Oheisohjelmat tapahtumasi yhteyteen

Painavan asian lisäksi tapahtuma tai kokous voi kaivata yhteistä tekemistä. Tai ehkäpä viihdyttävä tekeminen onkin päivän pääasia? Täältä löydät valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi. Jos et löydä etsimääsi, Visit Lahden myyntipalvelu auttaa. Ota yhteyttä!

Ajankohtaista juuri nyt! Lahti – Euroopan Ympäristöpääkaupunki 2021

Pääkaupunkivuodella on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Syyskauden luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos! Luonnossa turvavälien säilyttäminen on helppoa ja happi kulkee. Lahden seudun luontoaktiviteetit ovat saatavilla jopa kahdesta hengestä ylöspäin. Voit siis rakentaa porukkahenkeä vaikka tiimi kerrallaan.

Lue lisää

Greeniä koko Lahden seutu

Lahden seudun tasokkaat greenit kutsuvat ja ovat juuri nyt vihreimmillään. Golf sopii hyvin paitsi rentoutumiseen kokouspäivän päätteeksi myös koko tiimin tyky-ohjelmaksi. Sopiiko teille green card -kurssi vai Beat the Pro -kisa?

Vinkit golfin yritystapahtumista

Oheisohjelma etänä

Juuri nyt kokouspöydän ääreen saavutaan ”lankoja pitkin”. Kokosimme vinkit toimivan etäkokouksen järjestämiseen Lahden seudun huippuosaajien avustuksella. Kokouksen oheen on saatavilla myös laadukkaita etä-elämyksiä virtuaalisista tyhy-päivistä etä-tastingeihin.

Katso vinkit

Tastingejä ja elämyksellisiä maakunnan makuja

Teerenpeli viskitislaamo kellarikabinetti whisky distillery tasting cellar cabinet

Teerenpeli Tislaamon showroom Lahdessa

Ravintola Taivaanrannan kellarissa sijaitsee Teerenpelin alkuperäinen tislaamo ja showroom. Tutustu maailmalla palkintoja pokanneiden viskien valmistukseen tastingin ja tislaamokierroksen merkeissä. Iltaa voit jatkaa illallisella tislaamon Kellarikabinetissa. Kabinetin ikkunaseinien takana sijaitsevat skotlantilaiset kupariset tislaamopannut ja tammitynnyrit luovat tunnelman, jota ei muualla pääse kokemaan.

Ainoa Winery

Ainoa Winery Hollolassa

Ainoa Wineryn kansainvälisiä palkintoja saavuttaneet marjaviinit saavat uniikit makunsa suomalaisen metsän villeistä raaka-aineista. Maista vaikkapa hunajaista Havua tai mustikkaista Silkkiä. Tastingin oheen voit valita suolaisia tai makeita makupareja juustoista jälkiruokiin.

Vellamomenu

Vellamomenu – maakunnan makuja

Vellamomenu on Päijät-Hämeen maakunnan lähiruokamenu, jossa korostuvat paikalliset maut ja sesongin herkut. Paikalliset ravintolat ja asiakkaat ovat ottaneet maakuntamenun omakseen – nyt voitkin nauttia Vellamomenu-mauista illallismenun lisäksi vaikkapa kokousaamiaisella ja –lounaalla sekä buffeen muodossa.

Ainoa Winery David Cohen

UUTTA! Viininmaistajaisia ja panimokierroksia -paketti

Tutustu mielenkiintoisten pienpanimoiden ja viinitilan toimintaan. Mieleenpainuva tasting-kierros sopii osaksi päiväretkeä tai vaikkapa kokouksen kylkeen. Paketti sisältää valintasi mukaan vierailun ja tastingin joko Ainoa Wineryssä, Teerenpelin viskitislaamossa tai Ant Brew'ssa.

Bar&Bistro Kokka Lahti ravintola restaurant

Kokka Bar&Bistro Lahden satamassa

Kokka tarjoaa parhaita makuja maailmalta rennossa bistrotunnelmassa. Ruokalistalta löytyy mm. omassa Dry Ager -kaapissa raakakypsytetty lihaa, pöytäseurueen kesken jaettavia annoksia ja artesaanipizzoja. Kokan yhteydestä löytyy myös kokoustiloja 40-120 hengelle.

Kahiwa Coffee Roasters

Uutuuskohteet Malskilla

Vasta avattu kulttuurin ja museoelämysten keskus Malski tarjoaa myös uusia makuja maisteltavaksi. Malskin ravintolamaailmasta löytyy laadukkaista kahveistaan tunnettu kahvipaahtimo Kahiwa Coffee Roasters sekä paikallisen olutkollektiivin panimopub Ant Brew. Molempiin pääsee tutustumaan opastetun kierroksen ja tastingin merkeissä.

