Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos! Luonnossa turvavälien säilyttäminen on helppoa ja happi kulkee. Lahden seudun luontoaktiviteetit ovat saatavilla jopa kahdesta hengestä ylöspäin. Voit siis rakentaa porukkahenkeä vaikka tiimi kerrallaan.

Ruoka maistuu paremmalta ulkona

Best Lake Nature Adventure lohikeitto

Metsäillallinen

Kokouspäivän kruunaa luontoretkien expertti Best Lake Nature Adventuresin illallinen nuotiolla tai kodalla. Rentoudumme virkistävällä kävelyllä metsän läpi nuotiopaikalle, jossa eräkokkimme valmistaa herkullisen kolmen ruokalajin illallisen. Metsäillallisia toteutetaan ympärivuoden ja raaka-aineet valitaan sesongin mukaisesti. Voitte valita menun sesongin vaihtoehdoista, hinnat alkaen 69,00€/hlö, minimi 10 hlöä. Retken voi toteuttaa esim. Nastolassa tai Lapakistossa.

Best Lake Nature Adventures sienikori

Taste of Salpausselkä -menu

Best Lake Nature Adventuresin Makuja Salpausselältä -retkellä pääset alueen sydämeen. Kävelette luonto-oppaan kanssa metsäreittiä ja poimitte reitin varrelta sesongin villiruokaa: kasveja, marjoja ja sieniä. Nuotiopaikalla eräkokkimme valmistaa teille herkullisen aterian lähialueen raaka-aineista – ateriassa käytetään myös keräämäänne villiruokaa. Ateria sisältää metsäsienikeittoa, järvikalaa, sesongin vihanneksia ja paikallista leipää- jälkiruokana perinteikäs marjoista tehty herkku. Retken voi toteuttaa esim. Nastolassa tai Lapakistossa.

Yli-Kaitala Resort nuotio nokipannukahvit fireplace

Makuja luonnosta -paketti Iitin Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resortin 1,5 vuorokauden paketti sisältää hemmottelua ja herkuttelua! Opastetulla retkellä pääset poimimaan itse aineksia päivällistäsi varten. Luontoretkellä kauniiseen Lakinsaareen poimimme sesongin mukaan luonnonantimia ja opas kertoo niiden käytöstä. Saaressa nautimme kahvit laavulla ja pääset kokeilemaan kalaonneasi. Palattuamme tilalle pääset auttamaan päivällisen valmistuksessa. Käytämme retkemme antimia ja lähiseudun laadukkaita aineksia. Illalla on aika rentoutua saunomalla, uimalla ja paljussa lekottelemalla. Aamulla aloitamme päivän metsäkävelyllä ja nautimme luonnon äänistä ja tuoksuista. Ennen kotiinlähtöä pääset vielä runsaan brunssin ääreen – ja halutessasi voit tietysti jäädä lomailemaan pidemmäksikin aikaa! Hinta: alk. 299,00 € / hlö (4-16 hlöä). Sisältää yöpymisen 2 hh huoneissa, ohjelman mukaiset aktiviteetit opastuksineen, lounaan, päivällisen ja brunssin, saunan ja paljun.

Luontoemo Ma Nature

Tutustu villiyrttien maailmaan

Luonto on täynnä herkullista syötävää! Opastetuilla villiyrttiretkillä opit käyttämään luonnon antimia paitsi ruuanlaitossa myös muihin tarkoituksiin esimerkiksi perinnesaunahoitoihin ja luonnonkosmetiikkaan. Retket alkaen 59 €/hlö, minimi 2 hlöä. Kysy tarjousta suuremmille ryhmille. Villiyrttiretket voidaan toteuttaa missä vain Lahden seudulla lähellä kokouskohdettasi.

Elämysmenu laavulla Pajulahdessa

Maistuisiko juureskeitto villiyrttimoussella, loimulohi asianmukaisine lisukkeineen ja jälkiruuaksi pitsireunaiset letut talon omalla hillolla? Kokin paikan päällä valmistamasta menusta nautiskellessa aisteja hellii myös laavua ympäröivä puhdas luonto ja elämyskelluntakokemus Iso-Kukkasjärvellä. Neljän tunnin paketti 10 hengelle alkaen 1010 €.

