Scandic Lahti City

Kodikas hotelli ja tilavat huoneet Lahden keskustassa.

2-70 henkilöä
300 vuodepaikkaa

Ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kaikki kaupungin palvelut ovat hotellissamme käden ulottuvilla. Kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat niin pienelle kuin vähän isommallekin ryhmälle. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys. Ravintolan yhteydessä oleva tunnelmallinen Parvi-kabinetti soveltuu erityisen hyvin perhejuhliin sekä rennompiin tilaisuuksiin.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Scandic Lahti City kokoustila

Kolme kokoustilaa jopa 50 hengelle

Kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat jopa 50 hengelle.

Scandic Lahti City

Parvi-kabinetti

Hotellin ravintolan yhteydessä oleva tunnelmallinen Parvi-kabinetti soveltuu erityisen hyvin perhejuhliin sekä rennompiin tilaisuuksiin.

Scandic Lahti City

Viihtyisät huoneet

170 huonetta tarjoavat valinnan varaa standard-huoneesta pienellä luksuksella varusteltuun superior-huoneeseen.

Kokouspaketit

Päiväkokouspaketti alk. 41,50 €/hlö
Kokoustila, 2 x Taste Break -kahvitori, lounas

Yöpyvä kokous alk. 135,00 €/hlö/2hh 
Kokoustila kahdeksi päiväksi, 3 x Taste Break -kahvitori, 2 x lounas, majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen

Varaa tästä

Vastuullisia kokouksia Scandicissa

Scandic-hotellissa kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet järjestetään vastuullisesti. Scandic-hotelleissa on jo vuodesta 1993 alkaen työskennelty ympäristökuormituksen pienentämiseksi muun muassa ruokatarjoilujen valinnoissa. Scandic on saanut tunnustusta pitkäaikaisesta ja suunnitelmallisesta työstä kestävän kehityksen hyväksi sijoittuen maailman parhaiden palveluyritysten joukkoon CDP Climate Change -raportissa 2018.

Scandicissa järjestetyissä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa tarjolla on runsaasti luontoa säästäviä vaihtoehtoja ja kestävän kehityksen tavoitteet huomioivia ratkaisuja.  Kokoustarjoilut sisältävät vastuullisesti tuotettua kahvia ja itse jäähdytettyä, suodatettua ja hiilihapotettua Scandic-vettä. Herkullinen hotelliaamiainen sisältää runsaasti terveellisiä vaihtoehtoja, runsaasti luomutuotteita, reilun kaupan tuotteita ja vegaanisia vaihtoehtoja. Ja tarjolla on aina vapaan kanan munia.

Hotelliaamiaisille on Scandicissa asetettu vastuullisuustavoitteita. Ruoka- ja pakkausmateriaalien osalta tavoite on vähentää hävikkiä vuoden 2022 tilanteeseen verrattuna 15 % vuoteen 2025 mennessä ja 50 % vuoteen 2030 mennessä. Aamiaisella on tarjolla aina vähintään 10 luomutuotetta.  Sekä kasvisperäisten tuotteiden että lähiruoan osuutta kasvatetaan systemaattisesti.

Lue lisää Scandic Lahti Citystä
Scandic Lahti City

Meillä juodaan vastuullisesti tuotettua kahvia

Jokainen Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Saksassa Scandic-hotellissa tarjoiltu kahvikupillinen on sekä luomua että Reilun kaupan tai UTZ-sertifioitua kahvia. Reilun kaupan järjestelmä sekä UTZ-sertifiointi takaavat sen, että kahvi on tuotettu vastuullisesti sekä yhteiskunnan että ympäristön kannalta, ja että kahvin alkuperämaa ja kasvattaja voidaan jäljittää. Reilun kaupan merkki tarkoittaa eettistä ja sosiaalista vastuunottoa. Viljelijät saavat kohtuullisen palkan työstään ja voivat siten esimerkiksi antaa lastensa käydä koulua. Scandic-hotelleissa tarjotaan yli 25 miljoonaa kupillista sertifioitua kahvia vuosittain. Nauti Scandicissa kuppi kahvia ja osallistu maailman parantamiseen!

Scandic Lahti City

Scandic-vesi

Scandic-hotelleihin kuljetettiin ennen lähes 4 miljoonaa pulloa vettä joka vuosi. Se ei ole kovin ympäristöystävällistä. Siksi hotelleissa panostetaankin nyt parhaaseen tarjolla olevaan veteen: omista vesihanoista saatavaan jäähdytettyyn, suodatettuun ja hiilihapotettuun veteen, jossa arvokkaat kivennäisaineet ja suolat ovat tallella. Näin vähennetään fossiilisia hiilidioksidipäästöjä 160 tonnilla vuodessa edellisvuosien tulosten perusteella.

Scandic Lahti City aamiainen

Aamiaisella tuttuja suosikkeja ja paikallisia erikoisuuksia

Scandic-hotellien aamiaisella tarjotaan runsas valikoima laadukkaita herkkuja: tuttuja aamiaissuosikkeja, hyvinvointia tukevia vaihtoehtoja ja paikallisia erikoisuuksia. Tarjolla on aina gluteenittomia, laktoosittomia ja vegaanisia tuotteita sekä luomutuotteita ja Reilun kaupan tai UTZ Good Origin -sertifioitua luomukahvia.

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kiri 1 50 30 30 30
Vire 1 32 14 14
Voitto 2 125 70 80 80 80
Parvi 1 30