Vie porukka ulos!

Houkuttele tiimisi pois etäpisteiltään ja tarjoile heille annos happea. Ja taas jaksaa. Katso Visit Lahden vinkit talven parhaista ulkoaktiviteeteista.

Lähdetäänkö lumikenkäilemään vai pulahdetaanko avantoon?

Tutustu sähkömaastopyörään -retki

Lähde mukaan Kitetirrin sähkömaastopyöräretkelle, joka sopii kaikille. Retken voi aloittaa esimerkiksi Pikku-Veskun puistosta Lahden keskustan tuntumasta, Messilästä tai muusta teille sopivasta lähtöpaikasta, tutustuen yhdessä pyöriin ja oppaan ohjeistaessa niiden käytöstä. Reitti helpoissa maastoissa. Tunnin retken hinta alkaen 59 €/hlö.

Varaa tästä

E-fatbike-ajelu ja nokipannukahvit Pajulahdessa

Kahden tunnin opastettu efatbike-ajelu Pajulahden luonnonkauniissa maisemissa, hinta arkisin 264 €/ryhmä + pyörät 40 €/kpl, ryhmäkoko max 9 hlöä. Pyöräilyn jälkeen maistuu nokipannukahvit ja sämpylät 9,5 €/hlö. Asessorinnokan tai laavun vuokra 20 €/h.

Tiesitkö? Liikuntakeskus Pajulahdessa leipäkin kohottaa kuntoa! Keittiömestari Sauli Sillanmäen kehittämä terveysleipäresepti maistuu myös täytetyissä retkisämpylöissä. Lue lisää terveysleivästä ja Saulin vinkit liikkujalle.

Varaa retki täältä

Yli-Kaitala Resortin kalaretket Kymijokivesistössä

Iitin Yli-Kaitalasta järjestetään kalastusretkiä mm. Kymijoelle, Arrajärvelle sekä Mankalan padon alapuolisiin vesiin, jonka uudesta Leininselän venelaiturista pääsee aina Kimolan kanavalle ja Vuolenkoskelle saakka. Talviaikaan järjestetään pilkkiretkiä Kettujärvelle.

Kolmen tunnin pilkki- tai onkiretki illallisen kera 10-20 henkilölle sisältää kalastusoppaan palvelut, kalastusvälineet sekä illallinen Ravintola Ketunleivässä. Nuotiokahvit nuotion loimussa esim. Lakinsaaren laavulla tai Kipinä kodalla. Illallisen yhteydessä parhaat pilkkijät palkitaan. Retken hinta 78 €/hlö, minimiveloitus 10 hlön mukaan.

LISÄÄ YLI-KAITALAN KALASTUSPALVELUISTA

Hyppää lumikengille!

Vuokraa lumikengät tai varaa opastettu retki

4event vie retkelle vaikkapa Lahden Salpausselälle. Voit varata opastetun retken tai vuokrata pelkät kengät omatoimiretkeä varten.

Best Lake Nature Adventures tarjoaa esimerkiksi Talven hiljaisuus -lumikenkäretkiä, jotka vievät Liikuntakeskus Pajulahtea ympäröivään luontoon. Kysy tarjousta suoraan Best Lake Nature Adventuresilta.

Vierumäellä opastetut lumikenkäretket alkaen 145 €/max. 10 hengen ryhmä. Retken päälle maistuvat nokipannukahvit ja letut Letturannan nuotiolla, alkaen 15 €/hlö.

Heinolan Heinäsaaresta voit vuokrata lumikengät ja ulkoilun päälle maistuu löylyt Heinäsaaren rantasaunoilla. Katso Heinäsaaren saunailtapaketit ruokailulla tästä.

Lumikenkäretkiä järjestävät tilauksesta myös esimerkiksi Lehmonkärki Asikkalassa, Yli-Kaitala Resort Iitissä sekä Liikuntakeskus Pajulahti.

Vierumäki mäenlaskua liukulumikengillä

Vai lähtisittekö liukulumikenkäilemään?

Liukulumikengät tekevät lumikenkäilystä astetta hauskempaa, ne kun ovat suksien ja lumikenkien välimuoto eli umpihankisukset. Liukulumikenkiä vuokraavat ja -retkiä järjestävät Kitetirri, Fenix Ohjelmapalvelut ja Vierumäki. Fenixin suosittu OAC-liukulumikenkäretki 10 hengelle alkaen 550€/10 hlö + 45€/lisählö + alv 10%. Fenix järjestää myös perinteisiä lumikenkäretkiä.

Ulkoilun päälle maistuvat nokipannukahvit ja letut

Messilän maisemakota Laason rinteessä, Vierumäen Letturanta, Pajulahden elämyslaavu, Yli-Kaitalan Kipinä-kota ja monet muut luontokohteiden laavut tarjoavat paikan istahtaa hetkeksi ja nauttia evästauosta. Tarjolla on myös Metsäillallista ja Salpausselän makuja pidemmän kaavan herkutteluun.

