Runsas valikoima SUP-lautoja, kajakkeja, kanootteja sekä kuljetuspalvelu. Palvelumme on mutkatonta sekä ystävällistä. Vääksyssä sijaitsemme veden läheisyydessä, 200 metrin päässä rannasta. Testaa ja tutustu kajakkeihin ja suplautoihin. Hinnoittelu vuorokausien, ei päivien, mukaan. Vuokraamo avoinna ympäri vuoden, myös talvella voi meloa virtaavissa ja sulissa joissa.

Palvelemme myös isompia ryhmiä, ota yhteyttä hyvissä ajoin varmistaaksesi välineiden saatavuuden. Kun varaat 5–30 päivää etukäteen, varmistat että saat haluamasi välineet.

Kanootteja on neljä kappaletta vuokrattava. Mallit tummanvihreä Riot Discovery ja viininpunainen Pelican 14.6, lisäksi Keeper kelluntarengas vuokrattavana kalastukseen sekä kahluuhousuja. ’

Vietä kesäpäivä ja ihaile Suomen kaunista luontoa melomalla puhtaissa ja kirkkaissa järvivesissä! Kerää ystävät ja perhe kasaan ja lähde tutkimaan Asikkalan vesistöjä. Tee melontaretki Päijänteen Kansallispuistossa ja näe mahtavat luonnonmaisemat. Voit myös meloa huolellisuutta noudattaen Vääksyn kanavan kautta 3 metriä korkeammalle Vesijärven puolelle tai tehdä päiväretken Pernasaareen (2.6 km vuokraamon rannasta), jossa on virkistyskäyttöalue, grillauspaikka ja laavu kanoottiretkeilijöille saaren kaakkoisosassa.