Leppoisia löylyjä

Lahden seudulla löylyttelette perinteisessä rantasaunassa, kivikautisessa saunassa tai vaikka sammalsaunassa. Kehon ja mielen hellittelyä tarjoavat myös ihanat spa-hoidot tunnelmallisissa kylpylöissä.

Mikä voisi olla suomalaisempaa kuin saunominen? Saunominen järven rannalla!

Lahden seudun upeat järvenrantakohteet tarjoavat Järvi-Suomi -luksusta puhtaiden vesien ja suurella sydämellä tuotettujen palveluiden äärellä.

Sauno Päijänteen ja Vesijärven rannoilla – tai keskellä kaupunkia

Saunapaviljonki Majakkapaviljongin luona Vääksyn kanavalla

Saunapaviljonki Vääksyssä

Vääksyn Majakkapaviljonki-ravintolan naapuriin on avattu moderni 20 hengen Saunapaviljonki, josta pääset pulahtamaan Päijänteen aaltoihin omalta yksityislaiturilta.

Lehmonkärki Lasisauna Glass sauna Lake Päijänne

Lehmonkärjen Saunamaailma Asikkalassa

Lasisauna, aito savusauna, sähkösauna, ulkoaltaat ja allasbaari muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden Päijänteen rannalla. Saunamaailmaan mahtuu saunomaan jopa 100 henkeä.

Mukkulan kartano rantasauna

Mukkulan kartanon rantasauna

Sauno täysin uudistetuissa saunatiloissa Vesijärven rannalla, 10 minuutin päässä keskustasta. Kaksi vierekkäistä saunatilaa palvelevat hyvin isompaakin porukkaa.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Loft House Lounge saunaan lähtö

Seurahuone Loft House Lounge

Seurahuone Loft Housen tunnelmallinen Lounge-tila sopii täydellisesti 30 hengen luoviin tilaisuuksiin ja illanviettoihin. Loungen yhteydestä löytyy myös kaksi 10 hengen saunaa rentoa iltatilaisuutta ajatellen. Myös kaksi Loft Housen loft-huoneista sijaitsee aivan Loungen äärellä ja ne sopivatkin mainiosti vaikkapa luovan työskentelyn tiloiksi pienryhmille.

Ilola Innin Infinity Pool on luksusta Päijänteen rannalla

Ilolan tyylikäs kahdeksan huoneen boutiquehotelli, rantaravintola, saunat ja kokoustila sijaitsevat Sysmässä. Saunaelämys on täydellinen, kun pulahdat ympäri vuoden avoinna olevaan upeaan Infinity-altaaseen.

Lue lisää

Hemmottelua Heinolan kylpylöissä

Kumpeli Span intiimistä kylpylästä löytyy neljän erilaisen saunan Saunamaailma, pore- ja terapiaaltaat, kuuma-kylmä-kävelyallas sekä ihana relax-tila lämpötuoleineen ja suolahuoneineen.

Holiday Club Vierumäen Day Spa tarjoaa hemmottelua monipuolisen hoitovalikoiman muodossa.

Nowenessa voit rentoutua altailla sekä kokea suomalaisen saunakulttuurin parhaat palat. Hemmotteluhoitoihin kuuluvat mm. turvehoito, suola-huonehoito sekä kuivavesihieronta.

Luksussaunailta Fennadan Presidenttisviitissä

Vierumäen Hotelli Fennadan ylimmässä kerroksessa sijaitsevan Presidenttisviitin terassilta löytyy iloinen yllätys – ylellinen saunamaailma porealtaineen hienojen Vierumäki-näkymien kera. Presidenttisviitti sopii 6-8 hengen saunailtaan. Hinta alkaen 515 €/yö. Presidenttisviitin läheisyydestä löytyy Deluxe-sviittejä, joihin on helppo majoittaa muut saunojat.

