Lähellä, mutta totta

Laadukkaat kokoustilat, mieleenpainuvat oheisohjelmat, makuelämykset, perinteikkään tapahtumakaupungin ammattitaito ja nopeat kulkuyhteydet. Lahti on kaikkea tätä ja enemmän.

European Best Destination -äänestys alkaa 20.1.2022

EuropeanBestDestinations.com-matkailusivusto on yhteistyössä Euroopan komission alaisen European Destinations of Excellence -verkoston kanssa julkaissut jo 13. kerran Euroopan parhaiden vastuullisten matkakohteiden kilpailun. Lahti on valittu 20 kaupungin joukkoon, josta Euroopan paras matkakohde valitaan.

Tutustu Lahden destinaatioesittelyyn

Anna äänesi täällä

Uutiskanava CNN suosittelee

Lahti ja Lahden seutu nousivat uutiskanava CNN:n listauksessa 22 houkuttelevimman matkailukohteen joukkoon.

Tutustu uutissatoon täällä:
CNN – Unlocking the World
Iltalehti
Iltasanomat

Vie porukka ulos!

Kokous luonnon helmassa. Tapaa kollegasi pitkästä aikaa vaikkapa opastetulla luontoretkellä. Lahden seudun aito talvi ja puhdas luonto tarjoavat siihen upeat puitteet.

Kokous talvimaisemissa

Uutta ja innostavaa kokousrintamalla

Radalla Resort kartano

Radalla Resortin uudet kartanohuoneet ja ravintola Balladi

Radalla Resortin uutuuskohde Kartano on nyt avattu Iitin Urajärvi-maisemiin. Vuonna 1856 rakennetussa kartanossa sijaitsee viisi tyylikästä kahden hengen majoitushuonetta, 100-paikkainen ravintola Balladi terasseineen sekä kellarikabinetti ja -sauna. Kokouksia palvelevat edelleen myös 100 hengen Klubitalo sekä kaksi muuta saunaa. Majoitusta löytyy myös päärakennuksen puolelta 25 huoneen verran.

Vierumäki Hotelli Fennada

Hotelli Fennada on Vierumäen uusinta uutta

Fennada on moderni ja laadukas hotelli, joka on varusteltu runsaalla luksuksella lattiasta kattoon. Aivan Valkjärven rannassa sijaitsevan hotellin värimaailma on saanut inspiraationsa ympäröivästä luonnosta.

Holiday Club Vierumäki Day Spa

Holiday Club Vierumäki on nyt avattu

Mikä mahtava lisä Vierumäen jo ennestään hohdokkaaseen valikoimaan. Holiday Club Vierumäki on omaa luokkaansa – ideaali kaikenkokoisiin kokouksiin, tapahtumiin ja juhliin. 500 hengen juhlasali ja lukuisat pienemmät kokoushuoneet, ylellinen Day Spa ja Vierumäen monipuolinen elämystarjonta muodostavat voittamattoman kokonaisuuden.

Teerenpeli Panimomyymälä_Lotila

Teerenpeli Visitor Center

Teerenpelin maailmalla palkittuja viskejä sekä suosittuja oluita ja siidereitä pääsee nyt maistelemaan myös Lahden Lotilaan avattussa uudessa vierailukeskuksessa. Vierailukeskuksessa järjestetään tutustumiskierroksia panimon ja tislaamon tiloihin sekä erilaisia tastingejä. Tilauskierrosten lisäksi tarjolla on yleisökierroksia: avoimet panimo- & tislaamokierrokset ovat joka lauantai klo 12 ja 15. Vierailukeskuksen myymälästä nappaat myös kotiinviemisiä mukaan.

Seurahuone Loft House

Ylellinen Seurahuone Loft House

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone avasi 50 täysin uutta huonetta keväällä 2021. Lahden ydinkeskustassa sijaitseva Seurahuone Loft House tarjoaa hotellimajoittujille hulppeat puitteet designhuoneineen, sisäpuutarhoineen ja loungealueineen.

Sibeliustalo Metsänhaltija

Metsänhaltija täydentää Sibeliustalon Kongressisiiven

Vesijärven puolelle avautuvan kongressisiiven uusi Metsänhaltija-sisäänkäynti valmistui vuoden 2021 alussa. Metsänhaltijasta on suora kulku kongressisiiven muihin kabinetteihin. Oma sisäänkäynti on oiva lisä myös silloin, kun tilaisuuden toivotaan jäävän yksityiseksi. Tila sopii myös pienimuotoisiin cocktaitilaisuuksiin jopa 100 hengelle.

Vierumäki Ravintola V

Vierumäen neljä uutta ravintolaa on nyt avattu

Vierumäen Hotelli Fennadan yhteyteen avattiin lokakuussa neljä erilaista makuelämysten keidasta: Ravintola V tarjoilee klassisia makuja trendejä mukaillen, lyhyisiin ja pitkiin kaavoihin, yhdessä tai yksin nautittaviksi. Ravintola Puhdissa ruokailevat niin lomalaiset kuin urheilijat monipuolisen buffet-pöydän antimista. Jatkoaika Bariin taas suunnataan, kun on aika höllentää ja oleilla. Pihkala taas tarjoilee rehtejä ja rehellisiä kahvilatuotteita aamusta iltaan.