Herkuttele luonnon helmassa

Vauhdin hurmaa

Leijasurffauskurssi á la Kitetirri

Tule opettelemaan kokeneen kouluttajan johdolla vauhdikas leijahiihto Lahden Vesijärvellä. Kolmen tunnin kurssilla tutustutaan leijan käyttöön. Kurssi sisältää mm. tuulioppia, hiihtoleijan valmistelun ensilennätystä varten, leijan lennätystä, liikkeelle lähdön ja leijan turvallisen alasoton. Kurssin voi toteuttaa myös kokonaan ilman suksia tai lautaa.

Leijahiihto Kitetirri Vesijärvellä

Kitetirrin leijahiihtokurssin hintaan kuuluu hiihtoleijojen, valjaiden, jääruuvien ja kypärän vuokra sekä koulutus. Kurssi järjestetään Lahdessa Vesijärvellä. Tapaamispaikka sovitaan tuulensuunnan mukaan – vaihtoehtoina Mukkulan kartanon ranta, Vesijärven satama tai Messilä Camping.

Hinta alkaen 150 €/3h, max 4 hlöä kerrallaan

Varaa kurssi tästä

Moottorikelkkasafarit

Koe talvinen luonto moottorikelkan kyydistä käsin!

Lehmonkärjen moottorikelkkasafarilla Asikkalassa et tarvitse aiempaa kokemusta, sillä oppaat neuvovat moottorikelkkojen turvallisen käytön. Moottorikelkkasafareista voi valita parhaiten taitojaan vastaavan.

Jump Up – safarit järjestää Messilässä sekä mönkijä- että moottorikelkkasafareita. Safareita järjestetään kahden hengen porukoista aina suurienkin yritysten talvipäivien tarpeisiin.

Talvipäivät rinteessä

Mitä jos yrityksesi virkistyspäivä olisikin Messilässä? Tai viettäisit tiimisi kanssa koko päivän Purnussa?

Lumipäivä Messilässä
Aamupala ja lounas Messilän ravintoloissa sekä tiimin iltapäivän ohjelmaksi Messilän 10 rinnettä, Salpausselän ladut tai joku muu Messilän monista aktiviteeteista.

Hiihtokeskus Purnu Hartolassa
Mukavan kompakti Hiihtokeskus Purnu, sopii oikein hyvin aktiiviseen talvipäivän viettoon. Purnuvuoren hyvinhoidetut viisi rinnettä ja rinneravintolan herkut, takaavat mukavan päivän tiimillesi.

Lumiturnajaisia ja winterfest-tunnelmia

4winterfest
4eventin tarjoama ulkoilmaelämys, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ilman pukukoodia. Siellä tavataan, viihdytään ja nautiskellaan kiireettömästi. Tilaisuudessa osanottajat voivat nauttia ulkoilmatapahtuman tunnelmasta, monipuolisesta viihteestä, maistuvista tarjoiluista ja iloisista kohtaamisista. Ilahduttaisiko tähtiartistin esiintyminen?
Kohottaisiko koomikko tunnelmaa? Olisiko ohjelmassa tilaa vielä taikurille?

Messilä 4event lumikenkäily

Talviolympialaiset
Talviolympialaiset ovat täynnä talven, liikunnan ja yhdessäolon riemua. Tunnelman takaavat kisailualueelle pystytetty teltta, kuumat juomat, liehuvat viirit, taustalla soiva musiikki, valaistut toimintapisteet sekä ulkotulet ja tietysti innostavat 4event-valmentajat.

Lumiturnajaiset
Fenix Ohjelmapalveluiden leikkimielinen talvikisailu, jonka lajit valikoituvat lumitilanteen ja talvisään mukaan. Lajeina voivat olla esimerkiksi lumisähly
tiimihiihto, suksi shuffle, kicksparkviesti, lumikenkäfutis tai curling luonnonjäällä.

Täydellinen valikoima kokouspaikkoja

Etsitkö kokoontumistilaa ulkoilun oheen? Katso vinkit kokoustaloista ja -hotelleista, designvilloista sekä uniikeista erikoiskohteista.

Katso kokoustilat

Lisää ideoita Visit Lahden myyntipalvelusta

Etkö löytänyt sopivaa aktiviteettia? Ota yhteyttä – me Visit Lahdessa ideoimme, teemme tarjouspyyntökierroksia ja autamme alkuun järjestelyissäsi!

Anu Kärkkäinen

Anu Kärkkäinen

kokous- ja kongressimyyntipäällikkö p. 040 828 4210
Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903
Arja Heinämäki

Arja Heinämäki

asiantuntija, myynti p. 040 557 2646

Vihreä kausi kiikarissa?

Katso vinkit kevään, kesän ja syksyn luonto- ja ulkoaktiviteeteista ryhmille.

Lue lisää