Varaa tästä

Savusaunaelämys ja illallinen elämyskokin isännöimänä Vierumäellä

Vierumäen Mustalammen rannalla sijaitsee kaksi tunnelmallista tilausravintolaa savusaunoineen. Kalliokammin ja Karhunpesän illalliskokemuksen kruunaavat kynttilänvalossa nautittu elämyskokin paikan päällä valmistama menu.

Kalliokammin tai Karhunpesän savusaunaelämys ja illallinen elämyskokkimme isännöimänä alkaen 110 € / henkilö, minimi 10 hlöä. Pakettiin sisältyy 1,5 tunnin savusaunavuoro lempeissä löylyissä, pyyhkeet ja pesuaineet. Illalliseen Kalliokammin hämärässä, kynttilänvalossa meiltä löytyy useita erilaisia vaihtoehtoja, illalliskokemuksen kruunaa elämyskokkimme asiakkaiden seurassa viimeistelemät tarjoilut. Kalliokammilla ja Karhunpesällä täydet anniskeluoikeudet.

Varaa tästä

Uutuus: Saunailta Heinäsaaressa Tähtisilta-maisemissa

Saunailta pidemmän kaavan mukaan Heinolan kauniissa Heinäsaaressa. Saunapaketti alkaen 59 €/hlö sisältäen tilaussaunan kahdeksi tunniksi, valitsemanne saunamenun, saunasnacksit ja monitoimitilan neljäksi tunniksi. Minimi 6 hlöä, max 15 hlöä.

Lue lisää ja varaa täältä

Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat Kettujärven rannalla. Erikoisin saunoista on Sammalsauna, jossa voit kuunnella mielimusiikkiasi, laulaa karaokea tai katsoa mieliohjelmaa saunoessasi.

Yhdistä saunaelämys kokouspäivään ja varaa VIP-kokouspaketti. Kokous alkaa Järvineidon sampanja-maljoilla. VIP huvila Auringonsilta on käytösänne kokouspäivän ajan. Oman kokkimme valmistama lounas sekä neljän ruokalajin illallinen juomineen tunnelmallisessa ravintolassamme kuuluvat pakettiin. Löylyt uniikissa Sammalsaunassa ja ulkoporeallas tähtitaivaan alla kruunaavat päivän. Hyvin nukutun yön jälkeen maistuu runsas maalaisaamiainen järvinäköalasta nauttien.

Lue lisää Yli-Kaitala Resortista

Herkuttelua Pajulahden Rantasaunoilla

Liikuntakeskus Pajulahden modernit rantasaunat ja upein järvinäkymin varustettu takkahuone tarjoavat mainiot puitteet illanviettoihin. Pajulahden keittiö on luonut rantasaunalle oman elämysmenun.

Katso koko elämysmenu tästä

Joogaa savusaunassa ja perinteisiä saunahoitoja

Saunaelämys potenssiin kymmenen! Keräsimme vinkkejä ihanista saunahoidoista.

Kokeile saunajoogaa Hollolan Hirven tunnelmallisessa savusaunassa, keskellä Hollolan maalaismaisemaa.

Luontoemon villiyrttiretkellä suunnataan metsään ja hankitaan sieltä sopivat yrtit saunaa varten. Halutessanne villiyrteistä voi valmistaa myös vaikkapa luonnonkosmetiikkaa tai villiyrttiruokia.

Travellamon perinnesaunottaja taas tutustuttaa kansanparannukseen esimerkiksi vihtomisen avulla. Vihtoina käytetään mm. koivua, leppää, katajaa, pihlajaa, lehmusta, tammea, vaahteraa, omenapuuta ja syreeniä.

Yleiset saunavuorot

Lahden Urheilukeskus Maauimala Lahti Sports Centre Outdoor swimming pool

Lahden maauimalan sauna

Lahden urheilukeskuksen sydämessä sijaitsevassa maauimalan saunassa pääsee löylyttelemään kesäisin vaikka joka päivä.

