Oheisohjelmat tapahtumasi yhteyteen

Painavan asian lisäksi tapahtuma tai kokous voi kaivata yhteistä tekemistä. Tai ehkäpä viihdyttävä tekeminen onkin päivän pääasia? Täältä löydät valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi. Jos et löydä etsimääsi, Visit Lahden myyntipalvelu auttaa. Ota yhteyttä!

Taiteen huippunimiä Malvassa

6.10.2023 – 3.3.2024
Emma Helle, Tamara Piilola ja Pia Sirén:
Tulevaisuuden puutarha

3.11.2023 – 7.4.2024
Sari Soininen: Katseen takana

Yhdistä taide-elämykseen taidetyöpaja, olut-maistajaiset Ant Brew’ssa, lounas Malskin Bistrossa tai kahvit Kahiwassa.  Malvaan pääsee tututumaan myös erilaisilla opastetuilla kierroksilla.

Lue lisää

Haukkaa happea!

Lahden seudulla luonto on kiven heiton päässä jopa keskustan kokoushotelleista. Kävisikö teidän tiimillenne vaikkapa retki suon pitkospuille, elämysmenu laavulla tai kokonainen Summerfest-päivä?

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Makuelämyksiä.

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Kurkkaa vinkkimme kokouspäivän makuelämyksistä.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Lahden seudulla on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Hyvinvointia luonnosta ja liikunnasta

Golfin yritystapahtumat Iitti Golfissa

Iitin Niskaportin 18-väyläinen kenttä Kirkkojärven ja Urajärven kannaksella tarjoaa idylliset puitteet virkistyspäiviin ja firmagolf-kisoihin.

Lue lisää

Saunominen on niin suomalaista

Lehmonkärjen Saunamaailma ja saunajuomat Pool Barista. Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa. Mukkulan kartanon rantasauna vain viisi minuuttia Lahden keskustasta. Nämä ja monet muut upeat saunat löydät Lahden seudulta.

Leppoisia löylyjä

Kulttuuria, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Klassikko: Hiihtomuseon mäkihyppysimulaattori

Kuka on teidän porukan mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden kokea mäkihyppääjän ilmalento Lahden suurmäestä.

Lue lisää

Tootsie saapuu Lahden kaupunginteatteriin

Riemastuttava musikaalikomedia Tootsie on tilannekomiikasta syntyvää huumoria parhaimmillaan. Nopeatempoinen ja vallaton tarina herättää miettimään eri sukupuoliin kohdistuvia odotuksia ja ennakkoluuloja. Pääroolissa Joel Mäkinen. Suomen kantaesitys 6.9.2023 suurella näyttämöllä.

Syyskauden 2023 ensi-iltoihin kuuluvat Tootsien lisäksi Anton Tsehovin Lokki, Aleksis Kiven Nummisuutarit ja rakastettu Vihervaaran Anna.

Keväällä 2024 ensi-iltaan tulevat kaksi Britti-klassikkoa Kuninkaan puhe sekä Jane Austenin rakastettu Emma.

Katso koko ohjelmisto

Kokous Päijänteen aalloilla

Laivakokous vai illallisristeily Vääksyn kanavalle pimenevässä kesäillassa? Esimerkiksi Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla kokoustilan maisema vaihtuu mukavasti – hyppää vaikkapa Lahti-Heinola -laivan kannelle niin ehdit kokouspäivän aikana nähdä kaksi kuvauksellista kanavaakin. Hildenin uutuus on Kimolan kanava -risteilyt.

Tutustu Hildenin laivoihin

Talven luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos ja taas jaksaa!

Lue lisää

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö p. 040 828 4210
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903