Vie porukka ulos!

Houkuttele tiimisi pois etäpisteiltään ja tarjoile heille annos happea. Ja taas jaksaa. Katso Visit Lahden vinkit talven parhaista ulkoaktiviteeteista.

Luontoelämyksiä

Best Lake Nature Adventures talvi Metsämieli-kävely

Metsämieli-kävely

Tämän Best Lake Nature Adventuresin retken jälkeen olet varmasti rento ja virkistynyt. Metsämieli®- menetelmässä luonnon suomia, itsestään syntyviä terveysvaikutuksia tehostetaan tietoisilla harjoitteilla, joilla kehitetään tavoitteellisesti oman mielen sisäisiä, hyvinvointia tukevia taitoja. Selkeät ja helposti toteutettavat Metsämieli- harjoitukset yhdistävät metsässä oleiluun tai liikkumiseen rentoutus-, virkistys- ja mielentaitoharjoituksia. Metsämieli- kävely sopii hyvin kokouspäivn tai virkistyspäivän ohjelmaksi.

Best Lake Nature Adventures lumikengät snow shoes

Kuutamolumikenkäilyä

Best Lake Nature Adventures tarjoaa ihan uutta twistiä lumikenkäilyyn.

Fenix Ohjelmapalvelut fatbike

Fatbikeretket

Kun yhdistetään Fenix Ohjelmapalveluiden laadukkaat fatbiket, ammattimainen ohjaus, upea luonto, ei voi syntyä kuin priimaa. Fatbike-retkelle voi suunnata vaikkapa uusille Salpausselkä Trails -maastoliikuntapoluille, jotka starttaavat esimerkiksi Lahden Urheilukeskuksesta hyppyrimäkien takaa.

Kitetirri e-fatbike talvipyöräily Salpausselkä Lahti

Sinisen hetken metsästystä Kitetirrin e-maastopyörillä

Lähde mukaan elämykselliselle sähköpyöräretkelle Lahden upeaan maastoon. Sinisen Hetken reitti kulkee Lahden Salpauselän vaihtelevissa maastoissa, jossa mm. harjua, metsäpolkuja, maanteitä sekä jäänylitys, sääolosuhteiden niin salliessa. Retki päättyy Lahden satamaan Piano Paviljongille illan hämärtyessä. Retken jälkeen pääset lämmittelemään ja nauttimaan Paviljongin Winter Cafen antimista.

Koira Kikka huskyt

Husky Trail Vierumäellä

Vierumäellä saat lenkille tai reippailulle mukaasi mitä mukavinta seuraa; huskyja! Pääset koirien mukana Vierumäen luonnonkauniisiin harjumaisemiin. Voit valita kahdesta vaihtoehdosta – Husky Trail Hike vie sinut reippailemaan valjakkokoirien kanssa Vierumäen luontopoluille. Husky Trail Run taas on haastavampi. Kyseessä on noin seitsemän kilometrin mittainen hikilenkki lenkki Vierumäen ulkoliikuntareiteillä.

KoiraKikka huskysafari Heinola

Huskysafareita Heinolassa

Ehkäpä Suomen eteläisin huskyfarmi löytyy Heinolasta, Koirakikan luota. Safarin lisäksi pääset tutustumaan huskypuiston eläimiin, joiden joukosta löytyy huskien lisäksi mm. poroja, hukkia ja kettuja.

Nature Escape kellunta

Elämyskelluntaa Vierumäellä

Nature Escape tarjoaa Vierumäen Valkjärvellä rentouttavan kokemuksen. Elämyskellunnasta on mahdollista valita rentouttava tai aktiivisempi versio. Rentoutuskellunnassa keskitytään nimensä mukaisesti rentouttamaan koko vartalo, poistamaan ulkoiset virikkeet ja nauttimaan luonnon energiasta ja rauhasta. Aktiivisessa kohelluskellunnassa taas pelaillaan, liikutaan ja pidetään hauskaa porukalla.

Liikuntakeskus Pajulahti potkukelkka

Kickspark-potkukelkkailua Pajulahdessa

Liikuntakeskus Pajulahtea ympäröivä luonto tarjoaa rentouttavat ja ruuhkattomat puitteet talviselle luontoliikunnalle. Kicksparkit soveltuvat parhaiten kuntoiluun, retkeilyyn tai olosuhteiden salliessa jäällä ajoon. Varaa ryhmällesi opastettu potkuttelu.

Hyppää lumikengille

Uutta hohtoa metsäretkeilyyn saat, kun laitat jalkaan lumikengät. Vuokraa kengät tai varaa opastettu retki!

4event vie retkelle vaikkapa Lahden Salpausselälle. Voit varata opastetun retken tai vuokrata pelkät kengät omatoimiretkeä varten. VisitLahti Online Shopista varaat molemmat – retkiä on siellä tarjolla 2-8 hengen ryhmille. Suuremmille ryhmille kysy tarjousta suoraan 4eventistä.

Best Lake Nature Adventures tarjoaa esimerkiksi Talven hiljaisuus -lumikenkäretkiä, jotka vievät Liikuntakeskus Pajulahtea ympäröivään luontoon. Minimi kahden hengen retket varaat VisitLahti Online Shopista – suuremmille ryhmille kannattaa kysyä tarjousta suoraan Best Lake Nature Adventuresilta.