Saunat, peseytymistilat ja pukutilat sijaitsevat mäkikatsomorakennuksessa. Saunan lauteilta avautuu maisema ikonisille hyppyrimäille. Sisäänkäynnin yhteydessä toimii kahvio.

Maauimala on avoinna 24.5. – 14.8. 2022

Mukkulan kartanon rantasauna

Mukkulan kartanon rantasauna

Mukkulan kartanon upealla rantasaunalla saunotaan yleisövuoroilla lauantaisin ja sunnuntaisin klo 11.00-14.00. Sauna sijaitsee aivan Vesijärven rannalla, joten samalla on helppo pulahtaa uimaankin.

Varaathan paikkasi yleiselle saunavuorolle etukäteen.

Saunan hinta on 16€/hlö, sis. sauna & saunajuoma

Oma pyyhe mukaan.

Mies ämpäreiden kanssa tulossa saunasta

Heinolan Rantakylpylä

Kylpylänrannan kuusikulmainen sauna sijaitsee Heinolan suosituimman uimarannan vieressä aivan keskustan tuntumassa. Saunalla on yleiset saunavuorot elokuussa perjantaisin ja sunnuntaisin klo 19-21.

Sauna on sekasauna, joten uimapuku päällä saunaan.

Saunavuoron hinta (1,5 h):
Aikuinen 10 €
Lapset, opiskelijat, työttömät 5 €

Saunan ja uimarannan lisäksi Rantakylpylällä on kesäkioski ja vierasvenesataman palvelut.

Herrasmannin sauna

Lahden Ahtialassa Herrasmannin leirintäalueella sijaitsevassa saunassa pääsee saunomaan yleisillä saunavuoroilla:

Ke 15.00 – 18.30

La 14.00 – 17.30

Su 14.00 – 17.30

Hinta 6€ / hlö. Eläkeläiset työttömät yms. 5€ /hlö. Herrasmannista löytyy uimaranta, mökkejä, kahvila sekä leirintä- ja ulkoilualue.

Nosturi Sauna & Beach

Nosturin Saunassa nautit leppoisat löylyt ja nautit samalla upeista järvimaisemista. Maisemasauna on Skybarin yhteydessä Ravintola Nosturin kattoterassilla.

Miehille ja naisille on omat pukuhuoneet, mutta sauna- ja suihkutila on kaikille yhteinen. Uima-asu on pakollinen koko sauna-alueella. Voit myös vuokrata uima-asun tai kylpytakin.

Saunomaan pääsee kesällä

Maanantaisin klo. 12.00-16.00

Tiistaista sunnuntaihin klo. 11.00-16.00

12€/hlö

saunaan

Kaikki Lahden seudun tilaussaunat löydät täältä

Saunat
Lahti

Billebeino Padel

Billebeino Padel Lahti sijaitsee Salpausselkä Parkissa Lahden Kärpäsenmäellä. Keskuksesta löytyy kuusi MejorSet -kenttää, joista kaksi on varustettu Battery Player Music Plug In -järjestelmällä. Keskuksesta löydät myös miesten ja naisten pukuhuoneet suihkuilla, tilaussaunan, Pro-Shopin sekä ravintolan.

Saunat
Heinola

Rantakylpylä

Kylpylänrannan sauna on tunnelmallinen, rentoutumisen ja virkistäytymisen paikka aivan Heinolan keskustan tuntumassa. Kylpylänrannan saunaan mahtuu kerralla noin 20 saunojaa. Kesäisin saunan yhteydessä toimii kioski, josta voi ostaa kaikenlaisia herkkuja. Talvella on mahdollisuus avantouintiin. Saunalla järjestetään kaikille avoimia vuoroja viikoittain ympäri vuoden. Lisäksi voit vuokrata saunaa omaan käyttöön esimerkiksi kaveriporukalla tai polttareihin. Yleiset saunavuorot perjantaisin ja lauantaisin klo 18.30 – 20. Sauna on sekasauna. Heinäkuussa Rantakylpylä on avoinna joka päivä aamusta iltaan.

