Liikuntakeskus Pajulahdessa yhdistyy liikunta ja rentoutuminen. Tarjoamme monipuolisesti täyden palvelun lomaelämyksiä ja liikuntamahdollisuuksia kaiken ikäisille ja tasoisille liikkujille. Olemme erityisesti huomioineet esteettömyyden, jotta mahdollisimman moni palveluistamme on kaikkien saavutettavissa.

Pajulahdessa majoitut aina mukavasti ja kaikki palvelut ovat kävelymatkan päässä toisistaan. Majoitusta on useassa eri rakennuksessa ja tarjolla on opistotason majoitusta peruvarusteluilla ja laadukkaampaa hotellitason majoitusta runsaammilla varusteluilla. Meiltä löydät myös toimivat ja viihtyisät esteettömät majoitusvaihtoehdot. Urheilijat voivat majoittua myös vuoristo-olosuhteita vastaavassa alppimajassa.

Alueen upea luonto ja kehittyvät, monipuoliset palvelut ovat käytettävissä kaikkina vuodenaikoina. Ainutlaatuinen luonto, laavut ja kaunis järvimaisema kutsuvat luonnossa liikkumiseen ja omatoimiseen lomailuun. Runsas valikoima ulko- ja sisäliikuntamahdollisuuksia on kaikkien saavutettavissa ja soveltuvat niin ryhmille kuin yksin liikkuville. Toukokuusta pitkälle syksyyn Pajulahdessa on avoinna yksi Suomen suurimmista seikkailupuistoista, Pajulahden Seikkailupuisto, jossa seikkailija etenee käyttäen omaa kehoaan ja ongelmanratkaisukykyään.

Tervetuloa kokemaan aktiivinen Pajulahti.