Kokous Lahden seudulla – Lähellä, mutta totta

Laadukkaat kokoustilat, mieleenpainuvat oheisohjelmat, makuelämykset, perinteikkään tapahtumakaupungin ammattitaito ja nopeat kulkuyhteydet. Lahti on kaikkea tätä ja enemmän.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on nyt avattu

Suomi sai varsinaisen yllätyspaketin 29.4., kun Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva avasi ovensa Malskilla Lahden keskustassa. Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa, entisen Mallasjuoman, joka tänään tunnetaan Hartwallina, panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva Maarten Baas Real time -kellot

Malvaan avatuissa 2000 neliön tiloissa nähdään avajaisnäyttelyinä muotoilun supertähden, hollantilaisen Maarten Baasin Piiloleikki, Lahden kansainvälinen Julistetriennale ja Juuret – aarteita kokoelmista -näyttely.

Malvaan pääsee tututumaan erilaisilla opastetuilla kierroksilla. Voit varata ryhmällesi vaikkapa 10 minuutin lyhyen maistiaisesittelyn tai 20 minuutin intron yhteen valitsemaasi näyttelyyn jos aikanne ei riitä koko talon kierrokseen.

Malskin kortteli ilmasta

Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöisen Sammiosalin käsittävä kokouskeskus. Myös itse taidemuseon tiloista löytyy uniikkeja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin; esimerkiksi 100 hengen Valogalleria on upea miljöö illallisiin.

Tutustu Malvaan

Kokoonnu Euroopan vastuullisimmassa kohteessa

Yli puoli miljoonaa äänestäjää sen tietävät! Ympäristötyöstään tunnustuksena Lahden seutu valittiin Euroopan vastuullisimmaksi matkailukohteeksi ja 10 kymmenen parhaan matkailukohteen joukkoon European Best Destinations -sivuston kilpailussa.

Lue lisää

Vastuullisen kokouksen opas on nyt julkaistu

Kokouspaikan valinnalla voit vaikuttaa työnantajasi omien kestävän kehityksen tavoitteiden saavuttamiseen. Asiakas- ja sidosryhmätilaisuudet ovat konkreettinen tapa yrityksen omien arvojen ja tekojen näkyväksi tekemiseen.

Kokosimme yhdessä Lahden seudun kokouskohteiden kanssa oivan paketin työkaluja ja hyödyllistä faktaa, kuinka järjestät vastuullisen kokouksen Lahden seudulla.

Lataa opas tästä

Kohta vihertää!

Kokous luonnon helmassa. Tapaa kollegasi pitkästä aikaa vaikkapa opastetulla luontoretkellä. Lahden seudun upea luonto on kiven heiton päässä jopa keskustan kokoushotelleista.

Kokous talvimaisemissa

Joko tunnet nämä uutuudet?

Radalla Resort kartano

Radalla Resortin uudet kartanohuoneet ja ravintola Balladi

Radalla Resortin uutuuskohde Kartano on nyt avattu Iitin Urajärvi-maisemiin. Vuonna 1856 rakennetussa kartanossa sijaitsee viisi tyylikästä kahden hengen majoitushuonetta, 100-paikkainen ravintola Balladi terasseineen sekä kellarikabinetti ja -sauna. Kokouksia palvelevat edelleen myös 100 hengen Klubitalo sekä kaksi muuta saunaa. Majoitusta löytyy myös päärakennuksen puolelta 25 huoneen verran.

Vierumäki Hotelli Fennada

Hotelli Fennada on Vierumäen uusinta uutta

Fennada on moderni ja laadukas hotelli, joka on varusteltu runsaalla luksuksella lattiasta kattoon. Aivan Valkjärven rannassa sijaitsevan hotellin värimaailma on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnosta.

Holiday Club Vierumäki Day Spa

Holiday Club Vierumäki on nyt avattu

Mikä mahtava lisä Vierumäen jo ennestään hohdokkaaseen valikoimaan. Holiday Club Vierumäki on omaa luokkaansa – ideaali kaikenkokoisiin kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. 500 hengen juhlasali ja lukuisat pienemmät kokoushuoneet, ylellinen Day Spa ja Vierumäen monipuolinen elämystarjonta muodostavat voittamattoman kokonaisuuden.