Saunat
Lahti

Harjula-keskuksen sauna-allasosasto

Harjula-keskuksen viihtyisä sauna-allasosasto sisältää kaksi saunaa ja kaksi pukuhuonetta, uima-allastilan ja tunnelmallisen Syreeni-takkahuoneen.

Saunat
Lahti

Ravintola Santa Fé:n saunatila

Santa Fé:n saunatila sijaitsee ravintolan yläkerrassa Lahden ydinkeskustassa. Nauti illanistujaisista tai kokousta rennosti noin 15 hlön saunaosastolla.

Saunat
Vierumäki

Vierumäki | Valkjärven Palmu

Tilauskesäravintola Valkjärven Palmussa nautit herkullisesta illallisesta saunaillan päätteeksi järvimaisemaa ihaillen. Ravintola sopii hyvin myös erilaisiin yksityistilaisuuksiin tarjoten tilat 30 henkilölle.

Saunat
Lahti

Nosturin Sauna & Beach

Nosturin Saunassa nautit leppoisat löylyt ja nautit samalla upeista järvimaisemista Teivaan satamassa Lahdessa. Maisemasauna on Skybarin yhteydessä Ravintola Nosturin kattoterassilla. Beach-alueelta löytyy myös Huurre-sauna, joka on suunnittelukilpailun voittaja.

Saunat
Lahti

Myllysaaren sauna

Myllysaaren sauna toimii tilauksesta kauniissa Myllysaaressa. Saunomaan mahtuu 15 henkeä kerrallaan lauteille, tiivistäen vähän enemmän.

Saunat
Lusi

Vidnäsin Kartano Oy

Vidnäsin Kartano sijaitsee Lusissa, Heinolassa kauniin Ala-Rieveli järven rannalla. Vidnäsin . Kartanon historiaa tunnetaan 1700-luvun loppupuolelta asti. Kartanon alueella on vuokrattavana mökki-, caravan- ja aittamajoitusta. Kartanon saleja on mahdollista vuokrata tilaisuuksiin. Lisäksi vuokrattavana on savusauna ja puusauna. Vuokrattavissa oleva savusauna on 8-10 henkilölle ja puusauna noin kahdeksalle henkilölle. Kartanon saleihin mahtuu max 45 henkilöä ja Riemuriihi – tilaan noin 100 henkilöä.

Saunat
Vääksy

Vanha Vääksy | Saunapaviljonki

Vääksyn Majakkapaviljonki-ravintolan naapurista löytyy nyt myös moderni 20 hengen Saunapaviljonki, josta pääset pulahtamaan Päijänteen aaltoihin omalta yksityislaiturilta. Saunamenu maistuu kylpemisen päälle.

Saunat
Sysmä

Ilola Inn

Täysin uudistettu yli 130-vuotias hirsikievari on valmistunut Sysmän Suopeltoon. Ilola Inn on korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta, lähiruokaa, aktiviteettejä ja nautintoja Päijänteen rannalla.

Saunat

Enonsaari

Vesijärvellä sijaiseva Enonsaari on mukava picnic- ja retkeilykohde, jossa toimii kesäaikaan kahvila.

Saunat
Mankala

Sammalsauna | Yli-Kaitalan Lomamökit

Varaa nyt saunailta Sammalsaunassa VisitLahti -verkkokaupasta ja koe ainutlaatuinen Saunaelämys!

Saunat
Lahti

Sport & Music Bar Peluri

Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Sport & Music Bar Peluri tarjoaa maittavaa kotiruokalounasta sekä herkullisia á la carte -annoksia. Tarjolla myös laadukkaita panimotuotteita.

