Liikuntakeskus Pajulahti

Elämyksellinen ja toiminnallinen kokous- ja työhyvinvointiympäristö mutkattomalla urheiluopistohengellä.

1-450 henkilöä
1000 vuodepaikkaa

Pajulahti sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat sekä Suomen suurin kiipeilypuisto. Olympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Pajulahden päärakennuksen 2. kerroksen kokoustilat saivat uuden ilmeen kesällä 2020.

Varaa tästä

Kokoustilat

Liikuntakeskus Pajulahti auditorio

Auditorio 136 hengelle

Vuonna 2020 uuden ilmeen saaneesta auditoriosta löytyy nyt myös enemmän istumapaikkoja ja uusi kokoustekniikka. Auditoriossa on käytössä Smart Board, kaksi valkokangasta, videotykit, kokouskamerajärjestelmä ja äänentoisto kattomikrofonilla ja kaksi käsimikrofonia.

Pajulahti_180227_NS_0132 kabinetti

16 kokoustilaa

Auditorion lisäksi Pajulahdesta löytyy 16 eri kokoista tilaa ryhmätyötiloista luokkahuoneisiin ja aina 350 hengen Palloilusaliin.

Liikuntakeskus Pajulahti Rantasauna takkahuone

Tyylikäs Rantasaunan Takkahuone

Takkahuone on mainio epävirallisten illanistujaisten sekä kokousten pitopaikka. Takkahuone soveltuu 20-30 hlön ryhmille.

Pajulahti terassi terrace

Ravintola Iso-Kukkanen

Näköalaravintolasta on upeat näkymät Iso-Kukkas-järvelle. Ravintola sopii 300 hengen illallisiin.

Kokouspaketit

Päivän kokouspaketti alk. 42 € / hlö
kokoustila, aamiainen, lounas noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit

Toiminnalliset kokoukset, esimerkkipaketti alk. 51€/hlö
kokoustila, aamukahvi ja hyvinvointisämpylä, lounas noutopöydästä, taukojumppa kokoustilassa, iltapäiväkahvit ja makea, Pajucase (tiimitoimintaa ja ongelmaratkaisua)

Kokous majoituksella (2 pv, 1 yö) alk. 118 € / hlö
Kokoustila, majoitus hotellitason 2-3 hh huoneessa, 1 x aamiainen, 2 x lounas tai päivällinen, 2 x kokouskahvitus

Varaa tästä

Elämysmenu laavulla

Maistuisiko juureskeitto villiyrttimoussella, loimulohi asianmukaisine lisukkeineen ja jälkiruuaksi pitsireunaiset letut talon omalla hillolla? Kokin paikan päällä valmistamasta menusta nautiskellessa aisteja hellii myös laavua ympäröivä puhdas luonto ja elämyskelluntakokemus Iso-Kukkasjärvellä. Neljän tunnin paketti 10 hengelle alkaen 1010 €.

Lue lisää elämyspaketista

Hyvinvointia etsimässä?

Pajulahti on työhyvinvoinnin ja liikuntapalveluiden ammattilainen. Tarjolla on runsas valikoima valmiita tyhy-paketteja sekä lyhyitä ohjelmia kokouspäivän oheen.

Lue lisää

Majoituspalvelut

Pajulahdessa voit majoittua laadukkaasti hotellitason huoneissa, joissa on runsaat varustelut eikä mukavuuksista ole tingitty. Hotellihuoneita löytyy yhteensä 120. Tarjolla on myös edullisempaa opistotason majoitusta.

Kokoustilojen kapasiteetit

Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja taulu-tv tai videotykki ja valkokangas. Isoissa kokoustiloissa on myös fläppitaulu. Auditoriossa on käytössä Smart Board, kaksi valkokangasta, videotykit, kokouskamerajärjestelmä ja äänentoisto kattomikrofonilla sekä kaksi käsimikrofonia. Muutamassa tilassa on kokouspuhelinjärjestelmä sekä Barco Clickshare -esitysjärjestelmä. Pajulahdessa esteettömyys on huomioitu hyvin ja myös kokoustilat sopivat liikuntaesteisille, esimerkiksi auditoriossa on etuosaan varattu esteettömiä pyörätuolipaikkoja. *Jaettava tila

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Auditorio 2 139 136
Palloilusali 1 983 350
Olympiakabinetti 1 75 50 72
Saari-kabinetti 1 54 42
Kokouspaju 2 2 78 40 30
Luokka 1 2 59 40
Luokka 2 2 49 20
Luokka Haavisto 2 74 54*
Luokka Nikkinen 2 74 54*
Luokka Olenius 2 74 60*
5 ryhmätyötilaa 15-46 10-20
Ravintola Iso-Kukkanen 1 300
Opiskelijaravintola Fanni 1 88
Takkahuone 1 66 18 36
Kokouspaju 1 46 20