Oheisohjelmat tapahtumasi yhteyteen

Painavan asian lisäksi tapahtuma tai kokous voi kaivata yhteistä tekemistä. Tai ehkäpä viihdyttävä tekeminen onkin päivän pääasia? Täältä löydät valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi. Jos et löydä etsimääsi, Visit Lahden myyntipalvelu auttaa. Ota yhteyttä!

Taiteen huippunimiä Malvassa

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvassa on juuri nyt esillä Klaus Haapaniemen, Marjatta Tapiolan ja Nanna Suden taidetta.  Malvaan pääsee tututumaan erilaisilla opastetuilla kierroksilla.

Ranskalaisen Adrien M & Claire B:n töitä ensimmäistä kertaa Suomessa – heidän Valon huomassa -näyttelynsä avautuu 12.5.2023.

Lue lisää

Talven luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos ja taas jaksaa!

Lue lisää

Makuelämyksiä.

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä. Kurkkaa vinkkimme kokouspäivän makuelämyksistä.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Haukkaa happea!

Lahden seudulla luonto on kiven heiton päässä jopa keskustan kokoushotelleista. Kävisikö teidän tiimillenne vaikkapa retki suon pitkospuille, elämysmenu laavulla tai kokonainen Summerfest-päivä?

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Lahden seudulla on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Hyvinvointia luonnosta ja liikunnasta

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Kokeile Kitetirrin sähkömaastopyöräretkeä Salpausselän jääkauden muovaamissa maastoissa. Retki sopii ihan kaikille, sillä sähköpyörä auttaa mäet ylös jos vain niin haluat.

Lue lisää

Curling on kokouspäivien suosikki Vierumäellä

Curling on kaikille sopivaa hauskanpitoa ja täydellistä tiimihengen kohotusta. Vierumäen jäähallissa lajia pääsee kokeilemaan ympäri vuoden Vierumäen ammattitaitoisten ohjaajien opastuksella. Curling-tunti ohjauksella alkaen 250€/45min.

Lue lisää

Uutta näkökulmaa Toisintekijöiltä

Toisintekijöiden valmennusten lähtökohtana on vuorovaikutustaitojen kehittäminen, aina ihmisten ymmärryksen kautta. Valmennuksia on saatavilla myös lyhyinä, kokouspäivän mausteeksi sopivina annoksina. Aiheina esimerkiksi tunteet työelämässä tai epävarmuuden sietäminen. Valmennukset sopivat koko henkilöstölle mutta omat valmennukset löytyy myös yritysjohdon tarpeisiin.

Lisää Toisintekijöistä

Joko kokeilit padelia?

Padel on huippuhauska laji! Ei ole ihme, että se on niin suosittua. Padelia pääset kokeilemaan esimerkiksi Vierumäen kentillä. Padel-kenttä alkaen 25€/tunti, yksityistuntina valmennuksella alkaen 70€/tunti.

Varaa tästä

Golfin yritystapahtumat

Lahden seudun kuusi golfkenttää tarjoavat huippuolosuhteet monenlaisille yritystapahtumille. Tarjolla on erilaisia ohjelmia lyhyistä tutustumiskursseista Beat the Pro -haasteisiin enemmän lajia harrastaneille.

Lue lisää

Saunominen on niin suomalaista

Lehmonkärjen Saunamaailma ja saunajuomat Pool Barista. Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa. Mukkulan kartanon rantasauna vain viisi minuuttia Lahden keskustasta. Nämä ja monet muut upeat saunat löydät Lahden seudulta.

Leppoisia löylyjä

Kulttuuria, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Klassikko: Hiihtomuseon mäkihyppysimulaattori

Kuka on teidän porukan mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden kokea mäkihyppääjän ilmalento Lahden suurmäestä.

Lue lisää

Lahden kaupunginteatterin keväässä kaksi kiinnostavaa kantaesitystä

Minä, Tellervo on näytelmä sisäisestä vallankumouksesta ja se kuvaa Tellervo Koiviston elämää poliittisena vaikuttajana, Mauno Koiviston puolisona ja yksityishenkilönä.

Totuuden hinta on Suomen kantaesitys, trillerimäisesti etenevä tarina entisestä Venäjän turvallisuuspalvelun agentista Aleksandr Litvinenkosta.

Syyskaudelta ohjelmistossa jatkavat mm. järjettömän hauska musikaali Something Rotten! Jotain mätää! ja tyylikäs Rouva C.

Katso koko ohjelmisto

Tootsie saapuu Lahden kaupunginteatteriin

Vieläkö muistat ihanan Tootsie-elokuvan, jota tähdittivät Dustin Hoffmann ja Jessica Lange? Oscar-palkitun Tootsien musikaaliversio nähdään Suomen kantaesityksenä Lahden kaupunginteatterissa syksyllä 2023. 6.9.2023 ensi-iltansa saavan musikaalikomedian päätähtenä loistaa Joel Mäkinen.

Kaupunginteatterissa on luvassa klassikoiden syksy 2023. Ensi-iltansa saavat Tootsien lisäksi Anton Tsehovin Lokki, Aleksis Kiven Nummisuutarit ja rakastettu Vihervaaran Anna. Syksyllä nähdään myös seitsemän teatterin yhteistyö Ei kertonut katuvansa sekä yleisön pyynnöstä uusintana suuren suosion saanut Kaaos.

Katso koko ohjelmisto

Kokous Päijänteen aalloilla

Laivakokous vai illallisristeily Vääksyn kanavalle pimenevässä kesäillassa? Esimerkiksi Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla kokoustilan maisema vaihtuu mukavasti – hyppää vaikkapa Lahti-Heinola -laivan kannelle niin ehdit kokouspäivän aikana nähdä kaksi kuvauksellista kanavaakin. Hildenin uutuus on Kimolan kanava -risteilyt.

Tutustu Hildenin laivoihin

Visit Lahden myyntipalvelu apunasi

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö p. 040 828 4210
Anne-Mari Sipponen

Anne-Mari Sipponen

projektipäällikkö p. 040 357 6918
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903