Leppoisia löylyjä

Lahden seudulla löylyttelette perinteisessä rantasaunassa, kivikautisessa saunassa tai vaikka sammalsaunassa. Kehon ja mielen hellittelyä tarjoavat myös ihanat spa-hoidot tunnelmallisissa kylpylöissä.

Mikä voisi olla suomalaisempaa kuin saunominen? Saunominen järven rannalla!

Lahden seudun upeat järvenrantakohteet tarjoavat Järvi-Suomi -luksusta puhtaiden vesien ja suurella sydämellä tuotettujen palveluiden äärellä.

Ilola Innin Infinity Pool on luksusta Päijänteen rannalla

Ilolan tyylikäs kahdeksan huoneen boutiquehotelli, rantaravintola, saunat ja kokoustila sijaitsevat Sysmässä. Saunaelämys on täydellinen, kun pulahdat ympäri vuoden avoinna olevaan upeaan Infinity-altaaseen.

Lue lisää

Hemmottelua Heinolan kylpylöissä

Kumpeli Span intiimistä kylpylästä löytyy neljän erilaisen saunan Saunamaailma, pore- ja terapiaaltaat, kuuma-kylmä-kävelyallas sekä ihana relax-tila lämpötuoleineen ja suolahuoneineen.

Holiday Club Vierumäen Day Spa tarjoaa hemmottelua monipuolisen hoitovalikoiman muodossa.

Nowenessa voit rentoutua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmotteluhoitoihin kuuluvat mm. turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta.

Luksussaunailta Fennadan Presidenttisviitissä

Vierumäen Hotelli Fennadan ylimmässä kerroksessa sijaitsevan Presidenttisviitin terassilta löytyy iloinen yllätys – ylellinen saunamaailma porealtaineen hienojen Vierumäki-näkymien kera. Presidenttisviitti sopii 6-8 hengen saunailtaan. Hinta alkaen 515 €/yö. Presidenttisviitin läheisyydestä löytyy Deluxe-sviittejä, joihin on helppo majoittaa muut saunojat.

Varaa tästä

Savusaunaelämys ja illallinen elämyskokin isännöimänä Vierumäellä

Vierumäen Mustalammen rannalla sijaitsee kaksi tunnelmallista tilausravintolaa savusaunoineen. Kalliokammin ja Karhunpesän illalliskokemuksen kruunaavat kynttilänvalossa nautittu elämyskokin paikan päällä valmistama menu.

Kalliokammin tai Karhunpesän savusaunaelämys ja illallinen elämyskokkimme isännöimänä alkaen 110 € / henkilö, minimi 10 hlöä. Pakettiin sisältyy 1,5 tunnin savusaunavuoro lempeissä löylyissä, pyyhkeet ja pesuaineet. Illalliseen Kalliokammin hämärässä, kynttilänvalossa meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, illalliskokemuksen kruunaa elämyskokkimme asiakkaiden seurassa viimeistelemät tarjoilut. Kalliokammilla ja Karhunpesällä täydet anniskeluoikeudet.

Varaa tästä

Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat Kettujärven rannalla. Erikoisin saunoista on Sammalsauna, jossa voit kuunnella mielimusiikkiasi, laulaa karaokea tai katsoa mieliohjelmaa saunoessasi.

Yhdistä saunaelämys kokouspäivään ja varaa VIP-kokouspaketti. Kokous alkaa Järvineidon sampanja-maljoilla. VIP huvila Auringonsilta on käytösänne kokouspäivän ajan. Oman kokkimme valmistama lounas sekä neljän ruokalajin illallinen juomineen tunnelmallisessa ravintolassamme kuuluvat pakettiin. Löylyt uniikissa Sammalsaunassa ja ulkoporeallas tähtitaivaan alla kruunaavat päivän. Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas maalaisaamiainen järvinäköalasta nauttien.

Lue lisää Yli-Kaitala Resortista

Herkuttelua Pajulahden Rantasaunoilla

Liikuntakeskus Pajulahden modernit rantasaunat ja upein järvinäkymin varustettu takkahuone tarjoavat mainiot puitteet illanviettoihin. Pajulahden keittiö on luonut rantasaunalle oman elämysmenun.

Katso koko elämysmenu tästä

Joogaa savusaunassa ja perinteisiä saunahoitoja

Saunaelämys potenssiin kymmenen! Keräsimme vinkkejä ihanista saunahoidoista.

Kokeile saunajoogaa Hollolan Hirven tunnelmallisessa savusaunassa, keskellä Hollolan maalaismaisemaa.

Luontoemon villiyrttiretkellä suunnataan metsään ja hankitaan sieltä sopivat yrtit saunaa varten. Halutessanne villiyrteistä voi valmistaa myös vaikkapa luonnonkosmetiikkaa tai villiyrttiruokia.

Travellamon perinnesaunottaja taas tutustuttaa kansanparannukseen esimerkiksi vihtomisen avulla. Vihtoina käytetään mm. koivua, leppää, katajaa, pihlajaa, lehmusta, tammea, vaahteraa, omenapuuta ja syreeniä.

Yleiset saunavuorot

Nosturi Sauna & Beach

Lahden Nosturin saunamaailman kolme saunaa lämpiävät tiistaista sunnuntaihin. Saunoissa nautit leppoisat löylyt ja nautit samalla upeista järvimaisemista. Nosturin persoonallinen saunamaailma tarjoaa rentoutumista näköalasaunassa, puusaunassa ja rantasaunassa sekä yksityisen uimarannan, josta pulahdat Vesijärveen ympäri vuoden.

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet, mutta sauna- ja suihkutila on kaikille yhteinen. Uima-asu on pakollinen koko sauna-alueella.

saunaan