Teerenpeli Panimomyymälä_Lotila

Teerenpeli Visitor Center

Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä sekä suosittuja oluita ja siidereitä pääsee nyt maistelemaan myös Lahden Lotilaan avattussa uudessa vierailukeskuksessa. Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia panimon ja tislaamon tiloihin sekä erilaisia tastingejä. Tilauskierrosten lisäksi tarjolla on yleisökierroksia: avoimet panimo- & tislaamokierrokset ovat aina lauantaisin. Vierailukeskuksen myymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Avataan kesäkuussa 2022: Radalla Resort Rantahuvilat

Iitin Radalla Resortiin avautuu 9.6. kymmenen modernia rantahuvilaa. Kahden hengen skandinaavisesti sisustetuissa huviloissa on kylpyhuone ja aamiaiskaappi. Huviloiden terassit avautuvat suoraan Iitin Urajärvelle. Radalla Resortin viime kesänä avattu Ravintola Balladi ja sen tyylikkäät hotellihuoneet saavat siis pian ylellistä täydennystä myös kokousvieraita ajatellen.

Lisää Radalla Resortista

Seurahuoneen uusi Kartano

Kartano on Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen uusi kimmeltävä jalokivi. Kullanhohtoinen tila kylpee luonnonvalossa ja taipuu moneen käyttötarkoitukseen jopa 80 hengelle. Kartano toimii hotellin tunnelmallisena aamiaistilana, jonka lisäksi se soveltuu erinomaisesti juhlatilaksi niin perhe- kuin yritysjuhliinkin. Kartanon uniikki yksityiskohta on upea vanha vitriinikaappi täynnä Seurahuoneen alkuperäisiä vintage-laseja.

Lue lisää
Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Loft House Lounge kortinpeluuta takan ääressä

Ylellinen Seurahuone Loft House

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone avasi 50 täysin uutta huonetta keväällä 2021. Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Seurahuone Loft House tarjoaa hotellimajoittujille hulppeat puitteet designhuoneineen, sisäpuutarhoineen ja loungealueineen.

Sibeliustalo Metsänhaltija

Metsänhaltija täydentää Sibeliustalon Kongressisiiven

Vesijärven puolelle avautuvan kongressisiiven uusi Metsänhaltija-sisäänkäynti valmistui vuoden 2021 alussa. Metsänhaltijasta on suora kulku kongressisiiven muihin kabinetteihin. Oma sisäänkäynti on oiva lisä myös silloin, kun tilaisuuden toivotaan jäävän yksityiseksi. Tila sopii myös pienimuotoisiin cocktaitilaisuuksiin jopa 100 hengelle.

Vierumäki Ravintola V

Vierumäen neljä uutta ravintolaa on nyt avattu

Vierumäen Hotelli Fennadan yhteyteen avattiin lokakuussa neljä erilaista makuelämysten keidasta: Ravintola V tarjoilee klassisia makuja trendejä mukaillen, lyhyisiin ja pitkiin kaavoihin, yhdessä tai yksin nautittaviksi. Ravintola Puhdissa ruokailevat niin lomalaiset kuin urheilijat monipuolisen buffet-pöydän antimista. Jatkoaika Bariin taas suunnataan, kun on aika höllentää ja oleilla. Pihkala taas tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan.

Ilola Inn luksusmajoitus hotelli infinity pool rantaravintola Päijänne Sysmä luxury accommodation by lake Päijänne

Järvi-Suomen luksusta Ilola Innissä

Ympäri vuoden avoinna oleva ylellinen infinity pool ja moderni maisemasauna, 24 luksustason vuodepaikkaa täysin uudistetussa 100-vuotiaassa hirsikievarissa, kokoustila ja upea rantaravintola muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden Päijänteen rannalla Sysmässä.

