Esteettömät oheisohjelmat kokouspäivään

Esteettömän elämyksen tavoitteena on varmistaa, että kaikki voivat nauttia ja osallistua ilman rajoituksia ja syrjintää.

Täältä löydät vinkkejä kokous- ja yritystapahtumiin sopivista esteettömistä elämyksistä Lahden seudulla.

Info lukijalle

Tälle sivulle on kerätty tietoa kokouspaikoista ja oheisohjelmista liikunta-, kuulo- ja näkörajoitteisille. Sivulta löytyy kohdekohtaista tietoa inva-pysäköintipaikoista sekä esteettömästä liikkumisesta kohteessa eri liikkumisen apuvälineillä. Myös näkö- ja kuulovammaisten tarpeita on pyritty huomioimaan.

Kognitiivisia rajoitteita ei ole tällä sivustollamme huomioitu.

Mikäli sinulla on erityistarpeita tai -toiveita, suosittelemme kertomaan niistä kohteen myyntipalvelulle jo varausvaiheessa. Näin varmistat, että juuri sinun tarpeesi tulee huomioitua ja että asiakaskokemus on kaikille tasavertainen.

Esteetön Liikuntakeskus Pajulahti

Pajulahti on Suomen ainoa Paraolympiakomitean virallinen valmennuskeskus. Esteettömyys on Pajulahdessa ensiarvoisen tärkeää.

Pajulahden esteettömät tilat sekä monipuolinen luonto vesistöineen ja retkeilyreitteineen tarjoavat oivat puitteet toteuttaa toimiva ja elämyksellinen kokouspäivä oheisohjelmineen.

Lisää esteettömästä pajulahdesta

Täyden palvelun kulttuurikohteita

Näissä kohteissa onnistuvat niin esteettömät kokoukset kuin kulttuurielämykset saman katon alla!

Esteettömiä maku- ja Järvi-Suomi -elämyksiä

Lisää vinkkejä esteettömistä kohteista

Tutustu artikkeliimme, johon on koottu lisää vinkkejä esteettömistä kohteista Lahdessa. Mukana on kahviloita ja ravintoloita, luontokohteita, museo, sekä festarivinkki!

Katso vinkit

Lakkapäällä laaja valikoima esteettömiä busseja

Liikenne Lakkapäältä löytyy esteettömiä busseja eri kokoluokissa. Isoimpaan bussiin mahtuu jopa seitsemän isoa pyörätuolia ja lisäksi jää vielä 37 tavallista istumapaikkaa. Lakkapään kalustolla on hoidettu mm. isoja paraurheilutapahtumien kuljetuksia.

Lisää Lakkapäästä