Saunat
Asikkala

Lehmonkärki | Saunamaailma

Lehmokärjen Saunamaailmassa koet aitoa suomalaista saunatunnelmaa 100 vuotta vanhasta savusaunasta moderniin Lasisaunaan. Saunamaailma sijaitsee edustushuvila Isohaavan terassilla, aivan Päijänteen rannalla. Saunamaailman terassit ja altaat on rakennettu osittain veden päälle ja niistä aukeaa huikea rantamaisema Päijänteelle.

Saunat
Asikkala

Lehmonkärki | Savusauna

Lehmonkärjen perinteikäs, 100 vuotta vanha, käsin veistetty puulla lämmitettävä suomalainen savusauna kruunaa saunomisnautinnon. Sauna on aivan Päijänteen rannassa ja saunan terassilta pääsee suoraan pulahtamaan kirkasvetiseen järveen.

Saunat
Lahti

Lahden Mieskuoron tilat

Lahden Mieskuoron tilat sijaitsevat aivan Lahden keskustassa ja ovat vuokrattavissa mitä moninaisempiin tilaisuuksiin. Huoneistossa on juhlasali 120 henkilölle, kahvio 32 henkilölle, keittiötilat sekä alakerrassa on kabinetti ja saunaosasto enintään 25 henkilölle.

Saunat
Lahti

Metsola Center

Metsola Center sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Lahden keskustasta, Alasenjärven rannalla. Juhlasalissa on upeat puitteet erilaisille perhejuhlille, kuten häille ja syntymäpäiville sekä myös yritystilaisuuksille. Ilmastoituun juhlasaliin saadaan katettua pöydät jopa 80 hengelle.

Saunat
Lahti

Vesijärven satama | M/S Happy Days

M/S Happy Days tarjoaa tilausristeilyjä max. 12 hengelle. Ikimuistoinen risteily räätälöidään ja järjestetään asiakkaan tarpeiden mukaiseksi, mahdollisuus myös ruokailla. Aluksella on oma puulämmitteinen sauna, josta on mukava pulahtaa järveen vilvoittelemaan. Lisätietoja kotisivuiltamme.

Saunat
Heinola

Kumpeli Spa

Heinolan luonnonkauniissa kaupungissa sijaitseva Kumpeli on monipuolinen ja viihtyisä kylpylähotelli. Kumpelin sijainti aivan kaupungin keskustan tuntumassa ja upean Tähtiniemen sillan kupeessa tarjoaa loistavat puitteet lomailulle.

Saunat
Kalkkinen

Marttilan tila

Romanttinen maalaistalo vuodesta 1860 Asikkalan Kalkkisissa, rauhallisessa Päijät-Hämeen maisemassa. Marttilan tila sopii erinomaisesti kokous- ja juhlatilaisuuksiin maksimissaan 50 henkilölle.

Saunat
Lahti

Hotelli Scandic Lahti City

Scandic Lahti City sijaitsee Lahden ydinkeskustassa kaupungin suosituimman kauppakeskuksen yhteydessä ja parhaiden ostospaikkojen välittömässä läheisyydessä. Scandicissa asut mukavasti keskellä kaupungin sykettä ja nautit iloisesta sekä ystävällisestä palvelusta.

Saunat
Lahti

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Lahden Seurahuone on yksi suomalaisista hotelliklassikoista. Seurahuone on talo, missä ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu täydellä sydämellä. Solo-hotellien missio on palvella vieraitaan Patron-hengessä, talon isäntinä ja emäntinä. Tarina alkaa jo 1890 luvulta, josta asti Seurahuoneella on tarjoiltu "kestiystävällisyyttä". Arvovieraat kautta aikojen ovat arvostaneet Seurahuoneen henkeä. Marsalkka Mannerheim oli yksi vakioasiakkaista. Hän ei suinkaan ole ainoa talossa käynyt arvovieras. Seurahuoneella ovat majoittuneet niin Ruotsin kuninkaaat, neuvostojohtajat kuin Suomen presidentitkin.

