Ravintola Voitto

Maisemaravintolan upeissa Salpausselän maisemissa Lahden Urheilukeskuksessa.

200 henkilöä

Monipuoliset ja korkeatasoiset ravintola-, kokous- ja kahvilapalvelut. Asiakaspaikkoja yhteensä 200 kahdessa kerroksessa. Voiton 80-paikkainen auditorio soveltuu kokouksiin sekä koulutus- ja tiedotustilaisuuksiin. Oheisohjelmapalveluja löydät saman katon alta Hiihtomuseosta.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Voiton auditorio Hiihtomuseolla

Auditorio

80-paikkainen auditorio palveee hienosti koulutuksissa ja vaikkapa tiedotustilaisuuksissa.

Ravintola Voitto

Ravintola Voitto

Ravintolasalissa on 120 istumapaikkaa ja cocktailtilaisuuksia voidaan järjestää jopa 250 vieraalle.

Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattori

Hiihtomuseo

Ravintola Voitto sijaitsee saman katon alla Hiihtomuseon kanssa. Hiihtomuseon näyttelytilat tarjoavat myös uniikit puitteet iltatilaisuuksille.

Lahti

Suurmäen huippu

Zoomaa itsesi huippukokoukseen Lahden Suurmäen huipulle. Suurmäen katettu näköalatasanne sopii upeasti cocktail-tilaisuuksiin ja illallisiin. Illalliselle tilaan mahtuu mukavasti 20 henkeä, cocktaileille 30 henkeä. Tarjoilut huipulle tilaat toiveidesi mukaan esimerkiksi Voitosta. Maistuisiko teille esimerkiksi Green City -menuehdotus – alkuun vaikkapa maa-artisokkacappuccinoa juureslastuilla ja mallasleivällä, järvikalatournedos ja kylmäsavukirjolohta puikulaperunapyreellä ja tilli-valkoviinikastikkeella ja lopuksi mesiangervolla maustettua pannacottaa puolukkamelballa.

Green City -menu vie kielen

Kantarellicappuccino kuusenkerkkä-kauravaahdolla, siankärsämöllä ryyditetty porowallenberg ja mesiangervolla maustettu panna cotta, vadelmamelba ja koivunlehticookie. Muun muassa tällaisia makuelämyksiä kuuluu Ravintola Voiton ravintolapäällikkö Jari Taurenin suunnittelemaan Green City -menukokonaisuureen. Aiaiai…

Katso menu tästä

Kokouspaketit

Päivän kokouspaketti alk. 29 €/hlö
Sisältäen: kokoustila, Voittoisa aamuhetki (tuoreita sämpylöitä/pikkupiirakkaa, kasvishummusta, savukala- ja kinkkutahnaa, vihanneksia, hedelmäsmoothie, kahvia ja teetä), Voiton lounasbuffet sekä iltapäivän kahvitori (kaksi pientä makeaa tai suolainen kahvileipä, kahvia ja teetä)

Puolen päivän kokouspaketti alk. 18,80 €/hlö
Sisältäen: kokoustila, aamun kahvitus päivän suolaisella kahvileivällä, Voiton lounasbuffet

Katso kaikki kokouspaketit

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Auditorio 2 70 80
Ravintola Voitto 2 200+120 120 200