Heinolan Heila local delicacies shop

Heilan maistelupaketit ja muut teemapaketit Heinola Travelista

Heinola Travelin uutuuspaketit sisältävät kiinnostavan teemallisen, opastetun kierroksen lisäksi lähiruokaherkuttelua. Miltä kuulostaisi Muukalaisia ja muuta väkeä -maistelupaketti Heilassa tai Made in Heinola -paketti?

Yli-Kaitala Resort nuotio nokipannukahvit fireplace

Villiruokamenu Yli-Kaitala Resortissa Iitissä

Pienen porukan tunnelmallinen ilta tulilla, Iitin Yli-Kaitalan kodan lämmössä. Kotaisäntä tarjoilee villiruokamenun; loimulohta nuotioperunan ja sienikastikkeen kera sekä hirvipataa puolukkahillolla. Kaiken päälle tietysti nokipannukahvit.

Liikettä niveliin

4event alppicurling alpine curling 4Winterfest

4eventin tapahtumat ja hyvinvointiohjelmat

Innostavien tapahtumien ja tavoitteellisten hyvinvointiohjelmien valtakunnallinen asiantuntijayritys.

Best Lake Nature Adventures lumikenkäretki snow shoe walk

Ota happea opastetuilla luontoretkillä

Best Lake Nature Adventures tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia opastettuja luontoretkiä. Hapekas pyrähdys luontoon ja nokipannukahvit tulilla, mikä sen virkistävämpää! Lahden seudun kokouskohteista on helppoa ja nopeaa ottaa pieni irtiotto metsään, sillä kaikki kohteet sijaitsevat joko luonnon äärellä tai muutaman minuutin matkan päässä metsästä – jopa Lahden keskustasta on vain viisi minuuttia Salpausselälle. Vie ryhmäsi patikoimaan, lumikenkäilemään, pilkkimään, melomaan tai ihan vain istuskelemaan tulille. Linkin takaa avautuvat retket ovat varattavissa jopa minimi 2 hengen ryhmille, suuremmille ryhmille kannattaa kysyä tarjousta.

Vierumäki kahvakuula kettle bell

Vierumäki on liikkujan keidas

Suomen Urheiluopiston upeat puitteet takaavat tasokkaan ja maan monipuolisimman valikoiman liikuntapalveluita, olit sitten järjestämässä tyhy-päivää tai tavallista kokouspäivää hapekkaalla oheisohjelmalla.

Pajulahti foamroller

Työhyvinvointia Liikuntakeskus Pajulahdesta

Pajulahden monipuoliset liikuntatilat ja kymmenien eri lajien kirjo ovat voittamaton yhdistelmä tyhy-päiviin tai kun etsit pientä liikunnallista ohjelmaa kokouksen oheen. Miltä kuulostaisi tiimipäivä ohjatulla PajuRace-kisalla ja KIN-BALL-pelillä aamiaisineen, lounaineen ja iltapäiväkahveineen, hinta alkaen 43 €/hlö? Tai Voimaa luonnosta -päivä, joka sisältää aamiaisen, patikkaretken, nuotiolounaan ja rantasaunan, hinta alkaen 47 €/hlö?

Sähköpyörän selässä mäet katoavat

Aivan totta! Kokeile Kitetirrin sähkömaastopyöräretkeä Salpausselän jääkauden muovaamissa maastoissa. Retki sopii ihan kaikille, sillä sähköpyörä auttaa mäet ylös jos vain niin haluat.

Lue lisää
Fenix ohjelmapalvelut fatbike

Miten olisi fatbike tai kickbike?

Fenix Ohjelmapalvelut tarjoaa runsaan valikoiman erilaisia aktiviteetteja opastetuista luontoretkistä kokonaisiin liikunnallisiin teemapäiviin. Miltä kuulostaisi fatbike-retki Salpausselälle tai kickbike-kruisailu Lahden rantabulevardilla?

Messilä lumilautailu Snowboarding

Messilän kartano

Messilä on paljon muutakin kuin Etelä-Suomen suurin lumikeskus Hollolassa. Kartanomiljöö kodikkaine majoitusaittoineen tarjoaa uniikit puitteet kokoukselle. Messilän alueella toimii laadukas joukko yrittäjiä, jotka takaavat sinulle onnistuneen oheisohjelman huippumiljöössä.

Lehmonkärki moottorikelkkasafari snowmobile Asikkala

Kelkkasafarit Lehmonkärjessä

Lehmonkärki on eteläisen Päijänteen kelkkailukeidas. Pääset viilettämään Päijänteen jäällä ja upeissa harjumaisemissa. Valittavissasi on kaikkea vasta-alkajien lyhyistä ajeluista kokeneille ajajille tarkoitettuihin pitkiin kelkkasafareihin. Retket sisältävät kaikki tarvittavat varusteet ja innostavan opastuksen.

