Yli-Kaitala Resort

Yli-Kaitalan tila upeissa iittiläisissä maisemissa Kettujärven ja Kymijoen tuntumassa tarjoaa rauhalliset puitteet kokoukselle.

1-300 henkilöä

Tilausravintola Ketunleivässä sijaitsevat kokous- ja ravintolatilat. Ruokailut ovat mahdollisia myös luonnon keskellä, Lakinsaaren laavulla tai tunnelmallisella kodalla. Järjestämme myös ohjelmapalvelut kokousten yhteyteen, uutuutena ulkomysteerit.

Kotiin ei tarvitse olla kiirettä, sillä 11 mukavuuksin varustettua lomamökkiä 200 m2 VIP-huvilasta 40 m2 mummonmökkiin tarjoavat majapaikan 60-100 henkilölle.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Yli-Kaitala Resort Tilausravintola Ketunleipä

Tilausravintola Ketunleipä

Ketunleipä on ehtaa maaseuturomantiikkaa huokuva kokouspaikka, jossa voit järjestää yrityksesi kokoukset ja juhlat aterioineen. Ketunleipään mahtuu kokoustamaan n. 100 henkeä.

Yli-Kaitala Auringonsilta kokoukset meetings

VIP-huvila Auringonsilta

Tyylikkääseen Auringonsiltaan mahtuu luokkamuodossa 15-20 henkeä mutta parhaimmillaan sen on n. 10 hengen rennoissa "villasukkakokouksissa". Auringonsillasta löytyy kolme makuuhuonetta omilla kylpytiloilla sekä yksi lisää saunarakennuksesta.

Yli-Kaitala Resort Iitti Auringonsilta

Majoitus

Yli-Kaitalasta löytyy 11 mukavuuksin varustettua lomamökkiä 200 m2 VIP-huvilasta 40 m2 mummonmökkiin, yhteensä 60-100 henkilölle.

Yli-Kaitala nuotio

Aktiviteetit kokouspäivän oheen

Yli-Kaitalaa ympäröivä luonto tarjoaa upeat puitteet opastettuihin retkiin ja nuotioruokailuihin. Meillä voitte ratkoa ulkomysteereitä, liikkua monipuolisesti ympäri vuoden tai varata vaikkapa kalastusretken. Päivän kruunaa saunominen upeissa saunoissamme.

Kokouspaketit

Ketunleivän Kokouspaketti 1 alk. 39 €/hlö
Kokoustila, tulokahvi ja pikkusuolainen, maalaislounas ja iltapäiväkahvi. Minimi 10 hlöä.

Metsäinen kokouspaketti alk. 89 €/hlö
Tulokahvi ja ”kettumainen” lohileipä tunnelmallisessa Kipinä-kodassa nuotion äärellä. Kokoustilana hirsimökki. Maittava maalaislounas. Luontoaktiviteetti valintanne mukaan. Iltapäiväkahvit luonnon helmassa. Minimi 10 hlöä.

Kokouspaketti majoituksella alk. 169 €/hlö
Kokoustila, 2 x lounas, illallinen, 3 x kahvi, aamiainen, majoitus kahden hengen huoneissa, vuode- ja liinavaatteet, pyyhkeet ja saunominen mökissä.

Varaa tästä

Ideoita elämyksistä Yli-Kaitalassa

Yli-Kaitala Resort Iitti sauvakävely näköalapaikka Nordic walking viewpoint over a lake

Järvineito-retki

Rentouttava opastettu retki upealla Talasvuoren näköalakalliolle Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Metsäkävelyllä nautitaan lintujen laulusta, luonnon tuoksuista ja ihaillaan kimmeltävää Kettujärveä ja Kymijokea. Lopuksi skoolataan maistuvalla puolukkajuomalla. Tunnin mittaisen retken hinta alkaen 15 €/hlö (min. 5 hlöä).

Yi-Kaitala Resort Lakinsaaren lautta

Viulunrakentajan morsian ja Järvineidon kadonneet helmet -mysteeripelit

Yli-Kaitala Resortin mysteeripeleissä tarvitaan tiimipelaamista ja hyviä hoksottimia. Samalla haukkaatte happea ja nautitte upeista Kymijoki-maisemista Iitissä. 10-30 hengen ryhmille sopivien mysteeripelien hinta alkaen 34€/hlö.

Yli-Kaitala maastopyörä

Mutkat suoriksi sähköfatbikeilla

Tällä vauhdikkaalla maastopyöräretkellä pääset testaamaan ajotaitoasi sähköfatbikeillamme Iitin Yli-Kaitalassa. Oppaanne johdattaa teidät metsäreitille, jossa ylä- ja alamäet, mutkat ja nyppylät tulevat tutuiksi. Retken lopuksi nautitte retkikahvit ja suolaiset piiraat. Reitin vaativuustaso valitaan ryhmän toiveiden mukaan.Lahden luontokohteet sijaitsevat vain kivenheiton päässä keskustan kokouskohteista. Lähde vaikkapa Linnaistensuon pitkospuille tai Salpausselän jääkauden muovaamaan maastoon, joka sijaitsee vain viisi minuuttia keskustasta. Mukkulan kartanon kupeesta taas löytyy upea Ritamäen luonnonsuojelualue. Retket alkaen 55 €/hlö minimi 2 hengen ryhmille. Suuremmille ryhmille kysy tarjosta Best Lake Nature Adventuresista.

Yli-Kaitala Resort Kirkkovene

Laineilla Lakinsaareen

Veto, veto, veto – veneen perämies ohjeistaa ryhmää Kettujärven laineilla Iitin Yli-Kaitala Resortissa. Kirkkovene vie ryhmänne Kymenkäänteelle ja takaisin Lakinsaareen laavulle. Lakinsaaressa nautitte kolmen ruokalajin nuotiolounaan, jonka oma kokkimme on valmistanut. Lounas sisältää lähialueen herkkuja: muna/riisi- ja kasvispiiraat, kuhakeittoa, ruisleipää ja yrttilevitettä. Jälkiruuaksi nokipannukahvit sekä rahkapannukakut hillolla ja kermavaahdolla. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 730€/ 8 hlön ryhmä, lisählöt 35€/hlö.

Karaokea Sammalsaunassa

Yli-Kaitala tarjoaa persoonalliset ja näyttävät saunatilat Kettujärven rannalla. Erikoisin saunoista on Sammalsauna, jossa voit kuunnella mielimusiikkiasi, laulaa karaokea tai katsoa mieliohjelmaa saunoessasi.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Ravintola Ketunleipä 2 154 100 150 100 120
Ravintola Ketunleipä 1 80 30 60 45 50
Pellavatupa 2 50 20 40 15 30
Terassi 1 (katettu tanssilava) 1 60 50 80 60 80
Terassi 2 1 60 50 60 50
Auringonsilta-huvila 1 100 15-20 20 20 30