Radalla Resort

Kokous- ja virkistyskohde Iitin Urajärven rannalla Radansuun kylässä, vain 10 minuutin matkan päässä KymiRingiltä.

Tarjoamme viihtyisää majoitusta hotelli- ja kartanohuoneissa ja rantahuviloissa, maittavaa ruokaa tukeutuen paikallisiin raaka-aineisiin rentouttavia sauna- ja virkistyspalveluja, mukavia kokouksia ja ikimuistoisia juhlia. Kesällä 2021 avasimme uudistetun kartanorakennuksen: maisemaravintola Balladin sekä kartanon majoitus- ja saunatilat. Kesän 2022 uutuutena modernit, skandinaaviset, kahden hengen rantahuvilat.

Varaa tästä

Kokoustilat ja palvelut

Hotel Radalla Klubitalo

Klubitalo

Upeilla järvinäkymillä varustettuun klubitaloon mahtuu 100 henkilöä, kokoustamaan enintään 60 henkilöä. Tila voidaan jakaa kolmeen osaan liukuseinillä 10-20 hengen ryhmätyötiloiksi.

Radalla Resort ravintola Balladin kattaus

Ravintola Balladi

100-paikkainen Ravintola Balladi terasseineen sijaitsee Radalla Resortin uudistuneessa kartanossa, Urajärven rannalla. Ravintola toimii myös juhlatilana ja siellä järjestetään kokous- tilaus- ja ryhmäruokailuja.

Hotel Radalla rantasauna

Saunat

Radalla Resortissa löylyistä nautitaan kolmessa erityylisessä saunassa Urajärven rannalla. Radalla rantasauna sijaitsee hotellin pihapiirissä Urajärven rannalla oman uimarannan yhteydessä. Rakennuksessa on kaksi erillistä sähkösaunaa pukeutumistiloineen, takkahuone ja wc. Rantasauna soveltuu n. 8-10 hengen tilaisuuksiin. Rannalla sijaitsevat kotasauna ja grillikota soveltuvat noin 10 hengen tilaisuuksiin. Kotasaunan lauteille mahtuu 5 saunojaa. Puulämmitteistä saunaa ja grillikotaa ympäröi terassi, josta on käynti Urajärveen. Kartanon kellarisauna vihitään käyttöön kesällä 2021. Saunakokonaisuuteen kuuluu 6-hengen sähkösauna, 2 suihkua, vilpola, pukeutumistila ja wc.

Z:\KUVIA\Hotel Radalla\Kartanokuvat Radalla Resort-20210623T131700Z-001\Kartanokuvat Radalla Resort

Hotelli- ja kartanohuoneet

Rantahotellissa on yhteensä 25 kahden hengen huonetta, joista osaan saa lisävuoteen. Kartanossa on viisi kahden hengen huonetta, joista kahdessa on oma parveke järvinäkymällä. Kesäkuussa 2022 Radallaan avattiin 10 uutta modernisti sisustettua Rantahuvilaa, jotka myös kahden hengen huoneina.

Radalla Resort Rantahuvilat on nyt avattu

Iitin Radalla Resortiin avattiin kesäkuussa 2022 kymmenen modernia Rantahuvilaa. Kahden hengen skandinaavisesti sisustetuissa huviloissa on kylpyhuone, täysin varusteltu aamiaiskaappi ja mahtavat maisemat Iitin Urajärvelle. Radallan viime kesänä avattu Ravintola Balladi ja sen tyylikkäät hotellihuoneet saivat siis upeaa täydennystä myös kokousvieraita ajatellen.

Lisää Rantahuviloista

Kokouspaketit

Päiväkokous ”midi” alk. 41 €/hlö
Kokoustila 6-8 tunniksi, aamukahvi, lounas ja iltapäiväkahvi. Kokoustilassa tarjolla kahvia, teetä ja tuoremehua koko päivän.

Kahden päivän kokoukset, kysy tarjousta.

Varaa tästä

Kokous kartanon iltapäiväteellä

Kaipaatko vaihtelua perinteiseen kokouspäivään? Miltä kuulostaisi perienglantilainen iltapäivätee suomalaisella twistillä: skonsseja ja tuulihattuja, suolaisia sormileipiä ja muita asiaankuuluvia teepöydän herkkuja kerrosvadilta tarjoiltuna. Haudutetun teen ja paikallispaahtimon kahvin kera tietenkin. Moderni kartanomiljöö ja upeat järvimaisemat kruunaavat kokemuksen.

Radalla Resort iltapäivätee

PÄIVÄKOKOUS KARTANON ILTAPÄIVÄTEELLÄ
arkisin 6-8 tuntia alk. 62 €/hlö, minimi 15 henkilöä
Sisältää kokoustilan (6-8h), aamukahvin, keittolounaan, iltapäivän ”afternoon tea” tarjoilun, kokoustekniikan, Wi-Fin. Kokoustilassa on koko päivän tarjolla, kahvia, teetä, tuoremehua.

Varaa tästä

Suppaile ja sauno Urajärvellä

Opastetulla retkellä suppaillaan Radalla Resortista Pukkisaareen Iitin Tiltun luolaan, vastarannalle Kupparinojan suistoon Mukulanlahden lintutornille tai Iitin vanhan kirkonkylän rantaan. Tai valloitetaan kaikki kohteet samalla retkellä. Retken päätteeksi virkistytään kartanon kellarisaunan lempeissä löylyissä. Kolmen tunnin retken hinta alkaen 80 €/hlö 2-10 hengen ryhmille. Sis. opastetun retken, retkieväät, suplautavuokrat, pelastusliivit, melan, karkuremmin ja tunnin saunomisen kartanon tunnelmallisessa kellarisaunassa.

Lue lisää

Kokoustilojen kapasiteetit

Klubitalon tila voidaan jakaa väliseinin kolmeksi tilaksi.

Tilan nimi Kerros Pinta-ala (m2) Luokka-muoto Teatteri-muoto Diplomaatti Banketti Cocktail Päivän-valo
Klubitalo 1 115 70 100 40 50 100
Rantasaunan Takkahuone 1 10 10 10 8 10