Ammattilais- ja yritysvierailut

Lahti on Suomen johtava ympäristökaupunki ja Euroopan ympäristöpääkaupunki vuodelta 2021. Lahden kaupungin ja kaupunkikonserniyritysten edelläkävijyys ympäristötekojen osalta on laajasti tunnettu ja tunnustettu. Kaupungista löytyy useita clean tech alan johtavia yrityksiä.

Ammattilaisvierailuilla on mahdollisuus tutustua Lahden kaupungin ympäristötekoihin ja tavata eri alojen asiantuntijoita. Opastetulla ympäristöpainotteisella kaupunkivierailulla kuullaan Lahden kaupungin matkasta teollisuuskaupungista ympäristötekojen tienviitoittajaksi sekä tutustutaan huippumoderniin kiertotalouden edelläkävijäyritykseen Salpakiertoon.

Clean tech ja ympäristöalan lisäksi Lahdesta löytyy huippuosaamista myös urheilusektorin sekä vilja- ja elintarviteollisuuden osalta. Lisäksi voit tiedustella myös muiden alojen yritysvierailuja tai asiantuntijapuheenvuoroja.

Ammattilais- ja yritysvierailut Lahdessa

Visit Lahti koordinoi ammattilais- ja yritysvierailuja ja benchmarkingmatkoja Lahden seudulle. Kerro toiveesi vierailun sisällöstä, minkä alan asiantuntemus ryhmääsi kiinnostaa ja milloin vierailu toivotaan tapahtuman. Järjestämme ryhmällenne asiantuntijapuheenvuoroja ja/tai sovimme vierailun kohdeyritykseen.

Tiedustele vierailua

Salpakierto

Salpakierto on kiertotalouden edelläkävijä, joka kierrättää vuodessa 43 % asumisessa syntyvistä jätteistä. Salpakierto toimii Lahden Kujalassa, jonka alueella toimii useita kiertotalouteen liittyviä yrityksiä muodostaen mielenkiintoisen teollisen symbioosin verkoston. Salpakiertoon tutustuminen sisältää toiminnan esittelyn kokoustilassa sekä kiertokäynnin Kujalan lajittelukeskuksen alueelle oppaan kanssa. Vierailu Salpakiertoon kuuluu myös Lahden ympäristöpainotteiseen opastukseen.

Tutustu Salpakiertoon

Wipak vierailukohteena

Lahden Nastolassa toimiva kansainvälinen pakkausteollisuusyritys Wipak on erikoistunut elintarvike- ja sairaalatarviketuotteiden pakkaamiseen tarkoitettujen monikerroskalvojen valmistukseen.

Lue lisää Wipakista

Tietoa vierailuista

Vierailuilla tutustumme Lahden kaupungin ratkaisuihin sekä konserniyhtiöiden uraauurtaviin ympäristötekoihin. Vierailulle ovat tervetulleita erilaiset ryhmät kuten media, yritysten edustajat, ympäristöalojen asiantuntijat ja opiskelijat sekä päättäjät.

Vierailijaryhmiä vastaanotetaan arkisin, asiantuntijoiden aikataulujen puitteissa. Tiedustelethan vierailua mahdollisimman hyvissä ajoin, mielellään viimeistään kuukautta ennen toivottua ajankohtaa.

Esimerkkejä kiertotalousteemasta

Kysy ohjelmaehdotustamme myös muista teemoista

Visit Lahti järjestää tilauksesta vierailuita myös muista teemoista. Lahden seudulta löytyy huippuosaamista esimerkiksi viljaklusteriin, sekä leipä- että olutketjuun, liittyen. Lahti on myös puumuotoilun kaupunki, ovathan Isku ja Asko sekä uusien muotoilijoiden koti Lahden Muotoiluinstituutti perilahtelaisia instituutioita.

Kysy tarjousta

Yhdistä kokous tai mieleenpainuva elämys vierailuunne

Täydelliset kokouskohteemme ja ideat oheisohjelmista löydät täältä.

Lue lisää

Voimmeko olla avuksi?

Visit Lahden myyntipalvelu auttaa mielellään sopivan kokouskohteen, majoituksen ja oheisohjelman varaamisessa.

Johanna Karhu

Johanna Karhu

asiantuntija, myynti p. 0400 813 903