Kartanot ja aamiaismajoitus

Romanttiset kartanot ja kodikkaat B&B’t löydät täältä.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Lusi

Vidnäsin Kartano Oy

Vidnäsin Kartano sijaitsee Lusissa, Heinolassa Ala-Rieveli järven rannalla. Kartanon historiaa tunnetaan 1700-luvun loppupuolelta asti. Kartanon alueella on vuokrattavana mökki-, caravan- ja aittamajoitusta. Kartanon alueella on talviasuttavia vuokramökkejä 4 kpl ( 3 x 4 hengen , 1 x 6 hengen) aittahuoneita 5 kpl caravan alue, jossa on järven tuntumassa karavaanareille paikkoja 18 kpl.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Sysmä

Majatalo-Gasthaus Kivitatti

Kivitatti tarjoaa laadukasta aamiaismajoitusta Sysmän Päijätsalon saarella. Jokaisessa huoneessa on oma kylpyhuone, wc ja parveke. Miljöö on luonnonläheinen ja rauhallinen, aivan Päijänteen kansallispuiston vieressä.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Myllyoja, Heinola

Cronin’s Guesthouse

Cronin's Guesthouse on kodikas ja idyllinen majatalo & kesäbistro Heinolan järvimaisemissa.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Vuolenkoski

Vuolenkosken kylä | Metsämotelli

Metsämotelli on rauhaisassa metsämaisemassa Vuolenkosken kylässä, Kymenvirran rannalla, sijaitseva huoneistohotelli. Metsämotelli tarjoaa loistavat mahdollisuudet mm. kalastukseen, retkeilyyn, luontoliikuntaan.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Maakeski

B&B Punainen Tupa

Punainen Tupa on Padasjoella sijaitseva kodikas majatalo, josta löytyy kesäaikaan (touko-lokakuu) kolme eri kokoista huonetta.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Lahti

Mukkulan Kartano

Mukkulan Kartano on uniikki ja hienostunut designkartanohotelli kauniin Vesijärven rannalla Lahdessa. Tarjolla on 17 huoneen, 3 kokoustilan, ravintolan ja rantasaunan käsittävä kokonaisuus, jossa voidaan järjestää kokoukset, monipuoliset tapahtumat, suuret tai pienet juhlat tai vaikkapa saunaillat.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Hollola

Messilä | Messilän Kartano

Messilä on Hollolassa sijaitseva satoja vuosia vanha kartanoalue, joka henkii edelleen entisaikojen tunnelmaa. Messilä tarjoaa monia erilaisia majoitusvaihtoehtoja hotellista mökki- ja aittamajoitukseen aivan rinteiden ja muiden palvelujen lähettyvillä. Runsas aamiaispöytä sisältyy huoneiden ja aittamökkien hintaan talvikaudella. Hotellivierailla on lisämaksusta käytössään sauna.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Sysmä

Virtaan kartano

Virtaan Kartano sijaitsee Sysmässä, Virtaan kylällä Tainionvirran varrella. Virtaan Kartano tarjoaa kartanomajoitusta ryhmille ennakkotilauksesta sekä mökkimajoitusta kauniissa kulttuurihistoriallisessa miljöössä. Kartano tarjoaa myös mieleenpainuvat ja juhlavat puitteet perhejuhlille, kokouksille ja erilaisille tapahtumille. Virtaan Kartano

Kartanot ja aamiaismajoitus
Sysmä

Vanha-Kartano

Vanha-Kartanon pihapiiristä voit vuokrata tunnelmallisen juhlasalin hää-, syntymäpäivä- tai vaikka sukujuhliin. Juhlasalin yhteydessä sijaitsee myös seppähenkinen Pub Vanha-Alasin. Päärakennukseen on mahdollista päästä tutustumaan Kartanokierros-ohjelman kautta. Majoitusta varten päärakennuksen läheisyydessä sijaitsee puolen tähden mukavuuksin varustettu hirsimökki.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Asikkala

Hoimelan tila

Toivotamme vieraat tervetulleeksi idylliselle ja rauhalliselle maatilalle Etelä-Päijänteen rannalle. Tarjoamme persoonallisissa majoitustiloja maatalon pihapiiristä.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Lahti

Irman Peti ja Puuro

Irman Peti ja Puuro tarjoaa Bed and Breakfast – aamiaismajoitusta Lahdessa, idyllisessä Jalkarannan puutalokorttelissa. Irmalta löytyy kaksi kahden hengen huonetta.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Iso-Äiniö

Niemimäen juhla- ja majoitustila

Niemimäen juhla- ja majoitustila sijaitsee idyllisessä maalaismaisemassa Asikkalassa. Vehreiden maisemien ja mansikkapeltojen keskellä siistissä pihapiirissä, navetan ylisillä vietetään ihanat häät ja syntymäpäivät sekä muut juhlat. Erilaisia majoitusvaihtoehtoja tarjotaan ympäri vuoden.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Vääksy

Vääksyn apteekinmajoitus

Vääksyn Apteekinmajoitus sijaitsee keskellä tunnelmallista Wanhaa Vääksyä tarjoten idylliset puitteet majoittumiselle sekä monipuolisille aktiviteeteille.

Kartanot ja aamiaismajoitus
Hämeenkoski

Matkailutila Tulimäki

Matkailutila Tulimäki on perinteinen suomalainen maatalo keskellä maaseutua Hämeenkoskella, hyvien yhteyksien päässä. Tilalla voi aistia maatalon tunnelmaa ja nauttia maistuvaa ruokaa.