Uutta näkökulmaa Toisintekijöiltä

Toisintekijöiden valmennusten lähtökohtana on vuorovaikutustaitojen kehittäminen, aina ihmisten ymmärryksen kautta. Valmennuksia on saatavilla myös lyhyinä, kokouspäivän mausteeksi sopivina annoksina. Aiheina esimerkiksi tunteet työelämässä tai epävarmuuden sietäminen. Valmennukset sopivat koko henkilöstölle mutta omat valmennukset löytyy myös yritysjohdon tarpeisiin.

Lisää Toisintekijöistä

Vaihda maisemaa, älä taustakuvaa

Taustakuvan vaihtaminen Teams-kokouksessa on niin nähty. Koe kokous paikan päällä, upeissa Järvi-Suomi -maisemissa.

Inspiroidu kokoustilasta

Kokouselämyksiä kaikille aisteille -esite virtuaalisena, ole hyvä.

Kokosimme Lahden seudun parhaat kokouskohteet ja elämykset yksiin kansiin uuden polven digiesitteen muotoon. Esitteestä löydät myös kokouspakettihinnat yksissä kansissa.

Lue ja ihastu

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä

Maistuisiko Dry ager -ankka? Mikä on viskin 'match made in heaven' -makupari? Miltä maistuu Järvineidon suudelma? Kurkkaa vastaukset kysymyksiin uudelta kokous- ja yritystapahtumien makuelämyssivultamme.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Haluatko nähdä hienot kohteemme livenä?

Visit Lahden väki ja kokouskohteet toivottavat sinut tervetulleeksi vierailulle. Onko suunnitelmissasi tapahtuma, jolle etsit järjestämispaikkaa, mietitkö ideoita henkilöstön virkistyspäivälle tai kaipaatko muuten vaan uusia ajatuksia ja inspiraatiota tapahtumillenne? Kerro meille toiveistasi – me viemme sinut ja kollegasi tutustumiskierrokselle kohteisiin. Visit Lahti ja kokouskohteet tarjoavat tutustumispäivän ohjelman kuljetuksineen ja tarjoiluineen.

Lähetä vierailupyyntö

Vinkit firman talvipäiviin

Kävisikö teille tasting? Tai sähköpyöräsafari?

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Kaikki mitä tarvitset kokoukseesi

Lehmonkärki Villa Aurum

Kokous- ja juhlatilat

Täydellinen valikoima kokouspaikkoja – täyden palvelun kokoustaloista upeisiin design-villoihin ja uniikkeihin erikoiskohteisiin.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Loft House pyöreäikkunainen huone

Majoitus

Lahdesta löytyy noin 1 400 hotellitason vuodepaikkaa ja 20-60 minuutin ajomatkan päässä reilu 4 500 vuodepaikkaa lisää!

Kitetirri emaastopyörä Salpausselkä Trails

Oheisohjelmat

Elämyksellisiä makuja, hapekkaita liikuntahetkiä, kulturelleja kokemuksia – kokosimme tukun valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi.

Reissu Ruoti tilausajo charter bus

Kuljetukset

Asiantuntevat ja luotettavat paikalliset kuljetusyrittäjät löydät täältä!

Mistä on hyvä kokous tehty?

Sijainnista! Olemme lähellä, tulit sitten mistä vain.

Kokemuksesta ja ammattitaidosta.

Toimivista tiloista lähellä majoituskohteita.

Lahden seudusta – täynnä upeita erikoiskohteita.

Lähellä mutta totta!

Lahden tapahtumapaikat sijaitsevat lähellä toisiaan, kävelyetäisyydellä hotelleista ja palveluista. Tapahtumavieraasi saavat nauttia kaupungin sykkeestä mutta ilman ruuhkassa istumista. Toisaalta, Lahtea ympäröi rikas Lahden seutu upeine maaseutukohteineen, Järvi-Suomi, juotavan puhdas Päijänne. Lahti on lähellä myös sinua – puolet suomalaisista asuu tunnin matkan päässä Lahdesta.

Visit Lahden myyntipalvelu palveluksessasi. Miten voimme auttaa?

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Lue lisää