Päijänne-Risteilyt Hilden

Yhdistä Järvi-Suomen kauneimmat maisemat ja kokous laineilla, Hildenin laivoilla! Tilausristeilyt omalla aikataulullasi.

175 henkilöä

Palvelukykyiset laivamme voivat palvella suuriakin ryhmiä (10–175 hlöä). Laivoillamme on hyvät ravintolapalvelut A-anniskeluoikeuksin. Laivan omassa keittiössä valmistamme tarjoilut ryhmälle toiveiden mukaan. Laivoilla runsaasti lämmintä sisätilaa, joten risteily onnistuu keväällä ja syksyllä sekä sadesäällä. Liikennöintiaika on touko-lokakuu.

Pienille ryhmille tarjoamme aikataulun mukaisia risteilyjä, joille voi varata oman tilan käyttöönsä. Suuremmille ryhmille toteutamme tilausristeilyjä, jolloin koko laiva on ryhmän käytössä.

Varaa tästä

Esimerkkejä risteilyistä

Päijänne-Risteilyt Hilden iltaristeily

Illallisristeily Lahdesta Vääksyn kanavalle ja takaisin

Hilden tekee Lahden satamasta useana päivänä viikossa sekä lounas- että illallisristeilyitä, jotka käyvät kääntymässä Vääksyn kuvauksellisella kanavalla ja palaavat takaisin Lahteen. Yleisöristeilyt sopivat pienryhmille, suuremmille suosittelemme illallisristeilyä tilausristeilynä.

Asikkala Vääksyn kanava Vääksy canal

Päivä Vääksyn kanavalla

Hildenin reittiliikenne Lahti-Heinola-Lahti pysähtyy matkan varrella myös Vääksyn kanavalla. Kanavan varrella ja Vanhassa Vääksyssä riittää tekemistä, pieniä putiikkeja shoppailtavaksi sekä ravintoloita ja kahviloita runsain mitoin. Laiva lähtee Lahdesta aamulla kohti Heinolaa ja palaa iltapäivällä takaisin samaa reittiä. Vääksyyn tutustumiseen jää 5-6 tuntia aikaa. Toinen vaihtoehto on palata bussilla takaisin Lahteen, matka-aika on vain vajaa puoli tuntia. Reittiliikenne sopii hyvin pienryhmille, suuremmille taas suosittelemme tilausristeilyä toivomanne aikataulun mukaan.

Heinola ilmakuva

Kahden kuvauksellisen kanavan kautta Heinolaan

Miltä kuulostaisi puolipäiväristeily Lahdesta Heinolaan ja maan ykkösrivin kesäteatteria perillä? Kesällä 2022 Heinolan kesäteatterissa nähdään Sari Siikanderin ohjaama Flirttikurssi 55+. Lahti-Heinola-Lahti -reittiliikenne risteilee Etelä-Päijänteen sekä Vääksyn ja Kalkkisten kanavien kautta Lahdesta Heinolaan. Laiva lähtee aamulla Lahdesta ja iltapäivällä jää mukavasti aikaa tutustua vaikkapa Heinolan vanhan keskustan museoihin tai käydä vohvelikahvilla Harjupaviljongissa.

Matkustajat laivan kannella Päijänne-Risteilyt Hilden

Virkistyspäivä Päijänteellä

Ohjelmallinen risteily Päijänteellä tarjoaa erinomaiset puitteet yrityksien tilaisuuksiin: virkistyspäivä henkilökunnalle, tyhy- tai tyky-päivät rentouttavissa Päijänteen maisemissa tai asiakastilaisuus laineilla. Päijänteen rannoilta löytyy useita rantautumispaikkoja ja käyntikohteita, joita voidaan yhdistää risteilyyn.

Uutta! Heinolasta Kimolan kanavalle

Laivamatkalla poiketaan Vuolenkoskella ja laiva vie Kimolan kanavaa pitkin aina niin pitkälle kuin laivalla pääsee eli Kouvolan Voikkaalle Virtakiven satamaan. Matkapäiviä ovat perjantai ja lauantai ajalla 01.07.-30.07.2022. Yhdistä matkaan vaikkapa Heinolan maineikas kesäteatteri, jossa nähdään tänä kesänä mm. Kristo Salmisen, Anu Sinisalon, Jonna Järnefeltin ja Ilmari Saarelaisen tähdittämä Flirttikurssi 55+.

Lue lisää

Suomen Neito -laiva risteilee Lahdesta Päijänteelle

Laivalla 175 matkustajapaikkaa. Pääravintolaan mahtuu ruokailemaan 110 henkeä. Lisäksi laivasta löytyy erilliset näköalabaari 55 hengelle ja keulasalonki 30 hengelle.

Tutustu laivan pohjapiirrokseen