Oheisohjelmat tapahtumasi yhteyteen

Painavan asian lisäksi tapahtuma tai kokous voi kaivata yhteistä tekemistä. Tai ehkäpä viihdyttävä tekeminen onkin päivän pääasia? Täältä löydät valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi. Jos et löydä etsimääsi, Visit Lahden myyntipalvelu auttaa. Ota yhteyttä!

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Lahden seudulla luonto on kiven heiton päässä jopa keskustan kokoushotelleista. Kävisikö teidän tiimillenne vaikkapa retki suon pitkospuille, elämysmenu laavulla tai kokonainen Summerfest-päivä?

Lue lisää

Uutta! Esteettömät oheisohjelmat kokouspäivään

Kokosimme tietopaketin esteettömistä luonto- ja liikunta-, kulttuuri- ja makuelämyksistä Lahden seudulla.

Lue lisää

Talven luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos ja taas jaksaa!

Lue lisää

Makuelämyksiä.

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Kurkkaa vinkkimme kokouspäivän makuelämyksistä.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Lahden seudulla on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Saunominen on niin suomalaista

Lehmonkärjen Saunamaailma ja saunajuomat Pool Barista. Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa. Mukkulan kartanon rantasauna vain viisi minuuttia Lahden keskustasta. Nämä ja monet muut upeat saunat löydät Lahden seudulta.

Leppoisia löylyjä

Yritystapahtumien ammattilaisia

Kokous Päijänteen aalloilla

Laivakokous vai illallisristeily Vääksyn kanavalle pimenevässä kesäillassa? Esimerkiksi Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla kokoustilan maisema vaihtuu mukavasti – hyppää vaikkapa Lahti-Heinola -laivan kannelle niin ehdit kokouspäivän aikana nähdä kaksi kuvauksellista kanavaakin. Hildenin uutuus on Kimolan kanava -risteilyt.

Tutustu Hildenin laivoihin

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö p. 040 828 4210
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903