Ant Brew

Paikallisen olutkollektiivin oluissa yhdistyvät käsintehty, lahtelainen rosoisuus ja yllättävätkin makuinnovaatiot.

Ant Brew’n koti on Malskilla Lahden keskustassa. Paikallisen olutkollektiivin ANT BREW Panimo Pub jatkaa hienon lahtelaisen panimon toimintaa historiallisessa yli 100 vuotta vanhassa kiinteistössä – Malski kun on entinen Mallasjuoman (nyk. Hartwall) tehdaskiinteistö.

Malski on kulttuurin ja elämysten keskus, josta löytyy myös vasta avattu Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva sekä Malskin monipuolinen kokouskeskus. Ant Brew’n oluita pääsee siis maistelemaan Malskin panimopubissa vaikkapa taide-elämysten päälle. Ant Brew sopii myös kokouspäivän oheisohjelmaksi, sillä tilauksesta järjestetään erilaisia tastingejä.

Lisää Ant Brew'sta

Panimokierrokset ja tastingit

Toteutamme panimokierrokset ja tastingit syvällisellä ammattitaidolla räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Maistettavaksi löytyy vaihtoehtoja oman panimon tuotteista maailman kuumimpiin oluttrendeihin. Pyrimme ottamaan huomioon myös ryhmien erityistoiveet.

Panimokierrokset alkaen 10€/henkilö, tastingit alkaen 25€/henkilö.

Varaa tästä

Malski Lounge sopii myös tasting-tilaksi

Olutmaistatuksia tehdään Ant Brew’n panimopubissa. Tastingeihin sopii mainiosti myös Malskin kokoustilojen yhteydessä sijaitseva rento Lounge. Sekä panimopub että Lounge sopivat molemmat noin 40 hengen maistatuksiin.

Lisää Malskin kokoustiloista

Malvan nimikko-olut yllättää

Jos et ole ennen ollut innokas maistelemaan oluita, aloita Malva-oluesta. Lahden visuaalisten taiteiden museo Malvalle kehitetty sour-olut on ihanan raikas, värikäs ja yllättävä makuelämys, jota voisi hyvin siemailla vaikkapa kuumana kesäpäivänä. Paikallisten marjatilojen marja-aroniasta, vadelmasta ja mustaherukasta makunsa saava olut vie kielen.

Vinkki! Oluiden maailmasta löytyy muitakin ”matalan kynnyksen” maisteltavia oluita vaikkapa naisporukalle, jolle yleensä varaisit viinitastingin. Juuri sour-olut ja New England IPA ovat aromikkaita ja hedelmäisiä. Myös Kaliforniasta lähtöisin olevat Smoothie Sour -oluet ovat kokeilun arvoisia. Ant Brew’n asiantuntijat koostavat Portti oluiden maailmaan -maisteluvalikoiman toiveidesi mukaan.

Makupareja oluen kanssa

Oluttastingin yhteyteen voi liittää myös monenlaisia makupareja suolaisista tapaksista makeisiin herkkuihin – jopa hedelmäkarkit sopivat unelmaisen hyvin yhteen esimerkiksi IPAn kanssa. Tumman stoutin ”match made in heaven” -makupari taas on tuhti sinihomejuusto. Sour-oluiden kanssa taas kannattaa kokeilla sitruunaista juustokakkua tai vuodenjuustoa.

Wasted Potential

Olutta hanhen jätöksistä tai särjen uimarakoista? Kuulostaa niin erikoiselta, että tätä pitää maistaa! At Brew’n ja Lahden ympäristöpääkaupunki 2021 -vuoden yhteistyönä syntyi Wasted Potential -hävikkiolutsarja, johon kuuluu mm. Find the Fish -olut. Siinä hyödynnetään Vesijärven hoitokalastussaalista yllättävällä tavalla.

Hävikkiolutsarja on jatkanut tuotannossa ympäristöpääkaupunkivuoden jälkeenkin. Suositut erät menevät kuin kuumille kiville, joten toimi pian, kun kuulet erän saapuneen pubiin!

Lue lisää hävikkioluesta