Lahden museot

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan, Hiihtomuseon sekä Radio- ja tv-museo Mastolan tiloista löytyy myös kokoustiloja monen tyylisiin tilaisuuksiin.

UUTTA! Remontin jälkeen kesäkuussa 2024 avautunut Historiallinen museo tarjoaa myös kolme eri tyylistä kokoustilaa.

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva

Malva sijaitsee Malskilla Lahden keskustassa. Malvaan ja sen vaihtuviin näyttelyihin pääsee tutustumaan erilaisilla opastetuilla kierroksilla. Voit varata ryhmällesi vaikkapa 10 minuutin lyhyen maistiaisesittelyn tai 20 minuutin intron yhteen valitsemaasi näyttelyyn jos aikanne ei riitä koko talon kierrokseen.

Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä Malskin seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöisen Sammiosalin käsittävä kokouskeskus. Myös itse taidemuseon tiloista löytyy uniikkeja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin; esimerkiksi 100 hengen Valogalleria on upea miljöö illallisiin.

Malvan kokoustilat

Malvan värikäs museokauppa

Ihanan monipuolinen museokauppa tarjoaa mainion valikoiman museon omia julkaisuja, julisteita sekä paikallisten muotoilijoiden ja kädentaitajien tekemiä kiinnostavia tuotteita, joista henkii rouhea lahtelaisuus ja ekologisuus. Täältä löydät kaikkea kivaa kodinsisustukseen, lahjaksi ja tuliaisiksi.

Ostoksille museokauppaan

UUTTA! Lahden Historiallinen museo

Tunnelmallisessa Lahden kartanossa sijaitseva museo avautui huolellisen remontin jälkeen kesäkuussa 2024. Museossa on mahdollista järjestää esimerkiksi kokouksia, ryhmävierailuita tai työhyvinvointipäiviä jopa 80 henkilölle. Museolta löytyy nyt kolme eri tyylistä tilaa kokoontumisiin.

Tutustu museoon

Historiallisen museon tilat

Salpausselän henkeä Hiihtomuseossa

Hiihtomuseon huikeat tilat tarjoavat tekemistä ja kokemista moneen lähtöön. Sinustako päivän mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden ponnistaa maineeseen Lahden suurmäestä. Vaikuttava mediaseinä imaisee kävijän Salpausselän kisojen ja Lahden MM-kilpailujen vauhdikkaaseen maailmaan. Hiihtomuseosta löydät myös kiinnostavat talviurheiluhistoriaa henkivät näyttelyt Hiihdon henkeä, Sisulla sankariksi sekä Tunteiden ilmalentoa.

Hiihtomuseon tiloja on mahdollista vuokrata pienimuotoisiin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin. Museon yhteydestä löytyy 80-paikkainen auditorio. Auditoriopalvelut sekä maistuvat tarjoilut hoituvat saman katon alta Ravintola Voitosta.

Tutustu museoon

Kuka on teidän porukan mäkikotka?

Mäkihyppysimulaattori on Hiihtomuseon ikisuosikki. Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden kokea mäkihyppääjän ilmalento Lahden suurmäestä. 3D-pelissä pääset eläytymään mäkihypyn hurjaan tunnelmaan. Päivän top ten -lista pyörii herkeämättä ja hyppykuningas vaihtuu tunnista toiseen. Porukalla voit kisailla Selän herruudesta koe- ja kilpailukierroksineen.

Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattori palkintojenjako

Lue lisää mäkihyppysimulaattorista

Nostalgiaa Radio- ja tv-museo Mastolassa

Museo sijaitsee mahtavien radiomastojen juurella Radiomäellä. Näyttelyt Kuulemiin ja näkemiin sekä Lahden radioaseman historiaa kertovat menneiden aikojen radio- ja tv-toiminnasta mukaansatempaavasti. Museon chromakey-studiossa voit juontaa vaikkapa oman uutislähetyksen!

Tutustu museoon

Mastolan auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolasta löytyy 82-hengen viihtyisä auditorio. Auditoriossa on monipuolinen esitystekniikka, jonka avulla järjestät niin kokoukset, seminaarit kuin leffaillat. Täältä löytyy myös striimaus-mahdollisuus. Tiloihin saatavilla cateringpalvelut tai vaihtoehtoisesti voi tuoda omat tarjoiltavat.

Arvin kahvion voi varata tarjoiluilla tai ilman. Järjestä uniikissa ympäristössä vaikka syntymäpäiväjuhlat tai työpaikan kokous. Virkistysmahdollisuus on vain askeleen päässä.

Varaa tästä

Lahden museoiden kokoustilat

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvan kokoustilavalikoimaa täydentävät saman katon alla olevat Malskin kokoustilat.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Hiihtomuseon auditorio 2 80
Mastolan auditorio 2 82
Malvan Pajatila Kumma -1 40 70
Malvan Kellarigalleria -1 40
Malvan Käymistila 4 60
Malvan Valogalleria 1 40 100