Radalla Resort

Kokous- ja virkistyskohde Iitin Urajärven rannalla Radansuun kylässä, vain 10 minuutin matkan päässä KymiRingiltä.

Tarjoamme mutkatonta majoitusta hotelli- ja kartanohuoneissa, maittavaa ruokaa tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin, rentouttavia sauna- ja virkistyspalveluja, mukavia kokouksia ja ikimuistoisia juhlia. Kesällä 2021 uudistettu kartanorakennus on nyt avattu – kartanossa palvelevat maisemaravintola Balladi sekä kartanon majoitus- ja saunatilat.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Hotel Radalla Klubitalo

Klubitalo

Upeilla järvinäkymillä varustettuun klubitaloon mahtuu 100 henkilöä, kokoustamaan enintään 60 henkilöä. Tila voidaan jakaa kolmeen osaan liukuseinillä 10-20 hengen ryhmätyötiloiksi.

Radalla Resort Ravintola Balladi

Ravintola Balladi

100-paikkainen Ravintola Balladi terasseineen sijaitsee Radalla Resortin uudistuneessa kartanossa, Urajärven rannalla. Ravintola toimii myös juhlatilana ja siellä järjestetään kokous- tilaus- ja ryhmäruokailuja.

Hotel Radalla rantasauna

Saunat

Radalla Resortissa löylyistä nautitaan kolmessa erityylisessä saunassa Urajärven rannalla. Radalla rantasauna sijaitsee hotellin pihapiirissä Urajärven rannalla oman uimarannan yhteydessä. Rakennuksessa on kaksi erillistä sähkösaunaa pukeutumistiloineen, takkahuone ja wc. Rantasauna soveltuu n. 8-10 hengen tilaisuuksiin. Rannalla sijaitsevat kotasauna ja grillikota soveltuvat noin 10 hengen tilaisuuksiin. Kotasaunan lauteille mahtuu 5 saunojaa. Puulämmitteistä saunaa ja grillikotaa ympäröi terassi, josta on käynti Urajärveen. Kartanon kellarisauna vihitään käyttöön kesällä 2021. Saunakokonaisuuteen kuuluu 6-hengen sähkösauna, 2 suihkua, vilpola, pukeutumistila ja wc.

Z:\KUVIA\Hotel Radalla\Kartanokuvat Radalla Resort-20210623T131700Z-001\Kartanokuvat Radalla Resort

Hotelli- ja kartanohuoneet

Rantahotellissa on yhteensä 25 kahden hengen huonetta, joista osaan saa lisävuoteen. Kartanossa on viisi kahden hengen huonetta, joista kahdessa on oma parveke järvinäkymällä.

Kokouspaketit

Päiväkokous alk. 39 €/hlö
Klubitalo kokoustila 6-8 tunniksi, aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Koko päivän tarjolla suolaisia ja makeita naposteltavia kokoustilassa.

Kahden päivän kokoukset, kysy tarjousta.

Varaa tästä

Suppaile ja sauno Urajärvellä

Laajenna näköalaasi ja lähde opastetulle supretkelle Iitin Urajärvelle. Retkellä suppaillaan Radalla Resortista Pukkisaareen Iitin Tiltun luolaan, vastarannalle Kupparinojan suistoon Mukulanlahden lintutornille tai Iitin vanhan kirkonkylän rantaan. Tai valloitetaan kaikki kohteet samalla retkellä. Retken päätteeksi virkistytään kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä. Retki on mitä mainion ohjelma yhdistettynä kokoukseen tai kaveriporukoille. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 80 €/hlö 2-10 hengen ryhmille. Sis. opastetun retken, retkieväät, suplautavuokrat, pelastusliivit, melan, karkuremmin ja tunnin saunomisen kartanon tunnelmallisessa kellarisaunassa.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Klubitalon tila voidaan jakaa väliseinin kolmeksi tilaksi.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Klubitalo 1 115 70 100 40 50 100
Rantasaunan Takkahuone 1 10 10 10 8 10