Liikuntakeskus Pajulahti

Elämyksellinen ja toiminnallinen kokous- ja työhyvinvointiympäristö mutkattomalla urheiluopistohengellä.

1-450 henkilöä
1000 vuodepaikkaa

Pajulahti sijaitsee vain 20 minuutin ajomatkan päässä Lahden keskustasta. Alueen kaikki palvelut sijaitsevat luonnon keskellä, järven rannalla, kävelymatkan etäisyydellä toisistaan: kokoustilat, majoitus, ravintola, rantasaunat, monipuoliset liikuntatilat sekä Suomen suurin kiipeilypuisto. Olympiakomitean virallisena harjoituskeskuksena tuotamme työyhteisöille korkeatasoista urheiluvalmennusta sekä kunto- ja terveysliikuntaan liittyviä positiivisia kokemuksia työhyvinvointi- ja yrityspäiviin.

Pajulahden päärakennuksen 2. kerroksen kokoustilat saivat uuden ilmeen kesällä 2020.

Varaa tästä

Kokoustilat

Uutta: Fanni-ravintola kokousvieraiden käyttöön

Pajulahteen on avattu uusi Fanni-ravintola, joka on suunniteltu erityisesti yritysasiakkaita varten – siellä tarjotaan erikoisaamiainen, lounas ja kahvitukset kokousvieraita varten. Iltaisin Fanni toimii tilausravintolana illallisille ja yksityistilaisuuksille. Tilaan mahtuu 76 henkeä ruokailemaan.

Katso Fannin menut

Kokouspaketit

Päivän kokouspaketti alk. 42 € / hlö
kokoustila, aamiainen, lounas noutopöydästä sekä iltapäiväkahvit

Toiminnalliset kokoukset, esimerkkipaketti alk. 51€/hlö
kokoustila, aamukahvi ja hyvinvointisämpylä, lounas noutopöydästä, taukojumppa kokoustilassa, iltapäiväkahvit ja makea, Pajucase (tiimitoimintaa ja ongelmaratkaisua)

Kokous majoituksella (2 pv, 1 yö) alk. 118 € / hlö
Kokoustila, majoitus hotellitason 2-3 hh huoneessa, 1 x aamiainen, 2 x lounas tai päivällinen, 2 x kokouskahvitus

Varaa tästä

Hyvinvointia etsimässä?

Pajulahti on työhyvinvoinnin ja liikuntapalveluiden ammattilainen. Tarjolla on runsas valikoima valmiita tyhy-paketteja sekä lyhyitä ohjelmia kokouspäivän oheen.

Lue lisää

Maistuisiko fajitakset rantasaunalla tai elämysmenu laavulla?

Pajulahden keittiö loihtii herkkuhetkiä myös rantasaunan tyylikkäälle takkahuoneelle. Laavulla tarjoiltava elämysmenu taas valmistuu kokin toimesta paikan päällä.

Katso menut täältä

Majoituspalvelut

Pajulahdessa voit majoittua laadukkaasti hotellitason huoneissa, joissa on runsaat varustelut eikä mukavuuksista ole tingitty. Hotellihuoneita löytyy yhteensä 120. Tarjolla on myös edullisempaa opistotason majoitusta.

Vastuullisia kokouksia Pajulahdessa

Liikuntakeskus Pajulahden toiminnan keskiössä ovat luonnon monimuotoisuus, hyvinvoiva ihminen, alueellinen elinvoima ja yhdenvertainen yhteisö. Pajulahden sijainti keskellä kauneinta Suomen luontoa puhtaiden järvivesien äärellä velvoittaa luonnon monimuotoisuuden ylläpitoon ja edistämiseen. Asiakkaiden hyvinvoinnin lisäksi hyvinvoivaan henkilöstöön panostetaan, sillä näin pystytään tuottamaan laadukkaampia palveluita ja asiakaskohtaamisia, jotka auttavat näin muita voimaan paremmin. Alueellista elinvoimaa edistetään tukemalla paikallista yhteisöä ja hyvinvointia sekä yhteistyötä. Pajulahden väelle on tärkeää, että kaikki voivat ja kokevat voivansa tulla alueen palvelujen piiriin sellaisena kuin ovat – yhdenvertaisena. Pajulahden yksi arvolupaus on ”liikunta ja urheilu kuuluu kaikille”.

Pajulahden vastuullisuuslupaus

Pajulahdella on Ekokompassi-sertifikaatti

Pajulahdessa

  • panostetaan jätteiden lajitteluun ja käsittelyyn
  • investoidaan biojätteen vähentämiseen liittyviin menetelmiin
  • optimoidaan kiinteistöjen energiatehokkuus
  • käytetyn energian alkuperä on 100 % fossiilivapaata
  • valaistuksessa siirrytään käyttämään LED-tekniikkaa
  • energian omavaraisuutta on lisätty siirtymällä maalämmön hyödyntämiseen useassa kiinteistössä
  • Pajulahden omistama metsä toimii hiilinieluna joka sitoo yli 300 000 kg hiilidioksidia vuodessa

Terveellistä ruokaa, ole hyvä!

Yhteistyössä Kanrestan kanssa Pajulahden alueen ravintoloissa panostetaan erityisesti terveellisen ruuan tarjoamiseen asiakkaille, henkilöstölle ja yhteistyökumppaneille.

Tutustu Pajulahden kokki Sauli Sillanmäen vinkkeihin

Kokoustilojen kapasiteetit

Kaikissa kokoustiloissamme on langaton verkkoyhteys ja taulu-tv tai videotykki ja valkokangas. Isoissa kokoustiloissa on myös fläppitaulu. Auditoriossa on käytössä Smart Board, kaksi valkokangasta, videotykit, kokouskamerajärjestelmä ja äänentoisto kattomikrofonilla sekä kaksi käsimikrofonia. Muutamassa tilassa on kokouspuhelinjärjestelmä sekä Barco Clickshare -esitysjärjestelmä. Pajulahdessa esteettömyys on huomioitu hyvin ja myös kokoustilat sopivat liikuntaesteisille, esimerkiksi auditoriossa on etuosaan varattu esteettömiä pyörätuolipaikkoja. *Jaettava tila

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Auditorio 2 139 136
Palloilusali 1 983 350
Olympiakabinetti 1 75 50 72
Saari-kabinetti 1 54 42
Kokouspaju 2 2 78 40 30
Luokka 1 2 59 40
Luokka 2 2 49 20
Luokka Haavisto 2 74 54*
Luokka Nikkinen 2 74 54*
Luokka Olenius 2 74 60*
5 ryhmätyötilaa 15-46 10-20
Ravintola Iso-Kukkanen 1 300
Ravintola Fanni 1 76
Takkahuone 1 66 18 36
Kokouspaju 1 46 20