Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos! Luonnossa turvavälien säilyttäminen on helppoa ja happi kulkee. Lahden seudun luontoaktiviteetit ovat saatavilla jopa kahdesta hengestä ylöspäin. Voit siis rakentaa porukkahenkeä vaikka tiimi kerrallaan.

Voisiko se olla metsä, johon piipahtaa vaikka ihan viideksi minuutiksi sammaleiselle kivelle istumaan?

Lahden seudulla puhdas luonto on ihan oven takana – sen kun avaat sen ja astut metsään. Luonto on helppo yhdistää osaksi kokouspäivää, sillä jopa Lahden keskustahotelleista on vain viisi minuuttia Salpausselälle.

Ruoka maistuu paremmalta ulkona

Grilliherkkuja Pajulahden Rantasaunoilla

Lähiruokamenu Kipinäkodalla Yli-Kaitalassa

Elämysmenu laavulla Pajulahdessa

Maistuisiko juureskeitto villiyrttimoussella, loimulohi asianmukaisine lisukkeineen ja jälkiruuaksi pitsireunaiset letut talon omalla hillolla? Kokin paikan päällä valmistamasta menusta nautiskellessa aisteja hellii myös laavua ympäröivä puhdas luonto ja elämyskelluntakokemus Iso-Kukkasjärvellä. Neljän tunnin paketti 10 hengelle alkaen 1010 €.

Lue lisää elämyspaketista

Nauti luonnosta Heinolassa

Luontoretkiä Lahdessa

Luontoretkiä Iitissä

Luonto-ohjelmia, jotka sopivat mihin vain Lahden seudulle

4event Ulkoseikkailu

Ulkoseikkailu toimii niin kokouksen taukona, tiimipäivien kisailuna kuin myös kesäpäivien ohjelmanumerona. Kyseessä on tiimeissä tai yksilönä toteutettava ulkoseikkailu, jonka teemat ja tehtävät räälöidään paikkaan, aikatauluun ja ryhmälle sopiviksi.

Lue lisää

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Sähköpyörän akku auttaa sinut mäen päälle – jos vain niin haluat. Siksi sähköpyöräily sopii ihan kaikille ja on luontoaktiviteettien ykkönen myös yritysryhmille, joiden joukossa on usein hyvin eritasoista liikkujaa pro-tason urheiluhullusta vähemmän liikkuviin. Sähköpyörän selässä retkestä tulee kaikille yhtä mukava kokemus.

Lue lisää

Hyppää pyörän kyytiin

UUTUUS! Herkkusuun maastopyöräretki läpi Salpausselän Hollolan Hirven savusaunaan

Yhdistä sähköpyöräretkeen maistuva lähiruokabuffet ja savusaunaelämys Hollolan Hirvessä.

Osallistujamäärä: 10–20 henkeä
Hinta: 1750€ / sisältää 10 hlöä – lisähenkilöt 99€ / hlö, maksimi 20 hlö, hinnat sis. alv 24%

Lue lisää

Kickbike-ajelu Lahden rantabulevardilla

Miltä kuulostaisi kickbike-kierros kauniilla rantareitillä tai kokouskohteen ympäristössä? Esimerkiksi Lahden satamasta lähtee molempiin suuntiin kaunis rantabulevardi, jota pitkin kelpaa potkutella menemään.

Fenix Ohjelmapalveluiden 1-2 tunnin retki, alkaen 45€/hlö + alv 10%, 10-20 hengen ryhmille
4eventin 2-3h retki alkaen 295 €/5hlöä, lisähenkilöt 30€/hlö

Salpausselkä UNESCO Global Geopark -retket kulkevat jääkauden jäljillä

Tutustu Salpausselän upeisiin luontonähtävyyksiin opastetuilla retkillä.

lue lisää

Retket Päijänteen kansallispuiston harjusaarelle Lehmonkärjestä

Päijänteen kansallispuisto eteläisellä Päijänteellä on upeista harjusaaristaan tunnettu. Kelventeen 8 km pitkän saaren laguunimaisille hiekkarannoille tehdään veneretkiä esimerkiksi Lehmonkärki Resortista Asikkalasta. Päijätsalon saari näkötorneineen taas sijaitsee ihan boutiquehotelli Ilola Innin naapurissa – saarelle ja näkötornille pääsee siltaa pitkin.

Kokeile uutta lajia!

Yli-Kaitala Resortin kalastuspaketit Kymijokivesistössä

Iitin Yli-Kaitalasta järjestetään kalastusretkiä mm. Kymijoelle, Arrajärvelle sekä Mankalan padon alapuolisiin vesiin, jonka uudesta Leininselän venelaiturista pääsee aina Kimolan kanavalle ja Vuolenkoskelle saakka.

Neljän tunnin uistelupaketti 1-3 hengelle sisältää opastettu uisteluretken Kymijokivesistössä, lohikeiton nuotion loimussa esim. Lakinsaaren laavulla ja leivät& kahvit, turvavarusteet, kalastusluvat sekä kalastus-oppaan palvelut kolmeksi tunniksi. Hinta alkaen 530 €, sis alv.

LISÄÄ YLI-KAITALAN KALASTUSPALVELUISTA

Talven luonto- ja ulkoaktiviteetit

Katso myös vinkit talven parhaista ulkoaktiviteeteista ryhmille.

Vie porukka ulos!