Malski

Luovan työn sekä kulttuuri- ja museoelämysten keskus Lahden keskustassa.

1-470 henkilöä

Historiallisessa, vuonna 1912 rakennetussa panimorakennuksessa toimivan Malskin erikoisuus on entisaikojen henki, paikallisuus ja yhdessä tekemisen tapa. Malskin historiallinen kiinteistö kätkee sisäänsä seitsemän eri kokoista kokoustilaa, coworking -yhteisön, keittiöllä varustetun loungen, valokuvastudion, lasikattoterassin sekä lähes 500 henkilön tilaisuuksiin taipuvan tiiliseinäisen, yli 7 metriä korkean Sammiosalin sekä Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Malski kokoustila

Seitsemän kokoustilaa

Malski tarjoaa seitsemän eri kokoista kokoustilaa 6-50 hengelle. Kokoustiloista löytyy myös moderni etäpalaverilaitteisto.

Malski Lounge

Lounge

Lounge-tila on vuokrattavissa yritysten vapaamuotoisiin illanviettoihin. Loungen yhteydestä löytyy myös kaksi pienempää kokoustilaa sekä suurin kokoustila Sininen – lounge toimii siis myös oivana lämpiönä ja kahvitaukotilana. Loungesta löytyy täysin varusteltu keittiö 30 hengen astiastioineen.

Sammiosali Malski

Sammiosali

Lähes 400 neliön kokoinen ja yli seitsemän metriä korkea Sammiosali on täysin uniikki konserttien ja tuotantojen areena. Tiiliseinäisen salin takaosassa on noin 80 neliöinen baari sekä lisäksi backstage -huone esiintyjille.

Ravintola- ja kahvilamaailma

Malskilta löytyy runsas valikoima makuja niin isoon kuin pieneen nälkään. Malskin Bistro tarjoaa lounasta ja illallista, Kahiwa Coffee Roasters taas paikan päällä paahdettuja laatukahveja sekä valikoiman hyviä viinejä ja pikkupurtavaa. Ant Brew panostaa laatuoluisiin. Kahiwa ja Ant Brew järjestävät myös tastingejä ja tutustumiskierroksia.

Kokouspaketit

Päivä Malskilla alk. 57 €
Aamukahvit suolaisella ja iltapäiväkahvit makealla, lounas, kokoustila max. 10 tuntia

Puoli päivää Malskilla alk. 46 €
Aamukahvit tai iltapäiväkahvit kahvileivän kera, lounas, kokoustila max. 5 tuntia

Varaa tästä

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva on nyt avattu Malskilla

Upeiden avajaisnäyttelyiden, oheisohjelmiksi sopivien taidetyöpajojen ja opastettujen kierrosten lisäksi taidemuseosta löytyy tiloja myös erilaisiin tilaisuuksiin.

Tutustu Malvan tiloihin

Kokoustilojen kapasiteetit

Malskin kokoustiloissa langaton näytönpeilaus sekä etäpalaverilaitteisto esim. Teams- tai Skype for Business -käyttöä varten. Loungessa äänentoisto sekä keittiövarustus. Sammiosalin perusvuokraan sisältyy tuolit, esitystekniikka ja puheäänentoisto. Sammiosalin lisäosa sopii esimerkiksi messukäyttöön.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Mattsson 2 41,5 20 30 25 25
Max 2 11,5 6 6
Ernst 2 12 6 6
Henrik 2 26,5 12 12
Sininen 3 66 36 50
Palma 3 19 8 8
Siesta 3 14,5 6 6
Äänitysstudio 3 11,5
Lounge 3 108 30 40
Sammiosali 3 384 250 300 250 350
Sammiosalin lämpiö 3 83