Hienojen hetkien hotelli keskellä Lahtea

Perinteikkään Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen seinillä olisi lukemattomia ja toinen toistaan uskomattomampia tarinoita kerrottavanaan – kunpa seinät osaisivat puhua! Lahden Seurahuoneelle on livahdettu arkea pakoon jo 1890-luvulta lähtien. Salissa on valssattu lukemattomat häätanssit, vuodatettu onnenkyyneliä, siemailtu sampanjaa ja nautittu luvan kanssa arjen luksuksesta. Seurahuoneen vällyjen väliin on käpertynyt vieraita aina marsalkka Mannerheimista Ruotsin kuninkaallisiin. Myös sinä olet osa tätä upeaa arvovieraiden joukkoa, ja olemme todella iloisia saadessamme sinut vieraaksemme.

Nautinnollista ylellisyyttä arkeen

Perinteikkyys ja luotettavuus eivät tarkoita sitä, ettemme olisi uudistuneet ajassa. Viimeisen päälle uudistettu hotellimme tarjoaa majoitusta kaikkiin tarpeisiin: Ehkä haluat yöpyä kodikkaassa yhden hengen huoneessamme tai nauttia seuralaisesi kanssa viihtyisästä kahden hengen huoneestamme ihanine palveluineen? Tai kenties kaipaat vierailultasi vielä hieman ekstraa – lisää avaruutta, yksilöllisyyttä tai taianomaista luksusta? Kerro vain toiveesi, niin me toteutamme ne.

Hotellimme monipuolinen huonetarjonta kasvoi entisestään kevään ja kesän 2020 aikana 22 uudella tasokkaalla huoneella, joiden sisustus ja palvelut ovat saaneet inspiraatiota kansainvälisistä hotelleista. Huhtikuussa 2021 hotellihuoneidemme lukumäärä kasvoi vielä 50 uudella upealla huoneella, kun Sokos Lahden 3. kerrokseen kätketty Seurahuone Loft House avasi ovensa vieraille. Loftin ylellistä kodikkuutta huokuvat huoneet, lempeiden löylyjen tilaussaunat, tunnelmallinen lounge ja upea sisäpuutarha tarjoavat todellisen irtioton arjesta ja täyttävät – tai jopa ylittävät – vaativankin matkailijan odotukset. Seurahuone Loft Housessa arki saa hetkeksi kultareunuksen ja unelmat siivet.

Sydämellisesti tervetuloa viettämään meille unohtumaton viikonloppu, työ- tai lomapäivä viihtyisästä miljööstä nauttien. Hienot hetket eivät ole sattumaa.