Ant Brew

Paikallisen olutkollektiivin oluissa yhdistyvät käsintehty, lahtelainen rosoisuus ja yllättävätkin makuinnovaatiot.

Ant Brew’n koti on Malskilla Lahden keskustassa. Paikallisen olutkollektiivin ANT BREW Panimo Pub jatkaa hienon lahtelaisen panimon toimintaa historiallisessa yli 100 vuotta vanhassa kiinteistössä – Malski kun on entinen Mallasjuoman (nyk. Hartwall) tehdaskiinteistö.

Malski on kulttuurin ja elämysten keskus, josta löytyy myös vasta avattu Lahden visuaalisten taiteiden museo Malva sekä Malskin monipuolinen kokouskeskus. Ant Brew’n oluita pääsee siis maistelemaan Malskin panimopubissa vaikkapa taide-elämysten päälle. Ant Brew sopii myös kokouspäivän oheisohjelmaksi, sillä tilauksesta järjestetään erilaisia tastingejä.

Lisää Ant Brew'sta

Panimokierrokset ja tastingit

Toteutamme panimokierrokset ja tastingit syvällisellä ammattitaidolla räätälöitynä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Maistettavaksi löytyy vaihtoehtoja oman panimon tuotteista maailman kuumimpiin oluttrendeihin. Pyrimme ottamaan huomioon myös ryhmien erityistoiveet.

Panimokierrokset alkaen 10€/henkilö, tastingit alkaen 25€/henkilö.

Varaa tästä

Wasted Potential

Olutta hanhen jätöksistä tai särjen uimarakoista? Kuulostaa niin erikoiselta, että tätä pitää maistaa! At Brew’n ja Lahden ympäristöpääkaupunki 2021 -vuoden yhteistyönä syntyi Wasted Potential -hävikkiolutsarja, jonka uusin tulokas on keväällä myyntiin tullut Find the Fish -olut. Siinä hyödynnetään Vesijärven hoitokalastussaalista yllättävällä tavalla.

Lue lisää hävikkioluesta