlö, min. 10 hlöä.

UUTUUS! Herkkusuun maastopyöräretki läpi Salpausselän Hollolan Hirven savusaunaan

Yhdistä sähköpyöräretkeen maistuva lähiruokabuffet ja savusaunaelämys Hollolan Hirvessä.

Osallistujamäärä: 10–20 henkeä
Hinta: 1750€ / sisältää 10 hlöä – lisähenkilöt 99€ / hlö, maksimi 20 hlö, hinnat sis. alv 24%

Lue lisää

Kickbike-ajelu Lahden rantabulevardilla

Miltä kuulostaisi kickbike-kierros kauniilla rantareitillä tai kokouskohteen ympäristössä? Esimerkiksi Lahden satamasta lähtee molempiin suuntiin kaunis rantabulevardi, jota pitkin kelpaa potkutella menemään.

Fenix Ohjelmapalveluiden 1-2 tunnin retki, alkaen 45€/hlö + alv 10%, 10-20 hengen ryhmille
4eventin 2-3h retki alkaen 295 €/5hlöä, lisähenkilöt 30€/hlö

Salpausselkä UNESCO Global Geopark -retket kulkevat jääkauden jäljillä

Tutustu Salpausselän upeisiin luontonähtävyyksiin opastetuilla retkillä.

lue lisää

Retket Päijänteen kansallispuiston harjusaarelle Lehmonkärjestä

Päijänteen kansallispuisto eteläisellä Päijänteellä on upeista harjusaaristaan tunnettu. Kelventeen 8 km pitkän saaren laguunimaisille hiekkarannoille tehdään veneretkiä esimerkiksi Lehmonkärki Resortista Asikkalasta. Päijätsalon saari näkötorneineen taas sijaitsee ihan boutiquehotelli Ilola Innin naapurissa – saarelle ja näkötornille pääsee siltaa pitkin.

Kokeile uutta lajia!

Fenix Ohjelmapalvelut Mystery Outdoors

Escape Mystery Outdoors – salaseuran jäljillä

Mukaansatempaava ulkoilma-pakopeli ryhmille. Ohjelma on kiehtova sekoitus mobiilipeliä, jossa vihjeitä seurataan tableteille ilmestyvien ohjeiden avulla ja ulkona tapahtuvia tehtävärasteja, joissa yhdistyy tiimityö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaidot sekä tottakai hauskuus! Kokonaiskesto noin 1,5- 2 tuntia. Hinta ryhmille 750 € / 10 hlö + 35 € / lisählöt + alv 24 %.

Fenix Ohjelmapalvelut pyöräily metsätiellä

Tykypäivän lajikokeilut

Valitse mieluisa laji tai lajikokonaisuus ryhmällenne. Melontaa, fatbike-pyöräilyä, suppailua, kirkkovenesoutua, purjelautailukokeilua, geokätköilyä – valittavanasi on huima määrä lajeja. Kysy lisää Fenix Ohjelmapalveuista.

4event jousiammunta

Neljän vuodenajan lajikokeilut

4eventin lajikokeilut vievät sinut tutustumaan lajeihin, jotka sopivat eri vuodenaikoihin. Voit valita juuri teidän porukalle sopivan lajikattauksen laajasta lajivalikoimasta. Kesäsesongin suosittuja lajeja ovat mm. Gymstick, jousiammunta, frisbeegolf, golf, sähköpyöräily, skikeillä maastorullaluistelu ja kickbike-potkutteluretki.

JumpUp mönkijä

Mönkkärisafarit Messilässä

Messilän Jump Up järjestää mönkijäsafareita ja talvisin kelkkasafareita Messilän upeissa harjumaastoissa.

Yli-Kaitala Resortin kalastuspaketit Kymijokivesistössä

Iitin Yli-Kaitalasta järjestetään kalastusretkiä mm. Kymijoelle, Arrajärvelle sekä Mankalan padon alapuolisiin vesiin, jonka uudesta Leininselän venelaiturista pääsee aina Kimolan kanavalle ja Vuolenkoskelle saakka.

Neljän tunnin uistelupaketti 1-3 hengelle sisältää opastettu uisteluretken Kymijokivesistössä, lohikeiton nuotion loimussa esim. Lakinsaaren laavulla ja leivät& kahvit, turvavarusteet, kalastusluvat sekä kalastus-oppaan palvelut kolmeksi tunniksi. Hinta alkaen 530 €, sis alv.

LISÄÄ YLI-KAITALAN KALASTUSPALVELUISTA
Puistopelit 4event

Puistopelit vanhan ajan hengessä

Varaa ryhmällesi leppoisat puistopelit. Tämä 4eventin ohjelma viihdyttää rentoudellaan. Lajikirjo on laaja perinteisistä peleistä uudempiin tuttavuuksiin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös pienryhmissä kisaillen ja viihtyvyyttä lisää, jos ohjelmaan yhdistetään tarjoiluja. Ohjelmaa voidaan räätälöidä haluttuun teemahenkeen ja tuoda vaikkapa yrityksen tai taloyhtiön pihamaalle. Hinta alkaen 1-2h Lahden alueella 350€ + alv. 24% (max 8 hlöä, kysy tarjousta suuremmille ryhmille.)

Gymstick-puistojumppa 4event

Gymstick-puistojumppa

Tehokas ja paljon antava tunti! Tässä puistojumpassa tehdään 4eventin hyvinvointivalmentajan opastuksella tehokas gymstick-harjoitus. Ohjelman voi tilata vaikkapa työpaikan pihamaalle. Gymstick on mahdollista ostaa ohjelmaan osallistumisen jälkeen myös omaksi hintaan 39€ (ovh 59€). Ohjaus alkaen 6 hlöön asti 250€, lisähenkilöt 20€ + alv 10%.

Talven luonto- ja ulkoaktiviteetit

Katso myös vinkit talven parhaista ulkoaktiviteeteista ryhmille.

Vie porukka ulos!