Jannen Kalastus ja KaYakki vuokraa laadukkaita retkeilyvarusteita luonnossa liikkumista ja yöpymistä varten Lahden, Vääksyn, Padasjoen ja Sysmän alueilla.

Vuokrattavien tuotteiden valikoimaan kuuluvat perusvarusteet, kuten rinkat, teltat, riippumatot, makuualustat, tarpit ja kuivapussit.

Myös siisti ja tilava 8-hengen teltta (Coleman Octagon Green) vuokrattavana retkelle, kesätapahtumiin tai messuille.

Retkeilyvarusteiden vuokrauksen lisäksi saat meiltä halutessasi myös kajakit ja kanootit vuokralle. Melo esimerkiksi Päijänteen kansallispuiston Kelvenne-saareen toteuttamaan ikimuistoinen retki Suomen kauniissa luonnossa. Näillä alueilla koet puhtaat ja kirkkaat järvivedet. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Vuokraamme retkeilyvarusteita luonnossa liikkumista ja yöpymistä varten. Jotta kajakki- tai patikointiretki onnistuu hyvin, tarvitaan riittävät retkeilyvarusteet. Näihin varusteisiin kuuluvat muun muassa rinkat, teltat, riippumatot, makuualustat, tarpit ja kuivapussit. Myös 8-hengen siisti ja tilava teltta (Coleman Octagon Green) vuokrattavana.

Halutessasi voit vuokrata kajakin tai kanootin sekä retkeilyvarusteet yhdessä paketissa tai vain tarvitsemasi tuotteet oman tilanteesi mukaan. Retkeilyvarusteille on myös kuljetuspalvelumahdollisuus kuten kaikille muillekin tuotteillemme. Kerro meille mihin olet suuntaamassa ja me tuomme varusteet sopivaan paikkaan!