4event Finnish way to keep fit

Finnish way to keep fit

Me suomalaiset olemme yksi maailman onnellisimmista kansoista. Olemme onnekkaita esimerkiksi siksi, koska meillä on puhdasta ilmaa hengitettävänä. Meillä on myös saatavilla valtava määrä terveellisen elämän mahdollistavia asioita. Neljä vuodenaikaa tarjoaa meille mahdollisuuden harrastaa ja liikkua monipuolisesti ympäri vuoden. 4event on rakentanut Finnish Way To Keep Fit -hyvinvointipäivän sisällön tukemaan ympärivuotista aktiivisuutta. Energisen hyvinvointipäivän sisältö muuntuu yritysten henkilöstön toiveiden ja vuodenaikojen mukaan, tarjoten aina innostavimman mahdollisen sisällön kaikkien osallistujien vireydeksi. Uskomme, että paras tapa pitää itsensä energisenä ja terveenä on löytää oma innostava ja aktivoiva harrastus vuoden jokaiseen aikaan. Kesto 4-8 tuntia, sopii 10-1000 hengelle.

4event virtuaalinen oheisohjelma

Tyhy onnistuu myös etänä!

Työhyvinvoinnin ja yritystapahtumien ammattilainen 4event tarjoaa laajan valikoiman striimattuja ohjelmia, aina viiden minuutin taukojumpasta koko päivän tyhy-ohjelmiin ja luentoihin.

4event virtuaalinen luento Hanna Partanen

4eventin luennoilta vireyttä arkeen

Kuinka monena päivänä viikossa tunnet itsesi energiseksi ja levänneeksi? Saatat ajatella, että vain hyvät yöunet ja aamukahvi pohjustavat hyvinvoivan päivän. Näin ei kuitenkaan ole. Kokemus vireydestä on omaa elämänasennetta peilaava mittari ja yhteydessä laajempaan elämänlaatuun. 4eventin 12 matkakohdetta omaan vireyteen -luennolla opit, mitkä 12 tekijää vaikuttavat eniten aamun, työpäivän ja vapaa-ajan energisyyteen. Oppaana matkalla toimii 4eventin koulutettu hyvinvointivalmentaja. Kesto 1-2 tuntia, sopii 10-1000 hengelle.

Saunominen on niin suomalaista

Lehmonkärjen Saunamaailma ja saunajuomat Pool Barista. Karaokea Yli-Kaitalan Sammalsaunassa. Mukkulan kartanon rantasauna vain viisi minuuttia Lahden keskustasta. Nämä ja monet muut upeat saunat löydät Lahden seudulta.

Leppoisia löylyjä

Kulttuuria, valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Lahden kaupunginteatteri Waitress

Lahden kaupunginteatteri

Musikaaleja ja draamaa, komediaa ja klassikoita. Syyskaudella 21 Lahden kaupunginteatterissa nähdään mm. Suomen ensiesityksenä Broadway-musikaali Waitress.

Sibeliustalo Sibelius Hall

Sibeliustalo

Kulttuurin ja tapahtumien talo Vesijärven rannalla kätkee sisälleen maailman parhaiden joukkoon äänestetyn konserttisalin sekä suositun Suomi-rockin ja -popin keikkoja vilisevän Finlandia-klubin.

Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattori Lahti Ski Museum Ski Jump Simulator

Lahden Museot

Suosittu Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattoreineen sekä Radio- ja tv-museo chroma key -studioineen sopivat mainiosti pieneksi ohjelmanumeroksi kokouspäivään. Molempien museoiden yhteydestä löytyy myös auditorio kokouksiin.

Vääksyn kanava Asikkala canal

Valmiita retkipaketteja ja teemaopastuksia

Monipäiväisessä tapahtumassa on usein aikaa tutustua myös paikalliskulttuuriin. Visit Lahti on koonnut Lahden seudun parhaat kohteet valmiiksi päiväretkipaketeiksi ja muutaman tunnin teemaopastuksiksi. Jos et löydä sinulle sopivaa, myyntipalvelumme räätälöi ohjelman toiveesi mukaan.

Ota varaslähtö Malvaan!

Vuonna 2022 avattava Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoaa kurkistuksia historiaan ja taiteeseen jo ennen museon avautumista. Kiinnostaisiko katsaus Mallasjuoman historiaan tai vaikkapa museota ympäröiviin taideteoksiin?

Lue lisää

Pikkujoulukausikin koittaa vielä

Lahden kaupunginteatterin suositut pikkujoulupaketit ovat nyt myynnissä. Tänä vuonna voit valita esimerkiksi Waitress – Unelmien resepti -musikaalipaketin.

