Scandic Lahti City

Kodikas hotelli ja tilavat huoneet Lahden keskustassa.

2-70 henkilöä
300 vuodepaikkaa

Ostosmahdollisuudet, ravintolat ja kaikki kaupungin palvelut ovat hotellissamme käden ulottuvilla. Kokoustiloissamme järjestät tehokkaat kokoukset, tapaamiset ja juhlat niin pienelle kuin vähän isommallekin ryhmälle. Kaikissa tiloissa on moderni tekniikka ja maksuton langaton internetyhteys. Ravintolan yhteydessä oleva tunnelmallinen Parvi-kabinetti soveltuu erityisen hyvin perhejuhliin sekä rennompiin tilaisuuksiin.

Varaa tästä

Scandic Lahti City uudistuu

Scandic Lahti City suljettu täydellisen remontin ajaksi. Hotelli avautuu uudistettuna marraskuussa 2024, jolloin osa huoneista, ravintola sekä muut yleiset tilat avautuvat uudella ilmeellä. Kokonaisuus valmistuu keväällä 2025.

Scandic Lahti City, havainnekuva remontissa olevan hotellin uusista huoneista, jotka valmistuvat marraskuussa 2024

Remontin yhteydessä hotellin huoneet saavat uuden modernin ilmeen, viihtyisyyttä parantavat uudistetut kylpyhuoneet sekä huonekohtaisen jäähdytyksen. Peruskorjauksessa panostetaan erityisesti hotellin energiatehokkuuteen.

Kokoustilat ja palvelut

Kokouspaketit

Päiväkokouspaketti alk. 41,50 €/hlö
Kokoustila, 2 x Taste Break -kahvitori, lounas

Yöpyvä kokous alk. 135,00 €/hlö/2hh 
Kokoustila kahdeksi päiväksi, 3 x Taste Break -kahvitori, 2 x lounas, majoitus kahden hengen huoneessa, aamiainen

Varaa tästä

Maistuisiko Steel cut -kaurapuuro tai kikhernepannarit?

Scandicin aamiaiselta löytyy nyt paljon uutta, kasvipohjaisiin tuotteisiin pohjautuvaa maisteltavaa. Helli vatsaasi vaikkapa steel cut – eli leikatusta kaurasta valmistetulla puurolla tai chia-kookosvanukkaalla. Tai tankkaa annos vegeproteiineja – kikhernepannarit, falafelit ja hernedippi vievät kielen mennessään.

Vastuullisia kokouksia Scandicissa

Scandic-hotellissa kokoukset, juhlat ja muut tilaisuudet järjestetään vastuullisesti. Scandic-hotelleissa on jo vuodesta 1993 alkaen työskennelty ympäristökuormituksen pienentämiseksi muun muassa ruokatarjoilujen valinnoissa. Scandic on saanut tunnustusta pitkäaikaisesta ja suunnitelmallisesta työstä kestävän kehityksen hyväksi sijoittuen maailman parhaiden palveluyritysten joukkoon CDP Climate Change -raportissa 2018.

Scandicissa järjestetyissä kokouksissa ja muissa tilaisuuksissa tarjolla on runsaasti luontoa säästäviä vaihtoehtoja ja kestävän kehityksen tavoitteet huomioivia ratkaisuja.  Kokoustarjoilut sisältävät vastuullisesti tuotettua kahvia ja itse jäähdytettyä, suodatettua ja hiilihapotettua Scandic-vettä. Herkullinen hotelliaamiainen sisältää runsaasti terveellisiä vaihtoehtoja, runsaasti luomutuotteita, reilun kaupan tuotteita ja vegaanisia vaihtoehtoja. Ja tarjolla on aina vapaan kanan munia.

Hotelliaamiaisille on Scandicissa asetettu vastuullisuustavoitteita. Ruoka- ja pakkausmateriaalien osalta tavoite on vähentää hävikkiä vuoden 2022 tilanteeseen verrattuna 15 % vuoteen 2025 mennessä ja 50 % vuoteen 2030 mennessä. Aamiaisella on tarjolla aina vähintään 10 luomutuotetta.  Sekä kasvisperäisten tuotteiden että lähiruoan osuutta kasvatetaan systemaattisesti.

Lue lisää Scandic Lahti Citystä

Kokoustilojen kapasiteetit

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Kiri 1 50 30 30 30
Vire 1 32 14 14
Voitto 2 125 70 80 80 80
Parvi 1 30