Kokousjärjestäjä, tuo tapahtumasi Euroopan Ympäristöpääkaupunkiin!

Laadukkaat kokoustilat, perinteikkään tapahtumakaupungin ammattitaito, ympäristöosaaminen, nopeat kulkuyhteydet, mieleenpainuvat oheisohjelmat ja avulias henkilökunta. Lahti on kaikkea tätä ja enemmän. Tervetuloa Lahteen – Euroopan Ympäristöpääkaupunkiin.

Uutta ja innostavaa kokousrintamalla

Seurahuone Loft House

Seurahuone Loft House on nyt avattu

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone avasi 50 täysin uutta huonetta huhtikuussa 2021. Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Seurahuone Loft House tarjoaa hotellimajoittujille hulppeat puitteet designhuoneineen, sisäpuutarhoineen ja loungealueineen.

Ant Brew etä-tasting Malski

Vinkit hybridikokouksiin ja etä-oheisohjelmiin

Juuri nyt kokouspöydän ääreen saavutaan ”lankoja pitkin”, kuka kotisohvalta, kuka mistäkin etäpisteestä. Kokosimme vinkit toimivan etäkokouksen järjestämiseen Lahden seudun huippuosaajien avustuksella. Kokouksen oheen on saatavilla myös laadukkaita etä-elämyksiä virtuaalisista tyhy-päivistä etä-tastingeihin.

Ilola Inn laituri Sysmä Suopelto Lake Päijänne

Upea Ilola Inn Sysmässä

Täysin uudistettu yli satavuotias hirsikievari on nyt avattu Sysmän Suopeltoon. Korkeatasoinen kokonaisuus majoitusta ja nautintoja Päijänteen äärellä. Kahdeksan tasokasta hotellihuonetta, kaikki Päijänne-näkymin. Päijänteen rannalla sijaitseva kahvila-ravintola palvelee kesällä joka päivä ja muina aikoina kokous- ja tilauskäytössä. Makasiinirakennus toimii juhla- ja kokoustilana, juhlatelttamahdollisuudella. Perinteisen rantasaunan lisäksi tarjoamme uuden saunaelämyksen, jossa palju ja ympärivuotinen Infinity Pool -ulkouima-allas.

Kitetirri emaastopyörä Salpausselkä Trails

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Vie tiimisi ulos! Luonnossa turvavälien säilyttäminen on helppoa ja happi kulkee. Lahden seudun luontoaktiviteetit ovat saatavilla jopa kahdesta hengestä ylöspäin. Voit siis rakentaa porukkahenkeä vaikka tiimi kerrallaan.

Hyödynnä Ympäristöpääkaupunkivuosi kokouksesi oheisohjelmana

Lahti on vuoden 2021 Euroopan Ympäristöpääkaupunki. Pääkaupunkivuodella on mieleenpainuvaa ja yllättävääkin tarjottavaa myös kokouksesi oheisohjelmaksi. Varaa delegaatiovierailu vierailukohteisiin, joihin kuuluu joukko ympäristötyön edelläkävijäyrityksiä.

Lue lisää

Ainoa Winery saa jälleen ylistäviä arvosanoja

Ainoa Wineryn voittokulku kansainvälisissä viinikilpailuissa jatkuu. Ainoan Sametti-viinille on myönnetty kultamitali Lyonin kansainvälisessä Concours International de Lyon 2021 -viinikilpailussa maaliskuussa. Ainoan Vaapukka-viini taas ansaitsi täydet viisi tähteä Helsingin Sanomien viiniarvostelussa.

Tutustu Ainoa Wineryyn

Sibeliustalon uusi Metsänhaltija

Vesijärven puolelle avautuvan kongressisiiven uusi Metsänhaltija-sisäänkäynti valmistui vuoden 2021 alussa. Metsänhaltijasta on suora kulku kongressisiiven muihin kabinetteihin. Oma sisäänkäynti on oiva lisä myös silloin, kun tilaisuuden toivotaan jäävän yksityiseksi. Tila sopii myös pienimuotoisiin cocktaitilaisuuksiin jopa 100 hengelle.

Lue lisää

Kokoustilat ja oheisohjelmat

Lehmonkärki Villa Aurum

Kokous- ja juhlatilat

Täydellinen valikoima kokouspaikkoja – täyden palvelun kokoustaloista upeisiin design-villoihin ja uniikkeihin erikoiskohteisiin.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Lahti majoitus accommodation

Majoitus

Lahdesta löytyy noin 1 400 hotellitason vuodepaikkaa ja 20-60 minuutin ajomatkan päässä reilu 4 500 vuodepaikkaa lisää!

Yli-Kaitala Resort nuotio open fire tikkupulla

Oheisohjelmat

Elämyksellisiä makuja, hapekkaita liikuntahetkiä, kulturelleja kokemuksia – kokosimme tukun valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi.

Reissu Ruoti tilausajo charter bus

Kuljetukset

Asiantuntevat ja luotettavat paikalliset kuljetusyrittäjät löydät täältä!

Mistä on hyvä kokous tehty?

Sijainnista! Olemme lähellä, tulit sitten mistä vain.

Kokemuksesta ja ammattitaidosta.

Toimivista tiloista lähellä majoituskohteita.

Lahden seudusta – täynnä upeita erikoiskohteita.

Lähellä mutta totta!

Lahden tapahtumapaikat sijaitsevat lähellä toisiaan, kävelyetäisyydellä hotelleista ja palveluista. Tapahtumavieraasi saavat nauttia kaupungin sykkeestä mutta ilman ruuhkassa istumista. Toisaalta, Lahtea ympäröi rikas Lahden seutu upeine maaseutukohteineen, Järvi-Suomi, juotavan puhdas Päijänne. Lahti on lähellä myös sinua – puolet suomalaisista asuu tunnin matkan päässä Lahdesta.

Visit Lahden myyntipalvelu. Ota yhteyttä.

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Lue lisää