Palveleva vuokraamomme sijaitsee luonnossa, kävelymatkan päässä Lahden keskustasta. Voit aloittaa retkesi suoraan vuokraamomme pihasta, josta pääset tunnetusti monipuolisille Salpausselkä Unesco Global Geopark- reitistöjen sorapohjaisille ulkoilureiteille ja teille.

Ihastu huhtikuussa intensiivisen kevään valoon ja heräävään luontoon, nauti keskikesän yöttömistä öistä ja syksyn väriloistosta. Maaseudun peltomaisemat ja pikkukylät johdattavat Sinut tauolle ihastuttavaan pieneen kahvilaan tai pizzapaikkaan. Matkan varrella on hyviä uimapaikkoja, muista pakata uima-asu ja pyyhen mukaan retkelle

Gravel-pyöräilyyn hurahtaa todella helposti! Rento ajoasento mahdollistaa seurustelun ystäviesi kanssa ja pääset nauttimaan maisemista. Säädämme pyörän asiakkaan mittojen mukaan ja opastamme hallintalaitteiden käytön.

Laadukkaat pyörämme on varusteltu juomapullotelineillä ja monipuolisilla SPD- kombipolkimilla, jos haluat käyttää omia polkimia tai avopolkimia, vaihdamme ne veloituksetta.

Gravelpyörä vuokra sisältää: Huollettu gravelpyörä, kypärä, suojalasit, tukeva U-lukko pakattuna pieneen selkäreppuun ja ladattavat etu- ja takavalaisimet.

Lisähintaan saatavilla: Garmin GPS- laite sekä retkivarustus joka sisältää lokasuojat, tavaratelineen ja 2 sivulaukkua.

Saat meiltä parhaat ja ajantasaiset reittivinkit paikanpäällä.

Vuokraamoomme on helppo tulla kävellen, kaupunkipyörällä, bussilla tai taksilla, pihassa myös hyvin ilmaista parkkitilaa asiakkaiden ajoneuvoille.

Suosittelemme varaamaan ennakkoon!