Ilola Inn luksusmajoitus hotelli infinity pool rantaravintola Päijänne Sysmä luxury accommodation by lake Päijänne

Järvi-Suomen luksusta Ilola Innissä

Ympäri vuoden avoinna oleva ylellinen infinity pool ja moderni maisemasauna, 24 luksustason vuodepaikkaa täysin uudistetussa 100-vuotiaassa hirsikievarissa, kokoustila ja upea rantaravintola muodostavat ainutlaatuisen kokonaisuuden Päijänteen rannalla Sysmässä.

Hyvä ruoka, parempi kokouspäivä

Maistuisiko Dry ager -ankka? Mikä on viskin 'match made in heaven' -makupari? Miltä maistuu Järvineidon suudelma? Kurkkaa vastaukset kysymyksiin uudelta kokous- ja yritystapahtumien makuelämyssivultamme.

Parempia kokouseväitä, kiitos!

Vaihda maisemaa, älä taustakuvaa

Taustakuvan vaihtaminen Teams-kokouksessa on niin nähty. Koe kokous paikan päällä, upeissa Järvi-Suomi -maisemissa.

Inspiroidu kokoustilasta

Kokouselämyksiä kaikille aisteille -esite on nyt ilmestynyt

Kokosimme Lahden seudun parhaat kokouskohteet ja elämykset yksiin kansiin uuden polven digiesitteen muotoon.

Lue ja ihastu

Haluatko nähdä hienot kohteemme livenä?

Visit Lahden väki ja kokouskohteet toivottavat sinut tervetulleeksi vierailulle. Onko suunnitelmissasi tapahtuma, jolle etsit järjestämispaikkaa, mietitkö ideoita henkilöstön virkistyspäivälle tai kaipaatko muuten vaan uusia ajatuksia ja inspiraatiota tapahtumillenne? Kerro meille toiveistasi – me viemme sinut ja kollegasi tutustumiskierrokselle kohteisiin. Visit Lahti ja kokouskohteet tarjoavat tutustumispäivän ohjelman kuljetuksineen ja tarjoiluineen.

Lähetä vierailupyyntö

Vinkit firman talvipäiviin

Kävisikö teille tasting? Tai sähköpyöräsafari?

Vihreän kauden luontoaktiviteetit

Ympäristötyön edelläkävijät kutsuvat vierailulle

Kaikki mitä tarvitset kokoukseesi

Lehmonkärki Villa Aurum

Kokous- ja juhlatilat

Täydellinen valikoima kokouspaikkoja – täyden palvelun kokoustaloista upeisiin design-villoihin ja uniikkeihin erikoiskohteisiin.

Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone Lahti majoitus accommodation

Majoitus

Lahdesta löytyy noin 1 400 hotellitason vuodepaikkaa ja 20-60 minuutin ajomatkan päässä reilu 4 500 vuodepaikkaa lisää!

Kitetirri emaastopyörä Salpausselkä Trails

Oheisohjelmat

Elämyksellisiä makuja, hapekkaita liikuntahetkiä, kulturelleja kokemuksia – kokosimme tukun valmiita vaihtoehtoja onnistuneen kokouksen oheisohjelmaksi.

Reissu Ruoti tilausajo charter bus

Kuljetukset

Asiantuntevat ja luotettavat paikalliset kuljetusyrittäjät löydät täältä!

Mistä on hyvä kokous tehty?

Sijainnista! Olemme lähellä, tulit sitten mistä vain.

Kokemuksesta ja ammattitaidosta.

Toimivista tiloista lähellä majoituskohteita.

Lahden seudusta – täynnä upeita erikoiskohteita.

Lähellä mutta totta!

Lahden tapahtumapaikat sijaitsevat lähellä toisiaan, kävelyetäisyydellä hotelleista ja palveluista. Tapahtumavieraasi saavat nauttia kaupungin sykkeestä mutta ilman ruuhkassa istumista. Toisaalta, Lahtea ympäröi rikas Lahden seutu upeine maaseutukohteineen, Järvi-Suomi, juotavan puhdas Päijänne. Lahti on lähellä myös sinua – puolet suomalaisista asuu tunnin matkan päässä Lahdesta.

Visit Lahden myyntipalvelu palveluksessasi. Miten voimme auttaa?

Meillä et jää yksin kokousjärjestelyissäsi. Me Visit Lahdessa olemme Lahden seutu -eksperttejä ja autamme sinut alkuun. Ideoimme kanssasi, etsimme sopivat tilat tai palvelut ja kilpailutamme ne maksutta puolestasi. Suurtapahtumissa käytössäsi ovat kaikki kokouspalvelut ilmoittautumispalvelusta majoitusvarauksiin.

Lue lisää