4event

Onnellisuus on sytyttäviä hetkiä, uuden oivaltamista ja unohtumattomia kokemuksia. 4event on kumppanisi ohjelmapalveluissa ja tapahtumatoteutuksissa sekä uniikkien hyvinvointi- ja tapahtumakonseptien rakentamisessa.

10-3000 henkilöä

Innostavat tapahtumat

Kokousten oheisohjelmista suurtapahtumiin– monipuolista ja innostavaa sisältöä kaikkiin vuodenaikoihin. Tutustu palveluihimme 4event.fi/magazine.

Hyvinvointia ja energistä elämää – 4event 365

Aloita kanssamme oman työyhteisösi hyvinvointimatka. Omaan hyvinvointiin keskittyvä ohjelma varmistaa jokaisen mukanaolijan oivalluksen energisen elämän ja hyvän olon merkityksiin.

Palvelumme ovat saatavissa perinteisten livetoteutusten lisäksi virtuaalisina tai näiden yhdistelmänä hybridinä.

4event 365

Tarjoamme kaikille kokous- ja tapahtumaryhmille kattavat sisältöpalveluideat ja toteutussuunnitelmat veloituksetta. Valitkaa mieleinen kohde, me vastaamme tapahtumanne laadukkaasta kokonaistoteutuksesta.

Varaa tästä

Esimerkkejä ohjelmatarjonnastamme

4event Take a break

Take a Break -tauko-ohjelmat

Irrota osallistujat hetkeksi kokousrutiineista ja tuo vireyttä päivään.

Messilä 4event mäenlasku

WinterFest

Ulkoilmaelämys, johon jokainen on tervetullut sellaisena kuin on ilman pukukoodia. Siellä tavataan, viihdytään ja nautiskellaan kiireettömästi.

4event jousiammunta

Tapahtumatori

Suurillekin ryhmille sopiva hyödyllinen ja virkistävä Tapahtumatori sopii loistavasti kokouksen yhteyteen tai omaksi ohjelmakokonaisuudekseen.

Messilä lumikenkäily

Neljän vuodenajan lajikokeilut

Lajikokeilut vievät sinut tutustumaan lajeihin, jotka sopivat eri vuodenaikoihin.

Virtuaaliset ohjelma

4event on suunnitellut valikoiman erilaisia etänä toteuttavia ohjelmia henkilökunnan hyvinvointipäiviä tai kokousten tauko-ohjelmia varten. Ohjelmavaihtoehtoja löytyy aina 15 minuutin aamukahvituokiosta kahden tunnin Liikutaan yhdessä omalta kotiovelta -ohjelmaan, jossa kisaillaan työkavereita vastaan ja lähdetään mobiilipelin siivittämänä omalta kotiovelta valitun kilometrimäärän mittaiselle radalle hauskojen ja monipuolisten tehtävien pariin.

Lataa esite tästä