Alueen laajin valikoima päivittäisiä jooga- ja hot barre -tunteja sekä boulderointisali, jossa noin 300m2 seinäalaa täytettynä jokaiselle taitotasolle sopivilla reiteillä.

Haluamme edistää tietoisuutta boulderoinnista ja tarjota tilat ja tilaisuuden sen mahdollisuuksien kokemiseen helposti lähestyttävässä, innostavassa ympäristössä. Kiipeilemään pääsee astumalla ovesta sisään, mutta tarjoamme myös yksityisohjauksia – näitä varten ennakkovaraus on tarpeen!

Kiipeilyn ja päivittäisen joogatarjonna lisäksi tarjoamme tapahtumia ja työpajoja joogeille ja joogasta kiinnostuneille kutsuvissa, viihtyisissä hot jooga- ja aerial studioissamme. Tarjoamme myös yksityisiä joogatunteja, lasten joogaa sekä Yoga Alliancen hyväksymän joogaopettajakoulutuksen.

Studiomme on Lahden alueen joogan edelläkävijä – tutustutimme alueemme ensimmäisenä Hot Joogaan, Yin Joogaan ja Vinyasa Flowhun. Pyrimme toiminnallamme innostamaan ja edistämään jo muodostunutta joogayhteisöä, moni paikallinen on löytänyt joogan ilon ja jopa kouluttautunut joogaopettajaksi kauttamme!