Leppoisaa laskettelua alavirtaan ja pientä aktiviteettia ylävirtaan helposti melottavilla, kevyillä ja turvallisilla ilmatäytteisillä packraft-kanooteilla.

Melomme leppoisaan tahtiin metsäisillä, rauhallisesti virtaavilla jokireiteillä ja pienillä järvillä Immilän kylän lähimaastoissa Nastolassa. Lähtöpaikka virtaustilanteen mukaan, keskikesällä Arrajoki/Immilänjoki.

Retkien kestot 1,5 – 4 tuntia. Pitempiin retkiin sisältyy evästauko. Retki on mahdollista tehdä myös kokonaan alavirtaan, jolloin lähtöpaikalle on autokuljetus.

Retket sisältävät melontavarustuksen ( packraft, mela, melontaliivi), ohjeistuksen ja opastuksen sekä taukomehut/kahvit.

Mukaan tarvitset halutessasi ja sään mukaan roisketiivistä vaatetta tai sellaiset vaatteet, jotka saavat vähän kastua ja hanskat. Hellekelillä pärjää kevyellä kesävaatekerralla. Pidemmillä retkillä maastokelpoiset kengät helpottavat kävelyosuudella.

Aiempi kokemus melonnasta ei ole välttämätöntä, opastamme perusasiat. Uimataito vaaditaan. Retket eivät virtaavan veden vuoksi sovellu alle 12-vuotiaille lapsille. Sitä vanhemmat alaikäiset vanhemman mukana.