Päijänne-Risteilyt Hilden

Yhdistä Järvi-Suomen kauneimmat maisemat ja kokous laineilla, Hildenin laivoilla! Tilausristeilyt omalla aikataulullasi.

175 henkilöä

Palvelukykyiset laivamme voivat palvella suuriakin ryhmiä (10–175 hlöä). Laivoillamme on hyvät ravintolapalvelut A-anniskeluoikeuksin. Laivan omassa keittiössä valmistamme tarjoilut ryhmälle toiveiden mukaan. Laivoilla runsaasti lämmintä sisätilaa, joten risteily onnistuu keväällä ja syksyllä sekä sadesäällä. Liikennöintiaika on touko-lokakuu.

Pienille ryhmille tarjoamme aikataulun mukaisia risteilyjä, joille voi varata oman tilan käyttöönsä. Suuremmille ryhmille toteutamme tilausristeilyjä, jolloin koko laiva on ryhmän käytössä.

Varaa tästä

Esimerkkejä risteilyistä

Joko kävit Kimolan kanavalla?

Hildenin risteilyt vievät myös Kimolan kanavalle. Laivamatkalla poiketaan Vuolenkoskella ja laiva vie Kimolan kanavaa pitkin aina niin pitkälle kuin laivalla pääsee eli Kouvolan Voikkaalle Virtakiven satamaan. Yhdistä matkaan vaikkapa Heinolan maineikas kesäteatteri.

Lue lisää

Suomen Neito -laiva risteilee Lahdesta Päijänteelle

Laivalla 175 matkustajapaikkaa. Pääravintolaan mahtuu ruokailemaan 110 henkeä. Lisäksi laivasta löytyy erilliset näköalabaari 55 hengelle ja keulasalonki 30 hengelle.

Tutustu laivan pohjapiirrokseen