Palveleva vuokraamomme sijaitsee luonnossa, kävelymatkan päässä Lahden keskustasta. Voit aloittaa retkesi suoraan vuokraamomme pihasta, josta pääset tunnetusti monipuolisille Salpausselkä Unesco Global Geopark- reitistöjen sorapohjaisille ulkoilureiteille ja teille.

Ihastu huhtikuussa intensiivisen kevään valoon ja heräävään luontoon, nauti keskikesän yöttömistä öistä ja syksyn väriloistosta. Maaseudun peltomaisemat ja pikkukylät johdattavat Sinut tauolle ihastuttavaan pieneen kahvilaan tai pizzapaikkaan.

Metsänpeitteinen Salpausselkä tarjoaa loistavat puitteet pyöräilyyn kaikkina vuodenaikoina. Maastoliikuntapoluilta ja kuntoilureiteiltä on helppo poiketa kokemaan metsän rauhaa tai vaikkapa pulahtamaan uimaan lukuisien kirkasvetisien lampien ja järvien uimarannoilla. Salpausselän maailmankuulun hiihtostadionin lisäksi maastopyöräreitin varrelle jää jopa 2 mrd vuotta vanhoja kansainvälisestikin merkittäviä geologisia kohteita! Tutustu jääkauden jälkiin; kauniiseen suppamaastoon ja Pirunpesän jylhiin maisemiin.

Puhdas vesi

Salpausselkä Unesco Global Geopark–alueen merkittävyys ei perustu pelkästään siihen, mitä on nähtävissä maan pinnalla. Lahti sijaitsee Suomen suurimpien pohjavesivarantojen päällä. Salpausselän puhtaaksi suodattama, erinomainen hanavesi on päivittäistä arjen luksusta lahtelaisille.

Sähköavusteinen maastopyörä tai -fatbike sopii kaikille

Sähköavustuksen tehoa voi säätää oman jaksamisen mukaan. Samalle retkelle voi osallistua hyvin eritasoisia pyöräretkeilijöitä.

Varattavissa nettikaupastamme!