Saunat
Sysmä

Luontoemon villiyrttiretki | Luontoemo

Opi löytämään, keräämään ja hyödyntämään suomalaisen luonnon kasviaarteita luonnonyrttiasiantuntija Luontoemon kanssa!

Saunat
Sysmä

Villa Rapala

Villa Rapala on Päijänteen rannalla Sysmässä sijaitseva uniikki edustustila yritysten kokous-, koulutus- ja virkistymistarpeisiin. Se sijaitsee noin kahden tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Saunat
Lahti

Lahden Keilahalli

Lahden keilahalli on auki seitsemän päivää viikossa. 20 rataa, hohtokeilailua perjantai- ja lauantai-iltaisin, kaksi biljardipöytää ja flipperiä, pro-shop ja valmennusta tilauksesta.

Saunat
Heinola

Kylpylähotelli Nowene

Jätä kiireet ja nauti laatuajasta hyvän olon kylpylähotellissa Heinolassa. Ei melua, ei hälyä ei kiirettä. Hemmottele kehoasi ja mieltäsi paikassa, jossa on jo vuosikymmeniä virrannut hyvää oloa ja hyvinvointia. Voit rauhoittua, nauttia hiljaisuudesta, lämmöstä ja kotimaisten perinnehoitojen voimaannuttavista vaikutuksista. Nauti luonnon parantavista turvehoidoista, suolahuoneesta sekä huippukylmästä tai rentoudu täydellisesti kuivavesihieronnan rytmissä. Anna ympärillä olevan valon, veden, raikkaan ilman ja luonnon tehdä ihmeitä ja piristää arkesi.

Saunat
Lahti

Saunansisu

Saunansisu tarjoaa Lahden keskustassa perinteistä- ja kuivakuppausta, sekä sauna- ja haudehoitoja. Tarjolla on myös mm. turvesaunotusta ja ruusu-hunaja-suolasauna. Hoitoja antaa kuulu Timo "Sauna-Timo" Kaukonen.

Saunat
Paaso

Hämeenniemen Lomahuvilat

Hämeenniemen korkeatasoiset lomahuvilat sijaitsevat kauniin järven rannalla Heinolan Paasossa, 27km Heinolan keskustasta. Hämeenniemestä löytyy neljä eri kokoista huvilaa, jotka muodostavat kaksi erilaista kokoustilakokonaisuutta. Vuokrattavana myös rantasauna, johon mahtuu mukavasti 10 henkeä.

Saunat
Iitti

Radalla Resort

Radalla Resort on Iitin Urajärven rannalla sijaitseva loma-, kokous- ja virkistyskohde. Resort tarjoaa mukavaa majoitusta hotelli- ja kartanohuoneissa, maukasta ruokaa kartanoravintola Balladissa, rentouttavia sauna- ja virkistyspalveluja, mukavia kokouksia ja ikimuistoisia juhlia. Radalla Resortin ympäristössä riittää tekemistä: saunomista ja uimista, retkeilyä omatoimisesti tai ohjatusti, SUP-lautailua, veneilyä, pyöräilyä, tikkupullan ja letunpaistoiltoja. Lähistöllä on paljon suosittuja käyntikohteita. Kesällä 2021 Resortin viikkoja rytmittää viikko-ohjelma, jossa on mm. puuha- ja retkivinkkejä.

Saunat
Vierumäki

Savusaunat | Vierumäki

Savusaunat ja tilausravintola Kalliokammi ja Karhunpesä, sijaitsevat Vierumäen alueella mutta omassa rauhassa luonnon keskellä Mustalammen rannalla.

Saunat
Hollola

Savusauna | Hollolan Hirvi

Hollolan Hirven järeästä haavasta tehty savusauna sijaitsee kumpuilevassa hämäläismaisemassa vain 15 minuutin ajomatkan päässä Lahdesta. Savusauna on varattavissa ryhmille pääsääntöisesti huhtikuusta joulukuuhun. Talvikuukausina savusauna lämmitetään vain erikoistapauksissa. Savusauna on saanut virallisen Sauna from Finlandin myöntämän Authentic Finnish Sauna Experience -laatumerkin.

