Lahden museot

Lahden museoissa järjestät monipuoliset tilaisuudet, tapahtumat tai vaikka työpaikan iltajuhlat. Myös vuonna 2022 avautuva Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoaa jo maistiaisia tulevasta mm. opastetuilla kierroksilla Malskilla ja sen ympäristössä.

Salpausselän henkeä Hiihtomuseossa

Hiihtomuseon huikeat tilat tarjoavat tekemistä ja kokemista moneen lähtöön. Sinustako päivän mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden ponnistaa maineeseen Lahden suurmäestä. Vaikuttava mediaseinä imaisee kävijän Salpausselän kisojen ja Lahden MM-kilpailujen vauhdikkaaseen maailmaan. Hiihtomuseosta löydät myös kiinnostavat talviurheiluhistoriaa henkivät näyttelyt Hiihdon henkeä, Sisulla sankariksi sekä Tunteiden ilmalentoa.

Hiihtomuseon tiloja on mahdollista vuokrata pienimuotoisiin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin. Museon yhteydestä löytyy 80-paikkainen auditorio. Auditoriopalvelut sekä maistuvat tarjoilut hoituvat saman katon alta Ravintola Voitosta.

Tutustu museoon

Nostalgiaa Radio- ja tv-museo Mastolassa

Museo sijaitsee mahtavien radiomastojen juurella Radiomäellä. Näyttelyt Kuulemiin ja näkemiin sekä Lahden radioaseman historiaa kertovat menneiden aikojen radio- ja tv-toiminnasta mukaansatempaavasti. Museon chromakey-studiossa voit juontaa vaikkapa oman uutislähetyksen! Lokakuun 2021 alusta lähtien Mastolassa päästään tutustumaan Suloiset sankarit -näyttelyssä eläinnäyttelijöiden maailmaan tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Tutustu museoon

Mastolan auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolasta löytyy 82-hengen viihtyisä auditorio. Auditoriossa on monipuolinen esitystekniikka, jonka avulla järjestät niin kokoukset, seminaarit kuin leffaillat. Täältä löytyy myös striimaus-mahdollisuus. Tiloihin saatavilla cateringpalvelut tai vaihtoehtoisesti voi tuoda omat tarjoiltavat.

Arvin kahvion voi varata tarjoiluilla tai ilman. Järjestä uniikissa ympäristössä vaikka syntymäpäiväjuhlat tai työpaikan kokous. Virkistysmahdollisuus on vain askeleen päässä.

Varaa tästä

Ota varaslähtö Malvaan

Vuonna 2022 avattava Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoaa kurkistuksia historiaan ja taiteeseen jo ennen museon avautumista. Kiinnostaisiko katsaus Mallasjuoman historiaan tai vaikkapa museota ympäröiviin taideteoksiin?

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Hiihtomuseon auditorio 2 80
Mastolan auditorio 2 82