Lahden museot

Lahden museoissa järjestät monipuoliset tilaisuudet, tapahtumat tai vaikka työpaikan iltajuhlat. Keväällä 2022 avattu Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva tarjoaa taide-elämysten lisäksi useita uusia tiloja kokouspäiviin ja illallisiin. Malva toimii Malskilla, jonka kokouskeskus tarjoaa tilat kokonaisen konferenssin järjestämiseen.

Malvassa kotimaisia ja kansainvälisiä huippunimiä

Juuri nyt esillä on Klaus Haapaniemen soolonäyttely Vaeltajat. Ranskalaisen Adrien M & Claire B:n näyttely avautuu 12.5.2023.

Lue lisää

Järjestä tilaisuus Malvassa

Malvasta löytyy tiloja moneen käyttöön 100 hengen Valogalleriasta Pajatila Kummaan. Malvan tilojen lisäksi käytössäsi on Malskin kokouskeskus saman katon alla.

Lisää Malvan tiloista

Malvan värikäs museokauppa

Ihanan monipuolinen museokauppa tarjoaa mainion valikoiman museon omia julkaisuja, julisteita sekä paikallisten muotoilijoiden ja kädentaitajien tekemiä kiinnostavia tuotteita, joista henkii rouhea lahtelaisuus ja ekologisuus. Täältä löydät kaikkea kivaa kodinsisustukseen, lahjaksi ja tuliaisiksi.

Ostoksille museokauppaan

Malva X Malski

Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva sijaitsee Malskilla Lahden keskustassa. Malvaan pääsee tututumaan erilaisilla opastetuilla kierroksilla. Voit varata ryhmällesi vaikkapa 10 minuutin lyhyen maistiaisesittelyn tai 20 minuutin intron yhteen valitsemaasi näyttelyyn jos aikanne ei riitä koko talon kierrokseen.

Malskilla palvelevat Malvan ja sen museokaupan lisäksi kolme ravintolaa sekä seitsemän eri kokoisen kokoustilan ja 400 neliöisen Sammiosalin käsittävä kokouskeskus. Myös itse taidemuseon tiloista löytyy uniikkeja tiloja erilaisiin tilaisuuksiin; esimerkiksi 100 hengen Valogalleria on upea miljöö illallisiin.

Mäkihyppysimulaattori on Hiihtomuseon ikisuosikki

Kuka on teidän porukan mäkikotka?

Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden kokea mäkihyppääjän ilmalento Lahden suurmäestä. 3D-pelissä pääset eläytymään mäkihypyn hurjaan tunnelmaan. Päivän top ten -lista pyörii herkeämättä ja hyppykuningas vaihtuu tunnista toiseen. Porukalla voit kisailla Selän herruudesta koe- ja kilpailukierroksineen.

Hiihtomuseo mäkihyppysimulaattori palkintojenjako

Lue lisää mäkihyppysimulaattorista

Salpausselän henkeä Hiihtomuseossa

Hiihtomuseon huikeat tilat tarjoavat tekemistä ja kokemista moneen lähtöön. Sinustako päivän mäkikotka? Eleillä toimiva mäkihyppysimulaattori tarjoaa mahdollisuuden ponnistaa maineeseen Lahden suurmäestä. Vaikuttava mediaseinä imaisee kävijän Salpausselän kisojen ja Lahden MM-kilpailujen vauhdikkaaseen maailmaan. Hiihtomuseosta löydät myös kiinnostavat talviurheiluhistoriaa henkivät näyttelyt Hiihdon henkeä, Sisulla sankariksi sekä Tunteiden ilmalentoa.

Hiihtomuseon tiloja on mahdollista vuokrata pienimuotoisiin kokous- ja cocktailtilaisuuksiin. Museon yhteydestä löytyy 80-paikkainen auditorio. Auditoriopalvelut sekä maistuvat tarjoilut hoituvat saman katon alta Ravintola Voitosta.

Tutustu museoon

Nostalgiaa Radio- ja tv-museo Mastolassa

Museo sijaitsee mahtavien radiomastojen juurella Radiomäellä. Näyttelyt Kuulemiin ja näkemiin sekä Lahden radioaseman historiaa kertovat menneiden aikojen radio- ja tv-toiminnasta mukaansatempaavasti. Museon chromakey-studiossa voit juontaa vaikkapa oman uutislähetyksen! Lokakuun 2021 alusta lähtien Mastolassa päästään tutustumaan Suloiset sankarit -näyttelyssä eläinnäyttelijöiden maailmaan tv-sarjoissa ja elokuvissa.

Tutustu museoon

Mastolan auditorio

Radio- ja tv-museo Mastolasta löytyy 82-hengen viihtyisä auditorio. Auditoriossa on monipuolinen esitystekniikka, jonka avulla järjestät niin kokoukset, seminaarit kuin leffaillat. Täältä löytyy myös striimaus-mahdollisuus. Tiloihin saatavilla cateringpalvelut tai vaihtoehtoisesti voi tuoda omat tarjoiltavat.

Arvin kahvion voi varata tarjoiluilla tai ilman. Järjestä uniikissa ympäristössä vaikka syntymäpäiväjuhlat tai työpaikan kokous. Virkistysmahdollisuus on vain askeleen päässä.

Varaa tästä

Hiihtomuseon ja Mastolan kokoustilat

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Hiihtomuseon auditorio 2 80
Mastolan auditorio 2 82