Vie porukka ulos!

Tarjoa tiimillesi tai kokousvieraillesi annos happea upean talviluonnon keskellä. Ja taas jaksaa.

Tältä sivulta löydät ideoita sekä muutaman tunnin aktiviteeteista että koko päivän talvitapahtumista ja virkistyspäivistä.

Lähdetäänkö lumikenkäilemään vai pulahdetaanko avantoon?

Curling sopii säähän kuin säähän

Ikisuosikki curling kuuluu Vierumäen varatuimpiin kokouspäivän aktiviteetteihin – ympäri vuoden.

Varaa tästä

Liikunnan päälle maistuvat nokipannukahvit ja letut

Messilän maisemakota Laason rinteessä, Vierumäen Letturanta, Pajulahden elämyslaavu, Yli-Kaitalan Kipinä-kota ja monet muut luontokohteiden laavut tarjoavat paikan istahtaa hetkeksi ja nauttia evästauosta. Tarjolla on myös Metsäillallista ja Salpausselän makuja pidemmän kaavan herkutteluun.

Herkuttele luonnon helmassa

Firman talvipäivät rinteessä

Mitä jos yrityksesi virkistyspäivä olisikin Messilässä? Tai viettäisit tiimisi kanssa koko päivän Purnussa?

Lumipäivä Messilässä
Aamupala ja lounas Messilän ravintoloissa sekä tiimin iltapäivän ohjelmaksi Messilän 10 rinnettä, Salpausselän ladut tai joku muu Messilän monista aktiviteeteista.

Vinkki! Muista myös Messilä Ski Express. Pienemmän porukan lumipäivät onnistuvat mainiosti ja edullisesti Reissu Ruotin Ski Express -bussilla. Bussilla pääsee mm. Espoosta, Helsingin keskustasta, Itäkeskuksesta, Tikkurilasta ja Mäntsälästä suoraan Messilän rinteisiin lauantaisin. Ski Express -lippu sisältää myös kuuden tunnin lipun rinteeseen.

Hiihtokeskus Purnu Hartolassa
Mukavan kompakti Hiihtokeskus Purnu, sopii oikein hyvin aktiiviseen talvipäivän viettoon. Purnuvuoren hyvinhoidetut viisi rinnettä ja rinneravintolan herkut, takaavat mukavan päivän tiimillesi.

Lumiturnajaisia ja winterfest-tunnelmia

4winterfest
4eventin tarjoama ulkoilmaelämys, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ilman pukukoodia. Siellä tavataan, viihdytään ja nautiskellaan kiireettömästi. Tilaisuudessa osanottajat voivat nauttia ulkoilmatapahtuman tunnelmasta, monipuolisesta viihteestä, maistuvista tarjoiluista ja iloisista kohtaamisista. Ilahduttaisiko tähtiartistin esiintyminen?
Kohottaisiko koomikko tunnelmaa? Olisiko ohjelmassa tilaa vielä taikurille?

Messilä 4event lumikenkäily

Talviolympialaiset
Talviolympialaiset ovat täynnä talven, liikunnan ja yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat kisailualueelle pystytetty teltta, kuumat juomat, liehuvat viirit, taustalla soiva musiikki, valaistut toimintapisteet sekä ulkotulet ja tietysti innostavat 4event-valmentajat.

Lumiturnajaiset
Fenix Ohjelmapalveluiden leikkimielinen talvikisailu, jonka lajit valikoituvat lumitilanteen ja talvisään mukaan. Lajeina voivat olla esimerkiksi lumisähly
tiimihiihto, suksi shuffle, kicksparkviesti, lumikenkäfutis tai curling luonnonjäällä.

Ulkoilun päälle löylyn lämpöön

Tilaussaunat ja avantouintipaikat

Lisää ideoita Visit Lahden myyntipalvelusta

Etkö löytänyt sopivaa aktiviteettia? Ota yhteyttä – me Visit Lahdessa ideoimme, teemme tarjouspyyntökierroksia ja autamme alkuun järjestelyissäsi!

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö p. 040 828 4210
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903
Arja Heinämäki

Arja Heinämäki

asiantuntija, myynti p. 040 557 2646

Vihreä kausi kiikarissa?

Katso vinkit kevään, kesän ja syksyn luonto- ja ulkoaktiviteeteista ryhmille.

Lue lisää