Pikkujoulupaketti 76 € / hlö
sisältää ruokailun ja esityksen

Pikkujoulupaketti on myynnissä seuraaviin esityksiin:
pe 19.11. / to 25.11. / la 27.11. / pe 3.12./ to 9.12. / la 11.12.

Lisää pikkujoulupaketeista

Kokous Päijänteen aalloilla

Laivakokous vai illallisristeily Vääksyn kanavalle pimenevässä kesäillassa? Esimerkiksi Päijänne-Risteilyt Hildenin laivoilla kokoustilan maisema vaihtuu mukavasti – hyppää vaikkapa Lahti-Heinola -laivan kannelle niin ehdit kokouspäivän aikana nähdä kaksi kuvauksellista kanavaakin. Hildenin uutuus on Kimolan kanava -risteilyt.

Tutustu Hildenin laivoihin

Etkö löytänyt etsimääsi? Lisää ohjelmapalveluita löydät täältä.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Lahti

Virtual Reality Arcade

Tervetuloa Lahden ensimmäiseen Virtual Reality Arcade -pelisaliin! Pelivalikoimastamme löydät yli 30 erilaista peliä, joten jokaiselle löytyy varmasti jotakin pelattavaa. Virtuaalimaailma on uuden ajan tapa kokea vaikuttavia elämyksiä ja pelata mielenkiintoisia pelejä mitä mielikuvituksellisimmissa ympäristöissä. Kokemuksiin voit uppoutua joko yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa. Operoimme tällä hetkellä kolmella peliasemalla käyttäen HTC Vive Pro -virtuaalilaseja.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Hollola

Sisäpelikeskus PadelMarina

Mailapelejä, ohjattuja aktiviteettejä, turnauksia, kokous- ja saunatiloja sekä ruokailut anniskeluoikeuksin – kaikki saman katon alta!

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Heinola

Vierailu Huskypuistoon | Tmi. KoiraKikka

Tule tutustumaan puiston ihaniin eläimiin Heinolaan. Me kerromme sinulle miten valjakkokoirat koulutetaan, mitä ne syövät ja mikä on niiden lempipuuhaa.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Vääksy

Lakeland Outdoors

Lakeland Outdoors tarjoaa opastettuja kalastuselämyksiä ja veneretkiä upeissa Päijänteen ja Vesijärven maisemissa. Varaa Johannes Sipponen oppaaksesi ja kapteeniksesi esimerkiksi kesäillan kalastuselämykselle, jossa suunnataan Vääksyn kanavalta kohti Vesijärven kalaisia vesiä! Tai vietä kesäpäivä Päijänteen kansallispuiston helmiin tutustuen! Talvella Johannes järjestää pilkkiretkiä, jotka voidaan toteuttaa myös moottorikelkan kyydissä. Lue lisää retkivaihtoehdoista Lakeland Outdoorsin verkkosivuilta.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Kalkkinen

Viini- ja puutarhatila Pihamaa

Päijänteen tuntumassa, kauniin Pulkkilanharjun kainalossa Asikkalan Kalkkisissa sijaitsee idyllinen Pihamaan viini- ja puutarhatila. Vääksyn keskustasta on matkaa noin puolisen tuntia. Pihamaa on ihana retkikohde ja ostospaikka.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Hollola

WaterSports Finland

WaterSports Finland tarjoaa veteen ja kesäsesonkiin painottuvia elämystuotteita kuten Flyboard-lennätyksiä, veneen perässä vedettäviä vesileluja, vesihiihtoa ja SUP-lautailua yms Camping Messilän rannassa Hollolassa.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet

Nauti kulttuurista | Vierailu perinteisellä taidegrafiikan studiolla

Sukella taidegrafiikan maailmaan tutustumalla paikalliseen pajaan. Pääset tutustumaan perinteisiin työvälineisiin ja tekniikkoihin paikallisen graafikon ohjeistuksella. Lyhyen opetuksen jälkeen, pääset painamaan kortin tai t-paidan mukaan vietäväksi. Painovoima tarjoaa ryhmällesi myös mahdollisuuden painaa oman logon/kuvan lisämaksua vastaan. Painovoimalla on tarjota myös 50 henkilölle kokous- ja työpajatiloja.

Ohjelmapalveluyritykset ja -tuotteet
Myllyoja (Heinola)

KoiraKikka Huskypuisto

Team Koirakikan huskypuistossa Heinolassa pääset tutustumaan suloisiin huskyihin, hukkiin, kettuihin, poroihin ja muihin eksoottisiin pohjoisen eläimiin. Huskypuistossa asustelee n. 80 eläintä, joista valta osa on koiria. Osa puiston eläimistä liikkuu vapaana.