Ammattilais- ja yritysvierailut

Visit Lahti järjestää yhteistyössä Kestävä Lahti -säätiön kanssa ammattilaisvierailuja eli ns. technical visit -vierailuja alueen yrityksiin. Vierailuita järjestetään tilauksesta myös muista teemoista.

Lahti – Suomen johtava ympäristökaupunki

Oletko kiinnostunut tulemaan ryhmäsi kanssa vierailulle Lahteen? Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja Euroopan ympäristöpääkaupunki vuodelta 2021.Opastettuja vierailuja järjestetään erityisesti ympäristötyön edelläkävijäyrityksiin sekä cleantech-alalle, josta löytyy alan kärkiosaamista Lahden alueella. Vierailuilla tutustumme Lahden kaupungin ratkaisuihin sekä konserniyhtiöiden ja paikallisten yritysten uraauurtaviin ympäristötekoihin. Virallisia vierailukohteita ovat Salpakierto, Lahti Energia, Lahti Aqua ja Lahden Talot. Voit myös pyytää asiantuntijapuheenvuoroa kestävän talouden eri aiheista.

Varataksesi vierailun, pyydämme täyttämään oheisen delegaatiovierailulomakkeen.

Lähetä vierailupyyntö

Tutustu vierailukohteisiimme

Wipak vierailukohteena

Lahden Nastolassa toimiva kansainvälinen pakkausteollisuusyritys Wipak on erikoistunut elintarvike- ja sairaalatarviketuotteiden pakkaamiseen tarkoitettujen monikerroskalvojen valmistukseen.

Lue lisää Wipakista

Tietoa vierailuista

Vierailuilla tutustumme Lahden kaupungin ratkaisuihin sekä konserniyhtiöiden uraauurtaviin ympäristötekoihin. Vierailulle ovat tervetulleita erilaiset ryhmät kuten media, yritysten edustajat, ympäristöalojen asiantuntijat ja opiskelijat sekä päättäjät.

Vierailijaryhmiä vastaanotetaan arkisin, asiantuntijoiden aikataulujen puitteissa. Tiedustelethan vierailua mahdollisimman hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kuukautta ennen toivottua ajankohtaa.

Kiertotalous- ja ympäristöteemavierailut

Visit Lahti järjestää vierailuja myös muihin Lahden seudun yrityksiin, joista löytyy vahvaa osaamista esimerkiksi kiertotalousteeman ympäriltä. Vierailut räätälöidään ryhmän toiveiden mukaan. Ne sisältävät aina aiheeseen perehtyneen technical visit -oppaan palvelut.

Kysy tarjousta

Esimerkkejä kiertotalousteemasta

Kysy ohjelmaehdotustamme myös muista teemoista

Visit Lahti järjestää tilauksesta vierailuita myös muista teemoista. Lahden seudulta löytyy huippuosaamista esimerkiksi viljaklusteriin, sekä leipä- että olutketjuun, liittyen. Lahti on myös puumuotoilun kaupunki, ovathan Isku ja Asko sekä uusien muotoilijoiden koti Lahden Muotoiluinstituutti perilahtelaisia instituutioita.

Kysy tarjousta

Yhdistä kokous tai mieleenpainuva elämys vierailuunne

Täydelliset kokouskohteemme ja ideat oheisohjelmista löydät täältä.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään sopivan kokouskohteen, majoituksen ja oheisohjelman varaamisessa.

Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903