Ravintola Voitto

Maisemaravintolan upeissa Salpausselän maisemissa Lahden Urheilukeskuksessa.

200 henkilöä

Monipuoliset ja korkeatasoiset ravintola-, kokous- ja kahvilapalvelut. Asiakaspaikkoja yhteensä 200 kahdessa kerroksessa. Voiton 80-paikkainen auditorio soveltuu kokouksiin sekä koulutus- ja tiedotustilaisuuksiin. Oheisohjelmapalveluja löydät saman katon alta Hiihtomuseosta.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Green City -menu vie kielen

Kantarellicappuccino kuusenkerkkä-kauravaahdolla, siankärsämöllä ryyditetty porowallenberg ja mesiangervolla maustettu panna cotta, vadelmamelba ja koivunlehticookie. Esimerkiksi tällaisia makuelämyksiä kuuluu Ravintola Voiton ravintolapäällikkö Jari Taurenin suunnittelemaan Green City -menukokonaisuuteen, joka suunnitellaan aina villiyrttisesongin mukaan. Aiaiai…

Katso menu tästä

Kokouspaketit

Päivän kokouspaketti 1 alk. 30,30 €/hlö
Sisältäen: kokoustila, aamukahvi suolaisella kahvileivällä, Voiton lounasbuffet sekä iltapäiväkahvi makealla kahvileivällä.

Päivän kokouspaketti 2 alk. 34,20 €/hlö
Sisältäen: kokoustila, Voittoisa aamuhetki (tuoreita sämpylöitä/pikkupiirakkaa, kasvishummusta, savukala- ja kinkkutahnaa, vihanneksia, hedelmäsmoothie, kahvia ja teetä), Voiton lounasbuffet sekä iltapäivän kahvitori (kaksi pientä makeaa tai suolainen kahvileipä, kahvia ja teetä)

katso kaikki paketit

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Auditorio 2 70 80
Ravintola Voitto 2 200+120 120 200