Saunat
Padasjoki

Kivikautinen sauna | Kullasmarina

Kahden päivän kivikautinen elämyspaketti Padasjoen Kullasmarinassa.

Saunat
Lahti

Jolie Deco

Persoonalliset ja kodikkaat tilat yhdessä Lahden vanhimmista kiinteistöistä. Tila soveltuu erinomaisesti pienten illanistujaisten, kokousten tai saunailtojen järjestämiseen. Hyödynnä pitkä baaritiski sekä edustustasoinen sauna. Hulppeassa saunassa löylyistä nauttii helposti jopa 10 hengen porukka.

Saunat
Lahti

From Dusk till Dawn

Lahden Sopenkorvessa sijaitseva rento ja erittäin persoonallisesti sisustettu tilaussauna ja juhlatila, josta löytyy kaikki saman katon alta. Tilaa riittää aina 39 henkilölle, ja löylyyn mahtuu 8-10 saunojaa kerrallaan.

Saunat
Lahti

K&M Kuntokeskus

Laadukas ja virkistävästi sisustettu saunatila lähellä Lahden keskustaa. Porealtaalla varustettu tila tarjoaa erinomaiset puitteet jopa 12 hengen saunailtoihin ja muihin virkistystilaisuuksiin. Tila koostuu tilavasta sauna- ja kylpyosastosta, neuvottelutilasta ja pukuhuoneesta. Neuvottelutilan varustukseen sisältyy myös taulu-tv ja jääkaappi. Sauna- ja kylpyosastolta löytyy poreallas, kaksi suihkua ja tilava sauna, johon mahtuu kerralla suurempikin porukka!

Saunat
Lahti

Vuorikadun saunatilat

Saunatilat Lahden ydinkeskustassa max. 25 hengelle.

Saunat
Vääksy

Hotelli Tallukka

Iso tai pieni ryhmä kokoontuu viihtyisästi Tallukan toimivissa tiloissa. Istuvan ryhmän koko voi olla 8–500 henkeä, näyttelyssä tai asiakastilaisuudessa jopa 1000 henkeä. Kokoustiloistamme aukeava maisema siivittää pitkänkin tilaisuuden virkeästi päätökseen. Ruokailut ja muut tarjoilut saat tilauksesta kokous- tai näyttelytilojen yhteyteen.

Saunat
Padasjoki

Pitokärki

Pitokärki sijaitsee Padasjoella kirkasvetisen Päijänteen rannalla, 11km päässä Padasjoen satamasta. Pitokärki tarjoaa upeat puitteet monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin, oli kyseessä syntymäpäivät, häät tai kokous. Pitokärjen monipuoliset catering- ja ohjelmapalvelut mahdollistavat onnistuneen kokouksen tai virkistyspäivän.

Saunat
Nastola

Rantasauna | Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahdessa on neljä, kesässä 2018 täysin remontoitua rantasaunaa 10-30 henkilölle. Saunasta pääsee pulahtamaan suoran kirkasvetiseen Iso-Kukkaseen.

Saunat
Iitti

Iitin Veteraanimaja

Vastikään peruskorjattu kokous- ja saunatila Iitin Jokuessa, Kymijoen Leininselkä-järven rannalla. Kokous- ja juhlatila max. 60 hengelle ja kaksi rantasaunaa.

Saunat
Lahti

Kahvisaaren sauna

Kahvisaaren rantasaunaa voi vuokrata erilaisiin tilaisuuksiin. Saunasta löytyy myös takkahuone ja grillaustila.

