Oheisohjelmat tapahtumasi yhteyteen

Painavan asian lisäksi tapahtuma tai kokous voi kaivata yhteistä tekemistä. Tai ehkäpä viihdyttävä tekeminen onkin päivän pääasia? Täältä löydät valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi. Jos et löydä etsimääsi, Visit Lahden myyntipalvelu auttaa. Ota yhteyttä!

Malva on nyt avattu

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avasi ovensa Malskilla Lahden keskustassa 29.4.2022. Malvaan avatuissa 2000 neliön tiloissa nähdään avajaisnäyttelyinä muotoilun supertähden, hollantilaisen Maarten Baasin Piiloleikki, Lahden kansainvälinen Julistetriennale ja Juuret – aarteita kokoelmista -näyttely. Malvaan pääsee tututumaan erilaisilla opastetuilla kierroksilla. Tulossa on myös erilaisia taidetyöpajoja, jotka sopivat myös oheisohjelmaksi kokouspäivään.

Lue lisää

Haukkaa happea!

Lahden seudulla luonto on kiven heiton päässä jopa keskustan kokoushotelleista. Kävisikö teidän tiimillenne vaikkapa retki suon pitkospuille, elämysmenu laavulla tai kokonainen Summerfest-päivä?

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Makuelämyksiä.

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Kurkkaa vinkkimme kokouspäivän makuelämyksistä.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Talven luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos ja taas jaksaa!

Lue lisää

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Lahden seudulla on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Hyvinvointia luonnosta ja liikunnasta

Messilä 4event lumikenkäily

4eventin tapahtumat ja hyvinvointiohjelmat

Innostavien tapahtumien ja tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Best Lake Nature Adventures lumikenkäretki snow shoe walk

Ota happea opastetuilla luontoretkillä

Best Lake Nature Adventures tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia opastettuja luontoretkiä. Hapekas pyrähdys luontoon ja nokipannukahvit tulilla, mikä sen virkistävämpää! Lahden seudun kokouskohteista on helppoa ja nopeaa ottaa pieni irtiotto metsään, sillä kaikki kohteet sijaitsevat joko luonnon äärellä tai muutaman minuutin matkan päässä metsästä – jopa Lahden keskustasta on vain viisi minuuttia Salpausselälle. Vie ryhmäsi patikoimaan, lumikenkäilemään, pilkkimään, melomaan tai ihan vain istuskelemaan tulille. Linkin takaa avautuvat retket ovat varattavissa jopa minimi 2 hengen ryhmille, suuremmille ryhmille kannattaa kysyä tarjousta.

Padelinpelaajat Vierumäellä Vierumäki Heinola

Vierumäki on liikkujan keidas

Suomen Urheiluopiston upeat puitteet takaavat tasokkaan ja maan monipuolisimman valikoiman liikuntapalveluita, olit sitten järjestämässä tyhy-päivää tai tavallista kokouspäivää hapekkaalla oheisohjelmalla.

Liikuntakeskus Pajulahti efatbike-retkelle lähdössä

Työhyvinvointia Liikuntakeskus Pajulahdesta

Pajulahden monipuoliset liikuntatilat ja kymmenien eri lajien kirjo ovat voittamaton yhdistelmä tyhy-päiviin tai kun etsit pientä liikunnallista ohjelmaa kokouksen oheen. Miltä kuulostaisi tiimipäivä ohjatulla PajuRace-kisalla ja KIN-BALL-pelillä aamiaisineen, lounaineen ja iltapäiväkahveineen, hinta alkaen 43 €/hlö? Tai Voimaa luonnosta -päivä, joka sisältää aamiaisen, patikkaretken, nuotiolounaan ja rantasaunan, hinta alkaen 47 €/hlö?

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Kokeile Kitetirrin sähkömaastopyöräretkeä Salpausselän jääkauden muovaamissa maastoissa. Retki sopii ihan kaikille, sillä sähköpyörä auttaa mäet ylös jos vain niin haluat.

Lue lisää

Curling on kokouspäivien suosikki Vierumäellä

Curling on kaikille sopivaa hauskanpitoa ja täydellistä tiimihengen kohotusta. Vierumäen jäähallissa lajia pääsee kokeilemaan ympäri vuoden Vierumäen ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Curling-tunti ohjauksella alkaen 250€/45min.

Lue lisää

Golfin yritystapahtumat

Lahden seudun kuusi golfkenttää tarjoavat huippuolosuhteet monenlaisille yritystapahtumille. Tarjolla on erilaisia ohjelmia lyhyistä tutustumiskursseista Beat the Pro -haasteisiin enemmän lajia harrastaneille.

