Radalla Resort

Kokous- ja virkistyskohde Iitin Urajärven rannalla Radansuun kylässä, Lahden ja Kouvolan välissä.

Tarjoamme viihtyisää majoitusta hotelli- ja kartanohuoneissa ja rantahuviloissa, maittavaa ruokaa tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin rentouttavia sauna- ja virkistyspalveluja, mukavia kokouksia ja ikimuistoisia juhlia.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Radalla Resort Rantahuvilat – Järvi-Suomi -luksusta Urajärven rannalla

Iitin Radalla Resortin kymmenen modernia Rantahuvilaa tarjoavat luksusta niin kokousvieraille kuin romanttiseen viikonloppuun. Kahden hengen skandinaavisesti sisustetuissa huviloissa on kylpyhuone, täysin varusteltu aamiaiskaappi ja mahtavat maisemat Iitin Urajärvelle.  Kartanoravintola Balladi ja kartanon tyylikkäät kartanohuoneet saavat Rantahuviloista upeaa täydennystä myös kokousvieraita ajatellen.

Radalla Resort Rantahuvila, näkymä kauniisti pedatun vuoteen yli terassille, jossa istuu pariskunta kuohuviiniä nautiskellen hienossa Urajärvi-maisemassa

Yön yli DELUXE -kokouspaketti Rantahuviloissa

Yhden hengen rantahuvilassa alkaen 299 € /hlö
Kahden hengen jaetussa rantahuvilassa alkaen 217 €/ hlö

Sisältäen kaksi puolipäivää ja yhden yön, saapuminen klo 9.00, lähtö klo 12.00. 4-20 henkilöä. Kokoustila molempina päivinä, kokoustekniikka ja WiFi, kokousruokailut ohjelman mukaan, majoitus rantahuvilassa iltasaunomisineen. Tulopäivänä: aamukahvi, lounas, iltapäiväkahvi makealla tai suolaisella kahvileivällä, iltasaunominen, illallinen, majoitus rantahuvilassa, lähtöpäivänä: kartanon aamiainen, lounas.

Radalla Resort Huvilasauna

UUTTA! Huvilasaunavuoro Rantahuvilamajoittujille

Huvilamajoittujat pääsevät saunomaan kesällä 2023 avatussa Huvilasaunassa päivittäin huvilasaunojien vuorolla. Saunavuoro kuuluu huvilamajoituksen hintaan.

Lisää Rantahuviloista

Kokouspaketit

Päiväkokous ”midi” alk. 49 €/hlö
Kokoustila 6-8 tunniksi, aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Kokoustilassa tarjolla jäävettä koko päivän.

Kahden päivän kokoukset, kysy tarjousta.

Katso kaikki paketit

Vinkki! Kartanohotellin lounge sopii rentoihin kokoontumisiin

Radallan viisi tyylikästä kartanohuonetta sijaitsevat päärakennuksen eli Ravintola Balladin yläkerrassa. Kartanohuoneiden yhteydessä on valoisa lounge-tila, jonka saat automaattisesti yksityiskäyttöön, kun varaat kaikki viisi huonetta ryhmällesi. Loungesta löytyy tv/näyttö HDMI-liitännällä, joten tila sopii rennon illanvieton lisäksi pieniin kokouksiin.

Kokous kartanon iltapäiväteellä

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen kokouspäivään? Miltä kuulostaisi perienglantilainen iltapäivätee suomalaisella twistillä: skonsseja ja tuulihattuja, suolaisia sormileipiä ja muita asiaankuuluvia teepöydän herkkuja kerrosvadilta tarjoiltuna. Haudutetun teen ja paikallispaahtimon kahvin kera tietenkin. Moderni kartanomiljöö ja upeat järvimaisemat kruunaavat kokemuksen.

Radalla Resort iltapäivätee

PÄIVÄKOKOUS KARTANON ILTAPÄIVÄTEELLÄ
arkisin 6-8 tuntia alk. 67 €/hlö, minimi 10 henkilöä
Sisältää kokoustilan (6-8h), aamukahvin, keittolounaan, iltapäivän ”afternoon tea” -tarjoilun suolaisine ja makeine herkkuineen, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa tarjolla jäävettä koko päivän.

Lisää iltapäiväteestä

Ohjattu jousiammunta

Suomen kauneimmalla jousiammuntaradalla, Kymppirannassa n. 150 metrin päässä Resortista on mahdollisuus tutustua jousiammuntaan Iitin Jousiampujien johdolla.

Talviaikaan jousiammuntaa pääsee testaamaan jousiampujien harjoitushallilla Sähkökujalla n.5km Resortista.

Hinta 45 €/henkilö
Kesto 1,5-2h

Suppaile ja sauno Urajärvellä

Opastetulla retkellä suppaillaan Radalla Resortista Pukkisaareen Iitin Tiltun luolaan, vastarannalle Kupparinojan suistoon Mukulanlahden lintutornille tai Iitin vanhan kirkonkylän rantaan. Tai valloitetaan kaikki kohteet samalla retkellä. Retken päätteeksi virkistytään kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 80 €/hlö 2-10 hengen ryhmille. Sis. opastetun retken, retkieväät, suplautavuokrat, pelastusliivit, melan, karkuremmin ja tunnin saunomisen kartanon tunnelmallisessa kellarisaunassa.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Klubitalon tila voidaan jakaa väliseinin kolmeksi tilaksi. Kartanolounge sijaitsee Kartanon yläkerrassa hotellihuoneiden yhteydessä. Se sopii lyhyisiin palavereihin ja rentoihin illanviettoihin. Tilassa on sohvaryhmät 12 hengelle sekä tv/näyttö HDMI-liitännällä.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Klubitalo 1 115 70 100 40 50 100
Kellarikabinetti -1 46 10 30 12 10 30
Kartanolounge 2 50