Saunat
Lahti

Lomakeskus Lepola

Lepola sijaitsee Ahtialassa Alasenjärven rannalla noin 9 kilometrin päässä Lahden keskustasta, hyvien kulkuyhteyksien päässä. Alasenjärven rannalla sijaitseva tilausravintola antaa hyvät puitteet järjestää häitä, syntymäpäiviä, leirejä, sekä konferenssi- ja koulutustilaisuuksia. Salin kapasiteetti on 100 henkilöä.

Saunat
Lahti

Saunaklubi

Saunaklubi on kokoontumis- ja illanviettotila Lahden ydinkeskustassa, Saimaankatu 8 (käynti pihan puolelta). Saunaklubilla on sauna- ja uima-allasosasto sekä baarin puoli, jossa keittiö. Baaritila n. 25 henkilölle, saunaan mahtuu 7–8 henkilöä kerrallaan.

Saunat
Lahti

Sauna | Kongressi- ja konserttikeskus Sibeliustalo

Korkealla vanhassa osassa sijaitsevasta kabinettitilasta on jännittävä näköala Metsähalliin sen oksiston tasolta. Saunakabinetti on oiva paikka kokoustaa tai viettää vaikka saunailtaa. Kokoustila sopi n. 30 hengen tilaisuuksiin.

Saunat
Padasjoki

Saunat ja ulkoporeallas | Kullasmarina

Kullasmarina vuokraa saunoja ja 5 henkilön ulkoporeallasta saunailtoihin ja muihin tilaisuuksiin. Käytössä useita saunoja – lomahuviloiden saunat, puulämmitteinen sauna Päijänteen rannalla sekä Padasjoen Aarnin rannassa sijaitseva kivikauden sauna. Saatavana myös siirrettävä palju. Kysy tarjousta.

Saunat
Sysmä

Virtaan kartano

Virtaan Kartano sijaitsee Sysmässä, Virtaan kylällä Tainionvirran varrella. Virtaan Kartano tarjoaa kartanomajoitusta ryhmille sekä mökkimajoitusta kauniissa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Kartano tarjoaa myös mieleenpainuvat ja juhlavat puitteet perhejuhlille, kokouksille ja erilaisille tapahtumille.

Saunat
Lahti

Mukkulan Kartano

Ensimmäiset maininnat Mukkulasta (ruots. Mokulla) ja sen omistajasta lautamies Muukkaisesta löytyvät vuodelta 1466. Kartano on kokenut myös vaiherikasta elämää Von Hausen -suvun omistuksessa 1700 luvulta lähtien. Tänä päivänä Mukkulan Kartanossa toimii täysin uudistettu designkartanohotelli.

Saunat
Lahti

Vesijärven satama | Laivaravintola S/S Ilona

Laivaravintola Kaunis Veeran pikkusisko S/S Ilona tarjoaa mahtavat puitteet järjestää yksityistilaisuudet, viini-illat, juhlat, illanvietot, kokoustilat, sauna-illat ja muut tilaisuudet niin yrityksille kuin yksityisille.

Saunat
Heinola

Cronin’s Guesthouse

Cronin's Guesthouse on kodikas ja idyllinen majatalo & kesäbistro Heinolan järvimaisemissa.

Saunat
Lahti

Poliisien maja

Lahden Poliisien maja on Lahden Kilpiäisissä, Vesijärvenrannalla sijaitseva sauna- ja juhlapaikka. Alueella sijaitsee päärakennus sekä saunarakennus. Päärakennuksessa on istumapaikat noin 60 hengelle. Saunarakennus sijaitsee aivan Vesijärven rannassa ja tarjoaa tilat noin 25 henkilölle.

Saunat
Messilä

Messilän Kartano

Hollolassa sijaitseva Messilä on satoja vuosia vanha tila- ja kartanoalue, jossa henkii edelleen entisaikojen tunnelma. Eteläisen Suomen suosituin hiihtokeskus, á la carte-, Markkina- ja Bistro-ravintolat, toimivat kokoustilat ja upea ympäröivä luonto muodostavat tänä päivänä monipuolisen kokonaisuuden.