Lue lisää elämyspaketista

Nauti luonnosta Heinolassa ja Pajulahdessa

Pirunkirkko Heinola Paistjärven luonnonsuojelualue Salpausselkä Geopark

Mahtava Pirunkirkko Heinolassa

Heinola Travelin retkellä kuulet kuinka jääkausi muokkasi heinolalaista maisemaa tuhansien vuosien kuluessa Heinolan Paistjärven alueella. Retken kohokohta on mahtava Pirunkirkko-kalliomuodostelma, jonka miinuskulmainen seinämä muodostaa alleen kiehtovan luolamaisen tilan. 4-5 tunnin retken hinta alk. 59€ /henkilö (min. veloitus 236€).

Vierumäen Lemmenharjun luontopolku Heinola Lemmenharju trail on Vierumäki

Ohjattuja luontoaktiviteetteja Vierumäellä

Vierumäen luonnonkaunis maisema on vertaansa vailla. Alueelta löytyy niin kangasmetsää, suota kuin kallioitakin – esimerkiksi Lemmenharjun luontopolku on yksi Salpausselkä Geoparkin kommeimmista kohteista. Tutustu Vierumäen luontoaktiviteettitarjontaan ja kokeile vaikkapa metsäjoogaa.

Liikuntakeskus Pajulahti Seelammin laavu

Laavuretki Seelammille Pajulahdessa

Piristä kokouspäivää kiireettömällä luontoretkellä. Liikuntakeskus Pajulahti sijaitsee suositun Lapakiston luonnonsuojelualueen naapurissa. Retki vie vaihtelevassa maastossa kauniin metsälammen rannalla sijaitsevalle Seelammin laavulle. Matkalla tehdään muutamia leppoisia erähenkisiä tehtäviä. Laavulla nautitaan nokipannukahvit ja eväät tai peräti lounaasta. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 360 €, retkieväät valinnan mukaan erillisveloituksella. Seelammin laavu on esteetön luontokohde, joten retki on mahdollisuus toteuttaa myös esteettömästi.

Melonta Best Lake Nature Adventures canoeing

Salajärven salat -melontaretki Pajulahdessa

Koe järviluonto rauhallisella Best Lake Nature Adventuresin melontaretkellä, joka toteutetaan Liikuntakeskus Pajulahden läheisyydessä. Melomme kajakeilla Salajärvellä tai Kukkasjärvellä kelistä riippuen. Tällä melontaretkellä pääset tutustumaan järviluontoon läheltä ja jos olet onnekas, saatat nähdä vesilintuja omassa elementissään. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 79 €/hlö, minimi 2 hlöä. Kysy tarjousta suuremmille ryhmille Best Lake Nature Adventuresista.

Heinola Travel frisbeegolf

Firmagolf – tutustu frisbeegolfin saloihin Heinolassa

Ohjattu kahden tunnin ohjelma perehdyttää frisbeegolfiin, sen erilaisiin heittotekniikoihin, välineisiin sekä sääntöihin ja turvallisuuteen. Lopuksi pidetään leikkimielinen kisa ohjaajien opastuksella. Ohjelma voidaan toteuttaa joko Heinola DiscGolfpark Worldissä tai jollakin muulla asiakkaan toivomalla alueella, sillä käytettävissä on myös siirrettäviä frisbeegolf-koreja. Ohjelman voi toteuttaa myös vaikkapa hotelli Kumpeli Span vieressä sijaitsevalla frisbeegolfkentällä. Hinta alkaen 20 €/hlö.

Luontoretkiä Iitissä ja Lahdessa

Yli-Kaitala Resort Iitti sauvakävely näköalapaikka Nordic walking viewpoint over a lake

Järvineito-retki Yli-Kaitalassa

Rentouttava opastettu retki upealla Talasvuoren näköalakalliolle Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Metsäkävelyllä nautitaan lintujen laulusta, luonnon tuoksuista ja ihaillaan kimmeltävää Kettujärveä ja Kymijokea. Lopuksi skoolataan maistuvalla puolukkajuomalla. Tunnin mittaisen retken hinta alkaen 15 €/hlö (min. 5 hlöä).

