Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuone

Hotelliklassikko Lahden pääkadun varrella.

1-1000 henkilöä
455 vuodepaikkaa

Lahden Seurahuone on hotelliklassikko, jossa ruoan herkullisuuteen ja erinomaiseen palveluun on aina paneuduttu koko sydämellä. Seurahuoneelle on helppo tulla, sillä hotelli sijaitsee aivan Lahden ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä Matkakeskuksesta. Hotelli on saanut useita kansainvälisiä tunnustuspalkintoja. Hotellin vastuullisesta toiminnasta hotellille on myönnetty Green Key- sertifikaatti sekä Visit Finland on myöntänyt Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneelle Sustainable Travel Finland -merkin. Tunnustuksen saaneet yritykset täyttävät matkailua edistävän Visit Finlandin luoman kriteeristön, joka huomioi niin taloudellisen, ekologisen, sosiaalisen kuin kulttuurisenkin kestävyyden. Lahden Seurahuone on ensimmäinen Lahden seudulla Sustainable Travel Finland -merkin saanut toimija.

Lahden Seurahuoneella on eri kokoisia ja erilaisiin tilaisuuksiin muuntautuvia tiloja, aina pienistä muutaman hengen tiloista aina 200 hengen tilaan. Tiloja räätälöidään ja muokataan aina tapauskohtaisesti, sen mukaan millainen tilaisuus on kyseessä. Hotellissa on maksuton, langaton Internet- yhteys ja moderni kokoustekniikka.

Varaa tästä

Kokoustilat

Seurahuone Päijät-kabinetti

Päijät-Kabinetit

Kolme eri kokoista Päijät-Kabinettia muodostavat muuntuvat tilat jopa 200 hengen kokouksiin ja 160 hengen illallisiin. Seinin jaettuna pienin kabineteista sopii 70 hengen kokouksiin, suurin taas 120 hengelle.

Seurahuone Tiirismaa-kabinetti

Tiirismaakabinetti

Tiirismaa on mitä oivallisin tila kokouksiin, niin perinteisiin tai hybridikokouksiin. Tila soveltuu myös erinomaisesti myös illallisille ja juhlien pitopaikaksi. Tiirismaahan mahtuu luokkamuodossa 40 henkilöä.

Seurahuone Hämesali

Hämesali

Juhlallinen ja perinteitä henkivä Hämesali sopii erinomaisesti erilaisiin juhliin. Ikkunat Aleksanterinkadulle luovat urbaanin tunnelman perinteiseen saliin. Tila soveltuu niin lounas ruokailuun kuin 100 hengen illallisiin.

Seurahuone Laune-kabinetti

Saunaosasto

Tunnelmallinen Launekabinetti sopii hyvin erilaisiin tilaisuuksiin. Tila on yhdistettävissä saunoihin. Launeen pöydän ääreen saadaan istumapaikat 20 hengelle pitkään pöytään. Tilassa on myös kolme rentoa sohvaryhmää.

Kokouspaketit

Päiväkokouspaketti alk. 47 €/hlö
Kokoustila, kokousvastaavan palvelut, maittava aamukahvi­buffee, runsas kokouslounas ja herkullinen iltapäiväkahvibuffee

Kysy kahden päivän kokouspaketeista myyntipalvelustamme.

Varaa tästä

Seurahuone Loft House on nyt avattu

Seurahuone laajeni keväällä 2021 Aleksanterinkadun toiselle puolelle Sokos-tavaratalon ylempiin kerroksiin. Seurahuone Loft Housen jokainen huone huokuu luksusta ja taikaa. Laadukas, yksilöllinen sisustus on Jaakko Puron käsialaa. Huoneissa yhdistyvät upealla tavalla rustiikki, harmonia ja nykypäivä. Kylpyhuoneiden puukomposiittikalusteet ovat kotimainen innovaatio, ja materiaalina on käytetty Suomen metsien puuta. Huoneet ovat tavallista isompia ja korkeampia, ja osa niistä asettuu kahteen kerrokseen.

Osassa huoneita on suomalaiseen sielunmaisemaan olennaisesti kuuluva sauna ja oma terassi, josta avautuu näkymä hotellimme ihastuttavaan sisäpuutarhaan. Leveä ja muhkea, 200 cm:n parivuode takaa yksilöllisesti muokkautuvat, hyvät yöunet.

Lue lisää Loft Housesta

Ilta Loft House Loungessa

Seurahuone Loft Housen tunnelmallinen Lounge-tila sopii täydellisesti 30 hengen luoviin tilaisuuksiin ja illanviettoihin. Loungen yhteydestä löytyy myös kaksi 10 hengen saunaa rentoa iltatilaisuutta ajatellen. Myös kaksi Loft Housen loft-huoneista sijaitsee aivan Loungen äärellä ja ne sopivatkin mainiosti vaikkapa luovan työskentelyn tiloiksi pienryhmille.

Makuelämyksiä Seurahuoneella

Trattoria Seurahuone, rento Kuja Street Food ja Bar & Bistro SeuraHuone tarjoavat maukkaita vaihtoehtoja joka nälkään.

Lue lisää

Millaisessa huoneessa sinä haluat yöpyä?

Hotellimme tarjoaa vierailullesi viimeistellyt puitteet. Kaikissa Solo Sokos Hotel Lahden Seurahuoneen huoneissa on kehon lämpötilan mukaan muotoutuvat, kunnollisen tuen koko vartalolle antavat patjat, jotka takaavat vieraalle levolliset yöunet. Samoin huoneisiin asennetut vesikiertoiset kattosäteilijät, jotka huolehtivat huoneiden lämmittämisestä ja jäähdyttämisestä. Energiatehokkuus, tasainen lämpö, hiljainen ääni ja vedottomuus ovat niiden suurimpia etuja. Lahden Seurahuone on kaupungin hotelleista ainoa, jonka huoneissa hyödynnetään säteilijöitä. Herkullinen Solo-aamiainen kruunaa vierailusi ja antaa puhtia pitkälle päivään

Seurahuone Solo Twin

Solo-huoneet

Toimivat ja kodikkaat yhden ja kahden hengen huoneet rauhallisella sijainnilla.

Seurahuone Supreme Solo

Solo Up -huoneet

Ripaus luksusta hotellin vuonna 2020 avatussa laajennusosassa.

Seurahuone Loft House

Seurahuone Loft House

Seurahuoneen huhtikuussa 2021 valmistuneesta laajennusosasta löytyy mm. ylellisiä, kaksikerroksisia, loft-tyylisiä huoneistoja sekä huoneita, joista avautuu oma terassi vehreään sisäpuutarhaan.

Kokoustilojen kapasiteetit

Lisäksi tarjolla Ankkurikabinetti, joka sopii luovaksi tilaksi 10 hengelle.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Päijät-Kabinetti 1 2 107 80 120 80 150
Päijät-Kabinetti 2 2 71 40 70 40 45
Päijät-Kabinetti 3 2 69 40 70 40 45
Päijät-Kabinetti 1+2+3 2 300 160 200 160 500
Päijät-Kabinetti 1+2 2 178 120 160 120 200
Päijät-Kabinetti 2+3 2 140 80 100 80 90
Tiirismaakabinetti 2 63 32 50 32 70
Tehi 2 26 10
Kartanokabinetti 2 32 10 18
Hämesali 2 151 100 200
Saunaosasto P 78 20 35