Lue lisää

Uutta näkökulmaa Toisintekijöiltä

Toisintekijöiden valmennusten lähtökohtana on vuorovaikutustaitojen kehittäminen, aina ihmisten ymmärryksen kautta. Valmennuksia on saatavilla myös lyhyinä, kokouspäivän mausteeksi sopivina annoksina. Aiheina esimerkiksi tunteet työelämässä tai epävarmuuden sietäminen. Valmennukset sopivat koko henkilöstölle mutta omat valmennukset löytyy myös yritysjohdon tarpeisiin.

Lisää Toisintekijöistä

Joko kokeilit padelia?

Padel on huippuhauska laji! Ei ole ihme, että se on niin suosittua. Padelia pääset kokeilemaan esimerkiksi Vierumäen kentillä. Padel-kenttä alkaen 25€/tunti, yksityistuntina valmennuksella alkaen 70€/tunti.

Varaa tästä
Fenix ohjelmapalvelut fatbike

Miten olisi fatbike tai kickbike?

Fenix Ohjelmapalvelut tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja opastetuista luontoretkistä kokonaisiin liikunnallisiin teemapäiviin. Miltä kuulostaisi fatbike-retki Salpausselälle tai kickbike-kruisailu Lahden rantabulevardilla?

Messilä lumilautailu Snowboarding

Messilän kartano

Messilä on paljon muutakin kuin Etelä-Suomen suurin lumikeskus Hollolassa. Kartanomiljöö kodikkaine majoitusaittoineen tarjoaa uniikit puitteet kokoukselle. Messilän alueella toimii laadukas joukko yrittäjiä, jotka takaavat sinulle onnistuneen oheisohjelman huippumiljöössä.

Lehmonkärki moottorikelkkasafari snowmobile Asikkala

Kelkkasafarit Lehmonkärjessä

Lehmonkärki on eteläisen Päijänteen kelkkailukeidas. Pääset viilettämään Päijänteen jäällä ja upeissa harjumaisemissa. Valittavissasi on kaikkea vasta-alkajien lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin kelkkasafareihin. Retket sisältävät kaikki tarvittavat varusteet ja innostavan opastuksen.

4event virtuaalinen luento Hanna Partanen

4eventin hyvinvointiluennot

Kuinka monena päivänä viikossa tunnet itsesi energiseksi ja levänneeksi? Saatat ajatella, että vain hyvät yöunet ja aamukahvi pohjustavat hyvinvoivan päivän. Näin ei kuitenkaan ole. Kokemus vireydestä on omaa elämänasennetta peilaava mittari ja yhteydessä laajempaan elämänlaatuun. 4eventin 12 matkakohdetta omaan vireyteen -luennolla opit, mitkä 12 tekijää vaikuttavat eniten aamun, työpäivän ja vapaa-ajan energisyyteen. Oppaana matkalla toimii 4eventin koulutettu hyvinvointivalmentaja. Kesto 1-2 tuntia, sopii 10-1000 hengelle.

Saunominen on niin suomalaista

Lehmonkärjen Saunamaailma ja saunajuomat Pool Barista. Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa. Mukkulan kartanon rantasauna vain viisi minuuttia Lahden keskustasta. Nämä ja monet muut upeat saunat löydät Lahden seudulta.

Leppoisia löylyjä

Kulttuuria, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Lahden kaupunginteatteri Waitress

Lahden kaupunginteatteri

Musikaaleja ja draamaa, komediaa ja klassikoita. Syyskaudella 21 Lahden kaupunginteatterissa nähdään mm. Suomen ensiesityksenä Broadway-musikaali Waitress.

Sibeliustalo Sibelius Hall illalla

Sibeliustalo

Kulttuurin ja tapahtumien talo Vesijärven rannalla kätkee sisälleen maailman parhaiden joukkoon äänestetyn konserttisalin sekä suositun Suomi-rockin ja -popin keikkoja vilisevän Finlandia-klubin.

Naiset Radio- ja tv-museo Mastolassa

Lahden Museot

Suosittu Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattoreineen sekä Radio- ja tv-museo chroma key -studioineen sopivat mainiosti pieneksi ohjelmanumeroksi kokouspäivään. Molempien museoiden yhteydestä löytyy myös auditorio kokouksiin.

Vääksyn kanava Asikkala canal

Valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Monipäiväisessä tapahtumassa on usein aikaa tutustua myös paikalliskulttuuriin. Visit Lahti on koonnut Lahden seudun parhaat kohteet valmiiksi päiväretkipaketeiksi ja muutaman tunnin teemaopastuksiksi. Jos et löydä sinulle sopivaa, myyntipalvelumme räätälöi ohjelman toiveesi mukaan.

Klassikko: Hiihtomuseon mäkihyppysimulaattori

Kuka on teidän porukan mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden kokea mäkihyppääjän ilmalento Lahden suurmäestä.