Yi-Kaitala Resort Lakinsaaren lautta

Viulunrakentajan vaimo ja Järvineidon kadonneet helmet Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resortin mysteeripeleissä tarvitaan tiimipelaamista ja hyviä hoksottimia. Samalla haukkaatte happea ja nautitte upeista Kymijoki-maisemista Iitissä. 10-30 hengen ryhmille sopivien mysteeripelien hinta alkaen 34€/hlö.

Yli-Kaitala maastopyörä

Mutkat suoriksi sähköfatbikeilla Yli-Kaitalassa

Tällä vauhdikkaalla maastopyöräretkellä pääset testaamaan ajotaitoasi sähköfatbikeillamme Iitin Yli-Kaitalassa. Oppaanne johdattaa teidät metsäreitille, jossa ylä- ja alamäet, mutkat ja nyppylät tulevat tutuiksi. Retken lopuksi nautitte retkikahvit ja suolaiset piiraat. Reitin vaativuustaso valitaan ryhmän toiveiden mukaan.Lahden luontokohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä keskustan kokouskohteista. Lähde vaikkapa Linnaistensuon pitkospuille tai Salpausselän jääkauden muovaamaan maastoon, joka sijaitsee vain viisi minuuttia keskustasta. Mukkulan kartanon kupeesta taas löytyy upea Ritamäen luonnonsuojelualue. Retket alkaen 55 €/hlö minimi 2 hengen ryhmille. Suuremmille ryhmille kysy tarjosta Best Lake Nature Adventuresista.

Kimolan kanava Kimola canal

Pyörähdys vuorella ja kanavalla Iitissä

Lähde tutustumaan Hiidenvuoren upeisiin näköaloihin ja Kimolan kanavaan helposti ajattavilla sähkömaastopyörillämme Iitin Yli-Kaitala Resortista. Omatoiminen retki kyläteitä pitkin on pituudeltaan n. 45 km ja vie sinut tutustumaan alueen suosituimpiin nähtävyyksiin. Saatte mukaanne eväsrepun, eväät voitte nauttia Hiidenvuoren nuotiopaikalla. Kimolan kanavan vilkasta veneliikennettä pääsette seuraamaan kesäaikaan.

Hotel Radalla Rantasauna

Suppaile ja sauno Radalla Resortissa Iitin Urajärvellä

Laajenna näköalaasi ja lähde opastetulle supretkelle Iitin Urajärvelle. Retkellä suppaillaan Radalla Resortista Pukkisaareen Iitin Tiltun luolaan, vastarannalle Kupparinojan suistoon Mukulanlahden lintutornille tai Iitin vanhan kirkonkylän rantaan. Tai valloitetaan kaikki kohteet samalla retkellä. Retken päätteeksi virkistytään kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä. Retki on mitä mainion ohjelma yhdistettynä kokoukseen tai kaveriporukoille. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 80 €/hlö 2-10 hengen ryhmille. Sis. opastetun retken, retkieväät, suplautavuokrat, pelastusliivit, melan, karkuremmin ja tunnin saunomisen kartanon tunnelmallisessa kellarisaunassa.

Linnaistensuo Lahti pitkospuut luontopolku nature trail swamp

City-luontoretket Lahdessa

Lahden luontokohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä keskustan kokouskohteista. Lähde vaikkapa Linnaistensuon pitkospuille tai Salpausselän jääkauden muovaamaan maastoon, joka sijaitsee vain viisi minuuttia keskustasta. Mukkulan kartanon kupeesta taas löytyy upea Ritamäen luonnonsuojelualue. Retket alkaen 55 €/hlö minimi 2 hengen ryhmille. Suuremmille ryhmille kysy tarjosta Best Lake Nature Adventuresista.

Sauvakävely 4event

Monipuolinen sauvakävelyretki Salpausselän harjuilla Lahdessa

Hapekas sauvakävelyretki tai -treeni Salpausselän harjulla 4event-hyvinvointivalmentajan opastuksella. Laadukkaat oikean mittaiset sauvat sekä innostavat ja oikeaoppiset ohjeet antavat hyvän lähtökohdan mielekkääseen sauvakävelyyn. Vauhti ja sisältö sovitetaan ryhmän mukaan. Hinta alkaen 1,5-2h Lahden alueella, 295€ + alv. 10% (max 8 hlöä, kysy tarjousta isommile ryhmille.)