Myös Fenix Ohjelmapalveluiden pienryhmäretket minimi kuudelle hengelle löytyvät VisitLahti Online Shopista – suuremmille ryhmille kannattaa kysyä tarjousta suoraan Fenixiltä.

Lumikenkäretkiä järjestävät tilauksesta myös esimerkiksi Lehmonkärki Asikkalassa, Yli-Kaitala Resort Iitissä sekä Liikuntakeskus Pajulahti ja Vierumäki.

VARAA RETKI VISITLAHTI ONLINE SHOPISTA

Vauhdikkaita talvipäiviä

Messilä Talvi Winter

Lumipäivä Messilässä

Messilän 10 rinnettä, Salpausselän latuverkosto, Jump Upin kelkka- ja mönkijäsafarit ja monet muut Messilän aktiviteetit muodostavat mainiot puitteet talvipäivälle.

Jump Up moottorikelkat Snowmobiles

Jump Up -safarit Messilässä

Jump Up järjestää Messilässä sekä mönkijä- että moottorikelkkasafareita. Pienryhmien safarit ovat varattavissa VisitLahti Online Shopissa – suuremmille ryhmille kannattaa pyytää tarjousta suoraan Jump Upilta.

Lehmonkärki Asikkala kelkkasafari snowmobile safari

Kelkkasafari Lehmonkärjessä

Tule kelkkailemaan ja koe elämyksiä Päijänteen järvi- ja harjumaisemissa. Aiempaa kokemusta ei tarvita, sillä oppaat neuvovat moottorikelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafareista voi valita parhaiten taitojaan vastaavan.

Purnu Hartola

Purnu Hartolassa

Mukavan kompakti Purnu sopii oikein hyvin tiimin talvipäivän viettoon. Purnun ravintoitsijana on muuten juuri aloittanut Vuorenkylän suositusta Kivibaarista tunnettu yrittäjä – luvassa totta kai hyvää ruokaa mutta myös live-musiikkia koronan sallimissa rajoissa.

Lumiturnajaisia ja winterfest-tunnelmia

4winterfest
4eventin tarjoama ulkoilmaelämys, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ilman pukukoodia. Siellä tavataan, viihdytään ja nautiskellaan kiireettömästi.

Talviolympialaiset
Talviolympialaiset ovat täynnä talven, liikunnan ja yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat kisailualueelle pystytetty teltta, kuumat juomat, liehuvat viirit, taustalla soiva musiikki, valaistut toimintapisteet sekä ulkotulet ja tietysti innostavat 4event-valmentajat.

Lumiturnajaiset
Fenix Ohjelmapalveluiden leikkimielinen talvikisailu, jonka lajit valikoituvat lumitilanteen ja talvisään mukaan. Lajeina voivat olla esimerkiksi lumisähly
tiimihiihto, suksi shuffle, kicksparkviesti, lumikenkäfutis tai curling luonnonjäällä.

Luontopakopeli Pajulahdessa
Astukaa arkeologien saappaisiin ja yrittäkää saada käsiinne himoittu sopimus, joka oikeuttaa Maailman 8. Ihmeen kaivamiseen. Pystyttekö ratkaisemaan pakopelin arvoitukset alle 60 minuutissa?

Lisää ideoita Visit Lahden myyntipalvelusta

Etkö löytänyt sopivaa aktiviteettia? Ota yhteyttä – me Visit Lahdessa ideoimme, teemme tarjouspyyntökierroksia ja autamme alkuun järjestelyissäsi!

Harri Olenius

Harri Olenius

asiakkuuspäällikkö 0400 922 453
Yrityskumppanuudet ja asiakasyhteydet. Kokoukset, ryhmät ja tapahtumat.
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti 0400 813 903
Kokous-, tapahtuma ja ryhmäasiakkuudet. Salpausselkä Geopark yhteyshenkilö ja sisällöntuotanto.
Anne-Mari Sipponen

Anne-Mari Sipponen

asiantuntija, myynti 040 357 6918
Kokous-, tapahtuma- ja ryhmäasiakkuudet. Ryhmämyyntijärjestelmät.

Turvallisia elämyksiä Lahden seudulla

Toivotamme sinut tervetulleeksi nauttimaan Lahden seudun upeista matkailupalveluista ja ainutlaatuisista luontoelämyksistä! Jotta vierailusi olisi mahdollisimman turvallinen, olemme koonneet alle muutamia ohjeistuksia koronapandemian aikana.

Koronaikonit

Lahden seudun matkailupalvelut ovat valtaosin matkailijoiden käytettävissä ja alueellamme kiinnitetään erityistä huomiota turvallisuuteen. Lahden seudulla on helppo noudattaa turvavälisuosituksia ja suosittelemme erityisesti mökkeilyä, tutustumista luontokohteisiin kuten Salpausselkä Geoparkin kohteisiin sekä ulkoilma-aktiviteetteja. Suosittelemme myös lataamaan älypuhelimeesi THL:n Koronavilkku-sovelluksen tartuntaketjujen jäljittämiseksi. Täältä löydät lisää ajankohtaista tietoa koronaviruksesta.