Lue lisää

Huimat kuusi ensi-iltaa Lahden kaupunginteatterissa syksyllä 2022

Tulossa mm. järjettömän hauska musikaali Something Rotten! Jotain mätää!, Rouva C. – moderni, rohkea, hauska, yllättävä ja raikas tulkinta kansallisnäytelmäkirjailijamme Minna Canthin nuoruusvuosista sekä KostonkierreTimo Sandbergin historiallisiin jännitysromaaneihin Mustamäki ja Kostonkierre perustuva teos, jonka pääroolissa nähdään Modernit miehet -tv-sarjastakin tuttu Tommi Rantamäki.

Katso koko kaikki ensi-illat

Kokous Päijänteen aalloilla

Laivakokous vai illallisristeily Vääksyn kanavalle pimenevässä kesäillassa? Esimerkiksi Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla kokoustilan maisema vaihtuu mukavasti – hyppää vaikkapa Lahti-Heinola -laivan kannelle niin ehdit kokouspäivän aikana nähdä kaksi kuvauksellista kanavaakin. Hildenin uutuus on Kimolan kanava -risteilyt.

Tutustu Hildenin laivoihin

Etkö löytänyt etsimääsi? Lisää ohjelmapalveluita löydät täältä.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Lahti

Äänimaljarentoutusta

Yksilöille ja ryhmille soveltuvia rentoutuksia kokouspäivän päätteeksi tai tyhy- päivän ohjelmaksi. Teen äänimaljarentoutuksia ryhmille ja yksilörentoutuksina sekä energiahoitoja ja Guasha kasvohoito/rentoutus ryhmiä. Olen myös Bemer-liikekumppani eli edustan fysikaalista mikroverisuoniteriapia laitetta.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet

Melontakurssit ja -retket | Business City Outdoor

Business City Outdoor tarjoaa luonto- ja retkeilypalveluja, erityisesti melontakursseja ja melontaretkiä. Melontapalvelut toteutetaan liikkuvan melontapisteen avulla, mikä mahdollistaa toiminnan toteuttamisen niin järvillä kuin merelläkin.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Lahti

Virtual Reality Arcade

Tervetuloa Lahden ensimmäiseen Virtual Reality Arcade -pelisaliin! Pelivalikoimastamme löydät yli 30 erilaista peliä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin pelattavaa. Virtuaalimaailma on uuden ajan tapa kokea vaikuttavia elämyksiä ja pelata mielenkiintoisia pelejä mitä mielikuvituksellisimmissa ympäristöissä. Kokemuksiin voit uppoutua joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Operoimme tällä hetkellä kolmella peliasemalla käyttäen HTC Vive Pro -virtuaalilaseja.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Hollola

Sisäpelikeskus PadelMarina

Mailapelejä, ohjattuja aktiviteettejä, turnauksia, kokous- ja saunatiloja sekä ruokailut anniskeluoikeuksin – kaikki saman katon alta!

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Vääksy

Lakeland Outdoors

Lakeland Outdoors tarjoaa opastettuja kalastuselämyksiä ja veneretkiä upeissa Päijänteen ja Vesijärven maisemissa. Varaa Johannes Sipponen oppaaksesi ja kapteeniksesi esimerkiksi kesäillan kalastuselämykselle, jossa suunnataan Vääksyn kanavalta kohti Vesijärven kalaisia vesiä! Tai vietä kesäpäivä Päijänteen kansallispuiston helmiin tutustuen! Talvella Johannes järjestää pilkkiretkiä, jotka voidaan toteuttaa myös moottorikelkan kyydissä. Lue lisää retkivaihtoehdoista Lakeland Outdoorsin verkkosivuilta.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Kalkkinen

Viini- ja puutarhatila Pihamaa

Päijänteen tuntumassa, kauniin Pulkkilanharjun kainalossa Asikkalan Kalkkisissa sijaitsee idyllinen Pihamaan viini- ja puutarhatila. Vääksyn keskustasta on matkaa noin puolisen tuntia. Pihamaa on ihana retkikohde ja ostospaikka.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Hollola

WaterSports Finland

WaterSports Finland tarjoaa veteen ja kesäsesonkiin painottuvia elämystuotteita kuten Flyboard-lennätyksiä, veneen perässä vedettäviä vesileluja, vesihiihtoa ja SUP-lautailua yms Camping Messilän rannassa Hollolassa.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet

Nauti kulttuurista | Vierailu perinteisellä taidegrafiikan studiolla

Sukella taidegrafiikan maailmaan tutustumalla paikalliseen pajaan. Pääset tutustumaan perinteisiin työvälineisiin ja tekniikkoihin paikallisen graafikon ohjeistuksella. Lyhyen opetuksen jälkeen, pääset painamaan kortin tai t-paidan mukaan vietäväksi. Painovoima tarjoaa ryhmällesi myös mahdollisuuden painaa oman logon/kuvan lisämaksua vastaan. Painovoimalla on tarjota myös 50 henkilölle kokous- ja työpajatiloja.

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö 040 828 4210
Anne-Mari Sipponen

Anne-Mari Sipponen

asiantuntija, myynti 040 357 6918
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti 0400 813 903