Yli-Kaitala Resort Kirkkovene

Laineilla Lakinsaareen Yli-Kaitalassa

Veto, veto, veto – veneen perämies ohjeistaa ryhmää Kettujärven laineilla Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Kirkkovene vie ryhmänne Kymenkäänteelle ja takaisin Lakinsaareen laavulle. Lakinsaaressa nautitte kolmen ruokalajin nuotiolounaan, jonka oma kokkimme on valmistanut. Lounas sisältää lähialueen herkkuja: muna/riisi- ja kasvispiiraat, kuhakeittoa, ruisleipää ja yrttilevitettä. Jälkiruuaksi nokipannukahvit sekä rahkapannukakut hillolla ja kermavaahdolla. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 730€/ 8 hlön ryhmä, lisählöt 35€/hlö.

Luonto-ohjelmia, jotka sopivat mihin vain Lahden seudulle

Best Lake Nature Adventures

Metsämieli®kävelyt

Best Lake Nature Adventuresin Metsämieli-kävely tasapainottaa mieltä ja kehoa! Metsämieli-menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Hinta alkaen 55€/hlö, minimi 6 hlöä. Kävelyt voi toteuttaa missä tahansa luontokohteessa, esimerkiksi Liikuntakeskus Pajulahden Seelammin laavulla, jonne on mahdollista tilata esimerkiksi tuhdimpi aamiainen, jonka jälkiruuaksi jokainen saa paistaa itselleen köyhät ritarit.

Fenix Ohjelmapalvelut melonta kayaking

Kuutamomelontaa Fenixin tapaan

Melonta on oiva tapa jättää arjen asiat rannalle ja antaa mielen rentoutua lempeillä aalloilla. Miltä kuulostaisi aamuvirkkujen melontaretki auringon noustessa taivaanrannassa ja retkiaamiainen kajakissa? Tai tunnelmallinen kuutamomelonta alkusyksyn hämärtyvissä illoissa? Melontaretkissä kalustona kajakkeja, kanootteja tai suurkanootti. Keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 550€/10 hlö + 45€/lisählö + alv 10%.

Fenix Ohjelmapalvelut SUP-lautailu

Sunset SUP

Tervetuloa lumoavalle Fenix Ohjelmapalveluiden Sunset SUP -retkelle auringonlaskuun tai varaa suppailuretki ryhmällesi osaksi virkistyspäivää! Kymmenien lautojen valikoimastamme löytyy jokaiselle sopiva oman lähtötason mukaan. Järjestämme laadukkaita retkiä aloittelijoille sekä syventäviä tekniikkapajoja tavoitteellisesti harjoitteleville. Retkien keston suositus 1-2 tuntia. Hinta alk. 450 € / 10 hlö + alv 10 %.

Kitetirri SUP-lautailu

Tutustu SUP-lautailuun Kitetirrin opastuksella

Kitetirrin SUP-lautavuokrauspiste sijaitsee vehreässä Pikku-Vesijärven puistossa vain viiden minuutin päässä Lahden keskustasta. Puiston lammella eivät aallot häiritse ja lajiin pääsee turvallisesti tutustumaan. Laudat voi laskea vesille myös Vesijärven puolelle ja suppailla vaikkapa Lahden satamaan, Piano Paviljongin terassille nautiskelemaan ilta-auringosta ja sataman tunnelmasta.

4event kroketti

4Event Summerfest

Kesään ja syksyyn sopiva tapahtuma tarjoaa monipuolista viihdettä, maistuvia herkkuja, innostavia harrasteita ja iloisia kohtaamisia. Ilahduttaisiko myös tähtiartistin esiintyminen? Haluaisitko haastaa työkaverisi hauskaan tarkkuuskisaan? Maistuisiko krokettipelit shampanjan ja mansikoiden kera? Summerfest on aito kohtaamispaikka, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on, ilman pukukoodia. Tennarit, farkut ja avoin mieli riittää!

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Sähköpyörän akku auttaa sinut mäen päälle – jos vain niin haluat. Siksi sähköpyöräily sopii ihan kaikille ja on luontoaktiviteettien ykkönen myös yritysryhmille, joiden joukossa on usein hyvin eritasoista liikkujaa pro-tason urheiluhullusta vähemmän liikkuviin. Sähköpyörän selässä retkestä tulee kaikille yhtä mukava kokemus.

Lue lisää

Hyppää pyörän kyytiin

Kitetirri sähköpyöräily Lahden satamassa

Sähköpyörällä Salpausselälle tai Lahden rantabulevardille

Vuokraa Kitetirrin sähköavusteiset pyörät tai varaa opastettu retki ja suunnatkaa Salpausselän uusille merkityille maastoliikuntapoluille. Sähköpyörät auttavat niin halutessasi mäet ylös eli retki sopii ihan kaikille. Tai miltä kuulostaisi kruisailu Lahden rantabulevardilla ja evästankkaus sataman ravintoloissa? Kitetirrin valikoimista löytyy retkiä vasta-alkajille sekä enemmän pyöräilleille. Hinnat alkaen 59 €/hlö.

Fenix ohjelmapalvelut fatbike

Fatbike-retket Lahden seudulla

Fenix Ohjelmapalveluiden fatbike-retki metsäluonnossa tekee hyvää niin keholle kuin mielellekin. Laadukkaat pyörät ja ammattitaitoinen ohjaus takaavat onnistuneen elämyksen ryhmällesi. Pyöräilemme mm. Salpausselän upeissa harjumaisemissa, lähialueen retkeilyalueilla. Varattavissa ympäri vuoden. Tuomme pyörät mihin tahansa toivomaasi kokouskohteeseen. Keston suositus 1-3 tuntia. Hinta alk. 55€/hlö + alv 10%.

Immilän mylly

Pyöräretki Pajulahden maalaismaisemaan

Best Lake Nature Adventuresin idyllinen retki Liikuntakeskus Pajulahdesta kuvankauniille Immilän myllylle, jonka koskenkuohuissa mieli lepää. Kolmen tunnin retki alkaen 69 €/hlö, minimi 2 hlöä. Kysy tarjousta suuremmille ryhmille.

Kitetirri sähköpyöräilyä Salpausselällä

Pyörällä ja patikoiden Lahden Linnaistensuolla

Yhdistetyllä patikka- ja pyöräretkellä tutustutaan eteläisessä Lahdessa sijaitsevaan Linnaistensuohon luonto-oppaan johdolla. Patikoimme suon läpi pitkospuureittiä ja ihailemme suoluontoa ympärillämme. Opas kertoo alueen luonnosta ja suoalueen historiasta. Luontopolun toisessa päässä hyppäätte sähköpyörien selkään ja ajatte maalaisteitä ja polkuja pitkin takaisin lähtöpisteeseen. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 82 €/hlö, min. 10 hlöä.

Kickbike-ajelu Lahden rantabulevardilla

Miltä kuulostaisi kickbike-kierros kauniilla rantareitillä tai kokouskohteen ympäristössä? Esimerkiksi Lahden satamasta lähtee molempiin suuntiin kaunis rantabulevardi, jota pitkin kelpaa potkutella menemään.

Fenix Ohjelmapalveluiden 1-2 tunnin retki, alkaen 35€/hlö + alv 10%
4eventin 2-3h retki alkaen 295 € / retki (min. 5hlöä, lisähenkilöt 30€)

Retket Päijänteen kansallispuiston harjusaarelle Lehmonkärjestä ja Kiuasniemestä

Päijänteen kansallispuisto eteläisellä Päijänteellä on saavutettavissa useasta paikasta. Kansallispuiston laguunimaisista hiekkarannoistaan tunnetulle Kelventeen 8 km pitkälle harjusaarelle tehdään veneretkiä esimerkiksi Lehmonkärki Resortista Asikkalasta ja Kiuasniemi Villoista Padasjoelta. Päijätsalon saari näkötorneineen taas sijaitsee ihan boutiquehotelli Ilola Innin naapurissa – saarelle ja näkötornille pääsee siltaa pitkin. Esimerkiksi Kiuasniemen kolmen tunnin retki venekuljetuksella, opastuksella ja eväillä alkaen 75 €/hlö.

Salpausselkä Geopark -retket kulkevat jääkauden jäljillä

Tutustu Salpausselän upeisiin luontonähtävyyksiin, vieraile kuvauksellisella Pulkkilanharjulla tai tee veneretki Kelventeen laguunirannoistaan tunnetulle harjusaarelle.

Lue lisää

Kuuletko Päijänteen kalavesien kutsun?

Juotavan puhdas Päijänne tarjoaa upeat puitteet kalastukselle. Opastettuja kalastusretkiä tarjoavat esimerkiksi Kiuasniemi Villas Padasjoella ja Lehmonkärki Resort Asikkalassa, molemmat eteläisen Päijänteen vesillä.

Kokeile uutta lajia!

Fenix Ohjelmapalvelut Mystery Outdoors

Escape Mystery Outdoors – salaseuran jäljillä

Mukaansatempaava ulkoilma-pakopeli ryhmille. Ohjelma on kiehtova sekoitus mobiilipeliä, jossa vihjeitä seurataan tableteille ilmestyvien ohjeiden avulla ja ulkona tapahtuvia tehtävärasteja, joissa yhdistyy tiimityö, nokkeluus, ongelmanratkaisutaidot sekä tottakai hauskuus! Kokonaiskesto noin 1,5- 2 tuntia. Hinta ryhmille 650 € / 10 hlö + 30 € / lisählöt + alv 24 %.

Fenix Ohjelmapalvelut pyöräily

Tykypäivän lajikokeilut

Valitse mieluisa laji tai lajikokonaisuus ryhmällenne. Melontaa, fatbike-pyöräilyä, suppailua, kirkkovenesoutua, purjelautailukokeilua, geokätköilyä – valittavanasi on huima määrä lajeja. Kysy lisää Fenix Ohjelmapalveuista.

4event jousiammunta

Neljän vuodenajan lajikokeilut

4eventin lajikokeilut vievät sinut tutustumaan lajeihin, jotka sopivat eri vuodenaikoihin. Voit valita juuri teidän porukalle sopivan lajikattauksen laajasta lajivalikoimasta. Kesäsesongin suosittuja lajeja ovat mm. Gymstick, jousiammunta, frisbeegolf, golf, sähköpyöräily, skikeillä maastorullaluistelu ja kickbike-potkutteluretki.

JumpUp mönkijä

Mönkkärisafarit Messilässä

Messilän Jump Up järjestää mönkijäsafareita ja talvisin kelkkasafareita Messilän upeissa harjumaastoissa. Safareita saatavilla jopa minimi kahdelle hengelle Visit Lahden verkkokaupasta. Suuremmille ryhmille kysy tarjousta suoraan Jump Upista.

Puistopelit 4event

Puistopelit vanhan ajan hengessä

Varaa ryhmällesi leppoisat puistopelit. Tämä 4eventin ohjelma viihdyttää rentoudellaan. Lajikirjo on laaja perinteisistä peleistä uudempiin tuttavuuksiin. Ohjelma voidaan toteuttaa myös pienryhmissä kisaillen ja viihtyvyyttä lisää, jos ohjelmaan yhdistetään tarjoiluja. Ohjelmaa voidaan räätälöidä haluttuun teemahenkeen ja tuoda vaikkapa yrityksen tai taloyhtiön pihamaalle. Hinta alkaen 1-2h Lahden alueella 350€ + alv. 24% (max 8 hlöä, kysy tarjousta suuremmille ryhmille.)

Gymstick-puistojumppa 4event

Gymstick-puistojumppa

Tehokas ja paljon antava tunti! Tässä puistojumpassa tehdään 4eventin hyvinvointivalmentajan opastuksella tehokas gymstick-harjoitus. Ohjelman voi tilata vaikkapa työpaikan pihamaalle. Gymstick on mahdollista ostaa ohjelmaan osallistumisen jälkeen myös omaksi hintaan 39€ (ovh 59€). Ohjaus alkaen 6 hlöön asti 250€, lisähenkilöt 20€ + alv 10%.